Mladá Boleslav – Č. Budějovice 3:6 (kon.) | Zlín – Kladno 2:4 (kon.) | Třinec – Chomutov 5:3 (kon.)
Olomouc – Slavia 5:4 (kon.)
konec
Berani Zlín
2:4 (1:2, 0:0, 1:2)
Rytíři Kladno
Středa 21.12.2016, 17:00 • Zimní stadion Luďka Čajky, Zlín • DHL Extraliga juniorů • 30. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    57:24
    Zlín právě vstřelil branku!
    A přeci jen se žluto-modří ještě prosazují! Od modré čáry pálil přesně RADIM BUDIL. Asistence: Vladimír Váňa a Lukáš Horváth.
     
    53:22
    Kladno právě vstřelilo branku!
    Na ukazateli skóre svítí již 1:4 a pro Zlín situace nevypadá vůbec dobře. Patyk vybojoval kotouč za domácí brankou, nahrál jej MICHALU KUČEROVI, a ten zblízka pohotově zavěsil. Asistence: Petr Patyk.
     
    51:21
    Kladno právě vstřelilo branku!
    Přesilovka využita a Kladno odskakuje do dvoubrankového náskoku! Jak Huf celou dobu výborně chytal, tak nyní si vybral svůj kousek smůly. PETR PATYK nahrával před branky, kde si domácí brankář nešťastně hokejkou sám srazil kotouč mezi své betony. Asistence: Vincent Keszi.
     
    11:33
    Kladno právě vstřelilo branku!
    Ovšem nyní už zasáhnout nezvládl a Rytíři tím pádem také zužitkovávají přesilovou hru! ADAM KUBÍK před chvílí ještě neskóroval, nyní však už ano. A to poté, co dokázal rychle objet domácí klec a zasunout do ní kotouč, než se Huf stihl přesunout. Asistence: Křešimíř Schildhabel.
     
    07:49
    Zlín právě vstřelil branku!
    A je to 1:1! Miko posunul puk na JIŘÍHO KARAFIÁTA, jenž z pravého kruhu umístěnou ranou na zadní tyč překonal Stahla. Asistence: Petr Miko.
     
    06:13
    Kladno právě vstřelilo branku!
    A převaha Rytířů je nyní zúročena jejich vedoucím gólem! Keszi pronikl podél mantinelu až před branku, kde kotouč naservíroval KŘEŠIMÍRU SCHILDHABELOVI, jenž zblízka tentokrát nedal domácímu brankáři šanci. Asistence: Vincent Keszi.

    Tomáš Pavlík

    Branky a nahrávky: 8. Karafiát (Miko), 58. Budil (Váňa, Horváth) – 7. Schildhabel (Keszi), 12. Kubík (Schildhabel), 52. Patyk (Keszi), 54. Kučera (Patyk)


    Berani Zlín: Huf (Odložilík) – Dluhoš, Váňa, Procházka, Budil, Padrnos "C", Gazda "A", Kolařík – Kotek, Hefka, Kenša, Miko, Václavek, Mikulec, Karafiát, Dvořáček, Strmiska, Stiksa, Horváth
    Rytíři Kladno: Stahl (Svoboda) – Havelka "A", Kiml, Cibák, Chládek, Kučera, Zelingr – Vach, Kubík, Patyk "C", Bláha, Okegawa, Borkovec, Schildhabel "A", Řepka, Husarik, Keszi, Kučera, Čermák

    Rozhodčí: Kika, Vaněk – Wesley, Holibka
    bahis siteleri