NY Islanders – Philadelphia 2:3 (0:1 po s.n.) | Buffalo – Toronto 1:2 (kon.) | NY Rangers – Edmonton 5:3 (kon.)
Washington – Winnipeg 4:3 (po pr.) | Tampa – Boston 3:4 (1:2 po s.n.) | Ottawa – Vancouver 1:0 (kon.)
Florida – New Jersey 4:3 (po pr.) | Chicago – Colorado 4:0 (kon.) | Dallas – St. Louis 6:2 (kon.)
Arizona – Nashville 3:2 (2:0 po s.n.) | Los Angeles – Pittsburgh 3:2 (po pr.) | San Jose – Calgary 2:3 (kon.)
konec
San Jose Sharks
2:3 (0:0, 0:2, 2:1)
Calgary Flames
Pátek 04.11.2016, 03:30 • SAP Center, San Jose • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    59:38
    Hodně velká mela na brankovišti Calgary, kde se hned několik hráčů tlačilo do klece a snažilo se tam docpat kotouč po ledě. Ale nakonec neúspěšně, je z toho pouze další vhazování.
     
    58:23
    Hokejisté San Jose Sharks už hrají s prázdnou brankou a jedním hráčem v poli navíc. A prozatím domácí parta drží útočné pásmo.
    55:39 Matthew TKACHUK - 2:3
     
    55:39
    Calgary právě vstřelilo branku!
    Jestli dnes hostující hokejisté něco opravdu umí, tak je to překvapit úplně všechny a v úplně nečekanou chvíli. Znovu podobná situace jako na konci druhé třetiny. Ani teď neměli hosté více ze hry a trápili s přechodem do útočného pásma. Jenže pak přišla jediná povedená akce a rázem panuje na střídačce Plamenů radost. MATTHEW TKACHUK zasunul bekhendem puk po ledě za Martina Jonese a dává tak druhou branku duelu. Tato chyba může San Jose hodně mrzet. Času do konce moc nezbývá. Asistence: Michael Frolík, Deryk Engelland.
    49:18 Melker KARLSSON - 2:2
     
    49:18
    San Jose právě vstřelilo branku!
    Tlak San Jose ve třetí třetině a obrovské šance domácích nakonec pramení ve vyrovnání skóre na kostce v SAP Center. A hala v Kalifornii jásá, pochopitelně. Znovu sehrála velkou roli situace na modré čáře, odkud posílal puk směrem na Johnsona obránce Žraloků Vlasic. Jenže dráhu kotouče ještě dokázal změnit mladý útočník MELKER KARLSSON. Puk sice těsně doskotačil za brankovou čáru, ale vše je dle pravidel v pořádku. Čeká nás napínavý závěr zápasu. Asistence: Marc-Edouard Vlasic, Chris Tierney.
     
    48:50
    Calgary je kompletní, ale Vlasic teď hodně zavařil hostující obraně. Brankář Plamenů měl co dělat, aby si pohlídal situaci před svými zraky, do situace se zapojil také Hertl. Stav ale zůstává stejný.
     
    46:42
    Rozhodčí zároveň posílá na trestnou lavici dalšího hráče. Dvě minuty za hrubost inkasuje hostující T. J. Brodie. Takže je tu přesilová hra čtyři na tři pro Žraloky.
     
    45:40
    Po předchozí situaci u domácí klece se bude vylučovat na obou stranách barikády. Matthew Tkachuk z Calgary a Brenden Dillon dostávají oba po dvou minutách za hrubost. Bude se tedy hrát ve čtyřech proti čtyřem.
     
    45:10
    A další přečíslení dva na jednoho ve vlastním oslabení. Neskutečné, co si domácí dovolí v soupeřově přesilovce. Boedkerovi chybělo jen málo, aby poslal kus černé gumy do branky.
     
    43:38
    Je tu ovšem přesilová hra pro Calgary Flames. Tomáš Hertl ze San Jose je odeslán na trestnou lavici. Český útočník dle soudu rozhodčího podrazil soupeře, takže bude muset dvě minuty pykat.
    40:35 Brent BURNS - 1:2
     
    40:35
    San Jose právě vstřelilo branku!
    Jako bych to snad přivolal. Sotva jsem dopsal předchozí příspěvek, první přesilovková branka a zároveň první branka Sharks v tomto utkání vůbec je na světě. A hádejte, kdo ji měl na svědomí? Opět se prosazuje se svou pověstnou střelou od modré čáry BRENT BURNS. Ten propálil vše před sebou, včetně gólmana Chada Johnsona. Domácí jsou tedy zpátky v zápase a najednou tu máme daleko větší drama. Žralokům tento gól jistě vlije spoust krve do žil. Asistence: Joe Pavelski, Joe Thornton.
     
    38:55
    Ještě se bude na konci druhé třetiny vylučovat. Dvě minuty za podražení inkasuje hokejista Calgary Flames Sam Bennett. Je tu tedy možnost odpovědět pro San Jose Sharks.
    38:05 Matthew TKACHUK - 0:2
     
    38:05
    Calgary právě vstřelilo branku!
    Další ukázka toho, jak může být hokej překvapivý a jak málo někdy stačí k tomu, aby puk spadl vícekrát po sobě nečekaně do branky. Calgary Flames sice nejsou aktivnějším celkem ve druhé periodě. Ale využívají šance a teď se jim podařilo prosadit podruhé v krátkém časovém sledu. Z pravé strany zkusil vystřelit MATTHEW TKACHUK a pokus se mu vyplatil. Kotouč dohopsal až za záda domácího brankáře. Poměrně nečekaný vývoj vzhledem ke hře, kterou Sharks doposud ukazovali. Asistence: Deryk Engelland, Michael Frolík.
    36:32 Troy BROUWER - 0:1
     
    36:32
    Calgary právě vstřelilo branku!
    Jako blesk z čistého nebe přišla tato první branka utkání, na kterou jsme čekali skoro celé dvě třetiny zápasu. Ale rozhodně nejde říci, že by se jednalo o štěstí, ba naopak, hodně parádní akce. Ferland totiž poslal nádhernou přihrávku zpoza branky. A před klecí Martina Jonese už stál připravený zakončit TROY BROUWER, který už neměl tak těžkou úlohu. Brankář San Jose Sharks totiž nebyl ve výhodné situaci a nestíhal se přesunout ke své levé tyči. Hosté jdou tedy do vedení a je na San Jose, aby nějakým způsobem zkusilo reagovat. Asistence: Micheal Ferland, Sam Bennett.
     
    24:51
    Další veliká šance San Jose Sharks, Brent Burns nabízel spoluhráči kotouč před prázdnou branku a halou to jen zahučelo. Chybělo teď domácím jen opravdu málo.
     
    21:52
    Mikkel Boedker zůstal nikým nehlídaný před brankářem Johnsonem a kdyby lépe mířil, už mohla být na světe první branka tohoto zápasu.
     
    13:34
    Tak přeci jen se Plameny také dočkají přesilové hry ještě v první třetině. Hlavní rozhodčí zápasu posílá za katr muže jménem Paul Martin, ten se podle něj provinil hákováním. Takže možnost pro kanadský klub.
     
    11:05
    Avšak trest za vysokou hůl dostává také domácí Joonas Donskoi, takže přesilovka San Jose nebude trvat čtyři, ale nakonec jen dvě minuty.
     
    11:05
    Už to vypadalo, že půjde za katr domácí hráč. Jenže tomu tak není a chystá se třetí trest pro hokejistu Calgary Flames. Brett Kulak zasáhl soupeře hokejkou do obličeje. Dostává dokonce vyšší trest na 2 + 2 minuty. Další složitá situace pro hosty.
     
    03:10
    Jenže moc dlouho Flames v pěti nezůstali, provinili se následně faulem a bude z toho další početní výhoda pro domácí. Alex Chiasson inkasuje od rozhodčího dvě minuty za nedovolené bránění.
     
    00:20
    Uběhlo jen dvacet vteřin z první třetiny a už tu máme první trest. Calgary Flames špatně střídali a jeden z jejich hráčů půjde pykat dvě minuty za příliš mnoho hráčů na ledě. Týmový prohřešek odpyká Matthew Tkachuk. Přesilovka pro Sharks.

    Martin Schwarz

    Branky a nahrávky: 41. Burns (Pavelski, J. Thornton), 50. M. Karlsson (Vlasic, Tierney) – 37. Brouwer (Ferland, S. Bennett), 39. Tkachuk (Engelland, Frolík), 56. Tkachuk (Frolík, Engelland)


    San Jose Sharks: M. Jones – P. Martin, Burns, Vlasic, Braun, Dillon, Schlemko – Bødker, J. Thornton, Pavelski (C) – Donskoi, Couture, J. Ward – Marleau, Hertl, M. Karlsson – Haley, Tierney, Wingels.
    Calgary Flames: Ch. Johnson – Giordano (C), Brodie, Jokipakka, D. Hamilton, Kulak, Engelland – J. Gaudreau, Monahan, Chiasson – Versteeg, S. Bennett, Brouwer – Tkachuk, Backlund, Frolík – Bouma, Stajan, Ferland.

    Rozhodčí: Rehman, Chmielewski – Wheler, Sericolo

    Diváci: 17 562
    bahis siteleri