Buffalo – Tampa 1:4 (kon.) | Philadelphia – Winnipeg 5:2 (kon.) | Toronto – Florida 6:1 (kon.)
Ottawa – Nashville 1:5 (kon.) | St. Louis – San Jose 3:2 (kon.) | Minnesota – Boston 1:0 (kon.)
Dallas – Colorado 3:2 (kon.) | Vancouver – Arizona 3:2 (po pr.) | Anaheim – New Jersey 3:2 (kon.)
Los Angeles – Edmonton 4:2 (kon.)
konec
Los Angeles Kings
4:2 (2:0, 1:2, 1:0)
Edmonton Oilers
Pátek 18.11.2016, 04:30 • Staples Center, Los Angeles • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    59:55
    Edmonton pět sekund před koncem zápasu vytvořil před bránou Petera Budaje obrovský závar, ani jednomu z hostujících hráčů se ale nepodařilo puk propasírovat za jeho záda!
     
    57:43
    Jonas Gustavsson opustil bránu a klec Edmontonu Oilers zůstává prázdná!
    53:15 Devin SETOGUCHI - 4:2
     
    53:15
    Los Angeles právě vstřelilo branku!
    Jonas Gustavsson nedokázal mezi rukou a tělem udržet střelu Dereka Forbota z vrcholu levého kruhu pro vhazování a v blízkosti levé tyče dorazil volný puk do prázdné brány bekhendem DEVIN SETOGUCHI. Asistence: Derek Forbort a Nic Dowd.
     
    51:27
    Dustin Brown po rychlém protiútoku vypálil z levého křídla na vzdálenější pravou tyč, Jonas Gustavsson ale vytáhl skvělý zákrok a puk ukryl ve své lapačce!
    Jeden z fanoušků Los Angeles Kings oslavující gól z oslabení.

     
    50:10
    Milan Lucic se po zpětné přihrávce svého spoluhráče zpoza brány ocitl v obrovské šanci a v blízkosti pravé tyče se pokoušel puk bekhendem zasunout za záda slovenského brankáře, Peter Budaj ovšem skvěle zasáhl levým betonem a poté puk rychle přikryl lapačkou!
     
    48:16
    Devin Setoguchi po pravé straně zavezl puk do útočného pásma, kde se k němu po zablokovaném nahození a šťastném odrazu dostal znovu a z kruhu pro vhazování z otočky vypálil bekhendem mezi betony Jonase Gustavssona, brankář Edmontonu Oilers je ale včas sevřel k sobě a připsal si dobrý zákrok!
     
    43:21
    Kings se řítili do přečíslení dva na jednoho, které se v blízkosti levé tyče rozhodl zakončit sám Jeff Carter a střelou zápěstím trefil pouze hruď připraveného Jonase Gustavssona!
     
    42:46
    Ryan Nugent-Hopkins se v blízkosti pravé tyče ocitl ve velké šanci a mířil dobře pod horní tyč, Peter Budaj ale vytáhl z rukávu skvělý zákrok a puk vyrazil mimo tři tyče své brány!
     
    39:04
    Tanner Pearson mohl využít přesilovou hru tvrdou střelou z pravého křídla, jeho pokus ale skončil na výstroji Jonase Gustavssona, který puk podržel a přerušil hru! Dobrý zákrok.
     
    38:37
    Adam Larsson v blízkosti pravé tyče stáhl k ledu Dereka Forborta a za nedovolené bránění dostal dvě minuty.
     
    38:26
    Derek Forbort se pokusil tvrdou střelou od modré čáry vstřelit svůj druhý gól v sezóně i dnešním zápase, jeho rána s příklepem ale zamířila těsně nad!
     
    33:47
    Jordan Nolan a Patrick Maroon se do sebe pustili, následná bitka ale skončila remízou a po roztžení rozhodčími oba hráči usedli na pět minut na trestnou lavici.
     
    33:04
    Tyler Toffoli se ocitl v blízkosti pravé tyče ve velké šanci, jenže puk ze vzduchu nedokázal sklepnout do prázdné brány.
    29:06 Jeff CARTER - 3:2
     
    29:06
    Los Angeles právě vstřelilo branku!
    Tyler Toffoli nádhernou kolmou přihrávkou ze středního pásma poslal do samostatného úniku JEFFA CARTERA, který v oslabení nad levým betonem Jonase Gustavssona zamířil ke vzdálenější pravé tyči! Kings vedou 3:2. Asistence: Tyler Toffoli.
     
    28:58
    Jordan Nolan dostal menší trest a na dvě minuty usedl na trestnou lavici za nedovolené bránění. Faulovaným hráčem byl v pravém rohu útočného pásma Oilers Ryan Nugent-Hopkins.
    28:32 Oscar KLEFBOM - 2:2
     
    28:32
    Edmonton právě vstřelil branku!
    Ryan Nugent-Hopkins odvedl na pravém křídle skvělou práci, když u mantinelu předvedl několik obrátek a poté si vybruslil k pravé tyči, kde se po jeho nahození odrazil puk na hokejku OSCARA KLEFBOMA, který zamíchal s pukem a nádhernou bekhendovou střelou o pravou tyč vymetl horní roh brány. Nádherná střela a stav utkání je nerozhodný 2:2! Asistence: Ryan Nugent-Hopkins a Jordan Eberle.
    23:44 Darnell NURSE - 2:1
     
    23:44
    Edmonton právě vstřelil branku!
    Leon Draisaitl vyrazil středem ledové plochy do rychlého protiútoku a na modré čáře předložil puk doleva DARNELLOVI NURSEOVI, který z levého kruhu pro vhazování nádhernou střelou zápěstím zamířil nad lapačkou Petera Budaje do vzdálenějšího pravého horního rohu brány. Asistence: Leon Draisaitl.
     
    21:01
    Connor McDavid si z pravé strany krásně sjel před bránu, z blízkosti ale pod tlakem jednoho z hráčů Kings Petera Budaje překonat nedokázal!
     
    13:10
    Jordan Nolan krásně vypálil z vrcholu pravého kruhu pro vhazování, Jonas Gustavsson si ale na jeho střele pochutnal a po pěkném zákroku pro diváky ji ukryl ve své lapačce!
     
    12:40
    Peter Budaj sice viděl střelu Darnella Nurse z levého křídla na poslední chvíli, dokázal ji ovšem zastavit a po skvělém zákroku puk ukryl ve své výstroji.
     
    10:12
    Vzápětí přichází další zákrok Jonase Gustavsson, který tentokrát střelu z pravého křídla ukryl po pěkném zákroku v lapačce!
     
    09:57
    Dustin Brown se ocitl v pravém kruhu pro vhazování ve slibné brankové příležitosti, jeho následnou střelu ale Jonas Gustavsson po vyjetí z brány skvěle vyrazil!
    07:42 Tyler TOFFOLI - 2:0
     
    07:42
    Los Angeles právě vstřelilo branku!
    Jeff Carter se na levém křídle pomazlil s pukem a poté ho předložil před bránu nikým neatakovanému TYLEROVI TOFFOLIMU, který z blízkosti zamířil nad levým betonem Jonase Gustavssona k pravé tyči. Asistence: Jeff Carter a Alec Martinez.
     
    06:53
    Tyler Toffoli nebezpečně vypálil z pravého křídla na vzdálenější levou tyč, Jonas Gustavsson ale předvedl skvělý zákrok, když puk pravým betonem vyrazil mimo!
     
    05:38
    Andrej Sekera dostal menší trest a na dvě minuty usedl na trestnou lavici za hákování.
    05:09 Derek FORBORT - 1:0
     
    05:09
    Los Angeles právě vstřelilo branku!
    DEREK FORBORT si srovnal na modré čáře puk na hůl a poté nádhernou střelou s příklepem zamířil nad levým betonem Jonase Gustavssona k pravé tyči. Derek Forbort vstřelil svůj první gól v letošní sezóně NHL a Kings vedou 1:0! Asistence: Jeff Carter a Alec Martinez.
     
    03:43
    Benoit Pouliot zkusil vypálit z pravého křídla na přední tyč, Peter Budaj byl ale opět připraven a po pěkném zákroku ukryl puk ve své lapačce!
     
    00:53
    Před bránou Jonase Gustavssona vznikl obrovský závar, ale i kdyby se Edmontonu podařilo dotlačit puk do brány, tak by gól zřejmě neplatil kvůli nedovolenému bránění brankáře!

    Tomáš Reiner

    Branky a nahrávky: 6. Forbort (J. Carter, Martinez), 8. Toffoli (J. Carter, Martinez), 30. J. Carter (Toffoli), 54. Setoguchi (Forbort, Dowd) – 24. Nurse (Draisaitl), 29. Klefbom (Nugent-Hopkins, Eberle)


    Los Angeles Kings: Budaj – Forbort, Doughty (A), Muzzin, Martinez, Gravel, Gilbert – Pearson, J. Carter (A), Toffoli – D. Brown (A), Dowd, Setoguchi – King, Lewis, Nolan – Clifford, N. Shore, Purcell. Hlavní trenér: Darryl Sutter.
    Edmonton Oilers: Gustavsson – Klefbom, A. Larsson, Sekera, Benning, Nurse, Gryba – Maroon, McDavid (C), Eberle (A) – Pouliot, Draisaitl, Puljujärvi – Lucic (A), Nugent-Hopkins, Slepyšev – Kassian, Letestu, Pitlick. Hlavní trenér: Todd McLellan.

    Rozhodčí: Jean Hebert, Marc Joannette. Čároví: Shane Heyer, Vaughan Rody

    Diváci: 18 230
    bahis siteleri