Havlíčkův Brod – Tábor B 15:0 (kon.) | Litoměřice – Chomutov B 1:3 (kon.)
konec
BK Havlíčkův Brod
15:0 (2:0, 9:0, 4:0)
HC Tábor B
Neděle 27.11.2016, 10:00 • Zimní stadion Kotlina • Regionální liga mladšího dorostu
Partner:
     
    55:04
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    A skóre nekompromisně narůstá dál a dál, mladí Bruslaři se z gólu už ani tolik neradují. Po Pavlu Dudkovi přebral kotouč pod patronát TOMÁŠ KULHÁNEK a naložil s ním nejlépe, jak mohl, když si sjel až těsně před bránu a brankáře Stibala propálil! Asistence: Pavel Dudek.
     
    52:54
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Mladí Bruslaři hozenou rukavici v podobě vyloučení soupeře s chutí zvedli z ledu a nabídnutou přesilovku bleskově využili! Dan Fiala našel před brankovištěm dobře postaveného ADAMA RYBÁČKA, který se zblízka nemýlil a vstřelil dnes už svou druhou branku! Asistence: Dan Fiala, Dominik Vacík.
     
    45:24
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Mladí Bruslaři opět rozebrali obranu svého soupeře do posledního šroubku a radují se už potřinácté! Kotouč putoval po ose Adam Rybáček – Dan Fiala – MAREK KOPIC a posledně jmenovaný potvrdil roli spolehlivého střelce, když prudkou střelou z bezprostřední blízkosti nedal gólmanu Stibalovi žádnou šanci! Asistence: Dan Fiala, Adam Rybáček.
     
    45:14
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Hostů je mi opravdu líto, dnes to mají ´v okleštěné sestavě hodně těžké a prohrávají už 0:12! Mladí Bruslaři se slétli jako vosy na med do předbrankového prostoru, odkud Pavel Dudek sice puk za čáru nedošťouchal, ale vzápětí se to povedlo TOMÁŠI KULHÁNKOVI! Asistence: Pavel Dudek.
     
    39:00
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Marek Kopic našel hezkým pasem před bránou Adama Rybáčka, jehož ránu skvěle lapil gólman Stibal. K následné dorážce se však protlačil ADAM DVOŘÁK a se štěstím propasíroval puk pod betony maskované opory Kohoutů do sítě! Asistence: Adam Rybáček, Marek Kopic.
     
    36:47
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    A je z toho další gól v oslabení a magická desítka byla pokořena! Patrik Vacík předal v rohu pásma puk FILIPU KLOFÁČOVI, jenž si s pukem na holi sjel až do kruhu a skrytou střelou zpoza obránce propasíroval kotouč za Stibalova záda! Asistence: Patrik Vacík.
     
    34:10
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Tohle už vypadá pro Tábor B opravdu hrozivě, havlíčkobrodské barvy zvyšují už na 9:0! Filip Pártl se opět znamenitě zhostil role nahrávače a vyslal do samostatného úniku JAKUBA KOŠŤÁLA, který vykouzlil ukázkovou kličku ála Peter Forsberg a poslal puk do odkryté brány! Asistence: Filip Pártl.
     
    33:13
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Soubor z Kotliny na ledě jednoznačně dominuje a svou jednoznačnou převahu dál a dál přetavuje v pohledné góly! FILIP KLOFÁČ se ujal puku, vybruslil s ním až do prostoru mezi kruhy a z ideální palebné pozice výstavním příklepem prostřelil gólmana Stibala, jenž neměl šanci zasáhnout, pod horní tyčku! Bez asistence.
     
    31:35
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Mladí Bruslaři udeřili i v oslabení! PATRIK BRDIČKO vybojoval puk, vybruslil si s ním až do pravého kruhu a parádní ranou přišpendlil kus černé gumy přesně pod horní tyčku gólmana Stibala! Bez asistence.
     
    30:39
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Mladí Bruslaři vykouzlili další krásnou akci a dál navyšují své komfortní vedení! Filip Pártl narýsoval ukázkový pas mezi kruhy do jízdy PATRIKU VACÍKOVI, který dnes hraje opravdu skvěle, v samostatném úniku si sjel až před bránu a nekompromisně zavěsil prudkou dělovkou pod víko! Oba týmy střídají gólmany, za Havlíčkův Brod naskakuje do brankoviště Karolína Juřicová, za hosty Matiáš Stibal. Asistence: Filip Pártl.
     
    28:28
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Nádherná branka a na tabuli už svítí stav 5:0! Filip Pártl se nádherně vymanil z obležení protihráčů u mantinelu a nahrál podél něj Patriku Vacíkovi, jenž hezky vybruslil z rohu pásma a nabil mezi kruhy DAVIDU MATULOVI, jenž svižnou ranou propálil gólmana Bartoně, jenž si na puk ještě trochu sáhl! Asistence: Patrik Vacík, Filip Pártl.
     
    25:34
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Tak teď je mi gólmana Bartoně i trochu líto, mladí Bruslaři vedou už 4:0! Maskovaná opora Kohoutů vyrazila koncem levého betonu dobrou střelu Patrika Brdička do protipohybu, ale odražený puk okamžitě sebral PATRIK VACÍK, jenž objel klečícího gólmana a u tyčky uklidil puk do prázdné brány! Asistence: Patrik Brdičko.
     
    23:23
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Mladí Bruslaři získávají na své hole ještě více klidu, soupeři už utekli na rozdíl tří branek! JAKUB KOŠŤÁL nejdříve neuspěl ranou zblízka, ale k puku se potom dostal znovu a se štěstím ho z levého kruuh propašoval mezi betony gólmana Bartoně, troufnu si říct, že tam byla ještě teč jednoho z bránících hráčů hostů! Asistence: Patrik Brdičko, Tomáš Kulhánek.
     
    16:37
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Domácí mladíci sklidili za svou aktivitu zasloužené ovoce, čímž se dostává do trháku! Dan Fiala a MARKEM KOPICEM předvedli učebnicový důraz před soupeřovou bránou a druhý jmenovaný zblízka dorazil kotouč za bezmocného gólmana Bartoně! Asistence: Dan Fiala.
     
    10:44
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Už to dlouho viselo ze vzduchu a teď to přišlo, Havlíčkův Brod se ujímá vedení! Patrik Vacík zakončil z mezikruží a puk se trochu šťastně odrazil k volnému ADAMU RYBÁČKOVI, jenž zachoval chladnou hlavu a z mírného úhlu na levé straně prostřelil gólmana Bartoně! Asistence: Patrik Vacík, David Matula.

    Ladislav Vácha

    Branky a nahrávky: 11. Rybáček (P. Vacík, Matula), 17. Kopic (Fiala), 24. Košťál (Brdičko, Kulhánek), 26. P. Vacík (Brdičko), 29. Matula (Vacík, Pártl), 31. P. Vacík (Pártl), 32. Brdičko, 34. Klofáč, 35. Košťál (Pártl), 37. Klofáč (P. Vacík), 39. Dvořák (Rybáček, Kopic), 46. Kulhánek (Dudek), 46. Kopic (Fiala, Rybáček), 53. Rybáček (Fiala, D. Vacík), 56. Kulhánek (Dudek)


    BK Havlíčkův Brod: Vít (31. Juřicová) – Dvořák "A", Horáček, D. Vacík "C", Matula, Kerber – P. Vacík, Kopic, Klofáč, Rybáček, Fiala, Košťál, Brdičko, Pártl, Kulhánek "A"
    HC Tábor B: Bartoň (31. Stibal) – Černošek, Šedivý, Staněk, Blafka, Havlíček, Křepelka, Kotounová – Máca, Slabý, Eremiáš, Matoušek, Melichar, Pauš

    Rozhodčí: Jan Kubát – Richard Cachnín ml., Miroslav Folvarský
    bahis siteleri