Bologna – Turín 0:1 (kon.) | Carpi FC – Janov 4:1 (kon.) | Inter – Neapol 2:0 (kon.)
konec
Inter Milán
2:0 (2:0)
SSC Neapol
Sobota 16.04.2016, 20:45 • Stadio Giuseppe Meazza, Milán • Italská Serie A • 33. kolo
Předzápasové kurzy
     
    Z mé strany je to vše, děkuji za pozornost a přeji dobrou noc! (22:43:12)
     
    Držení míče: 36 % : 64 %.
    Střely na branku: 4:2.
    Střely mimo: 2:5.
    Rohy: 6:6.
    Ofsajdy: 1:2.
    Fauly: 17:11.
     
    Je konec! Ve druhém poločase se nepovedlo ani jednomu celku vstřelit nějakou branku, a tak rozhodl první poločas. Inter vletěl do utkání skvěle a hned ve čtvrté minutě se prosadil Mauro Icardi, který přehodil brankáře Reinu poprvé. Neapol byla následně aktivnější, ale povedlo se jí vyslat jedinou nebezpečnou střelu. Na konci poločasu se tak prosadil Marcelo Brozović, který přehodil Reinu podruhé!
     
    90+4
    Konec zápasu.
     
    90+3
    Ivan Perišić se prodral po levé straně a dostal se až do vápna. Tam se mu povedlo ušetřit cenné sekundy a nejspíše ukončit toto utkání.
     
    90+2
    V útoku je aktivní domácí celek, který kombinuje, ale nikam se moc nežene. Centrovaný míč na levou stranu byl odvrácen do autu.
     
    90+1
    Nad rámec tohoto utkání budou nastaveny čtyři minuty, ve kterých bude chtít Handanović chtít udržet čisté konto. Povede se mu to?
     
    90
    A nakonec z toho mohla být korigující branka. José Callejón si naběl do vápna, ale jeho střela z luxusní pozice byla nakonec ztečována na rohový kop.
     
    89
    Neapoli se povedlo vybojovat ještě jeden rohový kop. Na levé straně skluzem ukončil snažení hostů Gary Medel.
     
    88
    Střídání v týmu Inter Milán: ze hřiště odchází Mauro Icardi, přichází Rodrigo Palacio.
     
    87
    Jedna z posledních kombinací hostů byla k vidění. Vše bylo zakončeno centrem na levou stranu, kde se ale nepovedlo míč nikomu v modrém zachytit.
     
    85
    Obránci Nagatomovi se povedo svým zblokovaným centrem z levé strany vybojovat rohový kop pro svůj celek v době, kdy už to vypadá hodně dobře.
     
    84
    Do vápna se opět dostali hosté. Střela z pravé strany byla ovšem zablokována a míč tak skončil mimo ohrožení domácího celku.
     
    83
    Míč do vápna dostal hostující José Callejón, který si jej zpracoval, ale následně mu byl odkopnut. Poslední odraz byl ovšem od hostujícího hráče, takže je z toho jen odkop od branky.
     
    81
    Inter se dostal na útočnou polovinu, kde kombinoval, ale ke střele se jim nepovedlo dostat. Celé snažení pak ukončil faul Ivana Perišiće.
     
    80
    Inter se snažil něco v útoku vymyslet, ale po jedné z přihrávek se ozvala píšťalka rozhodčího, který odpískal ofsajdové postavení.
     
    78
    Z následného snažení a centru z pravé strany bude následovat odkop od branky Handanoviće. Tohle by měl Inter již zvládnout.
     
    77
    Střídání v týmu Inter Milán: ze hřiště odchází Stevan Jovetić, přichází Felipe Melo.
     
    76
    Neapol se ujala míče a kombinuje na útočné polovině a vymýšlí již nevymyslitelné. Opravdu se jí nedaří vymyslet naprosto nic.

    David Panuška

    Branky: 4. Icardi (Medel), 44. Brozović (Icardi)

    Karty:   14. Nagatomo (INM), 33. Murillo (INM), 42. Perišič (INM), 61. Kondogbia (INM) – 22. Jorginho (NEA), 55. Albiol (NEA), 73. D. Mertens (NEA)


    Držení míče: 36 % : 64 %.
    Střely na branku: 4:2. Střely mimo: 2:5. Rohy: 6:6. Ofsajdy: 1:2. Fauly: 17:11.
    Inter Milán: Handanovič – D'Ambrosio, Miranda, Murillo, Nagatomo – Brozović, Medel, Kondogbia (68. Biabiany) – Jovetić (77. Melo), Icardi (88. Palacio), Perišič.
    Náhradníci: Carrizo, Berni – Jesus, Palacio, Biabiany, Telles, Ljajić, Éder, Gnoukouri, Melo, Manaj.

    SSC Neapol: Reina – Hysaj, Albiol, Koulibaly, Strinić (50. Ghoulam) – Allan, Jorginho (73. El Kaddouri), Hamšík – Callejón, Gabbiadini, L. Insigne (50. D. Mertens).
    Náhradníci: Gabriel, Rafael Cabral – Valdifiori, Ch. Maggio, D. Mertens, Regini, David López, Chiricheş, Ghoulam, El Kaddouri, Grassi, Chalobah.

    Rozhodčí: Rocchi – Padovan, Manganelli
    thejrc.org