Žilina B – L. Mikuláš 3:0 (kon.) | Trnava B – Nové Mesto n/V 2:0 (kon.) | MFK Zvolen – Slovan Bratislava U21 0:1 (kon.)
Lok. Košice – Nitra 1:0 (kon.) | Sereď – Prešov 2:0 (kon.)
konec
MŠK Žilina B
3:0 (1:0)
MFK Tatran Liptovský Mikuláš
sk Neděle 08.05.2016, 10:30MONACObet liga
Předzápasové kurzy
     
    Vítame Vás pri on-line prenose. Stretnutie sa začne o 10:30.
     
    Vážený priaznivci futbalu! Vítam Vás pri sledovaní druhej najvyššej súťaže a to DOXXbet ligy. Konkrétne sa jedná o boj o postup. V dnešnom dueli si sily zmerajú MŠK Žilina BMFK Tatran Liptovský Mikuláš.


    MŠK Žilina B sa momentálne nachádza na 8. priečke s 34 bodmi a so skóre 33:28. Žilinčania z doposiaľ odohraných 5 kôl v nadstavbovej časti vyhrali len dva zápasy, jeden remízovali a dva prehrali. V prípade žilinského Béčka postup nie je možný a tak môže tréner Kentoš skúšať a zapájať do zápasov práve mladých hráčov. V poslednom kole sa žlto-zeleným zadarilo a odniesli si tri body z ihriska Lokomotívy Zvolen. Presný zásah si pripísal v tomto zápase Peter Puček, tesne po zahájení druhého polčasu.

    MFK Tatran Liptovský Mikuláš na opačnej strane máme tím, ktorý je ešte stále zapojený v súboji o postup do najvyššej slovenskej súťaže. Liptovskému Mikulášu momentálne patrí 3. priečka so 46 bodmi čo činí stratu jedného bodu na prvý Tatran Prešov. Hostia majú v tabuľke skóre 45:22 a v nadstavbovej časti ešte neprehrali. Na konte majú jednu remízu a tri výhry. V poslednom kole sa im samozrejme taktiež podarilo vyhrať a to práve nad Sereďou výsledkom 3:1. O góly sa postupne postarali: Jasenovský, Kucharčík, Šimún.
     
    Úvodné zostavy:

    MŠK Žilina B: Mandous – Puček, Michlík, Káčer, Vallo, Mbah, Hancko, Ďuratný, Tlacháč, Gorelčík, Letić.
    Náhradníci: Kňazovič – Šušolík, Majštnik, Minárik, Václavik, Pobijak, Fujak

    MFK Tatran Liptovský Mikuláš: Macík – Šimún, Kubena, Kucharčík, Papaj, Gerec, Mizerák, Staš, Lišivka, Pastva, Poremba
    Náhradníci: Mikušiak – Hirka, Frian, Laco, Vandraško.
     
    1
    Stretnutie sa práve začalo.
     
    1
    O výkop do prvého polčasu sa postarali domáci futbalisti. Tí to skúsili nákopom za obranu, no ani Puček a ani Miroslav Káčer si loptu na súperovej polovičke nedokázali prevziať.
     
    2
    Na trávniku ostal ležať Bojan Letić. Hra sa však neprerušila a pred Mandousa sa rútil Branislav Poremba. Cez obranu žlto-zelených sa však predrať nedokázal.
     
    3
    Žilinčania to teraz skúsili po pravom krídle. Kombinácia medzi Pučekom a Vallom nevyšla podľa predstáv a tak sa Liptovský Mikuláš teraz nemusí obávať.
     
    4
    Kolmicou za obranu to skúsil aj Jakub Michlík. Lopta už už smerovala na Petra Pučeka, no včas ju zastavil Dušan Kucharčík.
     
    5
    Káčer to teraz skúšal individuálne cez stred ihriska. Loptu mu však uchmatol Poremba, ktorý bez váhania nakopáva až pred Mandousa.
     
    6
    Krásna akcia Žiliny! Lopta prišla z ľavej strany a prepadla sa až na zadnú tyč. Tu stál pripravený Peter Puček, ktorý však z hranice malého vápna nedokázal prekonať Matúša Macíka.
     
    7
    Následný rohový kop Žilinčanov sa vôbec nepodaril. Liptovský Mikuláš sa oslobodzuje odkopom na súperovú polovičku.
     
    8
    Puček teraz predviedol krásny šprint po pravom krídle. Pokúsil sa aj odcentrovať, no cez Jána Mizeráka sa mu to nepodarilo.
     
    9
    V úvode zápasu je aktívnejším z celkom práve ten domáci. Liptovský Mikuláš má problém sa prebojovať cez poliacu čiaru.
     
    10
    Hra sa presunula na polovičku domácich. Lopta je však stále v moci žilinkého Béčka, ktoré do kombinácie zapája aj gólmana Aleša Mandousa.
     
    11
    Kristián Vallo poslal pred Macíka naozaj razantný center. Loptu si prebral Jakub Michlík ,ktorý sa polo-akrobaticky pokúsil zakončiť. Lopta mu však nesadla a projektil letel vysoko nad.
     
    12
    Pred Alešom Mandousom to teraz skúšal Štefan Gerec. Loptu si hodil na silnejšiu nohu, no napálil to len do Hancka.
     
    13
    Ďalší útočný výpad hostí. Tento raz to skúsil individuálne Branislav Poremba, no aj tento muž stroskotal na obrane domácej Žiliny.
     
    14
    Hancko si momentálne vymieňa loptu s kapitánom Ďuratným. Hostia samozrejme ich rozohrávku napádajú až vo dvojici.
     
    15
    Výborne to teraz myslel Tomáš Staš, ktorý skúšal kolmicu za obranu Žiliny. Vallo mal síce s touto loptou problémy, no napokon ju k adresátovi nepustil.
     
    16
    Dočkali sme sa aj prvého zakončenia na strane Tatranu. Hlavičkovým pokusom sa prezentoval Poremba, n veľmi nepresne.
     
    17
    MŠK Žilina B dáva gól!
    Po rohovom kope Žiliny sa k lopte dostal Miroslav Káčer. Ten sa do lopty oprel najlepšie ako vedel. Macík tento projektil dokázal len vyraziť pred seba priamo na kopačku DÁVIDA HANCKA. Dávid sa z tejto pozície nemýlil a loptu jednoducho posunul za bránkovu čiaru.
     
    19
    Tatran si teraz pýta penaltu po zákroku Libora Ďuratného na Porembu. Hlavný arbiter však po tomto zákroku do píšťalky nefúkol.
     
    20
    Puček si výborne obhodil až dvojicu futbalistov v červenom. Jeho následný strieľaný center však nenašiel adresáta a tak uvidíme len odkop od bránky hostí.
     
    21
    Z pravého krídla prišiel ďalší krásny center. Do lopty sa pri vlajočke oprel Hancko. Jeho lopta sa prepadla až na zadnú tyč, kde stál Jakub Michlík, no Macík znovu tohto futbalistu vychytal.
     
    22
    Rohový kop uvidíme aj na opačnej strane. Ak sa nemýlim tak to bude prvý pre Liptovský Mikuláš.
     
    23
    Po rohovom kope Tatranu sa k lopte prebojoval Dušan Kucharčík. Dušanovi sa podarilo aj vystreliť, no veľmi nepresne. Hostia protestujú a pýtajú si penaltu po ruke Hancka, no neúspešne.
     
    24
    Bojan Letić to teraz skúsil cez Ivana Lišivku. Úspešnejší v tomto dueli bol hosťujúci kapitán.
     
    25
    Káčer teraz poslal k zemi kapitána Tatranu Liptovský Mikuláš – Ivana Lišivku. Hlavný arbiter si to samozrejme všimol a loptu prisúdil hosťujúcemu celku.
     
    26
    Na opačnej strane to skúsil strieľaným centrom Štefan Gerec. Jeho pokus však smeroval priamo do rukavíc Mandousa, ktorý bez problémov chytá.
     
    28
    Tatran v posledných minútkach aktívnejším celkom. Ďalším centrom za obranu to skúšal Staš, no akciu zastavil tento raz postranný arbiter verdiktom – Ofsajd.
     
    29
    Vallo mal pred sebou Petra Pučeka, no napriek tomu sa rozhodol pokračovať sám s lotpou na kopačke. Loptu po pár metroch stratil a tak do protiútoku smeruje aj Tatran.
     
    30
    Puček to teraz výborne vymyslel proti dvojici Staš-Kucharčík. Lopta mu však v poslednej chvíli odskočila od nohy a opustila hraciu plochu.
     
    31
    Tento raz sa však dostal Puček aj k zakončeniu. Jeho zblokovaný projektil však chytá Matúš Macík bez problémov.
     
    32
    Z ťažkej pozície to teraz skúsil Bojan Letić. Lopta nenabrala správny smer, no napriek tou uvidíme ďalší žilinský rohový kop.
     
    33
    Center Jakuba Michlíka sa prepadol až na Dávida Hancka. Ten to skúsil z ťažkého uhlu, no neúspešne.
     
    34
    Na opačnej strane sme videli brejk troch na dvoch, no center Štefana Gereca bol až príliš vysoký. Žilinčania si tak môžu vydýchnúť.
     
    35
    Pred Macíkom sa vytvorila ďalšia sľubná šanca Žiliny, n ktorej konci bol Emmanuel Chigozie. Projektil z jeho kopačky bol síce zblokovaný, no napriek tomu narobil gólmanovi Tatranu problémy.
     
    36
    Na malý moment zavítali aj hostia na polovičku žilinského Béčka. Skúšali to sériou centrov, no tie sa im dnes vôbec ale že vôbec nedaria.
     
    37
    Centru sme sa dočkali aj na opačnej strane. Do lopty sa oprel Letić, no loptu poslal veľmi nepresne.
     
    39
    Ešte to skúsil z opačnej strany Miroslav Káčer. Loptu poslal priamo na hlavu Libora Ďuratného, no ten hlavičkuje vysoko nad bránku Tatranu.
     
    41
    Hlavnému arbitrovi sa zápas vymyká spod kontroly. Samozrejme hráči Tatranu sú nervózny a tak vidíme aj prvé žlté karty. Kartu vidí Kucharčík spolu s Kubenom.
     
    42
    Vallo to teraz vymyslel naozaj bravúrne. Kľučkou sa zbavil až dvojice futbalistov v červenom, no loptu si na strelu nedokázal pripraviť včas.
     
    43
    Uvidíme ďalší rohový kop po zblokovanom pokuse Bojana Letića.
     
    44
    Z rohového kopu Michlíka sa lopta dostala až na kopačku Libora Ďuratného. Ten to skúsil ďalším centrom, no loptu ukryl vo svojich rukaviciach Matúš Macík.
     
    45
    Ďalší z centrov v podaní MŠK. Tento raz sa do lopty oprel Emmanuel Chigozie, no ani jeho pokus nenašiel adresáta v žlto-zelenom drese.
     
    45
    V samom závere prvého polčasu mohol pridať druhý kúsok za chrbát Macíka Peter Puček, Lopta mu však pred gólmanom odskočila a tak sme sa druhého gólu nedočkali.
     
    45
    Prvý polčas sa skončil.
     
    Je za nami prvý polčas zápasu medzi MŠK Žilina B – MFK Tatran Liptovský Mikuláš. V prvom polčase mali navrch práve domáci futbalisti, ktorí potrápili o postup bojujúci Liptovský Mikuláš.

    Druhý polčas začne približne o 11:32
     
    46
    Začal sa druhý polčas.
     
    46
    O výkop d druhého polčasu sa postarali futbalisti Liptovského Mikuláša. Lopta ihneď smerovala pred Mandousa, no zakončenia sme sa nedočkali. Napriek tomu však uvidíme aspoň rohový kop hostí.
     
    47
    Po rohovom kope hostí sa k lopte dostal Dušan Kucharčík, no loptu poslal vysoko a razantne nad bránku Žiliny.
     
    48
    Tatran začal druhý polčas oveľa aktívnejšie. Lopta sa ešte od hvizdu nepohla z polovičky Žiliny. Momentálne to po krídle skúša Ivan Lišivka.
     
    49
    Kapitán hostí to teraz skúsil aj centrom na zadnú tyč. Lopta sa síce dostala k Jánovi Papajovi, no ten z tejto pozície nedokázal zakončiť.
     
    50
    Za obranou Žiliny sa teraz ocitol s loptou Ján Paraj. Ten sa už už chystal zakončiť zoči voči Mandousovi, no včas sa do strely hodil Bojan Letić, ktorý zblokoval na rohový kop.
     
    51
    MŠK Žilina B dáva gól!
    Tak a teraz sa uplatnilo staré známe nedáš dostaneš. Lopta sa rázom ocitla pred bránkou Tatranu Liptovský Mikuláš. Po prihrávke Jakuba Michlíka sa pri lopte ocitol ĽUBOMÍR GORELČÍK, ktorý krížnou strelou rozvlnil sieť.
     
    53
    Jakub Michlík teraz poslal k zemi kapitána hostí Ivana Lišivku. Za tento sklz zozadu však nevidí kartu čo sa znovu nepatrí hosťujúcim futbalistom.
     
    54
    Po tomto priamom kope uvidíme aspoň rohový kop v podaní Jána Papaja.
     
    54
    Papaj poslal loptu priamo na hlavu Dušana Kucharčíka, no ten razantnú hlavičku poslal nad bránku Aleša Mandousa.
     
    55
    Žltú kartu dostáva Pastva (MFK Tatran Liptovský Mikuláš).
     
    56
    Rozbehnutého Bojana Letića teraz pekným čistým zákrokom pripravil o loptu Martin Šimún, ktorý ihneď zahájil protiútok svojho celku.
     
    57
    Kristián Vallo to teraz skúsil sám po pravom krídle. Loptu si ťahal pár desiatok metrov, no v poslednej chvíli mu ju uchmatol Ján Mizerák.
     
    58
    Napriek aktivite Tatranu Liptosvský Mikuláš je stav zápasu naklonený v prospech žilinského Béčka.
     
    59
    Cez stred ihriska to teraz skúšal Ľubomír Gorelčík. Loptu mu však pred veľkým vápnom ukradol jeden zo stopérov Tatranu a tak sme sa ďalšej strely na bránku hostí nedočkali.
     
    60
    Výborný center Gorelčíka sa prepadol až na zadnú tyč. Tu stál Miroslav Káčer, ktorý nečakal že lopta prejde a tak vyzeralo aj jeho zakončenie, ktoré minulo bránku o dobrého pol metra.
     
    61
    Hra sa presunula na stred hracej plochy. Loptu majú v moci futbalisti Žiliny, ktorý sa popri čiare posúvajú pomaly dopredu.
     
    63
    Výbornú kombináciu nám teraz ponúkli hosťujúci futbalisti. Finálnu prihrávku do vápna posielal Branislav Poremba, no Tomáš Staš sa k lopte včas nedostal.
     
    64
    Libor Ďuratný to teraz skúšal dlhým nákopom, no lopta smerovala vysoko na polovičku hostí. Samozrejme žiaden z mužov v žlto-zelenom sa k lopte nedostal.
     
    66
    MŠK Žilina B dáva gól!
    Žilina pridáva aj tretí kúsok za chrbtom Matúša Macíka. Loptu z pravej strany poslal do vápna Peter Puček. Tá si našla cestu k JAKUBOVI MICHLÍKOVI, ktorý sa z tejto pozície nemýlil a loptu jednoducho poslal za chrbát bezmocného gólmana Tatranu.
     
    67
    Po pravom krídle to teraz individuálne skúšal Martin Šimún, ktorý sa výborne predral cez dvojicu v žlto-zelenom, no Hancko ho ďalej nepustil.
     
    68
    Trochu nečakane teraz vypálil zo strednej vzdialenosti Miroslav Káčer. Jeho razantný a presný projektil likviduje pohotovým zákrokom Matúš Macík.
     
    69
    Na opačnej strane poslal peknú kolmicu za obranu Tomáš Staš. Jeho pokus smeroval na kopačku Porembu, no Mandous zakročil včas a loptu ukryl vo svojom náruči.
     
    70
    Ivan Lišivka si teraz vypýtal faul kúsok od vápna Žiliny Je to skôr pozícia na center ako na priame ohrozenie bránky.
     
    71
    Do lopty sa napokon oprel Ján Mizerák, ktorý pre svoj tím vybojoval aspoň rohový kop.
     
    72
    Tento centrovaný pokus od vlajočky sa hosťom vôbec nepodaril. Loptu napokon odvrátil do bezpečia Libor Ďuratný. Napriek tomu však ostáva Tatran pri lopte.
     
    73
    Káčer teraz poslal k zemi kúsok od vápna Jána Mizeráka. Loptu si už stavia Papaj.
     
    74
    Striedanie v tíme MFK Tatran Liptovský Mikuláš: z ihriska odchádza Staš, prichádza Laco.
     
    75
    Lopta sa z kopačky Jána Papaja prepadla až na zadnú tyč, kde stál Dušan Kucharčík. Dušan však neskoro zareagoval a loptu na bránku ani len nevyslal.
     
    75
    Striedanie v tíme MŠK Žilina B: z ihriska odchádza Tlacháč, prichádza Václavik.
     
    76
    Hancko teraz trošku zaváhal kúsok od vlastnej 16-tky. Loptu mu uchmatol Štefan Gerec, ktorému však od nohy odskočila až za postrannú čiaru.
     
    77
    Žltú kartu dostáva Gerec (MFK Tatran Liptovský Mikuláš).
     
    78
    Chigozie mal teraz k dispozícii rozbehnutého Bojana Letića. Rozhodol sa však prihrávať na stred ihriska a to znamenalo len jedno a to odovzdanie lopty do moci mužov v červených dresoch.
     
    79
    Puček poslal výbornú loptu do vápna Tatranu Liptovský Mikuláš. Na kopačku si ju zobral Miroslav Káčer, no ten z tejto pozície zakončiť nedokázal.
     
    80
    Na opačnej strane to výborne vymyslel Patrik Laco. ten našiel pred Mandousom Štefana Gereca, no ten loptu napálil len do jedného zo zadákov MŠK.
     
    82
    Žltú kartu dostáva Lišivka (MFK Tatran Liptovský Mikuláš).
     
    83
    Striedanie v tíme MŠK Žilina B: z ihriska odchádza Chigozie, prichádza Pobijak.
     
    84
    Vo vápne Tatranu ostal ležať po zákroku Kucharčíka Kristián Vallo. Vyzerá to tak, že bez ošetrenia to tento raz nepôjde.
     
    85
    Priamy kop Liptovskho Mikulášu napokon zahral Ján Papaj. Ten loptu poslal na hranicu vápna, kde hlavou predlžoval Gerec, no neúspešne.
     
    86
    Striedanie v tíme MŠK Žilina B: z ihriska odchádza Michlík, prichádza Fujak.
     
    87
    Z hranice vápna sa do lopty oprel Kristián Vallo. Jeho pokus bol zblokovaný, no lopta sa ešte dostala k Bojanovi Letićovi, ktorý loptu poslal vysoko nad bránku.
     
    88
    Za obranou Žiliny sa s loptou ocitol Branislav Poremba, ktorý si jedným dotykom loptu pripravil a druhý vystrelil. Mandous ostáva bez zákroku.
     
    89
    Kristián Vallo musel zatiahnúť ručnú brzdu. jednalo sa o ofsajdvé postavenie tohto futbalistu.
     
    90
    Fujak to myslel výborne. Loptu poslal priamo na kopačku Gorelčíka, no ten si ju nedokázal pripraviť na strelu a tak sú pri lopte znovu hostia, ktorí s najväčšou pravdepodobnosťou dnes neskórujú.
     
    90
    Nadstavovať sa bude +1 minúta.
     
    90+1
    Koniec zápasu.
     
    Je za nami aj druhý polčas zápasu medzi MŠK Žilina B – MFK Tatran Liptovský Mikuláš. Celky nastúpili do druhého polčasu za stavu 1:0. V druhom polčase sme sa dočkali až dvojice gólov a oba na strane domácich. O ten prvý sa postaral v 51 minúte Gorelčík. Na finálnych 30 stanovil v 66. minúte Jakub Michlík.


    Ja Vám ďakujem za pozornosť a prajem príjemný zvyšok dňa. (12:23:42)

    Patrik Ondrovič

    Branky: 17. Hancko, 51. Gorelčík, 66. Michlík

    Karty:   41. Kucharčík (LMI), 41. Kubena (LMI), 55. Pastva (LMI), 77. Gerec (LMI), 82. Lišivka (LMI)


    MŠK Žilina B: Mandous – Puček, Michlík, Káčer, Vallo, Mbah, Hancko, Ďuratný, Tlacháč, Gorelčík, Letić.
    Náhradníci: Kňazovič – Šušolík, Majštnik, Minárik, Václavik, Pobijak, Fujak

    MFK Tatran Liptovský Mikuláš: Macík – Šimún, Kubena, Kucharčík, Papaj, Gerec, Mizerák, Staš, Lišivka, Pastva, Poremba
    Náhradníci: Mikušiak – Hirka, Frian, Laco, Vandraško
    bahis siteleri