Slovan Bratislava – Trenčín 0:4 (kon.)
konec
ŠK Slovan Bratislava
0:4 (0:2)
AS Trenčín
sk Neděle 08.05.2016, 17:00 • Pasienky, Bratislava (kapacita 11 907 divákov) • Niké liga
Předzápasové kurzy
     
    90
    Trenčín dal gól!
    Domáci si vypijú kalich horkosti do dna. V strede poľa zle zakombinovali, lopta tam bola voľná, čo videl nabiehajúci CHRISTOPHER UDEH. Snáď z 35 metrov sa schuti oprel do lopty, tá nabrala falš a zapadla k pravej žrdi!
     
    83
    Trenčín dal gól!
    Hostia rozobrali obranu domácich a pod sektorom svojich fanúšikov sa tešia z tretieho gólu. Je to zrejme definitívne, AS je majster!
    Maierhofer spred šestnástky našiel jemným oblúčikom na ľavej strane Koolwijka. Ten sa pozrel, ďalším jemným centrom našiel na zadnej žrdi úplne voľného GINA VAN KESSELA, ktorý hlavičkou pomedzi Muchove nohy poslal loptu do siete!
    Asistencia: Ryan Koolwijk
     
    21
    Trenčín dal gól!
    Tak to je neuveriteľné, Trenčania už vyhrávajú o dva góly, ktoré skórovali skutočne expresne rýchlo! MITCHELL SCHET dostal na ľavej strane ideálnu prihrávku, nikto ho osobne nebránil a efektným falšom poslal loptu do ľavého horného rohu Muchovej brány. Trenčín je veľmi blízko k titulu!
     
    20
    Trenčín dal gól!
    Obrovská chyba de Kampsa, ktorý stratil loptu v strede poľa. Pri rozohrávke príliš dlho čakal, čo využil Bero a postupoval sám na Muchu. Matúš Bero sa neulakomil, pred Muchom prihral krížne GINOVI VAN KESSELOVI, ktorý loptu upratal do prázdnej brány!
    Asistencia: Matúš Bero

    Tomáš Schügerl

    Branky: 20. van Kessel (Bero), 21. Schet, 83. van Kessel (Koolwijk), 90. Udeh

    Karty:   52. Pliatsikas (SBA) – 54. Madu (TRE), 57. Kleščík (TRE), 77. Schet (TRE)


    ŠK Slovan Bratislava: Mucha – Pliatsikas (69. Dielna), Saláta, Sekulić, Podaný – Scott (46. Crnkić), de Kamps – Kubík, Savičevič, Zreľák – Vittek (C) (37. Milinković).
    Náhradníci: Greif – Dielna, Kotula, Simović, Milinković, Crnkić, Priskin.

    AS Trenčín: Šemrinec – Šulek, Kleščík (C), Skovajsa, Madu – Koolwijk (84. Udeh), Lawrence – van Kessel, Bero (67. Holúbek), Schet – Kalu (60. Maierhofer).
    Náhradníci: Chovan – Holúbek, Jančo, Udeh, Bala, Guba, Maierhofer.

    Rozhodčí: Sedlák – Balko, Benko

    Diváci: 2847
    bahis siteleri