Ural – CSKA Moskva 0:1 (kon.) | Samara – FK Krasnodar 1:1 (kon.) | Kazaň – Spartak 1:1 (kon.)
konec
FK Ural
0:1 (0:0)
CSKA Moskva
Sobota 13.08.2016, 14:30 • Centralnyj Stadion, Jekatěrinburg. Kapacita: 27,500 diváků. • Ruská Premier Liga • 3. kolo
Předzápasové kurzy
     
    To je ode mě pro dnešní den vše! Užijte si zbytek sobotního dne a u dalšího textového přenosu zase brzy na shledanou. (16:29:02)
     
    Držení míče: 40 % : 60 %.
    Střely na branku: 3:4. Střely mimo: 5:6. Rohy: 0:3. Ofsajdy: 3:0. Fauly: 6:12.
     
    Je za námi utkání třetího kola ruské nejvyšší soutěže mezi domácím FK Ural a hostujícím CSKA Moskva.

    Druhý poločas přinesl naprosto totožný obrázek, jako ten první. Hostující CSKA byl celou dobu aktivnější, fotbalově kvalitnější a lepší v kombinaci. Ze své aktivity nejenže nedokázali jeho hráči dlouho skórovat, nedokázali si však ani připravit nějakou zajímavou šanci. Domácí FK Ural většinu zápasu pouze bránil, jeho protiútoky vedl téměř výhradně útočník Roman Pavljučenko. Pokaždé když Ural útočil byli však hráči CSKA v permanenci a každá akce zaváněla nebezpečím. Zápas se dobral až do čtvrté minuty nastavení, kde se vše rozhodlo. Hostí zahrávali rohový kop, který byl poslední akcí v zápase. Ve zmatcích před bránou se nejlépe zorientoval Georgi Milanov, který zajistil tři body pro CSKA.
     
    90+4
    Konec zápasu.
    90+4. Georgi MILANOV - 0:1
     
    90+4
    CSKA právě vstřelilo branku!
    No tak to je neskutečné! Hostující hráči překlopili zápas na svou stranu! Po rohovém kopu došlo k závaru před domácí bránou, čehož pohotově využil GEORGI MILANOV, který pravděpodobně zajistil svému týmu tři body.
     
    90+3
    Do velké šance se dostal hostující Ionov, i on však pálil mimo! Hosté dnes mají vyložené smůlu.
     
    90+2
    Hostující CSKA se ani v posledních minutách dnešního utkání nedokáže dostat do nějaké zajímaví příležitosti. Trenér Sluckij je na lavičce hodně aktivní a za dnešní výkon své hráče jistě nepochválí.
     
    90+1
    Lacina Traoré se hnal podél levé lajny do rychlého protiútoku, míč však při jeho útoku přešel autovou čáru a u míče budou tak hráči Uralu.
     
    90
    Rozběhnutý Dancev byl zastaven Milanovem, rozhodčí Levnikov to však nechal bez karetní odezvy. Milanov tak má štěstí, že není potrestán ani žlutou kartou.
     
    89
    Opět to byl Traoré, který trestuhodně zazdil šanci hostí a spoluhráči mu to dávají za vinu. Ve vápně dobře vybojoval míč, jenže místo přihrávky na lépe postavené spoluhráčů se nesmyslně pokoušel o střelu.
     
    88
    Šikovný dloubáček poslal do vápna kapitán domácích Fidler, jeho úmysl však nepochopil Roman Pavljučenko, který se v momentě přihrávky zastavil a míč jej tak přeletěl.
     
    87
    Natcho centroval do vápna, kde se k hlavičce prodral nikým nehlídaný Traoré. Ten však nedokázal pořádně zamířit a svůj pokus poslal vedle pravé tyče.
     
    86
    Hráči CSKA již vkládají všechno do útoku a snaží se skórovat. Ze svého tlaku však zatím hosté nedokáží vytěžit nic víc, než jen pár náznaků šancí, které domácí branky ani pořádně neohrozí.
     
    84
    Z levé strany poslal centr do vápna domácí Žukov, jeho míč však jen tak prolét vápnem CSKA Moskva aniž by našel někoho z hráčů Uralu.
     
    83
    Domácí fanoušci mohutně ženou svůj tým za rozhodující brankou, hráči Uralu se však spíše soustředí na ubránění remízy.
     
    82
    I domácí se dostali do šance, Pavljučenko však v těžké pozici hlavičkoval pouze nad bránu, kterou stráží Igor Akinfejev.
    81. Ani Lacina Traoré nedokázal překonat brankáře Uralu.
     
    81
    Tak tohle mohl být gól! Lacina Traoré se dostal po zmatcích ve vápně k míči, naštěstí pro domácí u něj však byl bleskurychle brankář Zabolotnyj.

    Jakub Hataš

    Branky: 90+4. G. Milanov

    Karty:   19. Lungu (URA)


    Držení míče: 40 % : 60 %.
    Střely na branku: 3:4. Střely mimo: 5:6. Rohy: 0:3. Ofsajdy: 3:0. Fauly: 6:12.
    FK Ural: Zabolotnyj – Kulakov, Novikov, Fontanello, Dinga, Dancev – Korobov (72. Žukov), Fidler, Jemeljanov – Pavljučenko, Lungu (79. Stavpec).
    Náhradníci: Arapov, Šubin – Pavlenko, Stavpec, Pankov, Žukov, Merkulov, Čanturija, Podoksenov, Gavtadze, Serčenkov, Ščerbakov.

    CSKA Moskva: Akinfejev – Fernandes, V. Berezuckij, Ignaševič, Ščennikov – Dzagojev (62. Natcho), Wernbloom – Z. Tošić (71. G. Milanov), Jerjomenko, Golovin (67. Ionov) – L. Traoré.
    Náhradníci: Čepčugov – A. Berezuckij, G. Milanov, Ionov, Nababkin, C. Strandberg, Natcho.

    Rozhodčí: Levnikov – Žvakin, Šimarygin. (vš. Rusko)
    bahis siteleri