Perm – Ural 1:1 (kon.) | Spartak – Dynamo 3:0 (kon.)
konec
FK Spartak Moskva
3:0 (1:0)
Dynamo Moskva
Neděle 08.05.2016, 18:30 • Stadion Lokomotiv, Moskva. Kapacita: 30,075 diváků. • Ruská Premier Liga • 27. kolo
Předzápasové kurzy
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 18:30.
     
    Příjemný podvečer všem příznivcům ruské kopané! V Rusku se sice aktuálně odehrává hokejový šampionát, ale ani fotbalová liga rozhodně nespí! 27. kolo Premier Ligy nabízí moskevské derby! FK Spartak Moskva totiž od 18:30 hostí FK Dinamo Moskva!
     
    FK Dinamo Moskva

    Dinamo prožívá hodně nepovedenou sezónu! Aktuálně mu patří dvanácté místo. Na třináctou pozici, která znamená účast v baráži o udržení má Dinamo náskok jediného bodu! V minulém kole přerušilo Dinamo nelichotivou sérii prohraných zápasů! Na svém trávníku totiž uhrálo bezbrankovou remízu s Amkarem Perm!
     
    Spartak Moskva

    Zato Spartak má úplně opačné starosti než jeho moskevský rival! Spartaku patří šestá pozice. Na pátou příčku, která zaručuje účast v předkolu Evropské ligy, ztrácí Spartak pět bodů! V minulém kole si Spartak ještě uchoval špetku naděje, když vyhrál právě nad pátým Lokomotivem. Na jeho půdě zvítězil Spartak 2:0!
     
    Vzájemná utkání

    Poslední měření sil patří jednoznačně Spartaku! Ten vyhrál posledních pět vzájemných duelů. V tom podzimním ligovém utkání zvítězil gólem v nastaveném čase 3:2!
     
    Úvodní sestavy:

    FK Spartak Moskva: Pesjakov – Bryzgalov, Kutěpov, Bocchetti, Makejev – Rômulo, Glušakov – Promes, Ananidze, I. Popov – Luís.
    Náhradníci: Rebrov – K. Kombarov, Granat, Paršivljuk, Zotov, Pucko, Leontěv, Kutin, Zujev, Melkadze, Melgarejo.

    FK Dinamo Moskva: Šunin – Ješčenko, Samba, Djakov, Morozov – Igor Denisov, Sosnin – Ionov, Zobnin, Tašajev – Bećiraj.
    Náhradníci: V. Gabulov, Leščuk – Živogljadov, Holmén, Drahun, Těrechov..
     
    Hráči už nastupují na hrací plochu. Spartak odehraje dnešní duel v červených dresech, zatímco Dinamo bude hrát v bílém.
     
    1
    Utkání právě začalo.
     
    1
    Dinamo obstaralo výkop k dnešnímu utkání. Hosté se okamžitě vydali vpřed, avšak dlouhý pas zastavil pozorný Rômulo. Spartak má poprvé v utkání míč ve svém držení.
     
    2
    Ani z další akce Dinama nic nebude. Hosté to tentokrát zkusili po levé straně. Autové vhazování Jaščenka sice našlo hlavu Ionova, ale od něj se míč odrazil až za brankovou čáru. Pesjakov bude odkopávat.
     
    3
    Poprvé se dopředu vypravil také Spartak. Na pravé straně operoval s míčem Quincy Promes,, nicméně jeho akci zastavil přesně načasovaným skluzem Grigori Morozov.
     
    4
    Džano Ananidze si převzal prudkou přihrávku ve středu hřiště, ale hned po prvním doteku s míčem k němu přistoupil jeden z hostujících záložníků a čistým způsobem jej odzbrojil.
     
    5
    K zakončení v pokutovém území se dostal Quincy Promes! Promes byl nejrychleji u odraženého míče a z otočky zkoušel štěstí pravačkou. Jeho zakončení zastavil obětavý obránce.
     
    6
    Spartak je od úvodních minut aktivnějším týmem. Sergej Bryzgalov obdržel přihrávku na pravou stranu, ale s míčem toho moc nevykouzlil, protože byl faulován. Spartak zůstane u balónu.
     
    7
    Domácí zahrávali první rohový kop. Quincy Promes vyslal do pokutového území prudký centr, na který si naskočil Salvatore Bocchetti, ale svou hlavičku poslal dobrý kus nad břevno.
     
    8
    Jevgenij Makejev hledal autovým vhazováním aktivního Promese. Druhý jmenovaný byl však těsně bráněn a obránce mu odkopl míč do zámezí. Makejev si může autové vhazování zopakovat.
     
    9
    Standardní situaci si vyzkouší také fotbalista Dinamo Moskva. Fatos Bećiraj si totiž píchl míč kolem obránce a ten jej nešikovně poslal k zemi. Hlavičkáři se už stěhují před Pesjakova.
     
    10
    Ale ze standardní situace nebezpečí pro domácí svatyni nepřišlo. Přetažený centr si sice dostal k volnému Sambovi, ale stoper Dinama se neodhodlal ke střele. U míče je Spartak.
     
    11
    Nepřesnost v rozehrávce Spartaku se vydal trestat Roman Zobnin. Středopolař Dinama ale nepřesnou přihrávkou zatlačil spoluhráče až k postranní čáře. Dinamo muselo útok zpomalit.
     
    12
    Quincy Promes si sběhl na vysokou přihrávkou a snažil se sklepnout míč do nohy Zé Luíse. Útočník Spartaku si však nepotykal se zpracováním. U míče jsou hosté.
     
    13
    A také hráči Dinama se dostali k prvnímu zakončení. Ze střední vzdálenosti napřáhl Alexandr Tašajev, jehož ránu přizvedl jeden z obránců Spartaku na rohový kop.
     
    14
    Po něm nebezpečí pro domácí branku nepřišlo. Dinamo sice ještě chvíli kombinovalo na polovině soupeře, nicméně postupný útok hostujícího celku zastavuje zdvižený praporek asistenta rozhodčího – ofsajd!
     
    15
    Džano Ananidze potáhl míč z levé strany na střed hřiště, ale následnou přihrávkou zbrzdil útok svého týmu. Spartak nadále kombinuje s míčem na kopačkách. Dinamo skvěle brání.
     
    16
    Denis Glušakov si narazil s Promesem a stejný manévr se snažil zopakovat se Zé Luísem. Druhá narážečka už ale domácím nevyšla, obránce Christopher Samba vypíchl míč do bezpečí.
     
    17
    Ivelin Popov obdržel přihrávku do běhu, připravil si míč na levačku a vyslal centr do pokutového území. Na jeho pobídku si sbíhal Zé Luís, jenže u míče byl nejrychleji obránce Dinama.
     
    18
    Tlak Spartaku roste! Domácí zahrávali přímý kop z nadějné pozice. Quincy Promes vymyslel centr na hranici malého vápna, kde však kraloval stoper Vitalij Djakov.
     
    19
    Zé Luís se ocitl v roli přihrávajícího hráče, když hlavou prodloužil míč do běhu Promesovi. Záložník Spartaku Moskva sice pořádně prohnal hostujícího obránce, ale Andrej Ješčenko byl u míče včas.
     
    20
    Zmatky v domácí obraně se snažil potrestat Alexandr Tašajev. Tašajev se dostal k odraženému míči a vyslal prudký centr do pokutového území. Na míč ale nikdo v bílém nedosáhl.
     
    21
    U míče už jsou znova domácí fotbalisté, kteří pokračují v postupné kombinaci na polovině Dinama. Hosté zatím dobře pokrývají prostor před pokutovým územím a nepouštějí Spartak do šancí.
     
    22
    Salvatore Bocchetti chtěl urychlit domácí rozehrávku, což se mu vůbec nepovedlo. Vysoký míč šel z Bocchettiho kopačky přímo do zámezí. Hosté budou vhazovat na vlastní polovině.
     
    23
    Po delší době jsme se dočkali zakončení! Do skákavého míče se z dobrých pětadvaceti metrů opřel Rômulo. Jeho střela byla hodně prudká, jenže ohrozila jen diváky na zadní tribuně.
     
    24
    Dinamo vybojovalo rohový kop. Na centr od rohového praporku si naskočil Christopher Samba. Stoper hostujícího celku v tísni neseřídil mířidla a jeho hlavička proletěla vysoko nad břevnem domácí svatyně.
     
    25
    Džano Ananidze si skvěle potáhl míč před pokutové území, pokryl si jej tělem a nechal se šikovně faulovat. Spartak má k dispozici přímý kop z nadějně vypadající pozice.
     
    26
    K míči se postavil Quincy Promes a jeho rána si našla cestu kolem připravené zdi! Brankář Anton Šunin však stál na správném místě a míč skryl v rukavicích!
     
    27
    Na druhé straně spěchal do pokutového území Andrej Ješčenko, jenže obránce Dinama si předkopl míč daleko od nohy a vytěžil pouze rohový kop. Tempo hry nabírá na obrátkách.
     
    28
    A Dinamo si rohový kop zopakuje. Na levé straně se totiž do vápna prohnal Grigori Morozov, jehož centr obětavý obránce skluzem nasměroval do zámezí.
     
    29
    Po standardních situacích Dinama hrozí hlavně Christopher Samba. Stoper hostujícího celku se prodral k hlavičce na přední tyči, nicméně jeho rána proletěla vysoko nad břevnem.
     
    30
    Na světě je první žlutá karta! Po půlhodině hry ji za svůj faul v blízkosti pokutového území dostává Andrej Ješčenko!
     
    31
    Po následném přímém kopu lízl míč v tísni Zé Luís. Jeho pokus se ale jen odrazil nad shluk fotbalistů před Šuninem, který si pro míč okamžitě došel. Dinamo brání na jedničku.
     
    33
    Džano Ananidze je dnes domácím otloukánkem. Domácí záložník se poněkolikáté v utkání natlačil před svého strážce, který jej bez váhání poslal na trávník. Spartak zahraje další přímý kop.
     
    34
    Pěknou kombinační akci zakončoval střelou z hranice pokutového území Roman Zobnin. Zobnin v pádu nedokázal nasměrovat míč mezi tři tyče. Balón prosvištěl nad břevnem.
     
    35
    Dinamo dnes pomýšlí na zisk tří bodů! Hosté se opět prokombinovali až před šestnáctku Spartaku, Alexandr Tašajev odcentroval na malé vápno a Sergej Pesjakov musel vyrazit z branky.
     
    36
    Džano Ananidze oslovil kolmou přihrávkou za obranu Zé Luíse, který ještě přihrával mezi nohama obránce před branku. Jeho strážce srazil prudký míč na rohový kop.
     
    37
    Po něm se ale nikdo v červeném dresu neprodral k zakončení. Hlavní rozhodčí si navíc všiml útočného faulu a odpískal nedovolený zákrok. Dinamo bude rozehrát od branky.
     
    38
    Spartak i v blížícím se závěru prvního poločasu kombinuje na polovině svého městského rivala. Dinamo ale nenechává zbytečné skulinky a domácí mají situaci hodně těžkou.
     
    39
    Džano Ananidze si podle všeho vybil svou zlost z předchozích soubojů. Ananidze si totiž u rohového praporku vyšlápl na Ješčenka. Dinamo bude zahrávat přímý kop.
     
    40
    Hosté si vypracovali další kop od rohového praporku. Christopher Samba si snad potřetí v utkání našel centrovaný míč, jenže tentokrát si ve výskoku pomohl rukama. Rozhodčí píská útočný faul.
     
    42
    Quincy Promes se hnal do otevřené obrany Dinama, ale zbytečně si předkopl míč daleko od nohy, čímž dal šanci obránci. Zkušený stoper Christopher Samba nezaváhal a odkopl míč do zámezí.
     
    43
    Na druhé straně spěchal po levé straně vpřed Alexandr Tašajev. Tašajev měl před sebou obránce Ješčenka, který si nenechal nasadit jesličky a zažehnal rodící se nebezpečí.
     
    44
    V kombinaci Spartaku se objevila nepřesnost. Stoper Ilja Kutěpov hledal na levé straně kolegu Makejeva, jenže mu adresoval přihrávku opačným směrem.
     
    44
    Spartak právě vstřelil branku!
    Spartak se v závěru prvního poločasu ujímá vedení! Domácí vyzkoušeli překvapit obranu Dinama dlouhou přihrávkou za obranu, na kterou si naběhl QUINCY PROMES, jež si převzal míč a tvrdou střelou kolem brankáře rozvlnil síť!
    44. Quincy PROMES - 1:0
     
    45
    První poločas skončil.
     
    První poločas je minulostí! Úvodní pětačtyřicetiminutovka hry nepřinesla žádnou grandiózní podívanou. O něco aktivnější byl přeci jen domácí Spartak, kterému se snaha vyplatila. V samotném závěru první půle si totiž na přihrávku za obranu naběhl Quincy Promes a tvrdou střelou poslal Spartak do vedení! Dinamo se koncentrovalo hlavně na bránění, Sergej Pesjakov neměl moc práce. Do šaten se proto odchází za stavu 1:0!
     
    46
    Začal druhý poločas.
     
    46
    Domácí zahájili výkopem druhý poločas. Ten první příliš fotbalové zábavy nepřinesl, doufejme, že druhá půle bude lepší.
     
    47
    Do pokutového území Spartaku se prohnal Anton Sosnin, který si prvním dotykem připravil míč na zakončení a levačkou poslal balón vedle levé tyče domácí branky.
     
    48
    Fantastická příležitost Spartaku na navýšení vedení! Zé Luís odrazil míč po sebe, kde se do něj opřel Quincy Promes, ale jeho dobře mířenou přízemní střelu vyškrábl Šunin na rohový kop!
     
    49
    První žlutá karta přichází také na straně Spartaku Moskva. Salvatore Boccheti nevybíravě dojel protihráče a vysloužil si karetní trest.
     
    50
    Dinamo ale z následného přímého kopu nezahrozilo. Centrovaný míč na hranici malého vápna odhlavičkoval do bezpečí připravený Ilja Kutěpov. Spartak vstup do druhé půle zvládl.
     
    51
    Zé Luís si převzal míč ve středu hřiště, potáhl jej k pokutovému území, jenže před jeho hranicí zazmatkoval a sám se vytlačil do ostrého úhlu. Obránci Dinama jej poté připravili o balón.
     
    52
    Quincy Promes je dnes hodně aktivní! Promes se neohroženě pustil do souboje tělo na tělo s jedním z obránců Dinama. Domácí fotbalista ale dostal pořádně naloženo.
     
    53
    Spartak pokračuje v předváděné hře z prvního poločasu. Hosté sice nyní napadali hodně vysoko, avšak dotírající Fatos Bećiraj pouze přiťukl míč k nohám brankáře Pesjakova.
     
    54
    Grigori Morozov musel spěchat za dlouhou přihrávkou až k vlastnímu vápnu. Morozov ustál situaci s ledovým klidem a odkopem o nohu Zé Luíse vybojoval míč pro Dinamo.
     
    55
    Spartak nadále pokračuje ve zdlouhavé kombinaci na vlastní polovině hřiště. Salvatore Bocchetti nechtěl nic riskovat a raději zvolil přihrávku na vlastního brankáře.
     
    56
    Spartak právě vstřelil branku!
    Spartak navyšuje své vedení! Domácí se znovu prosadili díky přihrávce za obranu Dinama. Na vysoký míč si tentokrát naběhl ZÉ LUÍS, který nasměroval míč nad padajícím brankářem pod břevno branky hostujícího celku!
    56. Zé LUÍS - 2:0
     
    58
    Spartak i po vstřelené brance nepolevuje v aktivním přístupu ke hře a nadále zaměstnává obranu Dinama. Hosté se musejí bránit, jelikož na pravé straně hrací plochy operuje s míčem Sergej Bryzgalov.
     
    59
    A málem bylo zase nebezpečno! Do pokutového území totiž protančil Džano Ananidze, který si obhodil před sebou stojícího obránce, jenže míč mu utekl za brankovou čáru. Hosté budou odkopávat.
     
    60
    Je za námi hodina hry! Spartak Moskva kontroluje dění na hrací ploše a pečlivě si hlídá svůj dvoubrankový náskok. Hráče Dinama ve druhé půli v podstatě není vidět.
     
    61
    Zé Luís je po vstřelené brance pořádně namlsaný! Domácí útočník se prodral s míčem u nohy do pokutového území, kde se snažil odcentrovat, ale nakonec vybojoval pouze rohový kop.
     
    62
    Po něm se Spartaku zahrozit nepodařilo. Domácí vyzkoušeli rozehrávku nakrátko. Přihrávku na hranici pokutového území vystihl jeden z obránců Dinama.
     
    63
    Po delší době se hosté objevili v pokutovém území Spartaku. Do zakončení se prodíral Fatos Bećiraj, ale před šestnáctkou si jej do parády vzal Salvatore Bocchetti, který jej do zakončení nepustil.
     
    64
    Fatos Bećiraj ale dostal šanci reparát! Bećiraj si sběhl na dlouhou přihrávku a mohl střílet, jenže místo toho raději nasadil svému strážci jesličky. Míč mu poté utekl až k domácímu brankáři.
     
    65
    Dinamo dostalo možnost zahrávat přímý kop z nadějné pozice. Do míče se opřel Anton Sosnin, ale technickou střelou trefil pouze čtyřčlennou zeď!
     
    66
    Spartak okamžitě vyrazil do rychlého protiútoku. Domácí postupovali ve čtyřech proti dvěma obráncům Dinama. Alexandr Tašajev vrátil míč pod sebe na Promese, který levačkou nechal vyniknout fantastického Šunina!
     
    67
    Střídání v týmu FK Dinamo Moskva: ze hřiště odchází Anton Sosnin, přichází Stanislaw Drahun.
     
    68
    Mohlo být sníženo! Dinamo zahrávalo rohový kop a na centr na hranici malého vápna si naběhl Vitalij Djakov, který zakončoval rybičkou, jenže na jeho pokus hlavou výborný Pesjakov dosáhl!
     
    69
    Střídání v týmu FK Spartak Moskva: ze hřiště odchází Džano Ananidze, přichází Aleksandr Zotov.
     
    70
    Grigori Morozov obelstil obránce na hranici pokutového území, ale sám se zbytečnou kličkou vytlačil až k brankové čáře, kde jej domácí fotbalisté odzbrojili.
     
    71
    Dinamo zahrávalo rohový kop! Nejaktivnější hostující hráč na hřišti Christopher Samba se tlačil na přední tyč, kde se dostal k zakončení, ale jeho pokus srazil obránce na další roh.
     
    72
    Střídání v týmu FK Dinamo Moskva: ze hřiště odchází Christopher Samba, přichází Sebastian Holmén.
     
    73
    Střídání v týmu FK Spartak Moskva: ze hřiště odchází Ivelin Popov, přichází Alexandr Zujev.
     
    74
    Dinamu už moc času na zdramatizování utkání nezbývá. Fatos Bećiraj si řekl o přihrávku, avšak sám se poté dopustil útočného faulu. Spartak bude rozehrávat ze své poloviny, tohle domácím vyhovuje.
     
    75
    Denis Glušakov ostře zajel do soupeře na polovině hřiště a za svůj neomalený zákrok dostává žlutou kartu.
     
    76
    Alexandr Tašajev si zasekl míč na pravou nohu a nadýchaným centrem našel prostor, kde se pohyboval Fatos Bećiraj. Fatos Bećiraj se prodral k hlavičce, nicméně jeho zakončení bylo hodně nepřesné.
     
    77
    Hosté se přeci jen snaží se zápasem ještě něco udělat. Grigori Morozov operoval s balónem na hranici šestnáctky. Hostující bek se ale utopil ve vlastních kličkách. U míče je Spartak.
     
    78
    Diváci domácího celku se evidentně dobře baví! Za brankou domácího brankáře hoří světlice a slyšet jdou také dělobuchy.
     
    79
    Dinamo zahrávalo další rohový kop a tentokrát to bylo hodně nebezpečné! Jeden z hostujících fotbalistů totiž prodloužil míč na vzdálenější tyč, kam si sbíhal Vitalij Djakov, jemuž scházel krok k zakončení do odkryté branky!
     
    79
    Střídání v týmu FK Dinamo Moskva: ze hřiště odchází Grigori Morozov, přichází Dmitrij Živogljadov.
     
    81
    K ráně z úctyhodné vzdálenosti napřáhl Fatos Bećiraj! Střelecky nejaktivnější hráč Dinama v dnešním zápase zkusil štěstí z pětatřiceti metrů. Jeho projektil zamířil vysoko nad domácí branku.
     
    82
    Zé Luís si kličkou u pravé postranní čáry vytvořil prostor k odcentrovaní a levačkou vyslal pobídku do pokutového území. K jeho smůle se v šestnáctce nepohyboval nikdo v červeném.
     
    83
    Spartak kombinuje na své polovině a fanoušci si závěr zápasu vyloženě užívají. Diváci podporují svůj tým hlasitým skandováním, které doprovází ještě hlasitější potlesk.
     
    84
    Quincy Promes se po dlouhé přestávce zjevil u míče. Promes mohl kolmicí vysunout Zé Luíse, ale místo toho přenesl hru na levou stranu hřiště. Spartak už nikam nepospíchá.
     
    85
    Roman Zobnin se u levé postranní čáry snažil zpracovat vysokou přihrávku. Zobnin se ale ocitl v nesmírně těžké pozici a ani hráč jeho kvalit si s obtížným zpracováním neporadil.
     
    86
    Alexandr Zujev se po příchodu na hřiště poprvé potkal s míčem. Zujev si řekl o přihrávku na střed hřiště, ale nechal se odstavit. Spartak ale zůstane u míče.
     
    87
    Spartak právě vstřelil branku!
    Je definitivně rozhodnuto! Spartak totiž zvyšuje vedení na 3:0! Fantastickou práci odvedl Zé Luís, který odvedl pozornost obrany a krásnou patičkou přihrál pod sebe, kde si míč převzal QUINCY PROMES, který si ještě srovnal míč a nádherným obstřelem na zadní tyč rozjásal diváky!
    87. Quincy PROMES - 3:0
     
    88
    Střídání v týmu FK Spartak Moskva: ze hřiště odchází Quincy Promes, přichází Lorenzo Melgarejo.
     
    90
    Zápas už se jen dohrává. Ani jeden z týmů už nikam nespěchá. Domácí Spartak kombinuje na své polovině, zatímco jej fanoušci odměňují hlasitým skandováním.
     
    90+1
    Nastavují se 3 minuty!
     
    90+2
    Hra je ale přerušena. Jednoho z domácích fotbalistů totiž chytají křeče a musí být ošetřován. Spartak už vyčerpal všechna střídání, zraněný hráč bude muset minutu vydržet.
     
    90+3
    Chvíli se pokračovalo ve hře, ale poté se na trávník svalil další fotbalista Spartaku Moskva. Rozhodčí každou chvílí ukončí dnešní souboj.
     
    90+4
    Konec zápasu.
     
    Je dobojováno! Spartak Moskva zvládl další moskevské derby a na svém stadionu porazil Dinamo Moskva 3:0! První poločas nabídl hodně opatrný fotbal. Spartak byl sice aktivní, ale dlouho nemohl najít skulinu v obraně Dinama. Až minutu před přestávkou si za obranu naběhl Quincy Promes a tvrdou střelou otevřel skóre! Na začátku druhé půle Spartak definitivně zlomil odpor městského rivala, jelikož se prosadil Zé Luís! Tři minuty před koncem ještě přidal svou druhou branku v zápase Quincy Promes ! Spartak dnešním vítězstvím uživil naději na účast v evropských pohárech. Na Lokomotiv už ztrácí pouhé dva body!
     
    Držení míče: 54 % : 46 %.
    Střely na branku: 9:5. Střely mimo: 3:10. Rohy: 4:10. Ofsajdy: 1:0. Fauly: 13:13.
     
    Z mé strany je to pro tuto chvíli vše! Děkuji Vám za pozornost a těším se při sledování dalších přenosů! Pěkný zbytek dne! (20:31:48)

    Tomáš Kubečka

    Branky: 44. Promes (Rômulo), 56. Luís (Ananidze), 87. Promes (Luís)

    Karty:   49. Bocchetti (SPM), 75. Glušakov (SPM) – 30. Ješčenko (DMO)


    Držení míče: 54 % : 46 %.
    Střely na branku: 9:5. Střely mimo: 3:10. Rohy: 4:10. Ofsajdy: 1:0. Fauly: 13:13.
    FK Spartak Moskva: Pesjakov – Bryzgalov, Kutěpov, Bocchetti, Makejev – Rômulo, Glušakov – Promes (88. Melgarejo), Ananidze (69. Zotov), I. Popov (73. Zujev) – Luís.
    Náhradníci: Rebrov – K. Kombarov, Granat, Paršivljuk, Zotov, Pucko, Leontěv, Kutin, Zujev, Melkadze, Melgarejo.

    Dynamo Moskva: Šunin – Ješčenko, Samba (72. Holmén), Djakov, Morozov (79. Živogljadov) – Igor Denisov, Sosnin (67. Drahun) – Ionov, Zobnin, Tašajev – Bećiraj.
    Náhradníci: V. Gabulov, Leščuk – Živogljadov, Holmén, Drahun, Těrechov.
    bahis siteleri