Ural – CSKA Moskva 0:1 (kon.) | Samara – FK Krasnodar 1:1 (kon.) | Kazaň – Spartak 1:1 (kon.)
konec
FC Rubin Kazaň
1:1 (1:1)
FK Spartak Moskva
Sobota 13.08.2016, 19:30 • Kazan Arena, Kazaň. Kapacita: 45,105 diváků. • Ruská Premier Liga • 3. kolo
Předzápasové kurzy
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 19:30.
     
    Dobrý večer všem fanouškům ruského fotbalu! Vítejte u sledování textového přenosu z ruské Premier Ligy. Společně se zaměříme na duel mezi Rubinem Kazaň a Spartakem Moskva! Výkop je v plánu v 19:30.
     
    FK Spartak Moskva

    Spartaku se vstup do letošní sezóny vůbec nepovedl! Moskevský celek totiž hned ve třetím předkole Evropské ligy vypadl s kyperskou Larnacou! Vstup do domácí soutěže se však Spartaku povedl na výbornou! Moskevský celek totiž z prvních dvou zápasů vytěžil šest bodů se skóre 5:0! V minulém kole přehrál na domácím hřišti nejtěsnějším možným způsobem Samaru.
     
    FC Rubin Kazaň

    Kazaň na rozdíl od svého soupeře předkola evropských pohárů vůbec nehrála. V letní přípravě se jí ale také moc nedařilo. Z pěti zápasů zvítězila jen nad pražskou Spartou a West Hamem! Ani vstup do nejvyšší ruské soutěže Rubinu nevyšel. Na úvod totiž přišla bezbranková remíza s Permem a poté dokonce porážka 1:0 na hřišti Arsenalu Tula!
     
    Vzájemné zápasy v loňské sezóně

    30.11.2015 Kazaň -Spartak 2:2
    3.8.2015 Spartak – Kazaň 1:0
     
    Úvodní sestavy:

    FC Rubin Kazaň: Ryžikov – Bauer, Burlak, Sergio Sánchez, Bergström – Ozdojev, Song – Samuel, Kanunnikov, Achmetov – Jonathas.
    Náhradníci: Jurij Nestěrenko – Ustinov, Nabiullin, Zambrano, Kambolov, G. Karadeniz, Tkačuk, Caktaš, Portňagin, Děvič, Žemaletdinov, Rochina.

    FK Spartak Moskva: Rebrov – Ješčenko, Tasci, Kutěpov, Bocchetti, D. Kombarov – Zobnin, Glušakov, Fernando – Promes, I. Popov.
    Náhradníci: Pesjakov – Pucko, Kutin, Timofejev, Melkadze, Melgarejo, Luís.

    Rozhodčí: Meškov – Demeško, Don.
     
    Hlavní rozhodčí už přivádí aktéry dnešního střetnutí na dobře připravený trávník. Rubin nastoupí v rudých dresech, zatímco Spartak bude hrát v bílém.
     
    1
    Utkání právě začalo.
     
    1
    Úvodní výkop dnešního utkání obstarali fotbalisté Rubinu Kazaň. Domácí se ihned dostali do obrovské šance! Na přihrávku za obranu si naběhl Jonathas, který obstřelem trefil tyč!
    1. Velká šance Rubinu hned po výkopu
     
    2
    Kazaň pokračuje v útočení. Domácí fotbalisté vletěli do zápasu jako velká voda a vůbec nepůjčují soupeři míč. Ilzat Achmetov udržel balón před hranicí pokutového území.
     
    3
    Až nyní si hostující fotbalisté mohou odpočinout. Ilzat Achmetov se totiž na polovině soupeře dopustil nedovoleného zákroku. Diváci od úvodního hvizdu hlasitě skandují!
     
    4
    Spartak Moskva zahrával první standardní situaci dnešního zápasu. K míči se postavil Dmitrij Kombarov. Jeho centr byl však příliš krátký a připravený obránce jej odhlavičkoval mimo pokutové území.
     
    5
    Centr do pokutového území Rubinu si zpracoval Quincy Promes. Aktivní ofenzivní hráč Spartaku se už chystal zakončovat, ale asistent rozhodčího vystřelil praporek nad hlavu, ofsajd!
     
    6
    Roman Zobnin ztratil míč v blízkosti pokutového území, domácí se okamžitě pokusili přenést míč na druhou stranu hřiště, nicméně Andrej Ješčenko okamžitě přistoupil k soupeři a obral jej o míč.
     
    7
    Roman Zobnin se vydal podpořit ofenzivu Spartaku Moskva. Zobnin si naběhl na přihrávku k brankové čáře a okamžitě odcentroval do vápna. Obrana jeho pobídku odvrátila na rohový kop.
     
    8
    Po rohovém kopu se k zakončení dostal dobře střežený Fernando. Záložník Spartaku si při výskoku na přední tyči pomohl zatažením za dres svého strážce a sudí mu odpískal nedovolený zákrok.
     
    9
    Quincy Promes si sběhl pro přihrávku do středu hřiště. Nejprve si nepotykal se zpracováním, ale obratně se dostal zpět k míči a přesně jej rozdal do strany. Spartak operuje okolo pokutového území.
     
    10
    Ilzat Achmetov si nepohlídal zpracování míče u postranní čáry. Achmetova navíc zradilo obutí a z počátku utkání aktivní fotbalista podklouzl. Na zemi se ještě dopustil faulu. Spartak bude rozehrávat.
     
    11
    Spartak se nastěhoval na polovinu domácího celku. Hostující fotbalisté podnikli rychlou kombinaci na pravé straně. Zobnin se ale neodhodlal k odcentrování a vrátil hru zpět k obráncům.
     
    12
    Andrej Ješčenko pohlídal odskok míče do zámezí. Spartak se po úvodním tlaku domácího celku dostává víc a víc do hry. Nyní jsou to domácí, kdo se musí bránit.
     
    13
    Kazaň se musela bránit rohovému kopu moskevského celku. Exekuce se chopil Quincy Promes. Jeho centr směřoval do shluku hlavičkářů, odkud se míč odrazil k Fernandovi, který ale nemířil mezi tři tyče.
     
    14
    Andrej Ješčenko musel počkat s vhozením míče do hry, protože se na trávníku objevil druhý míč. Ješčenko rozehrál na Fernanda, který prudkým centrem hledal Promese, jemuž chyběl jediný krok k zakončení!
     
    15
    Andrej Ješčenko znovu podpořil ofenzivu Spartaku Moskva náběhem po pravé straně. Ješčenko chtěl ještě vylepšit pozici pro Promese, ale přihrávku podél čáry srazil obránce na další roh.
     
    16
    Ten se hostům vůbec nepovedl a do rychlého protiútoku vyrazili domácí fotbalisté! Jonathas upaloval za kolmou přihrávkou za obranu, jenže vracející se Fernando ve spolupráci s Rebrovem nepustili Kazaň do šance.
     
    17
    Dmitrij Kombarov chtěl napodobit svého kolegu z pravého kraje obrany průnikem po levé straně. Před Kombarovem ale vyrostla rudá stěna a levý obránce Spartaku musel obrátit hru dozadu.
     
    18
    Promes cpal míč mezi dva obránce do pokutového území. Od jednoho z nich se balón odrazil k Fernandovi, který okamžitě vymyslel oblouček do šestnáctky. Pozorný obránce odhlavičkoval kulatý nesmysl do bezpečí.
     
    19
    Denis Glušakov spálil obrovskou šanci Spartaku Moskva! Glušakov se dostal za obranu a z ostrého úhlu dokonce překonal ležícího brankáře! K jeho smůle se míč ale odrazil vedle pravé tyče!
     
    20
    Z následného rohového kopu už Spartak domácí svatyni neohrozil! K hlavičce se na bližší tyči dostal Fernando, který jen přizvedl míč nad sebe. Obránci už si poté věděli rady a odklidili nebezpečí.
     
    21
    Spartak právě vstřelil branku!
    Tak tohle byla neskutečná paráda! Nádherný gól! Spartak uhlídal centr do pokutového území, hosté rychle přenesli míč na Promese, který se rozhlédl a obloučkem našel IVELINA POPOVA, jež se nádherně položil do padajícího míče a životní střelou jej o břevno poslal za brankovou čáru!
    21. Ivelin POPOV - 0:1
     
    23
    Rubin se snažil přispěchat s rychlou odpovědí. Za obloučkem přes obránce do pokutového území pospíchal Jonathas. Rebrov jeho úmysl včas přečetl, vyběhl z brankové čáry a schoval míč v rukavicích.
     
    24
    Po faulu Bocchettiho na Jonathase bude mít Rubin dobrou možnost na vyrovnání. Domácí totiž budou zahrávat přímý kop z nebezpečné pozice. Rebrov si už staví čtyřčlennou zeď.
     
    25
    Domácí překvapili obranu Spartaku secvičeným signálem. Místo přímé střely na branku přilétl centr na vzdálenější tyč, kde číhal osamocený Samuel, jež pálil z voleje. Rána mu ale nesedla a zamířila mimo branku.
     
    26
    Spartak už se znovu nastěhoval před pokutové území soupeře. Ješčenko a jeho kolegové z obrany roztočili kolotoč krátkých přihrávek. Míč léta z jedné strany na druhou.
     
    27
    Právě Andrej Ješčenko se z ničeho nic rozběhl podél pravé postranní čáry, natlačil se před obránce, ale ve chvíli, kdy se chystal centrovat, mu míč uskočil do zámezí. Domácí budou odkopávat.
     
    27
    Střídání v týmu FC Rubin Kazaň: ze hřiště odchází Jonathas, přichází Marko Děvič.
     
    28
    Zraněný Jonathas už dnes další vítr v obraně Spartaku Moskva neudělá. Místo něj přišel na hřiště Marko Děvič. Jonathas může jen litovat zahozené šance z úvodu dnešního utkání.
     
    29
    Emil Bergström operoval s míčem na útočné polovině. Levý obránce Rubinu se pustil do souboje tělo na tělo s Fernandem. Druhý jmenovaný měl k míči o dost blíže a obránce soupeře odstavil.
     
    30
    Song chtěl procpat přihrávku na nabíhajícího Achmetova. Druhý jmenovaný se ale k balónu nedostal, jelikož před ním zakročil dobře postavený obránce Tasci. Obrana Spartaku zatím funguje na výbornou.
     
    31
    Dmitrij Kombarov našel Glušakova, jež okamžitě prodloužil míč vpřed, kam spěchal Quincy Promes. Poslední jmenovaný si podruhé v zápase nepohlídal ofsajdovou linii a nechal se nachytat v pasti.
     
    32
    Moritz Bauer předvedl dlouhý sprint s míčem na kopačkách podél postranní čáry. Pravý obránce Rubinu dokonce odcentroval, ale míč proskákal pokutovým územím, aniž by jej kdokoliv tečoval. Spartak může hrát.
     
    33
    Spartak nadále pokračuje v drtivém držení míče. Domácí fotbalisté běhají hodně dlouhou dobu bez balónu. Všichni hráči Rubinu se stahují za balón a koncentrují se na bránění.
     
    34
    Po narážečce od Ješčenka se do míče z první opřel Ivelin Popov. Autor první branky dnešního zápasu znovu zamířil mezi tři tyče, ale tentokrát jeho projektil stačil brankář Kazaně vyrazit na rohový kop!
     
    35
    Spartak rozehrál standardní situaci nakrátko. Quincy Promes ošálil obránce rychlou kličkou, postrčil si míč vpřed a centrem na malé vápno našel Kutěpova, jež v záklonu nedokázal nasměrovat míč na branku.
     
    36
    Spartak rozehrával další standardní situaci v blízkosti pokutového území soupeře. Exekuce se chopil Quincy Promes. Jeho střílený centr tentokrát odvrátila domácí obrana ještě před hranicí velkého vápna.
     
    37
    Kazaň se po delší přestávce dostala k míči a okamžitě útočila po levé straně. Narážečku Songa do středu hřiště střídající Marko Děvič nepochopil, rozběhl se opačným směrem a Spartak znovu získal míč.
     
    38
    Domácí středopolař Song dostal pořádně naloženo. Následného přímého kopu se ujal Magomed Ozdojev, který jeho provedením pouze podtrhl dosavadní výkon Kazaně. Ozdojev napálil míč do prvního hráče před sebou.
     
    39
    Rubin se na konci prvního poločasu tlačí na polovinu soupeře. Rozehrávku na sebe bere Song. Nyní rozdal přihrávku na levou stranu, kde se Ilzat Achmetov provinil nedovoleným zákrokem na Ješčenka.
     
    40
    Quincy Promes si náběhem řekl o přihrávku na polovinu Rubinu. Domácí obránci už nenechali nic náhodě a oba stopeři přistoupili k rychlému soupeři. Vysoký míč prolétl až do rukavic Sergeje Ryžikova.
     
    41
    Song špičkou kopačky přenesl míč na pravou stranu. Pravý obránce Rubinu Moritz Bauer se nechal chytře faulovat a vybojoval domácímu celku další přímý kop. Rubin se dere do šancí!
     
    42
    Rozehrávka přímého kopu se ale domácím vůbec nepovedla. Rubin pouze odevzdal míč soupeři. Spartak pokračuje v trpělivé kombinaci na polovině hřiště. Ješčenko a Kombarov jsou znovu vysoko vysunutí.
     
    43
    Andrej Ješčenko se postupně prodral až na hranici pokutového území, kam obdržel přihrávku a po rychlém naznačení vyslal centr vnějším nártem do míst, kam spěchal Glušakov. Druhý jmenovaný se k zakončení přes obránce neprodral.
     
    44
    Souhra šťastných odrazů málem darovala Spartaku obrovskou šanci! Pokus o kolmici do vápna se několikrát odrazil a nabíhající Denis Glušakov málem zakončoval před domácím brankářem!
     
    45
    Právě Denis Glušakov se dral mezi trojici domácích fotbalistů na hranici pokutového území. Glušakov o míč okamžitě přišel a jeho spoluhráč Popov zastavil protiútok jen za cenu žluté karty!
     
    45+1
    Rubin Kazaň právě vstřelila branku!
    Je vyrovnáno! Rubin udeřil v nastavení prvního poločasu! Na centrovaný míč z pravé strany si mezi malým vápnem a značkou pokutového kopu naskočil střídající MARKO DĚVIĆ a přesnou hlavičkou nedal Rebrovovi žádnou šanci!
    45+1. Marko DĚVIČ - 1:1
     
    45+1
    První poločas skončil.
     
    První poločas fantastické podívané je u konce! Rubin vletěl do zápasu jako velká voda a už v první minutě mohl jít do vedení! Spartak ale zachránila branková konstrukce. Hosté poté zlepšili hru a po dvaceti minutách je do vedení výstavní střelou pod břevno poslal Ivelin Popov ! Rubin ale do poločasu dokázal vyrovnat. Pár sekund před přestávkou si na krásný centr naskočil Marko Děvič , jež stanovil poločasové skóre na 1:1!
     
    46
    Začal druhý poločas.
     
    46
    Fotbalisté Spartaku Moskva obstarali výkop do druhého poločasu dnešního zápasu. Moskevští okamžitě zaveleli k útoku. Po pravé straně postupoval Andrej Ješčenko, který ale získal pouze autové vhazování.
     
    47
    Svého kolegu z pravého kraje obrany se snažil napodobit Dmitrij Kombarov. Ani levému obránci Spartaku Moskva však štěstí příliš nepřálo a Kombarov přišel o balón hned za půlící čárou. Diváci stále hlasitě skandují.
     
    48
    Andrej Ješčenko dostal šanci na reparát, ale opravný pokus na odcentrování z pravé strany se mu příliš nepovedl. Zpětnou přihrávku do vápna na Promese totiž domácí obrana zažehnala odkopem na roh.
     
    49
    Ani po něm fotbalisté Spartaku nedokázala zakončit mezi tři tyče! Na malém vápně šplhal do vzduchu stoper Salvatore Bocchetti, jemuž chybělo několik centimetrů k tomu, aby zasáhl centrovaný míč.
     
    50
    Spartak snad ve druhém poločase ještě nepůjčil soupeři balón na kopačky. Po další krásné kombinaci na levé straně si míč vyměnil Promes a Fernando. Druhý jmenovaný ale obdržel přihrávku na paty.
     
    51
    Na hrací ploše zůstává ležet Dmitrij Kombarov, který se otáčel s míčem před šestnáctkou a jeden z domácích fotbalistů jej trefil kolenem do stehna. Hlavní rozhodčí se rozhodl neodpískat nedovolený zákrok.
     
    52
    Střídání v týmu FC Rubin Kazaň: ze hřiště odchází Ilzat Achmetov, přichází Denis Tkačuk.
     
    53
    Až nyní se domácí fotbalisté podívali na polovinu svého soupeře. Přihrávka středem hřiště mířila na střídajícího Děviće, který se ale nedostal před rychlejšího stopera moskevského Spartaku.
     
    54
    Fernando zahrál na nervy fanouškům Spartaku, když svému brankáři adresoval skákavou přihrávku mířící do branky. Rebrov těžkou situaci s vypětím všech sil ustál a odkopl míč do bezpečí.
     
    55
    Dmitrij Kombarov se krásně uvolnil kolem svého strážce a vymyslel krásný centr do vápna, po kterém se natahoval Quincy Promes. Druhému jmenovanému chybělo k zakončení půl metru! Velká škoda pro Spartak!
     
    56
    Roman Zobnin centroval z pravé strany na hranici malého vápna. Před nabíhajícím Promesem odkopl míč na rohový kop obránce Taras Burlak. Kazaň se s tím vzadu nemaže a jednoduše odkopává míče daleko od branky.
     
    57
    Hostům se rohový kop příliš nepovedl a Rubin se hnal do otevřené obrany. Denis Tkačuk centroval z levé strany na zadní tyč, kam spěchal Marko Děvič, ale spolupráce střídajících hráčů vyústila jen v nepřesnou přihrávku.
     
    58
    S centrovanými míči se nám v posledních minutách roztrhl pytel! Dalším centrujícím byl Denis Glušakov, jehož pobídka do pokutového území našla pouze hrudník připraveného Sancheze.
     
    59
    Dmitrij Kombarov trefil při odkopu z vlastní poloviny soupeře kopačkou do obličeje. Hlavní rozhodčí nařizuje přímý kop ku prospěchu domácího celku. Do vápna už míří všichni hlavičkáři.
     
    60
    Hlavičkáři se k zakončení vůbec nedostali! Obrana totiž na hranici pokutového území uzmula míč a Quincy Promes se mohl řítit do otevřené obrany. Hlavní arbitr si ale všiml prohřešku hostujících fotbalistů. Kazaň dostává další možnost.
     
    61
    Do centrovaného míče položil hlavu Magomed Ozdojev. Jeho zakončení minula horní tyč branky Spartaku zhruba o metr. Vzrušení bylo zbytečné, jelikož se Ozdojev nechal lapit do ofsajdové pasti!
     
    62
    Emil Bergström vyslal skákavý centr na hranici malého vápna, kde se Rebrov nepohodl s obránci. Oheň před brankou Spartaku nakonec hasil Ilja Kutěpov, jež napálil míč do autu.
     
    63
    Kombarov si vyměnil míč s Glušakovem. Oba si celou kombinaci chtěli zopakovat, jenže první jmenovaný zahnal Glušakova prudkou přihrávkou za čáru. Domácí budou odkopávat od branky.
     
    64
    Střídání v týmu FK Spartak Moskva: ze hřiště odchází Ivelin Popov, přichází Lorenzo Melgarejo.
     
    65
    Střídající Melgarejo se hned ocitl před brankou domácího celku. Ihned po nástupu na hřiště si naběhl na oblouček za obranu Rubinu, který si sice převzal, ale obránce jej tělem rozhodil a Megarejo už nestačil zakončit.
     
    66
    Andrej Ješčenko se rozběhl vpřed podél pravé postranní čáry. Pravý obránce Spartaku však obdržel nepřesnou přihrávku, kterou stačil pouze přizvednout do vápna, kde si pro míč došel Sergej Ryžikov.
     
    67
    Dmitrij Kombarov vyslal několikátý centr do pokutového území. Tentokrát se za míčem hnal Promes, před nímž domácí obrana odkopla balón ven z šestnáctky. Nikdo v bílém za hranicí vápna už zakončit nestačil.
     
    68
    Quincy Promes sice udržel míč před pokutovým územím Kazaně, ale Fernando stačil balón postrčit špičkou pouze k nohám domácích obránců. Spartak se po delší odmlce znovu dostává k herní převaze.
     
    69
    Samuel svedl sprinterský souboj s Kombarovem. Domácí fotbalista se natlačil před svého strážce a v pádu stačil odcentrovat. Jeho pobídka před branku byla hodně pomalá a Rebrov si pro míč bez potíží došel.
     
    70
    Kombarov se znovu ocitl v roli centrujícího fotbalisty. Tentokrát hledal spoluhráče na vzdálenější tyči. Nikdo v bílém se k míči nestačil včas prodrat. Sergej Ryžikov bude odkopávat od branky.
     
    71
    Roman Zobnin předvedl individuální průnik podél postranní čáry, předal míč Melgarejovi, jež po kontaktu v pokutovém území upadl, ale hlavní rozhodčí ukazuje, že penaltu pískat nebude!
     
    72
    Fernando se na rozhodčího obořil s hanlivými slovíčky a za nesportovní chování vidí žlutou kartu! Je nutno říci, že rozhodčí penaltu neodpískal správně!
     
    73
    Fernando centroval z pravé strany, ale jeho pobídku zastavila domácí obrana. O pár sekund později centroval ještě Kombarovi, nicméně ani jeho centr nenašel nikoho v bílém dresu.
     
    74
    Quincy Promes protančil s míčem u nohy až do pokutového území. Promes se natlačil před dva hráče a kolem třetího se mu dokonce podařilo vypálit. Se skákavou střelou doprostřed branky neměl Ryžikov problémy!
     
    75
    Na druhé straně hřiště zkoušel štěstí střelou z velké dálky Samuel! Rána domácího záložníka se ale zastavila hned na prvním obránci. Oba týmy ve druhém poločase brání na podtrženou jedničku.
     
    76
    Ješčenko vykouzlil pravou nohou nádherný padáček na hranici malého vápna. Za míčem se dral Lorenzo Melgarejo, kterému k zakončení scházelo pár centimetrů! Spartak tlačí a tlačí!
     
    77
    Po nedovoleném zákroku Songa zahrával Spartak přímý kop z dobré pozice. Exekuce se chopil Quincy Promes, jehož centr na malé vápno našel jen připraveného stopera Burlaka. Rubin nadále odolává.
     
    78
    Dmitrij Kombarov už nechtěl znovu centrovat a raději se vydal na individuální průnik středem hrací plochy. Levý obránce Spartaku obešel dva obránce, poté si však ukopl míč daleko od nohy a přišel o něj.
     
    79
    Střídání v týmu FK Spartak Moskva: ze hřiště odchází Denis Glušakov, přichází Zé Luís.
     
    80
    Ješčenko měl spoustu času na odcentrování před branku, kam spěchali hned čtyři fotbalisté v bílém. Krajní obránce Spartaku si ale vybral slabší moment a centr posadil přesně do rukavic Sergeje Ryžikova.
     
    81
    Kazaň vyrazila do rychlého protiútoku, který táhl Samuel! Domácí fotbalista přeběhl s míčem polovinu hřiště, před pokutovým územím soupeře si jej navedl na levačku a pořádně protáhl Rebrova!
    81. Samuelova nebezpečná střela
     
    82
    Následný rohový kop se domácím vůbec nepovedl a čerstvý Zé Luís se řítil do otevřené obrany. Střídající fotbalista Spartaku se ale zamotal ve vlastních kličkách a vůbec nedokázal zakončit! Bude z toho pouze roh.
     
    83
    Na centrovaný míč vyrazil z brankové čáry brankář Sergej Ryžikov, jež jej vyboxoval do rohu hřiště. Samuel mohl odkopnout balón do bezpečí, ale zbytečným faulem dopřál soupeři přímý kop.
     
    84
    Jeho exekuce se ujal Quincy Promes, jemuž dnes není přáno. Exekutor Spartaku vykouzlil technický pokus mířící na vzdálenější tyč, pro který si Sergej Ryžikov bez problémů došel a schoval míč v rukavicích.
     
    85
    Alex Song napravil zaváhání z předchozích minut a včas se vrátil na hranici pokutového území, kde přesně načasovaným skluzem ukopl míč Kombarovovi. Obě obrany stále kralují!
     
    86
    Hlavní rozhodčí odpískal nedovolený zákrok na polovině hřiště. Fernando se pustil do Kanunnikova. Kazaň si může odpočinout a dokonce se může nastěhovat na polovinu soupeře.
     
    87
    Střídání v týmu FK Spartak Moskva: ze hřiště odchází Roman Zobnin, přichází Arťom Timofejev.
     
    88
    Velká šance Kazaně! Obrana Spartaku úplně zapomněla na Kanunnikova, který si našel centr z levé strany, ale úplně sám selhal a poslal míč vysoko nad branku! Tohle může domácí mrzet!
    88. Obrovská šance Kazaně na vstřelení rozhodující brany
     
    89
    Zé Luis spěchal za jedním z domácích obránců, ale u rohového praporku jej zatáhl za dres a složil jej na zem. Domácí budou rozehrávat z vlastní poloviny.
     
    90
    Střídání v týmu FC Rubin Kazaň: ze hřiště odchází Samuel, přichází Rifat Žemaletdinov.
     
    90
    Žlutou kartu za faul loktem na polovině hrací plochy ještě vidí hostující stoper Salvatore Bocchetti. Spartak už rezignoval na útočení a hlavně brání.
     
    90+1
    Nastavují se 2 minuty!
     
    90+2
    A v poslední minutě nastavení přichází ještě žlutá karta na straně domácích. Stejným prohřeškem jako Salvatore Bocchetti se provinil Sergio Sánchez.
     
    90+2
    Konec zápasu.
     
    Je dobojováno! Rubin Kazaň se se Spartakem Moskva rozchází smírně 1:1! Domácí vstoupili do zápasu lépe a už v první minutě trefili brankovou konstrukci! Do vedení šli ale fotbalisté z Moskvy. Po dvaceti minutách hry se totiž výstavní střelou z voleje pod břevno prosadil Ivelin Popov ! Kazani se ale z ojedinělé akce podařilo vyrovnat ještě před přestávkou. V nastavení si na centr z pravé strany naskočil střídající Marko Děvič a nechytatelnou hlavičkou překonal Rebrova! Ve druhém poločase byl lepším týmem Spartak, ale větší šance si vytvořila domácí Kazaň. Samuelovu skákavou střelu vyrazil brankář Rebrov a největší šanci Kazaně zahodil hlavou Maxim Kanunnikov!
     
    Držení míče: 46 % : 54 %.
    Střely na branku: 2:3. Střely mimo: 2:1. Rohy: 0:6. Ofsajdy: 0:2. Fauly: 5:10.
     
    Z mé strany je to pro tuto chvíli vše! Děkuji Vám za pozornost a těším se u sledování dalších přenosů. Pěkný zbytek dne! (21:29:13)

    Tomáš Kubečka

    Branky: 45+1. Děvič (Bauer) – 21. I. Popov (Promes)

    Karty:   90+2. Sergio Sánchez (RKZ) – 45. I. Popov (SPM), 72. Fernando (SPM), 90. Bocchetti (SPM)


    Držení míče: 46 % : 54 %.
    Střely na branku: 2:3. Střely mimo: 2:1. Rohy: 0:6. Ofsajdy: 0:2. Fauly: 5:10.
    FC Rubin Kazaň: Ryžikov – Bauer, Burlak, Sergio Sánchez, Bergström – Ozdojev, Song – Samuel (90. Žemaletdinov), Kanunnikov, Achmetov (52. Tkačuk) – Jonathas (27. Děvič).
    Náhradníci: Jurij Nestěrenko – Ustinov, Nabiullin, Zambrano, Kambolov, G. Karadeniz, Tkačuk, Caktaš, Portňagin, Děvič, Žemaletdinov, Rochina.

    FK Spartak Moskva: Rebrov – Ješčenko, Tasci, Kutěpov, Bocchetti, D. Kombarov – Zobnin (87. Timofejev), Glušakov (79. Luís), Fernando – Promes, I. Popov (64. Melgarejo).
    Náhradníci: Pesjakov – Pucko, Kutin, Timofejev, Melkadze, Melgarejo, Luís.

    Rozhodčí: Meškov – Demeško, Don
    bahis siteleri