Buffalo – Tampa 1:4 (kon.) | Philadelphia – Winnipeg 5:2 (kon.) | Toronto – Florida 6:1 (kon.)
Ottawa – Nashville 1:5 (kon.) | St. Louis – San Jose 3:2 (kon.) | Minnesota – Boston 1:0 (kon.)
Dallas – Colorado 3:2 (kon.) | Vancouver – Arizona 3:2 (po pr.) | Anaheim – New Jersey 3:2 (kon.)
Los Angeles – Edmonton 4:2 (kon.)
konec
Philadelphia Flyers
5:2 (2:0, 1:2, 2:0)
Winnipeg Jets
Pátek 18.11.2016, 01:05 • Wells Fargo Center, Philadelphia • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    59:12 Brandon MANNING - 5:2
     
    59:12
    Philadelphia právě vstřelila branku!
    Ale nyní je již o osudu utkání definitivně rozhodnuto! BRANDON MANNING se dostal ke kotouči a přesným pokusem jej přes celé kluziště poslal do prázdné branky! Asistence: Radko Gudas.
     
    57:51
    Winnipeg má poslední šanci vjet do pásma a vymyslet nějakou akci, která by mohla utkání zdramatizovat. Helleybuck opouští klec!
     
    56:21
    Hosté ovšem mohli udeřit ve svém oslabení. Mark Scheifele se prodral po pravé straně do zakončení. Před brankou se elegantní stahovačkou zbavil obránce, ale Masona následně nepokořil!
     
    55:22
    Hosté si svojí situaci ztěžují po zbytečném faulu Chrise Thornburna. Ten míří na trestnou lavici za nedovolené bránění.
    45:46 Wayne SIMMONDS - 4:2
     
    45:46
    Philadelphia právě vstřelila branku!
    Nyní to ovšem vychází, domácí celek opět vede o dvě branky! Pokus od modré čáry se odrazil k WAYNU SIMMNONDSOVI, jenž se jen otočil a zamířil za záda dezorientovaného Helleybucka! Asistence: Andrew MacDonald a Brayden Schenn.
     
    45:04
    A mohlo přijít vyrovnání na druhé straně. Nikolaj Ehlers střílel z mezikruží, ale svým pokusem jen nechal vyniknout domácího brankáře. Ten předvedl úžasný zákrok lapačkou!
     
    42:52
    Mark Scheifele dostal dokonalý pas před branku a z tohoto prostoru zakončoval. Jeho pokus k levé tyči ovšem dokázal vyjetý Mason vyrazit!
     
    39:48
    Ivan Provorov si najel do pásma, ale branku netrefil. Puk se ovšem odrazil před branku, kde byl Brayden Schenn. Ten trefil pravou tyčku, od které se kotouč odrazil do zad brankáře a následně za branku.
    37:19 Blake WHEELER - 3:2
     
    37:19
    Winnipeg právě vstřelil branku!
    Úžasná akce hostujícího celku končí další snižující brankou, Winnipeg se vrací do utkání! Mark Scheifele našel na pravém kruhu volného Nikolaje Ehlerse, který předložil kotouč před prázdnou branku BLAKEU WHEELEROVI. Ten se střelou do odkryté branky nemýlil! Asistence: Nikolaj Ehlers a Mark Scheifele.
    32:58 Mark STREIT - 3:1
     
    32:58
    Philadelphia právě vstřelila branku!
    A po následném vhazování se domácí celek dostává zpátky do dvoubrankového vedení! MARK STREIT dostal puk na modrou čáru a svou dělovou střelou překonal Connora Helleybucka! Ten čisté svědomí nemá, puk mu z lapačky vyletěl. Asistence: Ivan Provorov a Claude Giroux.
     
    31:28
    Po levé straně se do zakončení proháčkoval Nikolaj Ehlers, jenž následně dělovkou zakončoval. Rameno Masona bylo ovšem na pravém místě!
     
    30:54
    Celé snažení zakončil svou tvrdou střelou Patrik Laine. Hostujícího mladíka ovšem vymazal svým zákrokem lapačkou Steve Mason!
     
    27:24
    A mohlo být hned srovnáno! Nikolaj Ehlers se řítil sám na Stevea Masona, kterého ovšem dělovkou nedokázal překonat!
    26:57 Dustin BYFUGLIEN - 2:1
     
    26:57
    Winnipeg právě vstřelil branku!
    Nepovedená akce domácího celku byla potrestána na opačné straně! Blake Wheeler sice ztratil hokejku, ale k puku se nakonec dostal Nic Petan. Ten svou přihrávkou na zadní tyčku našel DUSTINA BYFUGLIENA, jenž střelou do odkryté branky vstřelil první letošní branku! Nic Petan a Marko Daňo.
     
    24:31
    Dobrá šance stále před Pierrem-Édouardem Bellemarem. Ten ale svým střeleckým pokusem z levé strany nepřekonal pozorného Helleybucka!
     
    23:20
    Domácí se dostali ke střele, ale ta brankou neskončila. Následoval útok Quintona Howdena, jenž ujel obraně a z levého kruhu zakončoval. Svým pokusem ale trefil jen lapačku Masona!
     
    12:05
    Za brankou chyboval Steve Mason a jeden z hostů obkroužil branku a zakončoval. Branka z toho ovšem nebyla hlavně díky skvělému obrannému zákroku Radka Gudase!
    09:47 Michael RAFFL - 2:0
     
    09:47
    Philadelphia právě vstřelila branku!
    To se jim ovšem nepovedlo a domácí jdou do dvoubrankového vedení. K vyhození se dostal Matt Read, jenž si najel po pravém křídle a následnou rybičkou našel volného MICHAELA RAFFLA. Ten tvrdou střelou k tyčce překonal Connora Helleybucka podruhé! Asistence: Matt Read a Radko Gudas.
    09:13 Sean COUTURIER - 1:0
     
    09:13
    Philadelphia právě vstřelila branku!
    Kteří z jedné z prvních střel jdou do jednobrankového vedení! Mark Scheifele byl podražen a k puku se dostal SEAN COUTURIER. Ten z následné střely překonal Helleybucka! Hostující asistent kapitána si následně dost stěžoval a nutno říct, že oprávněně. Asistence: Travis Konecny.
     
    06:26
    Nyní ovšem k zajímavé šanci došlo! Chris Thorburn dostal kotouč z pravého kruhu před branku, kde ale v dobré šanci trefil jen betony Stevena Masona!
     
    04:31
    Travis Konecny byl hitován, což se mu moc nelíbilo, a tak sekl Patrika Laineho. Následuje tak první početní výhoda utkání.

    David Panuška

    Branky a nahrávky: 10. Couturier (Konecny), 10. Raffl (Read, Gudas), 33. Streit (Provorov, Giroux), 46. Simmonds (MacDonald, B. Schenn), 60. Manning (Gudas) – 27. Byfuglien (Petan, Daňo), 38. Wheeler (Ehlers, Scheifele)


    Philadelphia Flyers: S. Mason – MacDonald, Del Zotto, Streit, Provorov, Gudas, Manning – Simmonds, Giroux, B. Schenn – Voráček, Couturier, Konecny – Weise, Cousins, VandeVelde – Read, Bellemare, Raffl.
    Winnipeg Jets: Hellebuyck – Byfuglien, Morrissey, Trouba, Enström, Postma, Chiarot – Laine, Scheifele, Ehlers – Wheeler, Petan, Daňo – B. Tanev, Lowry, Copp – Thorburn, Burmistrov, Howden.

    Rozhodčí: L’Ecuyer, Furlatt – Gibbs, Knorr.
    bahis siteleri