Gijón – Leganés 2:1 (kon.) | Valencia – Real Betis 2:3 (kon.) | Granada – Eibar 1:2 (kon.)
La Coruňa – Ath. Bilbao 0:1 (kon.)
konec
Sporting Gijón
2:1 (2:0)
CD Leganés
Neděle 11.09.2016, 12:00 • Estadio Municipal El Molinón (Gijón) • Španělská LaLiga • 3. kolo
Předzápasové kurzy
    90+2. Martín pálil z pokutového území nad branku
     
    90+2
    V poslední minutě nastaveného času se hosté probojovali k rohovému kopu, kterého se ujal opět Omar. Po jeho centru se ve vápně dostal do zakončení Alberto, avšak mířil nad branku!
     
    90
    V poslední minutě základní hrací doby se Leganés konečně dostalo do zakončení, které mířilo mezi tři tyče! Do středu dostal přihrávku Gabriel, který vyslal přízemní střelu, ta však mířila pouze do středu branky.
    86. Machís se málem dostal na zadní tyči do zakončení
     
    86
    Unai López si udělal prostor na pravé straně, odkud poslal nebezpečný centr do vápna, na který si nabíhal Machís. Střídajícímu hráči kousek chyběl, aby míč zasáhl!
     
    82
    Střídání v týmu Sporting Gijón: ze hřiště odchází Moisés Gómez, přichází Alberto Lora.
     
    77
    Střídání v týmu Sporting Gijón: ze hřiště odchází Burgui, přichází Borja Viguera.
     
    75
    Střídání v týmu CD Leganés: ze hřiště odchází David Timor, přichází Mamadou Koné.
     
    72
    Hostující tým se dostal do kombinace před vápnem, avšak následně o míč přišel Martín a šlo se do protiútoku. Pronikajícího Čopa zastavil ve středu hřiště Timor, který dostává žlutou kartu!
    71. Nebezpečná situace před brankou Serantese
     
    71
    O minutu později si Sporting dokázal vytvořit velkou šanci! Moi Gómez dokázal projít na levou stranu, odkud poslal nebezpečný centr před branku. Následně se dostal k hlavičce ještě Čop, nicméně Serantes míč chytil!
     
    66
    Střídání v týmu Sporting Gijón: ze hřiště odchází Nacho Cases, přichází Xavi Torres.
     
    65
    Střídání v týmu CD Leganés: ze hřiště odchází Miguel Ángel Guerrero, přichází Darwin Machís.
     
    60
    Do pokutového území dostal přihrávku Burgui, který spadl po souboji po souboji s Albertem, nicméně penalta se pískat nebude. Brankář Serantes poznal, že domácí hráč pádu hodně přidal, a tak Burguie lehce postrčil. Za to dostává žlutou kartu!
    58. Diego RICO - 2:1
     
    58
    Leganés právě vstřelili branku! Hostující celek je však odměněn za aktivní hru na začátku druhého poločasu a přichází snížení! Středem hřiště postupoval Omar Ramos, který následným pasem našel v levé části vápna DIEGO RICA, a ten svou střela namířil přesně k vzdálenější tyči!
     
    54
    Teď předvedli hostí náznak pohledné akce! Po levé straně prošel do blízkosti pokutového území Gabriel, avšak brazilský hráč nedokázal svou hlavičku nasměrovat mezi tři tyče!
     
    46
    Střídání v týmu CD Leganés: ze hřiště odchází Adrian Marín, přichází Omar.
     
    45
    Čop si naběhl do středu hřiště na přihrávku od Lópeze a poslal narážečkou do úniku Burguie, který by postupoval sám na Serantese, avšak byl odmáván ofsajd!
    43. Duje ČOP - 2:0
     
    43
    Gijón právě vstřelil branku!
    A domácí celek se dostává do dvoubrankového vedení! Exekuce pokutového kopu se ujal domácí útočník DUJE ČOP, který poslal Serantese na druhou stranu branku a penaltu pohodlně proměnil!
    42. Timor fauloval ve vápně Rodrígueze
     
    42
    Gijón bude mít v závěru poločasu možnost zahrávání pokutového kopu! Ve vápně fauloval Timor pronikajícího Víctora Rodrígueze!
     
    42
    Penalta pro Gijón!
    28. Nacho Cases pálil těsně mimo
     
    28
    Další velká šance domácího Sportingu! Po levé straně se dostal vpřed Moi Gómez, který zatím podává velmi aktivní výkon. Následnou přihrávkou našel ve středu hřiště Nacha Casese, který se opřel do míče z voleje, avšak jeho rána skončila těsně vedle hostující branky!
     
    20
    Domácí Víctor Rodríguez dostal pohlednou přihrávku před vápno, míč si zpracoval a z nebezpečné pozice vystřelil, avšak střela mu nesedla a Serantes střelu, která mířila do středu branky, v pohodě lapil.
    17. Nacho CASES - 1:0
     
    17
    Gijón právě vstřelil branku!
    A o sedmnácti minutách se Gijón dostává do zaslouženého vedení! Celou akci táhl Moi Gómez, který dostal krásnou přihrávku od Lilla. Následný centr mohl odkopnout Insua, avšak zaváhal, k míči se dostal Čop, který přiťukl balon k Nacho Casesovi, a ten dostal míč do branky!
     
    10
    Daleko pohlednější akci předvedl o minutu později na levém křídle Burgui, který udělal kličku obránci a hned poté vystřelil. Rána domácího záložníka však mířila mimo, a tak Serantes nemusel zasahovat!
    9. Rodríguez se ocitl ve velké šanci, avšak se zakončením otálel
     
    9
    Gijón však v o pár chvil později skvěle napadal a dokázal získat míč. Následně Čop našel ve vápně Víctora Rodrígueze, který však váhal a míč mu ukopl jeden z obránců Leganésu!

    Jan Havlovic

    Branky: 17. Cases (Čop), 43. Čop (pen.) – 58. Rico (Omar)

    Karty:   60. Serantes (LGS), 72. Timor (LGS)


    Držení míče: 55 % : 45 %.
    Střely na branku: 4:3. Střely mimo: 3:7. Rohy: 2:5. Ofsajdy: 3:2. Fauly: 12:16.
    Sporting Gijón: Cuéllar – Lillo, Babin, Amorebieta, Isma López – S. Álvarez, Cases (C) (66. X. Torres) – V. Rodríguez, Burgui (77. Viguera), Moisés Gómez (82. Lora) – Čop.
    Náhradníci: Mariño – Meré, C. Castro, Lora, Afif, X. Torres, Viguera.

    CD Leganés: Serantes – Díaz, Insua, Mantovani (C), Rico, Marín (46. Omar) – Unai López, A. Martín, Timor (75. M. Koné), Gabriel – Guerrero (65. Machís).
    Náhradníci: Brignoli – Bustinza, Machís, Medjani, M. Koné, Sastre, Omar.

    Rozhodčí: Iňaki Bikandi – Huerga, Villate (vš. Španělsko)
    bahis siteleri