Ural – CSKA Moskva 0:1 (kon.) | Samara – FK Krasnodar 1:1 (kon.) | Kazaň – Spartak 1:1 (kon.)
konec
FC Rubin Kazaň
1:1 (1:1)
FK Spartak Moskva
Sobota 13.08.2016, 19:30 • Kazan Arena, Kazaň. Kapacita: 45,105 diváků. • Ruská Premier Liga • 3. kolo
Předzápasové kurzy
     
    Z mé strany je to pro tuto chvíli vše! Děkuji Vám za pozornost a těším se u sledování dalších přenosů. Pěkný zbytek dne! (21:29:13)
     
    Držení míče: 46 % : 54 %.
    Střely na branku: 2:3. Střely mimo: 2:1. Rohy: 0:6. Ofsajdy: 0:2. Fauly: 5:10.
     
    Je dobojováno! Rubin Kazaň se se Spartakem Moskva rozchází smírně 1:1! Domácí vstoupili do zápasu lépe a už v první minutě trefili brankovou konstrukci! Do vedení šli ale fotbalisté z Moskvy. Po dvaceti minutách hry se totiž výstavní střelou z voleje pod břevno prosadil Ivelin Popov ! Kazani se ale z ojedinělé akce podařilo vyrovnat ještě před přestávkou. V nastavení si na centr z pravé strany naskočil střídající Marko Děvič a nechytatelnou hlavičkou překonal Rebrova! Ve druhém poločase byl lepším týmem Spartak, ale větší šance si vytvořila domácí Kazaň. Samuelovu skákavou střelu vyrazil brankář Rebrov a největší šanci Kazaně zahodil hlavou Maxim Kanunnikov!
     
    90+2
    Konec zápasu.
     
    90+2
    A v poslední minutě nastavení přichází ještě žlutá karta na straně domácích. Stejným prohřeškem jako Salvatore Bocchetti se provinil Sergio Sánchez.
     
    90+1
    Nastavují se 2 minuty!
     
    90
    Žlutou kartu za faul loktem na polovině hrací plochy ještě vidí hostující stoper Salvatore Bocchetti. Spartak už rezignoval na útočení a hlavně brání.
     
    90
    Střídání v týmu FC Rubin Kazaň: ze hřiště odchází Samuel, přichází Rifat Žemaletdinov.
     
    89
    Zé Luis spěchal za jedním z domácích obránců, ale u rohového praporku jej zatáhl za dres a složil jej na zem. Domácí budou rozehrávat z vlastní poloviny.
    88. Obrovská šance Kazaně na vstřelení rozhodující brany
     
    88
    Velká šance Kazaně! Obrana Spartaku úplně zapomněla na Kanunnikova, který si našel centr z levé strany, ale úplně sám selhal a poslal míč vysoko nad branku! Tohle může domácí mrzet!
     
    87
    Střídání v týmu FK Spartak Moskva: ze hřiště odchází Roman Zobnin, přichází Arťom Timofejev.
     
    86
    Hlavní rozhodčí odpískal nedovolený zákrok na polovině hřiště. Fernando se pustil do Kanunnikova. Kazaň si může odpočinout a dokonce se může nastěhovat na polovinu soupeře.
     
    85
    Alex Song napravil zaváhání z předchozích minut a včas se vrátil na hranici pokutového území, kde přesně načasovaným skluzem ukopl míč Kombarovovi. Obě obrany stále kralují!
     
    84
    Jeho exekuce se ujal Quincy Promes, jemuž dnes není přáno. Exekutor Spartaku vykouzlil technický pokus mířící na vzdálenější tyč, pro který si Sergej Ryžikov bez problémů došel a schoval míč v rukavicích.
     
    83
    Na centrovaný míč vyrazil z brankové čáry brankář Sergej Ryžikov, jež jej vyboxoval do rohu hřiště. Samuel mohl odkopnout balón do bezpečí, ale zbytečným faulem dopřál soupeři přímý kop.
     
    82
    Následný rohový kop se domácím vůbec nepovedl a čerstvý Zé Luís se řítil do otevřené obrany. Střídající fotbalista Spartaku se ale zamotal ve vlastních kličkách a vůbec nedokázal zakončit! Bude z toho pouze roh.
    81. Samuelova nebezpečná střela
     
    81
    Kazaň vyrazila do rychlého protiútoku, který táhl Samuel! Domácí fotbalista přeběhl s míčem polovinu hřiště, před pokutovým územím soupeře si jej navedl na levačku a pořádně protáhl Rebrova!

    Tomáš Kubečka

    Branky: 45+1. Děvič (Bauer) – 21. I. Popov (Promes)

    Karty:   90+2. Sergio Sánchez (RKZ) – 45. I. Popov (SPM), 72. Fernando (SPM), 90. Bocchetti (SPM)


    Držení míče: 46 % : 54 %.
    Střely na branku: 2:3. Střely mimo: 2:1. Rohy: 0:6. Ofsajdy: 0:2. Fauly: 5:10.
    FC Rubin Kazaň: Ryžikov – Bauer, Burlak, Sergio Sánchez, Bergström – Ozdojev, Song – Samuel (90. Žemaletdinov), Kanunnikov, Achmetov (52. Tkačuk) – Jonathas (27. Děvič).
    Náhradníci: Jurij Nestěrenko – Ustinov, Nabiullin, Zambrano, Kambolov, G. Karadeniz, Tkačuk, Caktaš, Portňagin, Děvič, Žemaletdinov, Rochina.

    FK Spartak Moskva: Rebrov – Ješčenko, Tasci, Kutěpov, Bocchetti, D. Kombarov – Zobnin (87. Timofejev), Glušakov (79. Luís), Fernando – Promes, I. Popov (64. Melgarejo).
    Náhradníci: Pesjakov – Pucko, Kutin, Timofejev, Melkadze, Melgarejo, Luís.

    Rozhodčí: Meškov – Demeško, Don
    bahis siteleri