NY Islanders – Philadelphia 2:3 (0:1 po s.n.) | Buffalo – Toronto 1:2 (kon.) | NY Rangers – Edmonton 5:3 (kon.)
Washington – Winnipeg 4:3 (po pr.) | Tampa – Boston 3:4 (1:2 po s.n.) | Ottawa – Vancouver 1:0 (kon.)
Florida – New Jersey 4:3 (po pr.) | Chicago – Colorado 4:0 (kon.) | Dallas – St. Louis 6:2 (kon.)
Arizona – Nashville 3:2 (2:0 po s.n.) | Los Angeles – Pittsburgh 3:2 (po pr.) | San Jose – Calgary 2:3 (kon.)
konec
San Jose Sharks
2:3 (0:0, 0:2, 2:1)
Calgary Flames
Pátek 04.11.2016, 03:30 • SAP Center, San Jose • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    46:42
    Rozhodčí zároveň posílá na trestnou lavici dalšího hráče. Dvě minuty za hrubost inkasuje hostující T. J. Brodie. Takže je tu přesilová hra čtyři na tři pro Žraloky.
     
    45:40
    Po předchozí situaci u domácí klece se bude vylučovat na obou stranách barikády. Matthew Tkachuk z Calgary a Brenden Dillon dostávají oba po dvou minutách za hrubost. Bude se tedy hrát ve čtyřech proti čtyřem.
     
    43:38
    Je tu ovšem přesilová hra pro Calgary Flames. Tomáš Hertl ze San Jose je odeslán na trestnou lavici. Český útočník dle soudu rozhodčího podrazil soupeře, takže bude muset dvě minuty pykat.
     
    38:55
    Ještě se bude na konci druhé třetiny vylučovat. Dvě minuty za podražení inkasuje hokejista Calgary Flames Sam Bennett. Je tu tedy možnost odpovědět pro San Jose Sharks.
     
    13:34
    Tak přeci jen se Plameny také dočkají přesilové hry ještě v první třetině. Hlavní rozhodčí zápasu posílá za katr muže jménem Paul Martin, ten se podle něj provinil hákováním. Takže možnost pro kanadský klub.
     
    11:05
    Avšak trest za vysokou hůl dostává také domácí Joonas Donskoi, takže přesilovka San Jose nebude trvat čtyři, ale nakonec jen dvě minuty.
     
    11:05
    Už to vypadalo, že půjde za katr domácí hráč. Jenže tomu tak není a chystá se třetí trest pro hokejistu Calgary Flames. Brett Kulak zasáhl soupeře hokejkou do obličeje. Dostává dokonce vyšší trest na 2 + 2 minuty. Další složitá situace pro hosty.
     
    03:10
    Jenže moc dlouho Flames v pěti nezůstali, provinili se následně faulem a bude z toho další početní výhoda pro domácí. Alex Chiasson inkasuje od rozhodčího dvě minuty za nedovolené bránění.
     
    00:20
    Uběhlo jen dvacet vteřin z první třetiny a už tu máme první trest. Calgary Flames špatně střídali a jeden z jejich hráčů půjde pykat dvě minuty za příliš mnoho hráčů na ledě. Týmový prohřešek odpyká Matthew Tkachuk. Přesilovka pro Sharks.

    Martin Schwarz

    Branky a nahrávky: 41. Burns (Pavelski, J. Thornton), 50. M. Karlsson (Vlasic, Tierney) – 37. Brouwer (Ferland, S. Bennett), 39. Tkachuk (Engelland, Frolík), 56. Tkachuk (Frolík, Engelland)


    San Jose Sharks: M. Jones – P. Martin, Burns, Vlasic, Braun, Dillon, Schlemko – Bødker, J. Thornton, Pavelski (C) – Donskoi, Couture, J. Ward – Marleau, Hertl, M. Karlsson – Haley, Tierney, Wingels.
    Calgary Flames: Ch. Johnson – Giordano (C), Brodie, Jokipakka, D. Hamilton, Kulak, Engelland – J. Gaudreau, Monahan, Chiasson – Versteeg, S. Bennett, Brouwer – Tkachuk, Backlund, Frolík – Bouma, Stajan, Ferland.

    Rozhodčí: Rehman, Chmielewski – Wheler, Sericolo

    Diváci: 17 562
    bahis siteleri