Slovácko – Hr. Králové 1:2 (kon.)
konec
1.FC Slovácko
1:2 (1:2)
FC Hradec Králové
Středa 25.10.2017, 12:30 • Městský fotbalový stadion Miroslava Valenty, Uherské Hradiště • Celostátní liga staršího dorostu • 10. kolo
     
    43
    Hradec Králové právě vstřelil branku!
    Hosté otáčejí stav utkání! Trochu šťastná branka, ale i taková se počítá. Přesnou kolmici využil FILIP FIRBACHER, který z pravé strany vběhl do vápna a vystřelil přesně k tyči. Brankář jeho pokus zachytil, nicméně míč mu proklouzl mezi nohama a dokutálel se až do branky! – 1:2.
     
    37
    Hradec Králové právě vstřelil branku!
    Hosté vyrovnávají! Na centr z pravé strany si naběhl DENNY SAMKO, který se v zakončení nemýlil a nedal brankáři šanci! – 1:1.
     
    27
    Slovácko právě vstřelilo branku!
    A máme tady první branku zápasu! Domácí kombinovali na pravé straně, následně se Kohút dostal do vápna, jeho střílený centr vyrazil brankář pouze před sebe, kde stál MARTIN BARAN, který dorazil míč do branky! – 1:0.

    Marek Janoš

    Branky: 27. Baran – 37. Samko, 43. Firbacher

    Karty:   62. Finěk (HKR), 90. Mokrejš (HKR)


    1.FC Slovácko: Kovář – Baran, Jamný, Řihák, Miklík, Pernica (62. Řehola), Leskovjan (62. Krejčík), Olšanský (K), Janša, Kohút, Hajnoš (80. Jahoda)
    Náhradníci: Horáček – Chytil, Krejčík, Jurák, Jahoda, Řehola, Furmánek

    FC Hradec Králové: Brát – Havel, Soukeník (K), Štěrba (59. Kadlec), Rajnoch (22. Vencl), Čáp, Samko (87. Petřík), Finěk, Horák, Mokrejš, Firbacher
    Náhradníci: Hůlka – Kadlec, Novotný, Petřík, Vencl, Mahr

    Rozhodčí: Dohnálek Jan – Soukal Bedřich, Buček Vítězslav

    Diváci: 70
    bahis siteleri