Boston – NY Islanders 2:4 (kon.) | New Jersey – Nashville 1:5 (kon.) | Pittsburgh – NY Rangers 7:2 (kon.)
Columbus – Los Angeles 3:2 (2:1 po s.n.) | Montreal – Anaheim 5:1 (kon.) | Tampa – Detroit 4:1 (kon.)
Florida – Buffalo 4:3 (2:0 po s.n.) | Minnesota – Colorado 2:0 (kon.) | Chicago – Ottawa 3:4 (kon.)
Dallas – St. Louis 2:3 (po pr.) | Vancouver – Winnipeg 4:1 (kon.) | San Jose – Calgary 4:1 (kon.)
konec
New Jersey Devils
1:5 (0:2, 0:1, 1:2)
Nashville Predators
Středa 21.12.2016, 01:00 • Prudential Center, Newark • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    54:11 Sergej KALININ - 1:5
     
    54:11
    Devils právě vstřelili branku!
    Juuse Saros nakonec čisté konto dnes neudrží. Andy Greene totiž napřáhl na modré čáře a jeho velmi pěkná střela skončila za zády finského gólmana, který měl zakrytý výhled. Navíc ještě kotouč v cestě do branky tečoval SERGEJ KALININ, který skóruje poprvé od 7. dubna! Asistence: Andy Greene a Damon Severson.
    53:40 Ryan JOHANSEN - 0:5
     
    53:40
    Nashville právě vstřelil branku!
    Hosté skórují ve vlastním oslabení, to je něco! Ze strany Ďáblů je to dnes zkrátka obrovský zmar. Viktor Arvidsson to udělal jako u první branky, zleva pěkně nahrál na RYANA JOHANSENA, který jen vložil do dráhy puku hokejku a překonal Schneidera. 5:0! Asistence: Viktor Arvidsson a Ryan Ellis.
     
    52:07
    Adam Pardy (NSH) hákoval Michaela Cammalleriho a nabízí Ďáblům přesilovou hru.
    48:12 Filip FORSBERG - 0:4
     
    48:12
    Nashville právě vstřelil branku!
    Devils hráli prakticky se třemi hráči, jelikož Vernon Fiddler zblokoval dělovku Josiho od modré čáry a několik sekund kulhal. No a Predators přišli s ještě větším trestem, kdy švýcarský obránce přihrál napravo k FILIPU FORSBERGOVI, který zamířil přesně do víka a upravil stav zápasu na 4:0! Asistence: Roman Josi a Ryan Johansen.
     
    46:34
    Kevin Fiala se dobře prodíral do šance, fauloval ho ale Nick Lappin (NJD), který už poslušně usedá na trestnou lavici za sekání. Po komerční přestávce uvidíme první přesilovku Predators.
     
    36:04
    Dvouminutový trest za vysokou hůl inkasuje Colton Sissons (NSH), který švihl hokejkou do obličeje Damona Seversona.
     
    31:43
    Ryan Ellis tak dlouho naznačoval střelu, až nakonec vyslal pořádnou jedovku! Ta naštěstí pro Devils zacinkala na tyčku.
     
    29:38
    Michael Cammalleri přihrál před bránu na Milese Wooda, který jen těsně minul branku Juuseho Sarose! Finský brankář se možná lehce dotknul svým betonem. Domácí se nyní poměrně probudili.
    25:55 Mattias EKHOLM - 0:3
     
    25:55
    Nashville právě vstřelil branku!
    Predators nyní hráli velmi parádně a ujímají se v Prudential Center tříbrankového vedení! Craig Smith zavezl kotouč do útočného pásma, přihrál jej na modrou čáru MATTIASI EKHOLMOVI, jehož dělová rána skončila za zády Schneidear. 3:0! Asistence: Craig Smith.
     
    17:10
    Beau Bennett se zničehonic dostal k odraženému puku před brankou, ale napálil ho jen do tyče branky Juuseho Sarose!
     
    11:52
    Parádní zákrok Juuseho Sarose! Michael Cammalleri pěknou příhrou našel u tyče volného Taylora Halla, kterého vychytal právě finský gólman svým betonem.
    07:15 James NEAL - 0:2
     
    07:15
    Nashville právě vstřelil branku!
    A už je to o dva góly, tak tohle je velmi nepříjemné pro Ďábly! Roman Josi z levého křídla přihrál na JAMESE NEALA, který vystřelil zápěstím a překonal Coryho Schneidera po zemi mezi betony. Tohle si brankář New Jersey za rámeček rozhodně nedá! Neal skóruje podruhé a potvrzuje roli nejlepšího střelce svého týmu. Asistence: Roman Josi a Viktor Arvidsson.
    05:43 James NEAL - 0:1
     
    05:43
    Nashville právě vstřelil branku!
    Jako první dnes udeřili hosté z Nashvillu! Po velmi dobré práci Mattiase Ekholma v obranném pásmu vzniklo přečíslení dva na jednoho, ve kterém Viktor Arvidsson parádní přihrávkou vyzval k zakončení JAMESE NEALA, který nepohrdl a překonal bezmocného Coryho Schneidera. Ukázkově provedené přečíslení, 1:0 pro Predators! Asistence: Viktor Arvidsson a Mattias Ekholm.

    Michal Belšán

    Branky a nahrávky: 55. Kalinin (A. Greene, Severson) – 6. Neal (Arvidsson, Ekholm), 8. Neal (Josi, Arvidsson), 26. Ekholm (C. Smith), 49. Forsberg (Josi, Johansen), 54. Johansen (Arvidsson, Ellis)


    New Jersey Devils: Cory Schneider (Kinkaid) – A. Greene (C), Lovejoy, Merrill, Severson, J. Moore, Quincey – Hall, Zajac (A), Cammalleri (A) – Wood, Henrique, Palmieri – B. Bennett, Zacha, Parenteau – Kalinin, Fiddler, Lappin.
    Nashville Predators: Saros (Rinne) – Josi (A), Ellis, Ekholm, Irwin, Pardy, Y. Weber – Forsberg, Johansen, Fiala – C. Wilson, Ribeiro, C. Smith – Arvidsson, Fisher (C), Neal (A) – Sissons, Järnkrok, Watson.

    Rozhodčí: Hebert, Joannette – Shewchyk, Miller.

    Diváci: 13 744
    bahis siteleri