Lille – Valenciennes 2:2 (5:4 po pen.) | Troyes – Amiens 1:2 (kon.) | Angers – Nancy 3:2 (kon.)
Štrasburk – Saint-Étienne 1:1 (5:4 po pen.) | Dijon – Rennes 1:2 (kon.) | Méty – Red Star 1:0 (kon.)
Toulouse – Clermont Foot 4:2 (kon.) | Tours FC – Nantes 3:1 (kon.)
po penal. (5:4)
RC Štrasburk
1:1 (1:0)
AS Saint-Étienne
Středa 25.10.2017, 21:05 • Stade de la Meinau Strasbourg, Štrasburk • Francouzský Ligový pohár • 3. kolo
Předzápasové kurzy
     
    Držení míče: 44 % : 56 %.
    Střely na branku: 4:2. Střely mimo: 5:9. Rohy: 4:10. Ofsajdy: 1:3. Fauly: 13:12. (23:14:05)
     
    Saint-Étienne bojovalo ve druhém poločase ze všech sil. Dokázala pět minut před koncem druhé půle srovnat díky parádně trefě Hernaniho z volného přímého kopu, ale na postup to nakonec nestačilo. V penaltovém rozstřelu rozhodla jediná chyba. Tu udělal již v první sérii hostující střídající útočník Romain Hamouma, který nechal vyniknout Alexendra Oukidja. Za domácí se postupně prosadili Lala, Noguiera, Goncalves, Sacko a i posledním střelec, jenž udržel nervy na uzdě Bakary Koné. Štrasburk se může těšit na další fázi francouzského poháru, Saint-Étienne končí.
     
    Konec zápasu.
    KONÉ
     
    5. série
    5:4
    Stoper Štrasburku Bakary Koné mohl poslat svůj celek do další fáze francouzského poháru. Jeho střela k levé tyči odstartovala oslavy fanoušků. Ruffier šel opět na špatnou stranu.
     
    5. série
    4:4
    Jonathan Bamba už musel dát, byl pod tlakem, ale poslal si zkušeně brankáře na opačnou stranu a uklidil míč do sítě.
     
    4. série
    4:3
    Sacko mohl přiblížit Štrasburk k postupu a to také dělá umístěnou střelou do pravého horního rohu.
     
    4. série
    3:3
    Gabriel Silva našel po vzoru Antonína Panenky střed branky lehkým dloubáčkem.
     
    3. série
    3:2
    Anthony Goncalves, další střídající hráč. Ruffier šel na opačnou stranu a nemohl tak míč vyrazit.
     
    3. série
    2:2
    Alexandre Söderlund si postavil míč na značku pokutového kopu a s přehledem střelou k levé tyči upravuje skóre.
     
    2. série
    2:1
    Vincent Nogueira nedal brankáři žándou šanci střelou do pravé šibenice.
     
    2. série
    1:1
    Střelec vyrovnávací branky Hernani byl na řadě jako další. Jeho umístěnou střelu nemohl Alexandre Oukidja chytit.
     
    1. série
    1:0
    Domácí mohl poslat do vedení Kenny Lala. Krajní obránce Štrasburku zamířil po trávníku k levé tyči a dává gól.
     
    1. série
    0:0
    Jako první si postavil míč na značku pokutového kopu střídající Hamouma. Romain Hamouma zamířil k pravé tyči, ale Oukidja chytá!
     
    Střílení penalt začíná.
     
    Devadesát minut nerozhodlo. Pět minut před koncem srovnal vedení Štrasburku parádní trefou přes zeď Hernani. Nyní o postupu do další fáze francouzského poháru rozhodne penaltový rozstřel.
     
    90+3
    Druhý poločas skončil.
     
    90+2
    Již ve druhé minutě nastavení přilétl centr před domácí branku. Selnaes i Söderlund byli připraveni hlavičkovat, ale Hernani tentokrát nepředvedl přesný centr.
     
    90+1
    Hlavní rozhodčí nastavuje ve druhém poločase tři minuty.
     
    90
    Yoann Salmier musel faulovat Pajota, který se řítil velmi rychle na útočnou polovinu. Hlavní rozhodčí je však žlutou kartou netrestá.
     
    89
    Poslední minuty druhé půle přece jen patří domácímu týmu. Štrasburk se ale nemůže dostat do zakončení.
     
    88
    Hráči Saint-Étienne jsou najednou mnohem aktivnější než domácí. Söderlund se dostal do dobré šance, ale zbytečnou přihrávkou přehrál celou akci.
     
    86
    Střídání v týmu RC Štrasburk Alsace: ze hřiště odchází Blayac, přichází Aholou.
    85. HERNANI - 1:1
     
    85
    Saint-Étienne právě vstřelilo branku!
    Po faulu na Vincenta Pajota ve středu pole se dostali hosté k rozehrávce volného přímého kopu. HERNANI si vzal míč znovu pro sebe a parádní střelou přes zeď k levé tyči nedal Oukidjovi šanci.
     
    84
    Ruffier ještě udržel naději na srovnání zápasu. Proti střele Grimma se musel rychle vrhnout na trávník. Pravou rukou zastavil míč ještě před brankovou lajnou.
     
    83
    Kenny Lala nedal dostatek prostoru pro rozehrání Pajotovi a dostává tak od rozhodčího žlutou kartu.
     
    82
    Střídání v týmu AS Saint-Étienne: ze hřiště odchází Janko, přichází Silva.
     
    81
    Nogueira dokázal udržet míč pro domácí. Koné ještě uvolnil na pravé straně Foulquiera, ale Janko se dokázal včas vrátit do obrany.
     
    80
    Po Hernaniho rohovém kopu si musel dojít pro balon až Oukidja. Po jeho vyboxování se ještě dostali hosté k balonu, ale Söderlund si nepohlídal další ofsajdové postavení.
     
    78
    Střídání v týmu RC Štrasburk Alsace: ze hřiště odchází Bahoken, přichází Terrier.
     
    77
    Hamouma po svém příchodu na trávník rozproudil aktivitu hostů směrem dopředu. Nyní se mu ale průniková přihrávka na Söderlunda nevydařila.
     
    76
    S přibývajícím časem se tempo zápasu začíná výrazně zvyšovat. Saint-Étienne drží více míč pod kontrolou a snaží se srovnat skóre.
     
    75
    Saint-Étienne nebylo daleko od vyrovnání. Alexandre Oukidja dlouho nezasahoval, ale nyní musel vytáhnout hned dva parádní zákroky. Nejprve zlikvidoval střelu Hernanino. Následně před dotírajícím Söderlundem na poslední chvíli odstrčil míč.
     
    74
    Po rohovém kopu Štrasburku se nic nebezpečného před Ruffierem nesemlelo. Koné navíc fauluje při snaze získat balon a hosté tak mohou v klidu rozehrát.
     
    73
    Jérémy Grimm byl znovu v akci. Na pravé straně to domácím nevyšlo a tak to zkusil Sacko na opačném kraji. Nakonec pálil Noguiera jen do obránce před sebou.
     
    72
    Hernani už má na svém kontě žlutou kartu z prvního poločasu a tak nyní musí krotit emoce po faulu na Grimma. Hlavní rozhodčí ho jen napomíná.
     
    71
    Boj o balon ve středu pole dokázal vyhrát Grimm. Poté si dal ale domácí kapitán míč daleko od kopačky a musel faulovat.
     
    69
    Střídající Goncalves dostal na pravé straně trochu prostoru a hned vyzkoušel pozornost Ruffiera. Ten dokázal míč vyrazit před sebe. Bahoken se ještě dostal k balonu, ale zády k brance už kapitána Saint-Étienne neohrozil.
     
    68
    Střídání v týmu AS Saint-Étienne: ze hřiště odchází Monnet-Paquet, přichází Hamouma.
     
    67
    Tlak Saint-Étienne vzhledem k vývoji zápasu pomalu opadá. Naopak v posledních minutách je aktivnější domácí celek.
     
    66
    Střídání v týmu RC Štrasburk Alsace: ze hřiště odchází Liénard, přichází Goncalves.
     
    65
    Bahoken mohl podobně jako v prvním poločase zničehonic přidat branku. Po přihrávce Grimma se dostal před obránce, ale i tak byl tísněný a jeho střela už Ruffiera nepřekvapila.
     
    64
    Hosté zvolili rozehrávku rohového kopu na krátko. To se jim ale vůbec nevydařilo. Selnaes rychle fauloval a u balonu jsou znovu domácí.
     
    63
    Kenny Lala nyní zahrál v pokutovém území rukou, když tečoval centr Janka. Hlavní rozhodčí ani nikdo z jeho asistentů to ale nezaznamenali.
     
    62
    Po dlouhé době se ohřáli na útočné polovině také domácí. Ruffier si ale lehce poradil s nepříliš prudkým centrem z pravé strany.
     
    61
    Saidy Janko tak dlouho čekal s přihrávkou na rozběhnutého Pajota, až se dostal Pajot do ofsajdové pozice. Domácí tak mohou rozehrát svou útočnou akci z klidové pozice.
     
    60
    Štrasburk vede i po hodině hry o jedinou branku. Ve druhém poločase jsou aktivnější hráči Saint-Étienne, ale Oukidja ještě zasahovat nemusel.
     
    59
    Hostující tým se dostal do lehkého tlaku. Opět to byl ofenzivní záložník Saint-Étienne Hernani, který se pokusil zakončit. Střela Hernaniho se ani nyní mezi tři tyče nevešla.
     
    58
    Tvrdý souboj musel skousnout Blayac. Po přistrčení od Monneta-Paqueta se míč odrazil za postranní lajnu. Domácí ale nic vhazováním na středu hřiště nezískali.
     
    57
    Na pravém kraji trávníku kouzlil s míčem Selnaes. Následně se zapojil do kombinace i Hernani s Pajotem. Právě Pajot vysunul do útoku Söderlunda, ale ten proti přesile neuspěl.
     
    56
    Hosté dostali po faulu na Selnaese ponechanou výhodu. Tu využil Hernani ke střele z třiceti metrů vysoko nad branku Štrasburku.
     
    55
    Ani druhý poločas nezačal v rychlejším tempu. Podobně jako v prvním poločase se oba týmy nedostávají do střeleckých pozic.
     
    54
    Další Söderlundův faul. V pokutovém území si dělal prostor pro hlavičku, ale pomohl si silně rukou a míč tak mají znovu v moci domácí.
     
    53
    Po dlouhém nákopu fauloval hned při hlavičkovém souboji Bahoken a domácí se musí znovu vracet do obrany. Sacko však vytlačil soupeře s míčem mimo hrací pole.
     
    52
    Söderlund byl přichycen v ofsajdovém postavení. Hostující útočník musí odevzdat míč a tak může Oukidja bez problémů rozehrát.
     
    50
    Už to vypadalo, že by se mohl Oukijda zapotit. Střela Monneta-Paqueta ale až na brankáře Štrasburku neprošla. Následný rohový kop končí nepřesnou hlavičkou Pajota.
     
    49
    Bakary Koné přiťukl balon svému kapitánovi. Jérémy Grimm měl proti sobě hned tři obránce, ale dokázal vybojovat alespoň autové vhazování. Sacko se rozběhl za míčem, ale v tvrdém souboji neuspěl.
     
    48
    Také hosté se poprvé ve druhém poločase dostali na útočnou polovinu. Monnet-Paquet zabral u postranní lajny a ještě udržel míč ve hře. To samé se však nepovedlo na druhé straně Jankovi.
     
    47
    Do druhé poloviny vstoupili útokem domácí hráči. Bahokem vybojoval balon na Pajotovi. Následně uvolnil na levém kraji Lalu, ale bek Štrasburku si neporadil s prvním obráncem.
     
    46
    Začal druhý poločas.
     
    Druhý poločas začne přibližně v 22:07.
     
    Šedesát nastavených sekund je za námi a první poločas končí. Úvodní dějství nenabídlo příliš mnoho šancí. Štrasburk se přesto dostal do vedení. Deset minut před poločasem dostal Stéphane Bahoken parádní přihrávku do běhu, dostal se před obránce a poté střelou na zadní tyč překonal hostujícího kapitána v brance. Ruffier sice rychle vyběhl proti střelci, ale ani to nestačilo. Útočníci Saint-Étienne zatím Oukidju neprověřili.
     
    45+1
    První poločas skončil.
     
    45+1
    Hlavní rozhodčí nastavuje v prvním poločase jednu minutu.
     
    45
    Salmier se zapojil do rozehrávky s Koném. Právě stoperská dvojice našla Sacka, který ale neuspěl v souboji o balon s Pajotem.
     
    44
    Minutu před pauzou se provinil proti pravidlům Liénard. Hosté tak měli ještě rozehrávku volného přímého kopu. Hernani poslal balon do blízkosti Oukidjovy branky, ale právě domácí brankář sebral míč ze vzduchu.
     
    43
    Cheik Mbengue nezachytil přihrávku k pravé postranní lajně. Míč mu podjel pod kopačkou a končí mimo hrací území.
     
    42
    Míč se dostal po dlouhých minutách také do pokutového území Štrasburku. Tam ale vládne ve vzduchu Koné. Na druhé straně nebezpečně pálil Sacko vedle tyče.
     
    41
    Dimitri Liénard měl proti sobě dva napadající hráče, ale dokázal si narážečkou s Grimme pomoci. Následná přihrávka na střelce první branky už ale nevyšla.
     
    40
    První poločas pomalu míří k závěru. V posledních minutách jsou aktivnější domácí hráči, kteří chtějí ještě před přestávkou přidat druhou branku.
     
    38
    Domácí jsou najednou v laufu. Naopak hráči Saint-Étienne chtějí hodně rychle srovnat stav zápasu. Mbengue hraje u pravé postranní lajny rukou.
    36. BAHOKEN - 1:0
     
    36
    Tým Strasbourg právě vstřelil branku! Pajot chtěl najít rozběhnutého Söderlunda, ale míč mu na poslední chvíli odskočil od kopačky a toho využil k rychlému brejku domácí tým. STÉPHANE BAHOKEN dostal do vápna milimetrovou přihrávku od Liénarda, prosadil se přes Lacroixe a umístěnou střelou na zadní tyč otevírá skóre.
     
    35
    Bakary Koné nebyl daleko od přesné hlavičky. Míč mu ale těsně před čelem odpravil právě potrestaný Lacroix. Ani následný rohový kop šanci nepřinesl.
     
    34
    Ihsan Sacko byl trefen kopačkou do hlavy. Domácí útočník bude muset být ošetřen na hrací ploše.Lacroix za to dostává žlutou kartu.
     
    33
    Už se zdálo, že by se mohl Söderlund s Hernanim prokombinoval až do šestnáctky, ale těsně před ní byl Söderlund lehce přidržen. Útočník Saint-Étienne rychle padl k zemi, ale hlavní rozhodčí faul nepíská.
     
    32
    Na pravé straně chtěl rozehrát útočnou šanci Štrasburku Nogueira. Jeho první přihrávka však byla hodně nepřesná a k balonu se dostali hosté.
     
    30
    Ani třicet minut zápasu nepřineslo výraznější vzrušení u jedné z branek. Týmy se střídají v držení míče, ale do vápna se dostanou zřídkakdy.
     
    29
    Koné se znovu vydal na útočný výlet. Domácí stoper našel dlouhou přihrávkou Bahokena. Ten si ale pomohl při hlavičkovém souboji loktem a musí balon odevzdat.
     
    28
    To se hostům opravdu daří. Několik desítek sekund se domácí hráči nemohou dostat k balonu. Nakonec ale Selnaes pálil jen do připravené obrany. Míč se ještě odrazil, ale ani Bamba při střele neuspěl.
     
    27
    V posledních minutách diktuje tempo zápasu domácí celek. Saint-Étienne ale získalo míč a chce stabilizovat hru postupným útokem.
     
    26
    Grimm rozehrál útočnou akci Štrasburku ze středu trávníku. Následně se chtěl opřít do balonu znovu Ihsan Sacko, ale jeho netradiční zakončení zády k brance nevyšlo.
     
    25
    Koné si to zamířil z pozice stopera až do blízkosti vápna soupeře. Ještě hledal lépe postaveného Sacka, který z ideální pozice branku netrefil.
     
    24
    Pajot kombinoval na pravé straně se Selnaesem. Následně se dostal ke střele z dobrých pětadvaceti metrů Hernani. Jeho dělovka však končí daleko od domácí branky.
     
    22
    Štrasburk měl navíc k dispozici také volný přímý kop. První nebezpečí hosté pokryli, ale následně pálil zpoza vápna Grimm. Jeho střelená přihrávka překvapila Blayaca, který nedokázal zpracovat, ani usměrnit míč do sítě.
     
    21
    Hernani nestíhal unikajícího Sacka, zezadu ho rozhodil pravou nohou a dostává za to žlutou kartu.
     
    20
    Hernani chtěl centrovat z levé strany, ale Bakary Koné se prosadil v pokutovém území a s lehkostí odpravil míč daleko od vlastní branky.
     
    19
    Grimm musel na pravé straně zasáhnout proti útoku Monneta-Paqueta. Hosté pokračovali v útoku rohovým kopem, ale ani poté se Oukidja nemusel zapojit do hry.
     
    17
    Do postupného útoku hosté se zapojil Pajot s Bambou. Druhý jmenovaný chtěl najít rozběhnutého Söderlunda, ale míč se odrazil od obránce a akce končí bez zakončení.
     
    16
    Ani jednomu z týmů se zatím příliš nedaří finální fáze útoku. Brankáři zatím čekají na první těžké zákroky.
     
    15
    Domácí kapitán Jérémy Grimm chtěl vysunout dlouhou přihrávku do útoku Bahokena. Ten ale míč na hrací ploše nestihl zastavit.
     
    14
    Hostující celek byl ve třech v pokutovém území Štrasburku. Söderlund chtěl uvolnil Selnese, ale míč místo toho, aby skončil u útočníka hostů, tak si ho sebral z trávníku Oukidja.
     
    12
    Po neúspěšném rohovém kopu se dostali domácí k rychlému protiútoku. Sacko měl na noze přesnou přihrávku, ale Blayac byl příliš rychle před míčem a nakonec se k zakončení nedostal.
     
    11
    Nogueira ztratil balon ve středu pole a toho málem využili hosté. Nejprve pálil do obránce Bamba, následně už se prosadil Selnaes, ale míč byl také lehce tečován.
     
    10
    První desetiminutovka střelu mezi tři tyče nepřinesla. Saint-Étienne je více u balonu, ale ani domácí celek se neztratil v útoku.
     
    9
    Proti pravidlům se provinil před útočným vápnem Söderlund. Příliš agresivně chtěl vybojovat míč, který byl v Koného moci.
     
    8
    Pajot nezpracoval dlouhou přihrávku přes celou šířku trávníku a musel se poté rychle vracet do obrany. Sacko se nedostal s balonem téměř ani na útočnou polovinu.
     
    7
    Naopak na druhé straně byl faulován při rychlém brejku Sacko a domácí měli k dispozici volný přímý kop z nadějné pozice. Na přední tyči se dostal k hlavičce Blayac, ale Ruffiera neohrozil.
     
    6
    Hosté zůstali u balonu v blízkosti pokutového území. Pajot hledal Hermaniho, ale Grimm vystihl nahrávku a domácí se dostali z tlaku.
     
    5
    Hosté pokračovali v úvodním tlaku rozehrávkou rohového kopu. Oukidja byl připraven a dokázal míč vyrazit po lehké hlavičce Selnaese. Ani druhý rohový kop nepřinesl přesné zakončení.
     
    4
    Saint-Étienne znovu parádně napadalo rozehrávku soupeře. Tentokrát získal míč Hernani. Následně se mohl dostat ke střele Söderlund, ale v dobrém postavení ve vápně po lehkém kontaktu upadl. Rozhodčí ale nechává pokračovat ve hře.
     
    3
    Jérémy Blayac se v pokutovém území prosadil k hlavičce, ale míč mezi tři tyče neumístil. Stéphane Ruffier tak může v klidu rozehrát.
     
    2
    Domácí fotbalisté rozehráli první poločas ze středového kruhu. Balon ale napadáním vybojoval hostující Söderlund, který se dokonce probojoval až do vápna, ale tam mu balon utekl za brankovou lajnu.
     
    1
    Utkání právě začalo.
     
    Hlavní rozhodčí již přivádí obě úvodní jedenáctky na hrací plochu. Zápas třetího kola francouzského poháru tak může za několik málo okamžiků začít.
     
    Úvodní sestavy:

    RC Štrasburk Alsace: Oukidja – Foulquier, Salmier, Koné, Lala – Nogueira, Grimm (C), Liénard, Sacko – Blayac, Bahoken
    Náhradníci: Kamara, Caci, Othon, Aholou, Goncalves, Terrier, Da Costa

    AS Saint-Étienne: Ruffier (C) – Théophile-Catherine – Lacroix, Mbengue, Janko – Pajot, Bamba – Selnaes, Hernani, Monnet-Paquet – Söderlund
    Náhradníci: Moulin, Katradis, Silva, Pogba, Maiga, Hamouma, Santos.
     
    Posledních pět vzájemných zápasů

    09.02. 2008 Štrasburk – St. Etienne 3:0
    29.08. 2007 St. Etienne – Štrasburk 2:0
    19.03. 2006 St. Etienne – Štrasburk 0:2
    29.10. 2005 Štrasburk – St. Etienne 0:1
    01.02. 2005 Štrasburk – St. Etienne 1:0
     
    RC Štrasburk Alsace

    Tým z východu Francie se po dlouhé době probojoval do nejvyšší francouzské soutěže. V extrémně vyrovnaném ročníku Ligue 2 dokázal Štrasburk zvládnout důležitý závěr sezony a po deseti neprohraných zápasech se vyhoupl po závěrečném kole do úplného čela.

    Letošní sezonu ale Štrasburk nezačal nejlépe, hned v prvním zápase schytal debakl 0:4 na trávníku Lyonu. Následně ale Štrasburk nečekaně doma porazil Lille. Před reprezentační přestávkou se nováček nejvyšší soutěže představil na půdě Guingampu a byla z toho porážka 0:2. V posledním kole si ale Štrasburk připsal cennou remízu proti Marseille. V domácím prostředí se na obou stranách prosadili tři střelci a tak si východofrancouzský celek bod za nerozhodný výsledek 3:3. Na odpoutání ze sestupových pozic to ale nestačilo. V desátém kole se Štrasburk prosadil dvakrát na trávníku Nice a odvezl si tři velmi cenné body. O oba góly se postaral Nuno Da Silva.
     
    AS Saint-Étienne

    Saint-Étienne čekalo v minulém ročníku Ligue 1 po slibném úvodu sezony lepší než "jen" konečnou osmou pozici, která nezaručilo evropské poháry. Letošní sezonu odstartoval tým kolem zkušeného brankáře Stephana Ruffiera skvěle. Ve třech prvních kolech neinkasoval ani jednu branku a měl na svém kontě plný počet devíti bodů. Nice, Caen, ani nováček z Amiensu se proti skvěle chytajícímu Ruffierovi neprosadil. Po třech výhrách se ale výsledky Saint-Étienne výrazně mění. Po jasné porážce na trávníku supersilného PSG se šestý tým Ligue 1 probojoval k bodům Dijonu nebo v domácím prostředí proti Metám. Desáté kolo se ale Saint-Étienne vůbec nevydařilo. Před domácím publikem nedokázalo vstřelit gól Montpellier a zůstalo bez bodu.
     
    Krásný středeční večer, vítám všechny příznivce fotbalu. Týden mezi desátým a jedenáctým kolem francouzské Ligue 1 vyplní pohárová střetnutí. My se zaměříme na souboj domácího Štrasburku, který přivítá Saint-Étienne.
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 21:05.

    Vít Schück

    Branky: 36. Bahoken – 85. Hernani

    Karty:   83. Lala (SSG) – 21. Hernani (SET), 34. Lacroix (SET)

    Penaltový rozstřel:

    1. série:
    0:0   Hamouma (SET)
    1:0   Lala (SSG)
    2. série:
    1:1   Hernani (SET)
    2:1   Nogueira (SSG)
    3. série:
    2:2   Söderlund (SET)
    3:2   Goncalves (SSG)
    4. série:
    3:3   Silva (SET)
    4:3   Sacko (SSG)
    5. série:
    4:4   Bamba (SET)
    5:4   Koné (SSG)


    Držení míče: 44 % : 56 %.
    Střely na branku: 4:2. Střely mimo: 5:9. Rohy: 4:10. Ofsajdy: 1:3. Fauly: 13:12.
    RC Štrasburk: Oukidja – Foulquier, Salmier, Koné, Lala – Nogueira, Grimm (C), Liénard (66. Goncalves), Sacko – Blayac (86. Aholou), Bahoken (78. Terrier)
    Náhradníci: Kamara, Caci, Othon, Aholou, Goncalves, Terrier, Da Costa

    AS Saint-Étienne: Ruffier (C) – Théophile-Catherine – Lacroix, Mbengue, Janko (82. Silva) – Pajot, Bamba – Selnaes, Hernani, Monnet-Paquet (68. Hamouma)– Söderlund
    Náhradníci: Moulin, Katradis, Silva, Pogba, Maiga, Hamouma, Santos
    bahis siteleri