Havlíčkův Brod – Tábor B 15:0 (kon.) | Litoměřice – Chomutov B 1:3 (kon.)
konec
BK Havlíčkův Brod
15:0 (2:0, 9:0, 4:0)
HC Tábor B
Neděle 27.11.2016, 10:00 • Zimní stadion Kotlina • Regionální liga mladšího dorostu
Partner:
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 10:00.
     
    Úvodní sestavy:

    BK Havlíčkův Brod: Juřicová (Vít) – Dvořák "A", Horáček, D. Vacík "C", Matula, Kerber – P. Vacík, Kopic, Klofáč, Rybáček, Fiala, Košťál, Brdičko, Pártl, Kulhánek "A"

    HC Tábor B: Bartoň (Stibal) – Černošek, Šedivý, Staněk, Blafka, Havlíček, Křepelka, Kotounová – Máca, Slabý, Eremiáš, Matoušek, Melichar, Pauš

    Rozhodčí: Jan Kubát – Richard Cachnín ml., Miroslav Folvarský.
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    00:05
    Mladí Bruslaři sice prohráli vhazování, ale na svého soupeře rychle vystartovali a sebrali mu puk. Nyní si nahrávají v útočném pásmu.
     
    00:30
    Hosté vyvezli puk do středního pásma, ale jen na chviličku. Znovu už mají hrací předmět ve své mocí mladíci Havlíčkova Brodu a útočí.
     
    00:54
    Havlíčkův Brod se nakonec probil ke střele z blízkosti modré čáry, ale ta postrádala přesnost a brankáře Bartoně tak neohrozila. Hrát mohou hosté.
     
    01:23
    Tábor B se nastěhoval postupným útokem do útočného území a probil se i do koncovky. Miroslav Matoušek vypálil z okraje kruhů, ale jen do náruče gólmana Víta.
     
    01:45
    Domácí získali puk a hru rychle přenesli na druhou stranu hrací plochy. Nyní si hledají prostor ke střele v blízkosti gólmana Bartoně.
     
    02:10
    Hosté opět odrazili havlíčkobrodský útok a vyhodili kotouč ke středovému kruhu, kam se pro něj beci mladých Bruslařů museli vracet.
     
    02:35
    Mladíci z Kotliny vyhráli sprinterský souboj za nahozeným pukem ke svojí bráně a píská se tak zakázané uvolnění.
     
    02:47
    Kohouti mají kotouč pod kontrolou ve svém pásmu, ale Havlíčkův Brod jim pořádně ztěžuje rozehrávku hodně aktivním napadáním.
     
    03:10
    Soubor z Kotliny vyhrál přetlačovanou v rohu útočného pásma, jenže Tábor B měl znovu prostor před svou bránou dobře pohlídaný.
     
    03:35
    Tomáš Kulhánek si počínal správně důrazně v útočném území u soupeřovy brány, ale hosté mu kotouč v mírném úhlu na levé straně vypíchli z hole.
     
    04:04
    Jihočeši jsou pod tlakem a musejí soupeře nahánět v blízkosti své brány. Brankář Bartoň zatím ale nemusel zasahovat, domácím se nedaří zakončit.
     
    04:25
    Hokejisté od Jordánu pod tlakem zvolili nejjednodušší možné řešení a vyhodili kotouč přes všechny čáry na další zakázané uvolnění.
     
    04:45
    Patrik Brdičko se vrátil pro soupeřem nahozený puk za svou bránu, čárový sudí Richard Cachnín, který hraje v útoku za extraligový starší dorost Bruslařů, nechal pokračovat ve hře.
     
    05:06
    Bruslaři ztratili puk v útočném pásmu a teď jsou to hosté, kdo kombinuje dobře v území svého soupeře. Brankář Vít zasahovat zatím nemusel.
     
    05:55
    Filip Klofáč se hezky protáhl obranou soupeře až do předbrankového prostoru, kde vypálil bekhendem, ale minul bránu.
     
    06:21
    Jihočeši jsou sevřeni stále do pevného objetí u své brány a nedaří se jim z něj vymanit. Havlíčkův Brod hraje aktivně, chybí mu zatím jen lepší koncovka.
     
    06:50
    Jihočeši opět nedokázali vyhodit puk pryč ze svého území a i nadále se musejí bránit útočné lavině Havlíčkova Brodu.
     
    07:15
    Havlíčkův Brod kombinuje v útočném území, kde si jeho hráči mezi sebou vyměňují puk. Hosté ale zatím brání velmi svědomitě a účinně.
     
    07:44
    Domácí mladíci přišli o postavení v útočném území a musejí si hledat zpět cestu k bráně gólmana Bartoně ze středního pásma.
     
    08:09
    Gólman Bartoň dobře pomohl své obraně, když pohotově zareagoval na odražený puk od hrazení a zalehl ho kousek před svým brankovištěm.
     
    08:23
    Brankář Vít musel rovněž předvést spolehlivý zákrok, když si poradil s dalekonosnou střelou z blízkosti modré čáry. Raději přerušil hru.
     
    08:49
    Mladí Bruslaři díky hezké kombinaci přešli do útočného pásma a probili se ke střele. Patrik Brdičko vypálil z levého kruhu a hra je přerušena, gólman Bartoň dostal zásah pukem do masky.
     
    09:20
    Dominik Pauš se pokusil hezkou prohazovačkou prosmýknout se až před bránu, ale havlíčkobrodská jeho úmysl vystihla a sebrala mu kotouč.
     
    09:43
    Mladí Bruslaři založili bleskový protiútok, na jehož konci musel brankář Bartoň vyrážet nebezpečnou ránu zblízka. Ohrozil ho od modré čáry i Adam Dvořák, ale maskovaná opora Kohoutů schovala puk v klíně.
     
    10:12
    Domácí se snažili uvolnit do příznivé palebné pozice, jenže znovu se jim to přes důrazné a dobře postavení Jihočechy kolem své brány nepodařilo.
     
    10:31
    Jihočeši pod tlakem vyhodili na icing, buly proběhne u brankáře Bartoně.
     
    10:36
    Michal Kerber vypálil zápěstím od modré čáry, ale střela mu nesedla a proletěla jen vedle pravé tyčky připraveného gólmana Bartoně.
     
    10:44
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Už to dlouho viselo ze vzduchu a teď to přišlo, Havlíčkův Brod se ujímá vedení! Patrik Vacík zakončil z mezikruží a puk se trochu šťastně odrazil k volnému ADAMU RYBÁČKOVI, jenž zachoval chladnou hlavu a z mírného úhlu na levé straně prostřelil gólmana Bartoně! Asistence: Patrik Vacík, David Matula.
     
    11:11
    Mladí Bruslaři dál pokračují v útočné kombinaci a svírají Kohouty u jejich brány.
     
    11:49
    Hosté se teď hodně musí soustředit proti aktivně hrajícímu soupeři na hlídání zadních vrátek. Pod tlakem opět poslali puk na zakázané uvolnění.
     
    11:58
    A znovu Richard Cachnín zadul do své píšťalky po zakázaném uvolnění. Buly proběhne v kruhu po levé ruce gólmana Bartoně.
     
    12:10
    Hráči bojují o puk za bránou Tábora B.
     
    12:35
    Dvakrát zakončoval Pavel Dudek. Nejdříve z levého kruhu vyprášil betony gólmana Bartoně a potom jeho ránu zmařil brankář Tábora B z mezikruží.
     
    13:05
    Hosté se ne a ne vymanit z blízkosti své brány, Havlíčkův Brod velmi dobře bruslí a daří se mu i v kombinaci. Výrazně se zlepšila i přesnost jeho zakončení.
     
    13:34
    Kotouč je ve středním pásmu, hráči o něj bojují v blízkosti střídaček.
     
    14:12
    Tábor B se opět neprobil přes zahuštěný prostor ve středním pásmu. Mladí Bruslaři byli už ale na ledě dlouho, Dominik Vacík tak nahodil puk a domácí střídají.
     
    14:43
    David Matula dojel nahozený puk u vlastní modré čáry a chtěl rozehrát rychle na rozjeté útočníky, ale Miroslav Matoušek jeho pas zblokoval mimo hřiště.
     
    15:01
    Hra je přerušena kvůli hře vysokou holí. Buly proběhne ve středním pásmu blíže modré čáře Kohoutů. Zatím se hraje velmi slušně, neviděli jsme dosud žádné vyloučení.
     
    15:21
    Dominik Vacík vypálil pod ledě golfákem od modré čáry, ale brankář Bartoň letící puk dobře viděl a betony ho srazil do rohu pásma.
     
    16:04
    To byla hodně rychlá a pohledná akce! Pavel Dudek přebral krásný křížný pas na pravé křídlo, hezky si obhodil protihráče a zblízka bekhendem zakončil, ale netrefil bránu!
     
    16:37
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Domácí mladíci sklidili za svou aktivitu zasloužené ovoce, čímž se dostává do trháku! Dan Fiala a MARKEM KOPICEM předvedli učebnicový důraz před soupeřovou bránou a druhý jmenovaný zblízka dorazil kotouč za bezmocného gólmana Bartoně! Asistence: Dan Fiala.
     
    17:22
    Havlíčkův Brod pokračuje v tlaku. Tábor B má spoustu práce s bráněním mrštných útočníků soupeře, což ho stojí hodně sil.
     
    17:30
    Dominik Pauš dostal hezký pas na pravé křídlo, protáhl se až do dobré palebné pozice mezi kruhy a svižnou ranou o kousek minul protější tyčku!
     
    18:00
    Brankář Bartoň má po další střele soupeře puk ve své výstroji a hra je přerušena.
     
    18:20
    Adam Dvořák přiťukl puk vedle sebe na modré čáře Dominiku Vacíkovi, jehož jedovka z voleje byla hosty zblokována mimo bránu gólmana Bartoně.
     
    18:39
    Havlíčkův Brod předvedl další hezkou kombinaci u soupeřovy brány a bylo z toho zakončení zblízka, ale gólman Bartoň si dobrým zákrokem poradil.
     
    19:07
    Už se hraje poslední minuta první periody, puk se stále zdržuje v pásmu Tábora B. Mladí Bruslaři by se rádi před odchodem do kabin ještě více uklidnili a zasadili soupeři třetí úder.
     
    19:40
    Domácí se už dostali při kombinaci s pukem za útočnou modrou čáru do středního pásma a vystavili se tak do odpískaného postavení mimo hru.
     
    19:52
    Domácím se teď nepovedla rozehrávka a je z toho jen icing.
     
    20:00
    První třetina skončila.
     
    Je za námi úvodní dvacetiminutovka. Jednoznačně navrch v ní měli mladí Bruslaři, kteří si zaslouženě vypracovali dvoubrankové vedení po trefách Adama Rybáčka a Marka Kopice. Hosté si zatím ale vedou statečně a brání se dobře. Druhá třetina začne zhruba v 10:45, stav je 2:0
     
    20:01
    Začala druhá třetina.
     
    20:16
    Tábor B po vhazování nahodil kotouč do útočného pásma a žene se za ním za bránu soupeře.
     
    20:30
    Pavel Dudek zatáhl puk po pravé straně do útočného pásma a hledal před bránou Tomáše Kulhánka. Ten se natahoval po prudké nahrávce, ale marně.
     
    20:50
    Střela z okraje kruhů se odrazila od skrumáže hráčů před bránu, kde se natahoval po kotouči Dan Fiala, ale brankář Bartoň k němu měl blíž a schoval ho pod lapačkou.
     
    21:15
    Mladí Bruslaři dvakrát vystřelili od modré čáry, ale jejich střely byly zblokovány a brankáře Bartoně tak neohrozily. Domácí pokračují v náporu.
     
    21:31
    Dominik Vacík se vydal na útočný výlet a mezi kruhy hledal vedle sebe Adama Rybáčka, ale ten byl dobře pokrytý a k dobrému pasu se neprobil.
     
    21:49
    Zasahovat musel i gólman Vít, ale s ranou z mezikruží si hravě poradil a ukryl ji ve své nachystané náruči až do přerušení hry.
     
    22:05
    Havlíčkův Brod už znovu kombinuje na dostřel gólmana Bartoně.
     
    22:27
    Filip Pártl nabral rychlost na levé straně a natlačil se do útočného pásma, ale byl v něm až moc brzy. Píská se tak postavení mimo hru.
     
    22:59
    Pavel Dudek se hezky vymanil z obležení protihráčů, uvolnil se mezi kruhy a zápěstím vystřelil, jenže gólman Bartoň předvedl dobrý zákrok a koncem betonu střelu vyrazil.
     
    23:23
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Mladí Bruslaři získávají na své hole ještě více klidu, soupeři už utekli na rozdíl tří branek! JAKUB KOŠŤÁL nejdříve neuspěl ranou zblízka, ale k puku se potom dostal znovu a se štěstím ho z levého kruuh propašoval mezi betony gólmana Bartoně, troufnu si říct, že tam byla ještě teč jednoho z bránících hráčů hostů! Asistence: Patrik Brdičko, Tomáš Kulhánek.
     
    23:50
    Marek Kopic mohl zvýšit, ale zblízka jen vyprášil po ledě připravené betony gólmana Bartoně, jenž v těžké chvíli dobře podržel svůj tým!
     
    24:08
    Havlíčkův Brod dál drží svého soka přikovaného k jeho bráně a buší do jeho obranného bloku.
     
    24:39
    Domácí se museli pro puk vrátit až za svou bránu, jenže vzápětí si neporozuměli dobře a vyhodili jen na zakázané uvolnění.
     
    24:56
    Domácí se znovu nebezpečně tlačili před bránu, pro hosty to teď dobře dopadlo, když jeden z Bruslařů nedosáhl na další dobrý pas.
     
    25:34
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Tak teď je mi gólmana Bartoně i trochu líto, mladí Bruslaři vedou už 4:0! Maskovaná opora Kohoutů vyrazila koncem levého betonu dobrou střelu Patrika Brdička do protipohybu, ale odražený puk okamžitě sebral PATRIK VACÍK, jenž objel klečícího gólmana a u tyčky uklidil puk do prázdné brány! Asistence: Patrik Brdičko.
     
    26:30
    Domácí pokračují dál v tlaku. Jakub Košťál se tlačil k dorážce před brankovištěm, ale hosté kotouč rychle odpálili do bezpečí.
     
    27:10
    Domácí mladíci si počínají hodně nebezpečně kolem soupeřovy brány, Tábor B má obrovské problémy zachytávat jejich rychlý pohyb před svým brankovištěm.
     
    27:37
    Havlíčkův Brod dál tluče na zadní vrátka hokejistů od Jordánu, kteří toho mají opravdu plné brýle. Na útočení už jim ani nezbývá po náročném bránění dost sil.
     
    28:28
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Nádherná branka a na tabuli už svítí stav 5:0! Filip Pártl se nádherně vymanil z obležení protihráčů u mantinelu a nahrál podél něj Patriku Vacíkovi, jenž hezky vybruslil z rohu pásma a nabil mezi kruhy DAVIDU MATULOVI, jenž svižnou ranou propálil gólmana Bartoně, jenž si na puk ještě trochu sáhl! Asistence: Patrik Vacík, Filip Pártl.
     
    29:13
    A domácí byli blizoučko dalšímu gólu! Patrik Brdičko hezky nahodil puk ze strany před bránu, kde se hrací předmět odrazil od Jakuba Košťála, ale gólman Bartoň na změnu letu puku dobře zareagoval a zasáhl betonem!
     
    29:33
    Domácí neudrželi puk v útočném pásmu, ale vyčerpaní hosté ho stihli jen nahodit dopředu a odjeli na střídačku pustit do hry čerstvé síly.
     
    30:10
    Kohouti opět vyhodili puk do útočného území tak, aby nešlo o zakázané uvolnění. Havlíčkův Brod může v klidu rozehrát od brankáře Víta.
     
    30:39
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Mladí Bruslaři vykouzlili další krásnou akci a dál navyšují své komfortní vedení! Filip Pártl narýsoval ukázkový pas mezi kruhy do jízdy PATRIKU VACÍKOVI, který dnes hraje opravdu skvěle, v samostatném úniku si sjel až před bránu a nekompromisně zavěsil prudkou dělovkou pod víko! Oba týmy střídají gólmany, za Havlíčkův Brod naskakuje do brankoviště Karolína Juřicová, za hosty Matiáš Stibal. Asistence: Filip Pártl.
     
    31:03
    Vyloučení v týmu BK Havlíčkův Brod (Kulhánek – 2 min., podražení).
     
    31:35
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Mladí Bruslaři udeřili i v oslabení! PATRIK BRDIČKO vybojoval puk, vybruslil si s ním až do pravého kruhu a parádní ranou přišpendlil kus černé gumy přesně pod horní tyčku gólmana Stibala! Bez asistence.
     
    32:13
    Domácí hráči dál v klidu brání při oslabení. Kus černé gumy drží daleko od své brány, což jim pochopitelně náramně hraje do karet.
     
    32:32
    Tábor B se v přesilovce opravdu hodně trápí, má to o to těžší, že je dnes v Havlíčkově Brodě s nižším počtem hráčů. Únava se tak kumuluje mnohem rychleji.
     
    33:13
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Soubor z Kotliny na ledě jednoznačně dominuje a svou jednoznačnou převahu dál a dál přetavuje v pohledné góly! FILIP KLOFÁČ se ujal puku, vybruslil s ním až do prostoru mezi kruhy a z ideální palebné pozice výstavním příklepem prostřelil gólmana Stibala, jenž neměl šanci zasáhnout, pod horní tyčku! Bez asistence.
     
    33:41
    Obrázek hry se nám v Kotlině nemění. Fanoušci i nadále sledují jednoznačnou dominanci Havlíčkova Brodu, který nepolevuje v nasazení.
     
    34:10
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Tohle už vypadá pro Tábor B opravdu hrozivě, havlíčkobrodské barvy zvyšují už na 9:0! Filip Pártl se opět znamenitě zhostil role nahrávače a vyslal do samostatného úniku JAKUBA KOŠŤÁLA, který vykouzlil ukázkovou kličku ála Peter Forsberg a poslal puk do odkryté brány! Asistence: Filip Pártl.
     
    35:10
    Brankářka Juřicová zatím v podstatě nemusela zasahovat, úspěšný zákrok si připsala až teď, když si hravě poradila s dalekonosným projektilem.
     
    35:23
    Hráči bojují o puk v rohu pásma Tábora B.
     
    35:46
    Vyloučení v týmu BK Havlíčkův Brod (Fiala – 2 min., napadení).
     
    35:58
    Tábor B získal po vhazování v útočném pásmu puk a kombinuje u gólmanky Juřicové.
     
    36:15
    Karel Křepelka vypálil po nahrávce od modré čáry, ale jeho střelu po ledě vyrazila gólmanka Juřicová s přehledem do rohu pásma.
     
    36:33
    Domácí při oslabení znovu zaúřadovali a málem z toho byla desítka! Adam Rybáček v samostatném úniku nenašel mezírku mezi betony gólmana Stibala, jenž zasáhl betony a úžasně zmařil i následnou dorážku!
     
    36:47
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    A je z toho další gól v oslabení a magická desítka byla pokořena! Patrik Vacík předal v rohu pásma puk FILIPU KLOFÁČOVI, jenž si s pukem na holi sjel až do kruhu a skrytou střelou zpoza obránce propasíroval kotouč za Stibalova záda! Asistence: Patrik Vacík.
     
    37:25
    Tábor B drží puk v útočném pásmu a snaží se přes dobře bruslícího soupeře kombinovat.
     
    37:54
    Kohouti měli teď asi největší šanci na skórování! Zblízka několikrát doráželi, ale gólmanka Juřicová skvěle roztáhla od tyčce k tyčce své betony a udržela puk před brankovou čarou! Brána je posunuta a přerušuje se!
     
    38:08
    Domácí nahodili puk do útočného pásma a dál svírají soupeře už v plném počtu u jeho brány.
     
    38:21
    Havlíčkobrodský kapitán Dominik Vacík se vší silou po mohutném nápřahu opřel u modré čáry do puku, ale gólman Stibal parádně vykopl jeho dělovku betonem!
     
    39:00
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Marek Kopic našel hezkým pasem před bránou Adama Rybáčka, jehož ránu skvěle lapil gólman Stibal. K následné dorážce se však protlačil ADAM DVOŘÁK a se štěstím propasíroval puk pod betony maskované opory Kohoutů do sítě! Asistence: Adam Rybáček, Marek Kopic.
     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     
    Havlíčkův Brod svého soupeře v prostřední části doslova smetl z ledu, udeřil hned devětkrát! Dvakrát se trefili Filip Klofáč a Jakub Košťál, po jedné brance vsítili Patrik Vacík, David Matula, Patrik Brdičko, Jakub Košťál a Adam Dvořák. Třetí perioda začne zhruba v 11:32, mladí Bruslaři vedou nad Táborem B rozdílem několika tříd 11:0.
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    40:15
    Havlíčkův Brod se po vhazování ve středovém kruhu ujal puku a dál obléhá táborskou bránu.
     
    40:35
    Mladí Bruslaři nakonec ztratili puk a museli rozehrávat až od své brány. Nakonec se jim podařilo založit dobrý postupný útok a usadit se v útočném pásmu.
     
    41:05
    Miroslav Matoušek vypálil z pravého kruhu, ale brankářka Juřicová jeho střelu zápěstím dobře viděla a hravě ji ukryla ve své lapačce.
     
    41:19
    Tábor B se teď drží v útočném území, ale nedaří se mu přes mladé Bruslaře probít se ke střele.
     
    41:42
    Kohouti sice vybojovali v neutrální zóně puk, jenže následné nahození dobruslili dříve hráči Havlíčkova Brodu. Píská se zakázané uvolnění, které odpískal Miroslav Folvarský, gólman staršího dorostu Havlíčkova Brodu.
     
    42:00
    Tábor B se usadil v útočném pásmu a nahrává si.
     
    42:21
    Dominik Pauš si vzal puk pod patronát a nebezpečně vybruslil až před bránu, ale Michal Kerber mu dokázal vypíchnout kotouč z hole ještě před zakončením.
     
    42:41
    Na druhé straně zasahoval i gólman Stibal, jenž si poradil s prudkou střelou z levé strany a raději přerušil před dotírajícími Bruslaři hru.
     
    43:11
    Domácí už mají puk pevně pod kontrolou a nahrávají si na dostřel gólmana Stibala. Hosté je zatím nepustili k jeho ohrožení.
     
    43:49
    Tábor B vyhodil puk na zakázané uvolnění a bude se vhazovat v kruhu v jeho pásmu.
     
    44:31
    Dominik Pauš, aktivní střelec Tábora B, se probil ke střele z pravého kruhu, ale gólmanka Juřicová pohotově zasáhla svou holí.
     
    44:54
    Mladí Bruslaři získali puk a probojovali se v útočném pásmu ke střele. Z okraje kruhů vypálil Patrik Vacík, brankář Stibal byl pozorný a přerušil hru až do hvizdu sudího Jana Kubáta.
     
    45:14
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Hostů je mi opravdu líto, dnes to mají ´v okleštěné sestavě hodně těžké a prohrávají už 0:12! Mladí Bruslaři se slétli jako vosy na med do předbrankového prostoru, odkud Pavel Dudek sice puk za čáru nedošťouchal, ale vzápětí se to povedlo TOMÁŠI KULHÁNKOVI! Asistence: Pavel Dudek.
     
    45:24
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Mladí Bruslaři opět rozebrali obranu svého soupeře do posledního šroubku a radují se už potřinácté! Kotouč putoval po ose Adam Rybáček – Dan Fiala – MAREK KOPIC a posledně jmenovaný potvrdil roli spolehlivého střelce, když prudkou střelou z bezprostřední blízkosti nedal gólmanu Stibalovi žádnou šanci! Asistence: Dan Fiala, Adam Rybáček.
     
    46:18
    Domácí pokračují v tlaku. Tentokrát to s důrazem přehnali a jsou vykázání z útočného území kvůli postavení útočícího hráče v brankovišti.
     
    46:32
    Postavení mimo hru havlíčkobrodské družiny, buly v neutrální zóně.
     
    46:59
    Hráči dlouhou bojovali o puk v rohu pásma Tábora B, hru nakonec přerušil svým hvizdem hlavní rozhodčí Kubát.
     
    47:47
    Michal Kerber ukázal, že jako obránce umí i dobře zaútočit. Nadechl se k parádnímu sólu, jemuž chybělo jen gólové vyústění. Brankář Stibal jeho střelu zblízka dobře vyrazil!
     
    48:18
    Puk končí po další ráně v moci gólmana Stibala a hra je přerušena.
     
    48:38
    Jakub Košťál dostal nahrávku zpoza brány a zblízka se snažil dotlačit puk za brankovou čáru, ale gólman Stibal se rychle roztáhl ve svém brankovišti a hezkým zákrokem mu nedovolil završit hattrick.
     
    49:22
    Miroslav Matoušek se už skoro hnal do úniku na gólmanku Juřicovou, ale domácí mu včas zkřížili cestu a ještě ve středním pásmu ho obrali o kotouč.
     
    49:48
    Havlíčkův Brod už svírá soupeře v jeho pásmu a hledá si prostor k dalšímu zakončení.
     
    50:14
    Havlíčkobrodská střela od modré čáry byla sražena do ochranné sítě, hra je přerušena, buly proběhne v kruhu u gólmana Stibala.
     
    50:26
    Dan Fiala z mírného úhlu na pravé straně gólmana Stibala neprostřelil, ale hned ke dvěma dorážkám zblízka se probil Jakub Košťál. Brankář Stibal skvěle zasáhl.
     
    50:44
    Dnes neúnavný Patrik Vacík se snažil probít přesilou protihráčů do úniku, ale hosté mu včas zatarasili cestu. Domácí však drží dál kotouč ve své moci.
     
    51:34
    A znovu se hnal do šance Patrik Vacík. Už měl před sebou jen jednoho protihráče, ale odvážná prohazovačka mu nevyšla. Tábor B rozehrává.
     
    51:55
    Domácí sebrali puk Kohoutům, kteří se opět tlačili do útočného území. Brankářka Juřicová mohla zůstat ve svém území úplně klidná.
     
    52:18
    A znovu výtečný zákrok gólmana Stibala, jenž nebezpečné střely zblízka vyrazil betony. Jeho spoluhráči nedokázali vyhodit, Jihočeši se dál brání.
     
    52:43
    Vyloučení v týmu HC Tábor B (Máca – 2 min., hákování).
     
    52:54
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Mladí Bruslaři hozenou rukavici v podobě vyloučení soupeře s chutí zvedli z ledu a nabídnutou přesilovku bleskově využili! Dan Fiala našel před brankovištěm dobře postaveného ADAMA RYBÁČKA, který se zblízka nemýlil a vstřelil dnes už svou druhou branku! Asistence: Dan Fiala, Dominik Vacík.
     
    53:50
    Domácí založili další hezký útok, který mohl zakončit Filip Klofáč, ale hosté k němu včas dobře přistoupili a urazili mu puk od hole.
     
    54:10
    Tábor B je znovu přitlačen ke své bráně a marně se snaží z pevného sevření vyklouznout. Havlíčkův Brod hraje v neskutečné pohodě.
     
    54:45
    Krátkou vložku v mohutném tlaku Havlíčkova Brodu domácí rychle ukončili, Tábor B se v blízkosti gólmanky Juřicové moc dlouho neohřál.
     
    55:04
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    A skóre nekompromisně narůstá dál a dál, mladí Bruslaři se z gólu už ani tolik neradují. Po Pavlu Dudkovi přebral kotouč pod patronát TOMÁŠ KULHÁNEK a naložil s ním nejlépe, jak mohl, když si sjel až těsně před bránu a brankáře Stibala propálil! Asistence: Pavel Dudek.
     
    55:40
    Brankářka Juřicová, jež pravidelně obléká dres i českých mládežnických reprezentací, si po dlouhé době sáhla na hůl, když nahozený puk postrčila holí do rohu pásma.
     
    56:26
    Hostům zatím není souzena ani čestná branka. Dobrou střelu z kruhu dobře lapila gólmanka Juřicové do své rukavice a přerušila hru.
     
    56:55
    Michal Kerber vyvezl puk až do útočného pásma, ale nahrávka mu nesedla a skončila na holi protihráče. Toho obral o kotouč Patrik Vacík, ale schytal tvrdý a čistý hit.
     
    57:15
    Havlíčkův Brod dál třímá otěže zápasu pevně ve svých rukou a žene se za dalším gólovým úspěchem. Tábor B se teď dobře brání.
     
    57:47
    Vyloučení v týmu BK Havlíčkův Brod (Dudek – 2 min., vysoká hůl).
     
    57:57
    Už jsem chtěl napsat, že brankářka Juřicová bude muset v oslabení u udržení další brodské nuly zabojovat, když si puk vzal v obranném pásmu Tomáš Kulhánek,protáhl se po levé straně do samostatného úniku a zblízka vypálil, ale brankář Stibal ho hezky vychytal!
     
    58:30
    Domácí hrají přesně to, co teď v oslabení potřebují. Drží puk daleko od své brány a drží puk u gólmana Stibala. Hosté už určitě vyhlížejí závěrečnou sirénu.
     
    58:47
    Sluší se dodat, že hosté hrají velmi čistě a férově. Za hodně nepříznivého stavu se neuchylují k nebezpečným a zbytečným zákrokům, které by mohli vést ke zranění soupeře.
     
    59:25
    Domácí získali ve středním pásmu puk a vyhodili ho až za soupeřovu bránu.
     
    59:54
    Domácí jsou kompletní a ještě drží hru v útočném území.
     
    Konec zápasu.
     
    Ode mě je to pro dnešek vše, Havlíčkův Brod poráží Tábor B jednoznačně 15:0. Hostům bych touto cestou rád poděkoval za férovou hru a bojovnost až do konce utkání, i když si odvážejí hodně vysokou porážku. Rád bych jim popřál i šťastnou cestu domů. Ode mě je to pro dnešek vše, děkuji vám za pozornost a přeji vám hezký zbytek dne. Večer se vám znovu přihlásíme z utkání brodské juniorky, jež od 17:00 hostí Litomyšl. Zatím na shledanou. (12:03:27)

    Ladislav Vácha

    Branky a nahrávky: 11. Rybáček (P. Vacík, Matula), 17. Kopic (Fiala), 24. Košťál (Brdičko, Kulhánek), 26. P. Vacík (Brdičko), 29. Matula (Vacík, Pártl), 31. P. Vacík (Pártl), 32. Brdičko, 34. Klofáč, 35. Košťál (Pártl), 37. Klofáč (P. Vacík), 39. Dvořák (Rybáček, Kopic), 46. Kulhánek (Dudek), 46. Kopic (Fiala, Rybáček), 53. Rybáček (Fiala, D. Vacík), 56. Kulhánek (Dudek)


    BK Havlíčkův Brod: Vít (31. Juřicová) – Dvořák "A", Horáček, D. Vacík "C", Matula, Kerber – P. Vacík, Kopic, Klofáč, Rybáček, Fiala, Košťál, Brdičko, Pártl, Kulhánek "A"
    HC Tábor B: Bartoň (31. Stibal) – Černošek, Šedivý, Staněk, Blafka, Havlíček, Křepelka, Kotounová – Máca, Slabý, Eremiáš, Matoušek, Melichar, Pauš

    Rozhodčí: Jan Kubát – Richard Cachnín ml., Miroslav Folvarský
    bahis siteleri