Lille – Valenciennes 2:2 (5:4 po pen.) | Troyes – Amiens 1:2 (kon.) | Angers – Nancy 3:2 (kon.)
Štrasburk – Saint-Étienne 1:1 (5:4 po pen.) | Dijon – Rennes 1:2 (kon.) | Méty – Red Star 1:0 (kon.)
Toulouse – Clermont Foot 4:2 (kon.) | Tours FC – Nantes 3:1 (kon.)
konec
Tours FC
3:1 (3:1)
FC Nantes
Středa 25.10.2017, 21:05 • Stade De La Valleé Du Cher • Francouzský Ligový pohár • 3. kolo
Předzápasové kurzy
     
    Ode mě je to pro dnešek vše. U dalších on-line přenosů na shledanou. (23:00:20)
     
    Dnešní utkání je tedy u konce a z postupu se radují domácí. Tours sice před zápasem nebylo favoritem, ale díky dvěma slepeným brankám za vítězstvím nakročilo již v 6. minutě. O třináct minut později navíc přišla ještě jedna trefa do sítě Nantes a prakticky bylo hotovo. Prvoligoví hosté se zmohli pouze na korekci z pokutového kopu, navíc většinu druhého poločasu dohrávali bez vyloučeného Walongwy a dneškem tak jejich učinkování v poháru končí.
     
    90+3
    Konec zápasu.
     
    90+2
    Frustrovaný El Ghanassy ještě po odehrání míče zbytečně dohrál Lippiniho. Hlavní rozhodčí už však nehodlá vytahovat žlutou kartu.
     
    90+1
    Konečně se Nantes vrátilo do blízkost pokutového území soupeře. Jenže Thomasson si napravo vůbec nepohlídal ofsajdové postavení.
     
    90
    Hlavní rozhodčí nastavuje tři minuty.
     
    88
    Na druhé straně byl k vidění rohový kop. Hlavička Awaziema šla několik metrů mimo prostor vymezený třemi tyčemi.
     
    87
    Maki Tall dobře oslovil Bergougnouxe. U něj byl rychle hostující obránce, jenž míč ve skluzu odvrátil do bezpečí.
     
    86
    Hosté se s blížícím se závěrem vůbec nedostávají do pozic, které by mohly přinést ohrožení Julese Gody. Tours již postup do dalšího kola nepustí.
     
    85
    Mohlo být rozhodnuto. V úvodu 85. minuty si to zleva do pokutového území namířil Belkebla, nicméně tomu příliš dlouho trvalo zakončení a ve výsledku přijde jen roh.
     
    83
    Střídání v týmu Tours FC: ze hřiště odchází Hameur Bouazza, přichází Bryan Bergougnoux.
     
    83
    Pallois po volném kopu ještě zůstal v pokutovém území Tours, nicméně další centr už usměrnil pouze mimo dosah všech hráčů. Míč letěl daleko vedle brány.
     
    82
    Na druhé straně své štěstí zkusil El Ghanassy. Dalekonosný pokus hostujícího záložníka letěl nějakých čtyřicet metrů a doputoval přesně do Godových rukavic.
     
    81
    Clemence teď na levé straně šestnáctky nevymýšlel nic světoborného a jednoduše míč prudce napálil. Zakončením však trefil prvního bráníícího hráče.
     
    79
    Maki Tall nyní hodně prohnal Nicolase Palloise, který však sprinterský souboj nakonec vyhrál a v pohodě míč posunul k Dupemu.
     
    78
    Cissé si teď při bránění nepočínal ideálně a hlavou míč nasměroval na svého brankáře. Naštěstí pro domácí tak učinil příliš slabě a Godovi nezpůsobil problémy.
     
    76
    Střídání v týmu Tours FC: ze hřiště odchází Daniel Mancini, přichází Gauthier Hein.
     
    76
    David Alcibiade (NAT) šel do souboje s Miguelem podrážkou napřed a je potrestán žlutou kartou.
     
    75
    Tall si o hodlal namířit přímo na bránu hostujícího gólmana. Jenže při pěkné patičce Bouazzy se nacházel v ofsajdu.
     
    73
    Nakonec domácí zahrávali hned dva rohy, avšak ani jeden nepřinesl ohrožení Maximea Dupeho. Nantes hru rychle přenáší na polovinu Tours.
     
    72
    Hra se rychle přenáší ze strany na stranu. Zajímavé možnosti teď měly oba celky, nicméně dobře zapracovali obránci. Tours teď bude zahrávat rohový kop.
     
    70
    Velká šance domácích. Tours získalo míč ještě na útočné polovině, Mancini si to namířil přímo do pokutového území, avšak slabou střelou nechal vyniknout Dupeho.
     
    69
    Na druhé straně měli domácí volný kop. Kousek od rohu pokutového území zakončoval Clemence, nicméně jeho prudká střela skončila na zdi.
     
    68
    Po dlouhé době to vypadalo na zajímavou šanci. Střílená přihrávka z levé strany šestnáctky šla do nebezpečného prostoru, avšak ještě před Godou zasáhl obránce Tours.
     
    67
    Tours již navázalo hru poklidnou rozehrávkou od vlastní šestnáctky. Jenže poté přišel hodně nepovedený centr, který znamenal vhazování ve prospěch hostů.
     
    66
    Za záda se nyní drží Rongier, který nepříjemně dopadl na trávník. Rychle jsou u hostujícího kapitána zdravotníci.
     
    64
    Lippini se nejprve nechal odstavit Limou, ale poté se zdravě naštval a stejným způsobem Limovi u rohového praporku odebral míč.
     
    63
    Vůbec se teď hosté nedostávají k ohrožení soupeřova brankáře. V posledních minutách to Nantes zkoušelo na pravé straně, avšak výsledkem byla jen přihrávka letící vedle brány.
     
    61
    Střídání v týmu FC Nantes: ze hřiště odchází Najib Gandi, přichází Chidozie Awaziem.
     
    61
    Střídání v týmu FC Nantes: ze hřiště odchází Yacine Bammou, přichází Jules Iloki.
     
    60
    Střídání v týmu FC Nantes: ze hřiště odchází Alexander Kačaniklić, přichází Yassine El Ghanassy.
     
    60
    Dvakrát teď do šestnáctky soupeře centroval Bouazza. Ani jednou však nenašel hlavu jednoho z jeho spoluhráčů.
     
    59
    Pomalu se chystá dvojité střídání Nantes. K němu dojde až po rohovém kopu domácích.
    57. Walongwův faul na druhou žlutou kartu
     
    57
    A nakonec přeci jenom přichází druhá žlutá karta doplněná kartou červenou a Anthony Walongwa (NAT) oslabuje hostující celek.
     
    56
    No tak Walongwa byl nyní blízko k druhé žluté kartě, když dvakrát zezadu atakoval Clemencea.
     
    55
    Bammou ještě na poslední chvíli zastavil míč ve hřišti, nicméně Alexander Kačaniklić už na jeho předchozí úspěch nenavázal. Kličkami se hostující hráč dostal do autu.
     
    54
    Rohový kop Tours nebyl moc zajímavý. Následný přetažený centr letěl k Mancinimu, avšak ten si pomohl nedovoleným způsobem.
     
    53
    U postranní čáry teď dobře zapracoval Cissé. Domácí stoper byl důrazně atakován, ale dokázal si poradit se dvěma soupeři a nakonec si vykoledoval faul.
     
    52
    Ani Nantes se při další akci nepovedla finální pasáž. Centr zprava totiž prolétl nad hlavami všech hráčů a skončil v Godeho rukavicích.
     
    51
    Volný kop v podání domácího celku nepřinesl nebezpečí. Tall se sice v pokutovém území dostal k hlavičce, nicméně nevýrazné zakončení se sneslo do Dupeho náruče.
     
    50
    Anthony Walongwa (NAT) šlapákem zasáhl lýtko Talla a inkasuje žlutou kartu.
     
    49
    Daniel Mancini se pokusil prosadit proti přesile a u postranní čáry vybojoval aspoň vhazování. Defenzíva Tours si na chvíli odpočine.
     
    48
    Po srážce dvou hráčů teď na trávník vběhli zdravotníci obou celků. Fotbalisté si ale neodnesli moc velké šrámy a nyní již se nacházejí v zámezí.
     
    46
    Domácí defenzíva je od úvodu druhého poločasu pod tlakem. Nantes se podle očekávání tlačí na útočnou polovinu a snaží se prodrat k šestnáctce.
     
    46
    Začal druhý poločas.
     
    Druhý poločas začne přibližně v 22:09.
     
    Úvodní poločas zápasu je u konce a domácí mají překvapivě navrch. V držení míče sice vládlo Nantes, avšak to bylo šokováno ji v páté minutě, kdy skóroval Florian Miguel. Na něj navíc okamžitě navázal Daniel Mancini a rázem to bylo 2:0. Jenže to nebylo vše. Hameur Bouazza přidal třetí branku Tours a až poté se hosté dokázali vzchopit. Z penalty v 35. minutě snížil Lima, díky kterému jsou hosté stále ve hře o postup.
     
    45+3
    První poločas skončil.
     
    45+2
    Tours se díky několika vhazováním posouvá až na útočnou polovinu. Uvidíme, kam až do domácí díky této činnosti dotáhnou.
     
    45+1
    Až příliš teď při napadání zatlačil Yacine Bammou. Hostující forvard se totiž vůči domácímu stoperovi dopustil šlapáku.
     
    45
    Hlavní rozhodčí nastavuje tři minuty.
     
    44
    Naprosto v klidu teď domácí dohrávají poločas na útočné polovině. Florian Miguel navíc získal vhazování ve prospěch Tours a následným poleháváním našetřil několik cenných vteřin.
     
    43
    Zdá se, že zbytek poločasu už domácí přežijí bez další inkasované branky. Hra se totiž přesunula ke středovému kruhu, kde se jeden z hostů dopustil faulu.
     
    42
    Výborně to na straně udělal Lippini, který šel proti centrujícímu Kačaniklićovi do skluzu a dokonce zařídil odkop od brány.
     
    40
    Dvakrát to vypadalo na ztrátu míče, avšak Girotto se nakonec nenechal odstavit a v souboji s Clemencem vybojoval aspoň vhazování.
     
    39
    Maki Tall si pro míč seběhl až na polovinu hřiště, kde byl poslán na trávník. Volný kop ve prospěch Tours.
     
    38
    Naprosto bez problémů teď Goda ze vzduchu stáhl další nepřesný centr ze strany. Hosté se ale stále častěji tlačí do blízkosti pokutového území.
     
    37
    Na druhé straně těžké pozici hlavičkoval Maki Tall. Jeho zakončení šlo vysoko nad břevno Dupeho brány.
     
    36
    Hosté jsou při chuti. Yacine Bammou to dobře udělal na levé straně, nicméně pak odcentroval pouze do rukavic Julese Gody.
    35. LIMA - 3:1
     
    35
    Nantes právě vstřelili branku!
    Favorizovaný celek snižuje na rozdíl dvou branek. K rozehrání penalty se postavil LIMA, který míč poslal dostatečně k tyči. Goda směr střely vystihl, nicméně vytěsnit ji neodkázal.
     
    34
    Pokutový kop! Rongier zakončoval z levé strany šestnáctky, ale míč se zastavil o ruku blokujícího Lippiniho. Sudí rázně ukázal na penaltový puntík.
     
    33
    Domácí teď v pohodě drží hru ve středu hřiště. Odtud Godovi rozhodně nehrozí nebezpečí.
     
    31
    Po přistrčení od Bammoua teď znovu zakončoval Gandi. Tvrdá střela zakončující přečíslení čtyř proti třem však vylétla vysoko nad bránu.
     
    30
    Nantes má stále více ze hry. Jenže veškeré ofenzivní snahy končí na nepřesnostech.
     
    29
    Až nyní musel Goda do vzduchu. Tedy musel, míč razantně nakopl Gandi, avšak kulatý předmět letěl několik decimetrů vedle brány.
     
    27
    Stále hosté jen ztěžka hledají cestu až do prostoru, ze kterého by se Goda při zakončení mohl strachovat.
     
    25
    Konečně se jeden z hostů dostal až do finální pasáže útoku. Nepovedený centr zleva se stal kořistí dobře postaveného Gody.
     
    24
    S další potenciální šancí Tours přispěchal střídající Maki Tall. Akce vypadala podobně jako při druhé brance domácích, avšak zakončení bylo v tomto případě zablokováno.
     
    23
    Nantes se zatím vůbec nemůže dostat k pořádnému ohrožení domácího brankáře. Převahu v držení míče hosté mají, nicméně s dosavadním průběhem nemohou být spokojeni.
     
    22
    Střídání v týmu Tours FC: ze hřiště odchází Cheick Diarra, přichází Maki Tall.
     
    21
    Zdá se, že Chrick Diarra nebude schopen pokračovat. po předchozím ošetření se nyní znovu posadil na trávník a vyžádal si další asistenci doktorů.
    19. Hameur BOUAZZA - 3:0
     
    19
    Tours právě vstřelil branku!
    Zničehonic je tady třetí branka do sítě Nantes. Po rychlém přechodu do útoku zleva skvěle odcentroval Mancini, jeden z hostujících stoperů v pokutovém území podklouzl a HAMEUR BOUAZZA už měl zdánlivě jednoduchou práci, když hlavičku usměrnil do protipohybu gólmana.
     
    18
    Po tvrdším vzdušném souboji se na trávník poroučel Lippini a nyní se drží za levé rameno. Nevypadá to však příliš vážně.
     
    17
    První žlutou kartu dostává Rayan Raveloson (TUS), jenž u postranní čáy zajel do soupeře.
     
    15
    Diarra už odkráčel do zámezí a Nantes může rozvíjet ofenzívu. Obrana Tours však vypadá dostatečně zformovaně.
     
    14
    Hodně nepříjemně teď po vzdušném souboji dopadl Cheick Diarra. Domácímu hráči totiž podjela noha a vypadalo to na hodně nepříjemnou roznožku.
     
    12
    Pouze do náruče tentokrát pozorného Maximea Dupeho šel centrovaný míč z levé strany. Domácí se však znovu rychle dostávají k míči.
     
    11
    Dobře postavený Lippini si nadvakrát poradil s ofenzívou soupeře taženou podél postranní čáry. Navíc je odpískán faul vůči hostujícímu hráči.
     
    10
    Pouze nedovoleným zákrokem si teď pomohl jeden z hostů, který byl příliš důrazný na hranici pokutového území Tours.
     
    9
    Nantes se pochopitelně snaží o rychlou odpověď. Prozatím však útoky po stranách neslaví úspěch, neboť v blízkosti pokutového území je vždy dostatek bránících hráčů.
    6. Daniel MANCINI - 2:0
     
    6
    Tours právě vstřelil branku!
    Okamžitě přichází další zářez domácích. Bouazza míč potáhl po pravé straně a posléze našel DANIELA MANCINIHO. Domácí fotbalista se mezi dvěma protihráči dostal až do pokutového území a střelou na zadní tyč překonal marně se natahujícího Dupeho. Šokující úvod pro Ranieriho partu.
    5. Florian MIGUEL - 1:0
     
    5
    Tours právě vstřelil branku!
    Je tady úvodní gól zápasu. Centr od rohového kopu byl posunut až k Cissému, jenž sám nemohl zakončovat, ale zpětnou přihrávkou na malé vápno oslovil FLORIANA MIGUELA. Hostující gólman byl mimo ideální postavení a pouze sledoval následné zakončení do odkryté brány.
     
    4
    První rohový kop ve prospěch Tours. Na pravé straně ho vybojoval Daniel Mancini.
     
    3
    Domácí fotbalisté nyní dobře zatlačili na soupeře a získali míč nějakých dvacet metrů od Dupeho brány. Jenže poté přišla zbytečná přihrávka zpět k polovině hřiště.
     
    2
    Příliš důrazný byl při obranném skluzu Anthony Lippini. Jeho razantní zákrok sudí vyřešil domluvou.
     
    1
    V úvodu zápasu se hraje především ve středu hřiště. Jeden z hostů se teď pokusil roztáhnout hru více do strany, nicméně v blízkosti zámezí byl atakován nedovoleným způsobem.
     
    1
    Utkání právě začalo.
     
    Úvodní sestavy:

    Tours FC: Goda – Lippini, Miguel, Gradit (C), Cissé, Mancini, Belkebla, Raveloson, Clemence, Diarra, Bouazza
    Náhradníci: Kacou – Louvion, El Hriti, Hein, De Almeida, Bergougnoux, Tall

    FC Nantes: Dupe – Alcibiade, Pallois, Lima, Thomasson, Kačaniklić, Waolngwa, Girotto, Rongier (C), Bammou, Gandi
    Náhradníci: Olliero – Awaziem, Kwateng, Iloki, El Ghanassy, Moutoussamy, Kolo Muani

    Rozhodčí: Thomas Leonard – Frédéric Hebrard, Gilles Lang.
     
    FC NANTES

    Les Canaris letos prožívají parádní renesanci. Loni se Nanteským vůbec nedařilo a celek ze západu Francie se převážnou část sezóny pohyboval u dna Ligue 1, v létě se ale týmu ujal zkušený kouč Claudio Ranieri a žlutozeleným se začalo dařit. Nantes momentálně patří třetí příčka v tabulce, v minulém kole tým bez velkých hvězd na soupisce udolal Guingamp 2:1 a dnes bude jasným favoritem.
     
    TOURS FC

    Tours za sebou nemá vůbec povedený vstup do probíhající druholigové sezóny. Z prvních dvanácti zápasů celek hrající své zápasy na Stade de la Vallée du Cher získal pouhopouhé dva body, a beznadějně mu tak patří poslední příčka v Ligue 2. Svěřenci kouče Zoonekynda se do třetího kola Coupe de la Ligue dostali díky výhrám nad Niortem a Le Havrem, dnes je však čeká soupeř úplně jiného kalibru.
     
    Srdečně vás vítám u sledování textového přenosu z duelu třetího kola francouzského Coupe de la Ligue, v němž Tours FC od 21:05 přivítá favorizované FC Nantes. Tak si to nenechte ujít!
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 21:05.

    Lukáš Podleśny

    Branky: 5. Miguel, 6. Mancini, 19. Bouazza – 35. Lima (pen.)

    Karty:   17. Raveloson (TUS) – 50. Walongwa (NAT), 76. Alcibiade (NAT)   57. Walongwa (NAT)


    Držení míče: 44 % : 56 %.
    Střely na branku: 4:4. Rohy: 7:3. Ofsajdy: 1:2. Fauly: 10:15.
    Tours FC: Goda – Lippini, Miguel, Gradit (C), Cissé, Mancini (76. Hein), Belkebla, Raveloson, Clemence, Diarra (22. Tall), Bouazza (83. Bergougnoux)
    Náhradníci: Kacou – Louvion, El Hriti, Hein, De Almeida, Bergougnoux, Tall

    FC Nantes: Dupe – Alcibiade, Pallois, Lima, Thomasson, Kačaniklić (60. El Ghanassy), Waolngwa, Girotto, Rongier (C), Bammou (61. Iloki), Gandi (61. Awaziem)
    Náhradníci: Olliero – Awaziem, Kwateng, Iloki, El Ghanassy, Moutoussamy, Kolo Muani

    Rozhodčí: Thomas Leonard – Frédéric Hebrard, Gilles Lang
    bahis siteleri