Žilina B – L. Mikuláš 3:0 (kon.) | Trnava B – Nové Mesto n/V 2:0 (kon.) | MFK Zvolen – Slovan Bratislava U21 0:1 (kon.)
Lok. Košice – Nitra 1:0 (kon.) | Sereď – Prešov 2:0 (kon.)
konec
FC Lokomotíva Košice
1:0 (0:0)
FC Nitra
sk Neděle 08.05.2016, 16:30 • Futbalový štadión, Družstevná pri Hornáde • MONACObet liga
Předzápasové kurzy
     
    Vítame Vás pri on-line prenose. Stretnutie sa začne o 16:30.
     
    Vážení priaznivci slovenského futbalu, srdečne vás vítam pri priamom prenose zo 6. kola nadstavbovej časti DOXXbet ligy, v rámci ktorej súperí 12 najlepších celkov o postup medzi futbalovú elitu našej krajiny, o postup do Fortuna ligy. Na nedeľu je naplánovaný dôležitý zápas, v ktorom vyzve domáci FC Lokomotíva Košice súpera FC Nitru.

    FC Lokomotíva Košice prežíva najkrajšiu časť prebiehajúcej sezóny – a bodaj by nie, veď košický celok momentálne vyhráva jeden zápas sa druhým a bez straty bodu sa stále viac a viac približuje prvému miestu tabuľky. Lokomotíve patrí momentálne so ziskom 44 bod priebežná 5. priečka tabuľky, avšak ak v zápase s Nitrou jej hráči nezakopnú a pripíšu si ďalší plný bodový zisk, budú sa môcť dotiahnuť na 1. Prešov. Skóre Košíc činí pomer 38:24.

    S postupom do Fortuna ligy to bude mať Lokomotíva o čosi ťažšie. Minimálne teda v tejto sezóne, keďže domáci celok postúpiť nemôže. Je to predovšetkým z dôvodu výraznej spolupráce s michalovským MFK, pričom tieto dva celky si počas sezóny niekoľkokrát vymieňali hráčov a posielali ich na striedavý štart.

    FC Nitra postúpiť môže. Nanešťastie pre hostí, pri aktuálnom pohľade na tabuľku je to skôr akási utopistická predstava, ako možný scenár. Napokon, futbalistom z Nitry patrí v súčasnosti len 9., a teda nepostupová priečka tabuľky. Navyše, hostia ju okupujú so ziskom 33 bodov, čo znamená, že na vedúci prešov stráca až 14 bodov . Skóre Nitry činí pomer 42:29.
    Hráči Nitry sa pripravujú na zápas
     
    Úvodné zostavy:

    FC Lokomotíva Košice: Kira – Cmarko, Horváth, Gallo, Zajac (C), Harvila, Šuľák, Chmelo, Človečko, Leško, Kinský
    Náhradníci: Hejnus, Kamenec, Jass, Pavúk, Kerpčár

    FC Nitra: Stránský – Ďurek, Pavlenda, Trapp, Fábry, Balaj, Oravec, Ivančík (C), Lola, Dunda, Charizopulos
    Náhradníci: D. Kolmokov, M. Kolmokov, Vodička, Valenta

    Rozhodca: Čiernik – Poracký, Ličko – Kačenga.
    Momentálne prebieha rozcvička Košic
     
    Vážení priaznivci slovenského futbalu, srdečne vás pozdravujem z futbalového štadióna v Družstevnej nad Hornádom, kde sa už o malý moment začne zápas 6. kola nadstavbovej časti DOXXbet ligy medzi FC Lokomotívou Košice a FC Nitrou. Domáci dnes nastúpia v tradičnej bielo-modrej kombinácii, Nitra si do metropoly východu priviezla červenú sadu dresov s bielymi šortkami.
    Hráči počas nástupu na trávnik
     
    1
    Stretnutie sa práve začalo.
     
    1
    Úvodný výkop stretnutia je už minulosťou, postarali sa oň domáci. Tí sa s loptou okamžite stiahli do vlastných obranných radov, odkiaľ budú chcieť čím skôr založiť prvú útočnú akciu zápasu.
     
    2
    Pokus o založenie útočnej akcie Nitry sa skončil neúspešne, a síce nepresnou kolmicou smerujúcou pred pokutové územie a následnou loptou v rukaviciach Kiru.
     
    3
    Lola chcel popri pravej postrannej čiare vysunúť Fábryho, ktorý ešte zvádzal šprintérsky súboj s jedným z domácich obrancov. Aj preto mu lopta prepadla až k bránkovej čiare, kde sa jej už nik nedotkol. Nasledovať preto bude odkop Kiru.
     
    4
    V strede poľa sme sledovali prvý nedovolený zákrok v stretnutí, nešlo ale o nič vážne, preto sa kartovo netrestal. Priestor na pokojnejšiu rozohrávku v tejto chvíli dostane Šuľák.
     
    5
    V úvode stretnutia sa Košice snažia vychádzať zo zabezpečenej defenzívy, aj preto sa lopta pomerne často nachádza pred pokutovým územím Matúša Kiru. Ten zatiaľ veľa práce nemal.
     
    6
    O čosi menej jej ale mal predsa len Stránský na opačnej strane ihriska, ten stojí vysoko vystúpený zo svojho malého vápna, snaží sa kombinovať a podporovať tak Nitru v zakladaní útočných akcií. Na strane hostí ale prevláda nepresnosť.
     
    7
    Šuľák v tejto chvíli pekne pripravil Ďureka o loptu, v rýchlosti si ju ale nedokázal predkopnúť, preto sa k nej Ďurek predsa len vrátil. Terén je poriadne klzký, pred malou chvíľou sa okolím Košíc prehnala búrka.
     
    8
    Fábry v tejto chvíli pekne zakombinoval s Balajom, pričom z toho napokon bolo zakončenie druhého menovaného, avšak táto strela veľa nebezpečenstva nepriniesla. Postaral sa o to predovšetkým Matúš Kira so svojím včasným zákrokom.
     
    9
    Hra sa v ostatných minútach presúva len zo strany na stranu, ani jeden z celkov ale teraz nedokáže lepšie kombinovať, tobôž nie sa postarať o výraznejšie strelecké zakončenie. Optickú prevahu má Nitra.
     
    10
    Je ale zarážajúce, že napriek lepšiemu držaniu lopty a presnejšej kombinácii platí aj po 10 minútach hry fakt, že hostia vychádzajú z obranných radoch len sporadicky a ich pobyt na útočnej polovici je skôr výnimkou.
     
    11
    V tejto chvíli to neplatilo. Na rýchly brejk to chcel ešte využiť Fábry s Balajom, pričom Nitra získala na útočnej polovici aj výhodu priameho voľného kopu, lopta ale po centri do stredu vápna pristála len na nohe futbalistu, ktorý stál v ofsajdovej pozícii.
     
    12
    Keď sme pred niekoľkými minútami vraveli o vysokej hre Stránského, pochváliť musíme aj Kiru. Ani brankár Košíc sa nechce dať zahanbiť a veľmi vysoko vystupuje zo svojho malého vápna. Brankári dnes pracujú na výbornú.
     
    13
    Neďaleko od stredového kruhu prišiel nedovolený, avšak poriadne zbytočný zákrok na Šuľáka, ktorý teraz formuje spoluhráčov vo vápne Nitry a pripravuje ich tak na vysoký center.
     
    14
    Zodpovednosť na seba vzal napokon Radoslav Človečko, ktorý si loptu postavil na bod vyznačený arbitrom Čiernikom, avšak jeho vysoký center do stredu pokutového územia dokázala obrana Nitry bez väčších problémov odvrátiť.
     
    15
    Priamy voľný kop zahrávali aj hráči hostí, tí sa pritom chceli presadiť z podobnej pozície, avšak v tomto prípade prepadla lopta cez celú šírku pokutového územia a skončila až pri vzdialenejšej postrannej čiare.
     
    16
    Na šmykľavom teréne sme sledovali hneď niekoľko osobných súbojov s cieľom získať loptu do svojej moci a hoci padol nejeden z hráčov, zaobišlo sa to bez zranení. Pokračujeme tak v hre jedenástich proti jedenástim.
    Hrá sa prevažne v strede poľa
     
    17
    Charizopulos sa teraz rozhodol vrátiť na vlastnú polovicu, kde chcel dopomôcť obrannej kostre Nitry s presnejšou rozohrávkou, napokon to bol ale práve on, kto o loptu prišiel. Zaútočiť tak bude môcť aj Lokomotíva.
     
    18
    Loptu napokon prebral na svoju kopačku Adrián Leško, ktorý pri svojom teatrálnom páde zrejme čakal odpískanú penaltu v prospech domácich Košíc, avšak hlavný arbiter Čiernik sa oklamať nenechal a v hre sa tak môže pokračovať.
     
    19
    Pískalo sa ale na opačnej strane ihriska, kde mohli hostia ťažiť z priameho voľného kopu, napokon sa ale Ivančík dostal len medzi dvojicu obrancov a z tohto priestoru dokázal loptu poslať iba do ochrannej siete za Kirovou bránou.
     
    20
    Za sebou máme už dvadsať minút hry, na trávniku sa stále neudialo nič podstatné, preto sme gól nevideli. Zdá sa, že oba celky sa dnes zamerajú na pozornú defenzívu a pokúsia sa využiť každú chybičku na strane súpera.
     
    21
    Košičania sa teraz presunuli pred bránu svojho súpera, kde po krátkej kombinácii aj vypálili, avšak tvrdá rana Cmarka skončila len mimo priestoru troch žrdí. Nasledovať tak bude odkop Stránského.
     
    22
    Hra opätovne poriadne stratila na svojom tempe, hoci na malý moment sa zdalo, že zápas naberá na obrátkach a konečne budeme môcť sledovať krajší futbal. nestalo sa tak, pokračujeme v taktickom vyčkávaní.
     
    23
    Na malý moment stíchli aj domáce tribúny, ktorým sa takýto futbal rozhodne nepozdáva. A my sa im pritom čudovať rozhodne nemôžeme, napokon, len veľmi sporadicky sa tímy dostávajú aj do streleckého zakončenia.
     
    24
    Na útočnej polovici Košíc sme sledovali viacero sporných momentov, napokon sa pískal ten pri nedovolenom zákroku domáceho futbalistu. Stále platí nerozhodný stav 0:0.
     
    25
    Košičania to teraz skúsili po zemi – a dobre spravili. Na prvý pohľad sa totiž mohlo zdať, že jednoduchá lopta prekvapila obranné rady Nitry. Tá sa oslobodila jednoducho – odvrátila na roh.
     
    26
    Napokon bol z toho nízky center Človečka, ktorý to skúšal triafať do malého vápna, v tomto priestore ale kraľoval Stránský, ktorý loptu uchmatol do svojej moci.
     
    27
    Konečne sa ale udialo niečo zaujímavé, aj v ďalšej situácii mal prsty Človečko, ktorý našiel tentokrát Šušáka. Ten sa vo vápne poriadne oprel do lopty, avšak tú posielal len do obrany súpera.
     
    28
    Vzrušenie na opačnej strane ihriska bolo zbytočné, pískal sa ofsajd Nitry.
    Diváci stále čakajú na prvý gól v zápase
     
    30
    Nitra zahrávala priamy voľný kop, tentokrát to Filip Balej skúšal priamou strelou, avšak v tomto prípade lopta vysoko prepadla ponad brvno Kirovej svätyne.
     
    31
    Tak toto bola akcia ako z veľkej knihy futbalu. Domáci hráči to skúsili štýlom tici-taca a dokonale si rozobrali obranu svojho súpera, avšak Leško, ktorý do celej situácie pribehol z druhej vlny, nedokázal prepáliť nohu posledného stopéra.
     
    32
    Konečne sa na štadióne v Družstevnej pri Hornáde udialo niečo zaujímavé. Sledovali sme prekrásnu strelu Pavla Šuľáka, ktorý už pomaličky zdvíhal ruky nad svoju hlavu, napokon ale nechal vyniknúť len Stránského.
     
    33
    Na vzniknutú situáciu chcel reagovať Ivančík, kapitán Nitry ale loptu zaviezol len do priestoru, odkiaľ mal veľmi ťažké centrovať. Aj preto jeho nakopávaný pokus skončil priamo v rukaviciach pozorného Kiru.
     
    34
    Hra sa presúvala zo strany na stranu, z tohto faktu chcel ťažiť aj Pavol Šuľák, ktorý na pravej strane ihriska vyslal poriadne tvrdú strelu, avšak v tomto prípade si projektil cestu medzi tri žrde nenašiel.
     
    35
    Do konca prvého polčasu ostáva ešte 10 minút, stále pritom platí stav z úvodu. Hrá sa bez gólov, aj keď v ostatných minútach pribudli na oboch stranách aspoň šance na skórovanie.
     
    36
    Center Zajaca teraz nemal potrebné parametre na to, aby prepadol aspoň do stredu vápna. Lopta nebola dostatočne prudká ani vysoká, aj preto skončila len na obrane Nitry.
     
    37
    Košice zahrávali priamy voľný kop, zodpovednosť na seba vzal Zajac, ktorý to opäť skúšal po zemi. Tentokrát jeho strela bola presnejšia, avšak stále nie dostatočne na to, aby skončila medzi tromi žrďami.
     
    38
    Čoraz menej sa teraz Nitra dostáva na útočnú polovicu, zdá sa, že po približne 40 minútach hry sa prejavuje lepšie tabuľkové postavenie košického celku, ktorý je poriadne motivovaný a rád by sa bodovo dotiahol na prvý Prešov.
     
    39
    Aj keď sledujeme sympatickú snahu hostí, ktorí to všemožne pretláčajú na útočnú polovicu, o hernej prevahe už hovoriť skutočne nemožno. Nitre dochádzajú sily, jej futbalisti by sa už najradšej videli v šatni.
     
    40
    Košičania vysoko napádali rozohrávku svojho súpera, aj preto sa v pokutovom území, respektíve jeho bezprostrednej blízkosti, dostali k lopte, napokon ju ale nedokázali do siete pretlačiť ani napriek enormnej snahe.
     
    41
    Medzičasom sa nám začalo posledných 5 minút prvého polčasu, pochopiteľne, ak neberieme do úvahy prípadný nadstavený čas. Samozrejme, ten je na zvážení hlavného arbitra Čiernika, aj keď my očakávame maximálne minútu k dobru.
     
    42
    V strede poľa sme sledovali zaujímavý súboj, šlo skôr o akýsi nepodarený sklz, ktorý sa napokon skončil faulom. Zo zeme sa zdvíhal Fábry, ktorý takýmto spôsobom vybojoval loptu pre svoj celok.
     
    43
    Nitra sa s hracím predmetom na kopačkách dlho neohriala a už po niekoľkých sekundách ju poslala len na polovicu svojho súpera. Šancu na kombináciu dostanú aj Košice, ktoré sa teraz smerom dopredu vôbec neponáhľajú.
     
    44
    Hra opätovne stratila na svojom tempe, zdá sa, že sa začínajú opakovať minúty, ktoré sme sledovali v prvej polovici prvého polčasu. Na trávniku sa nedeje nič zaujímavé, gól tak zákonite padnúť nemôže.
     
    45
    Posledná minúta predsa len priniesla akýsi minitlak Košíc, ktoré sa teraz s loptou usadili pred Stránským, napokon sa ale nepresadil ani Leško, ani Kinský a ani Zajac.
     
    45+1
    Žltú kartu dostáva Márius Charizopulos (FC Nitra).
     
    45+1
    Prvý polčas sa skončil.
     
    Skončil sa prvý polčas zápasu. gól sme v ňom nevideli, preto sa do šatní pôjde za stavu 0:0. Tento fakt vyhovuje nepochybne viac Nitre, ktorá tak stále hrá s favoritom zápasu vyrovnanú partiu.

    Druhý polčas sa začne približne o 17:31.
     
    46
    Začal sa druhý polčas.
     
    46
    Striedanie v tíme FC Lokomotíva Košice: z ihriska odchádza Kinský, prichádza Kamenec.
     
    47
    Druhý polčas začala svojím úvodným výkopom hosťujúca Nitra, ktorá sa do poslednej časti zápasu vydá s jednoznačným cieľom – naďalej trápiť svojho súpera a vyhnúť sa inkasovanému gólu.
    Druhý polčas sa začal
     
    48
    Košičania to okamžite skúšali v brejku, avšak prízemná prihrávka zo stredu poľa našla len pozorné obranné rady Nitry a k voľnému útočníkovi neprepadla.
     
    49
    FC Lokomotíva Košice je v úvode druhého polčasu aktívnejším celkom, ktorý diktuje tempo hry, úvodné minúty poslednej časti hry ale nepriniesli žiadne zaujímavejšie zakončenie.
     
    50
    Čiastočne sa to zmenilo v tejto chvíli, keď bola Nitra nútená loptu zraziť na roh.
     
    51
    Matúš Kira teraz vybehol z priestoru troch žrdí a kontroloval padajúci projektil k jeho vzdialenejšej žrdi. Gólman napokon vyhodnotil situáciu ako bezpečnú a loptu nechal prepadnúť za bránkovú čiaru.
     
    52
    Košičania boli nútení stiahnuť sa s loptou na vlastnú polovicu, a síce z dôvodu, že Nitra veľmi vysoko napádala ich rozohrávku. Sledujeme obranný futbal zo strany Nitry, tí držia favorita ďaleko od Stránského.
     
    53
    Neplatilo to už v tomto prípade, keď to Košice skúsili dlhým a predovšetkým vysokým centrom. Lopta pristála na hlavách defenzívy hostí, ktorá už následne vedela, čo s ňou.
     
    54
    Na ihrisku ostal ležať jeden z domácich hráčov, na rad príde aj drobné ošetrenie. Veríme, že to nebude nič vážne a ku vynútenému striedaniu nepríde.
     
    55
    Zdá sa, že zraneným je Rastislav Chmelo – a zdá sa, že to bude vážnejšie, ako si domáca lavička myslela. Chmelo má totiž len veľké problémy a z trávnika sa stále nedokáže zodvihnúť.
     
    56
    S pomocou lekárov už Chmelo schádza z trávnika, nasledujúce momenty budú veľmi dôležité a my budeme sledovať práve Chmela, či sa poberie na striedačku, alebo na hraciu plochu,.
     
    57
    Napokon sa Rastislav Chmelo opäť zapojil do hry, to je pre Košice nepochybne dobrá správa.
     
    58
    Aurelien Ngeyitala Lola sa teraz po rýchlom prieniku stredom poľa rozhodol vypáliť, avšak jeho tvrdý projektil skončil len na ochrannej sieti za Kirovou bránou. Ten zakročiť nemusel.
     
    59
    Striedanie v tíme FC Lokomotíva Košice: z ihriska odchádza Chmelo, prichádza Pavúk.
     
    60
    Napokon musel zranený Chmelo predsa len striedať, priestor na trávniku tak dostal mladý Pavúk.
     
    61
    Tak toto bola skutočná paráda. Fábry nešpekuloval, vypálil spoza vápna a donútil Kiru zakročiť, Košice teraz môžu gólmanovi ďakovať, že tento projektil vytesnil nad hornú žrď.
     
    62
    Pripravuje sa striedanie na strane hostí.
     
    63
    Striedanie v tíme FC Nitra: z ihriska odchádza Fábry, prichádza Valenta.
     
    64
    Po šanci Fábryho sme zaujímavú situáciu sledovali aj na opačnej strane, Košice teraz poriadne vystrašili Stránského, keď poslal Zajac skackavý pokus do stredu brány, avšak tento priestor si Stránský postrážil.
     
    65
    Ani rana Leška sa neujala, stále tak platí stav 0:0.
     
    66
    Striedajúci Kamenec sa prezentoval peknou individuálnou akciou, napokon mu ju ale prekazili stredopoliari Nitry, ktorí loptu poslali do autu.
     
    67
    Leško našiel presným centrom Človečka, ten zasa Stránského. Ak by sme dnes mali niekoho vybrať do pozície muža zápasu, Richard Stránský by bol na toto ocenenie vážnym ašpirantom.
     
    68
    Bola nariadená penalta v prospech domácich.
     
    69
    Lokomotíva Košice dala gól!
    Loptu si na biely bod postavil PATRIK ZAJAC, ktorý poslal Stránského do opačnej strany a svoju štandardnú situáciu tak bez problémov premenil.
    Zajac penaltu premieňa
     
    71
    Nitra tak nezvládla na prvý pohľad jednoduchú situáciu, dopustila sa zbytočného faulu a poriadne zaň pyká. Tento moment ešte môže hostí poriadne mrzieť.
     
    72
    Dvaja hráči sa teraz poriadne nepríjemne zrazili, už tam štartujú oba lekárske tímy!
     
    74
    Toto je mimoriadne nepríjemná situácia a vyzerá to na dlhšie ošetrovanie.
     
    75
    Napokon budú obaja kohúti v poriadku, v zápase môžeme po kratšom prerušení opäť pokračovať.
     
    76
    Striedanie v tíme FC Lokomotíva Košice: z ihriska odchádza Ďurek, prichádza M. Kolmokov.
     
    77
    Po zákroku na Lolu sa nepískalo, tento súboj bol posúdený ako „čistý“. Hlavný arbiter nemá záujem zbytočne vstupovať do zápasu a brzdiť tak jeho tempo.
     
    78
    Zápas sa pomaly blíži k svojmu koncu, na strane Košíc sa pripravuje aj tretie striedanie. Na ihrisko sa už chystá Jass.
     
    79
    Striedanie v tíme FC Lokomotíva Košice: z ihriska odchádza Leško, prichádza Jass.
     
    80
    Do konca zápasu ostáva ešte 10 minút, Košice sú momentálne na koni a vedú najtesnejším možným rozdielom, 1:0. Uvidíme, ako sa s týmto faktom dokážu vysporiadať futbalisti Nitry.
     
    81
    Pripravuje sa posledné striedanie v dnešnom zápase, právo šiestej zmeny na trávniku ostalo Nitre.
     
    82
    Ešte predtým sme ale sledovali šancu Košíc, ktorá priniesla zaujímavý center na vzdialenejšiu žrď, avšak len nepresné akrobatické zakončenie. Stránský tentokrát zakročiť nemusel.
     
    83
    Zbytočný faul v strede poľa, Košice získavajú cenné sekundy a smerom dopredu sa teraz rozhodne neponáhľajú. My sa im pritom čudovať nemôžeme, napokon, stále vedú.
     
    84
    Po zákroku v šestnástke sa tentokrát nepískalo, Košice druhý pokutový kop rozohrávať nebudú.
     
    85
    Žltú kartu dostáva Dunda (FC Nitra).
     
    86
    Na ihrisku bol ešte ošetrený Kamenec, nevyzerá to ale na vážne zranenie a očakávame jeho návrat do hry.
     
    87
    Kamenec sa už opäť zapája do zápasu. Rád by sa doň zapojil aj Vodička, ktorý si teraz pri striedačke preťahuje slabiny a pripravuje sa tak na nástup.
     
    88
    Striedanie v tíme FC Nitra: z ihriska odchádza Oravec, prichádza Vodička.
     
    89
    Prebiehajú posledné minúty zápasu, lopta je momentálne tam, kde ju Košice potrebujú – pred bránkoviskom Stránského. Nič pritom nenasvedčuje tomu, že by sa Nitra mala dostať do lepšej streleckej pozície.
     
    90
    Domácich ešte zastavil ofsajd, vôbec ich to ale nemrzí. Čakáme už len na údaj o prípadnom nadstavenom čase, ten by nemal predstavovať viac ako 3 minúty k dobru.
     
    90+1
    Riadny hrací čas sa nám naplnil, nadstavovať sa budú 2 minúty.
     
    90+1
    Tá prvá je už prakticky na svojom tempe, Košice ju strávili s loptou na kopačkách. Nitre ostáva posledných 60 sekúnd na to, aby vyrovnala.
     
    90+2
    Už sa ale nič podstatné neudeje, Košice si tak do tabuľky pripíšu ďalšie tri body.
     
    90+3
    Koniec zápasu.
     
    Skončilo sa stretnutie 6. kola nadstavbovej časti DOXXbet ligy skupiny o postup medzi futbalovú elitu Slovenska, do Fortuna ligy, medzi FC Lokomotívou Košice a FC Nitrou, a síce výsledkom 1:0.

    S týmto konštatovaním sa už s vami lúčim a prajem vám ešte pekný zvyšok nedele. Stretnutím vás sprevádzal Lukáš Pancurák. (18:16:36)

    Lukáš Pancurák

    Branky: 69. Zajac (pen.)

    Karty:   45+1. Charizopulos (NIT), 85. Dunda (NIT)


    FC Lokomotíva Košice: Kira – Cmarko, Horváth, Gallo, Zajac (C), Harvila, Šuľák, Chmelo, Človečko, Leško, Kinský
    Náhradníci: Hejnus, Kamenec, Jass, Pavúk, Kerpčár

    FC Nitra: Stránský – Ďurek, Pavlenda, Trapp, Fábry, Balaj, Oravec, Ivančík (C), Lola, Dunda, Charizopulos
    Náhradníci: D. Kolmokov, M. Kolmokov, Vodička, Valenta

    Rozhodčí: Čiernik – Poracký, Ličko – Kačenga
    bahis siteleri