Šumperk – Opava 2:0 (kon.) | Technika Brno – Nový Jičín 3:1 (kon.) | Poruba 2011 – SHK Hodonín 4:2 (kon.)
Havlíčkův Brod – Nymburk 3:1 (kon.) | Kolín – Mor. Budějovice 1:2 (po pr.) | Vsetín – Kopřivnice 5:3 (kon.)
Bílina – Sokolov 4:3 (kon.) | David Servis – Pelhřimov 2:4 (kon.) | Jindř. Hradec – Písek 1:4 (kon.)
Tábor – Žďár n/S 3:2 (kon.) | Děčín – Klášterec nO 4:2 (kon.) | Vrchlabí – Řisuty 6:1 (kon.)
Kobra – Jablonec n/N 6:4 (kon.)
konec
HC Děčín
4:2 (0:1, 1:0, 3:1)
HC Tygři Klášterec nad Ohří
Sobota 08.10.2016, 18:00 • HC Děčín • 2. liga skupina Západ • 6. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    59:41
    Děčín právě vstřelil branku!
    Je konec. JAROSLAV HAŠEK se dostal do blízkosti hostující branky, kde pro něho nebyl problém opuštěnou klec trefit. Asistence: Daniel Volráb.
     
    51:49
    Děčín právě vstřelil branku!
    Děčínští hokejisté otáčejí vedení na svou stranu. Po další souhře první děčínské formace se museli hosté sklonit. Daniel Volráb našel svou přesnou přihrávkou JAROSLAVA HAŠKA, který poté bleskovou střelou propálil Kaššáka. Nyní jsou to hosté, kdo bude muset dohánět jednobrankové manko. Asistence: Daniel Volráb.
     
    48:59
    Děčín právě vstřelil branku!
    Také Medvědi využívají svou přesilovou hru velmi rychle. Po sérii přihrávek se puk dostal na hůl MARTINA ZDVOŘÁČKA, který svou jedovkou propálil Kaššáka. Je znovu vyrovnáno. Asistence: Jaroslav Hašek.
     
    43:46
    Klášterec právě vstřelil branku!
    Z nenápadné akce hostů se znovu dostávají Klášterečtí do vedení. Aleš Macháček poslal puk na JAKUBA ZDEŇKA, který dokázal prostřelit Lukáše Lavingera. Hosté si tak své vedení berou znovu zpátky. Asistence: Aleš Macháček.
     
    39:29
    Děčín právě vstřelil branku!
    Medvědi se dočkali vyrovnání v poslední minutě druhé třetiny. Radim Vacek byl pilířem celé akce, když vybojoval kotouč u mantinelu, následně ho zavezl až před Kaššáka a k němu se poté dostal k Haškovi, který nabil DOMINIKU MÁLKOVI. Pro něho už nebyl problém poslat kotouč do poloodkryté klece hostující branky. Asistence: Jaroslav Hašek, Radim Vacek.
     
    15:42
    Klášterec právě vstřelil branku!
    A početní výhodu hosté okamžitě využívají. Před brankou vyšachovali obranu a po přesném pasu od Vrtka z pravé strany propálil v děčínské brance vše, co mu stálo v cestě JIŘÍ CHAROUSEK. Hosté se tak ujímají vedení. Asistence: Vladislav Vrtek, Jakub Zdeněk.

    Vendula Zdražilová

    Branky a nahrávky: 40. Málek (Hašek, Vacek), 49. Zdvořáček (Hašek), 52. Hašek (Volráb), 60. Hašek (Volráb) – 16. Charousek (Vrtek, Zdeněk), 44. Zdeněk (Macháček)


    HC Děčín: Lavinger (Michajlov) – Málek, Molnár, Chmel, Zdvořáček, Vaněk, Hucek – Hašek, Volráb, Vacek – Faigl, Sýkora, Patzelt – Fojt, Kopta, Zajan – Kment, Vykouk, Procházka J.
    HC Tygři Klášterec nad Ohří: Kaššák (Kutnar) – Žižka, Páleník, Cestr, Pokorný, Zicho, Sklenička – Diviš, Charousek, Zdeněk – Tupý, Vrtek, Bečka – Dejmek, Strunz, Macháček – Drazdík, Kopica

    Rozhodčí: Místecký – Mašek, Schopf
    bahis siteleri