Bologna – Turín 0:1 (kon.) | Carpi FC – Janov 4:1 (kon.) | Inter – Neapol 2:0 (kon.)
konec
Carpi FC 1909
4:1 (2:1)
Janov CFC
Sobota 16.04.2016, 18:00 • Stadio Alberto Braglia, Modena • Italská Serie A • 33. kolo
Předzápasové kurzy
     
    Dnešní utkání je u konce! Carpi FC 1909 získává v domácím prostředí důležité tři body po vítězství 3:0 nad Janovem CFC!

    Carpi vstoupilo do dnešního velmi aktivně a svého soupeře zaskočilo, nicméně gól z toho nebyl. Ve 34. minutě to udělal ve vápně skvěle Džemaili, který našel Leonarda Pavolettiho, a ten otevřel skóre zápasu! V závěru poločasu byl vyloučený hostující Izzo a Carpi vzápětí zásluhou Antonia Di Gaudia srovnalo! O minutu později skóre otočil Lorenzo Lolla, který tak zakončil parádní závěr poločasu ze strany domácího celku!

    Hned na začátku druhého poločasu se prosadil Lorenzo Pasciuti, který navýšil vedení svého týmu. Carpi hrálo velmi dobře po taktické stránce a v samotném závěru ještě navýšil skóre Stefano Sabelli!

    To je z mé strany vše, a u dalšího textového přenosu se těším brzy nashledanou! (19:58:20)
     
    90+2
    Konec zápasu.
     
    90+1
    Hlavní rozhodčí nastavuje celkem dvě minuty nad rámec základní hrací doby!
     
    90
    Na druhé straně se ve středu hřiště dokázal uvolnit Crimi, který neváhal a vystřelil. Jeho přízemní střelu však dokázal brankář Lamanna lapit!
     
    89
    Janov se usadil na útočné polovině a ze střední vzdálenosti to ještě zkoušel Džemaili. Pokus švýcarského záložníka však mířil vysoko nad branku!
     
    87
    Tachtsidis se pokoušel dostat po pravé straně vpřed, nicméně byl stíhán Biancem. Domácí kapitán svého soupeře nedokázal ubránit čistým způsobem a musel faulovat!
    86. Stefano SABELLI - 4:1
     
    86
    Carpi právě vstřelilo branku! Domácí celek navíc v závěru dnešního utkání přidává svou čtvrtou branku a o vítězi je již definitivně rozhodnuto! Na pravé straně se dokázal uvolnit Letizia, který poslal centr před branku. Míč se odrazil přímo na nohu střídajícího STEFANA SABELLIHO, který dopravil míč do sítě!
     
    85
    Domácí celek se pokouší dnešní utkání dohrát na vlastní polovině a hlavně neriskovat při rozehrávce!
     
    84
    Na pravé straně si dělal prostor domácí Letizia, který chtěl přejít přes Capela, avšak to se nepovedlo a míč mají hosté, kteří pospíchají na útočnou polovinu.
     
    81
    Na pravé strany si udělal prostor pro centr Diego Capel, nicméně k střídajícímu hráči se velmi rychle dostal domácí Poli, který svého protihráče zastavil a navíc vybojoval odkop od branky Belece!
     
    80
    Hostující celek se ještě v závěru dnešního utkání pokouší něco vymyslet na útočné polovině, avšak Carpi pracuje v obraně velmi dobře!
     
    79
    Střídání v týmu Carpi FC 1909: ze hřiště odchází Isaac Cofie, přichází Marco Crimi.
     
    78
    Janov vybojoval rohový kop, kterého se zhostil střídající Lazović. Jeho centr však nebyl ideální a obrana Carpi se dokázala ubránit!
     
    76
    Střídání v týmu Janov CFC: ze hřiště odchází Giovanni Marchese, přichází Diego Capel.
     
    75
    Hned po této situaci se Carpi dostalo k míči znovu a z levé strany to zkoušel domácí Bianco. Jeho ránu však dokázal zastavit Lamanna!
    74. Velká šance Lasagny gólem neskončila
     
    74
    Carpi mělo další slibnou příležitost! Obránce Poli poslal z levé strany dlouhý nákop, který propadl až k Lasagnovi, který postupoval ze strany sám na Lamannu. Domácí forvard však při zakončení váhal a nakonec poslal míč mimo branku!
     
    73
    Pomezní sudí nakonec usoudil, že posledním, kdo se dotkl míče, byl Tachtsidis, tudíž bude následovat odkop od branky.

    Jan Havlovic

    Branky: 45+4. Di Gaudio (Mbakogu), 45+5. Lollo (Pasciuti), 49. Pasciuti (Di Gaudio), 86. Sabelli – 34. Pavoletti (Džemaili)

    Karty:   22. Gagliolo (CAR), 42. Lollo (CAR), 53. F. Poli (CAR), 67. Mbakogu (CAR) – 25. Izzo (JAN)   45+1. Izzo (JAN)


    Střely na branku: 11:9. Střely mimo: 4:7. Rohy: 3:7.
    Carpi FC 1909: Belec – Letizia, S. Romagnoli, Gagliolo, F. Poli – Pasciuti, Cofie (79. Crimi), R. Bianco (C), Di Gaudio (61. Sabelli) – Lollo (52. Lasagna) – Mbakogu.
    Náhradníci: Colombi – Sabelli, Zaccardo, Porcari, Lasagna, Verdi, de Guzmán, Crimi, Suagher, Mancosu, Martinho, Daprelà.

    Janov CFC: Lamanna – De Maio (C), Ansaldi, Marchese (76. Capel) – Tachtsidis, Izzo, L. Rigoni (46. Fiamozzi), Džemaili, Laxalt – Cerci (46. Lazović), Pavoletti.
    Náhradníci: An. Donnarumma, Sommariva – Capel, Suso, Ntcham, Lazović, Fiamozzi, Silva, Panico, Matavž, Ghiglione.

    Rozhodčí: Nicola Rizzoli – Tonolini, Stallone (vš. Itálie)
    thejrc.org