Toronto – Florida 6:1 (kon.) | Philadelphia – Nashville 2:1 (kon.) | Pittsburgh – Minnesota 2:1 (kon.)
Carolina – Detroit 1:4 (kon.) | Boston – Anaheim 3:1 (kon.) | Columbus – New Jersey 2:1 (kon.)
Dallas – Chicago 2:5 (kon.) | Calgary – Tampa 4:5 (1:2 po s.n.) | Arizona – Montreal 1:2 (kon.)
Vegas – NY Islanders 4:2 (kon.) | Vancouver – St. Louis 5:1 (kon.) | San Jose – Winnipeg 3:5 (kon.)
konec
Columbus Blue Jackets
2:1 (1:0, 1:1, 0:0)
New Jersey Devils
Pátek 21.12.2018, 01:10 • Nationwide Arena, Columbus • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    58:09
    Hodně rychlý verdikt, branka to nebyla a pokračuje se vhazováním před brankou Blue Jackets. Devils hrají v šesti a bez brankáře.
     
    58:09
    Kyle Palmieri zakončoval z levého kruhu, ale Sergej Bobrovskij skvěle zasáhl. Následně se stejný hráč dostával k dorážce bekhendem a sudí jdou volat!
     
    57:22
    Dva důležité zákroky hostujícího brankáře! Mackenzie Blackwood nejdříve betonem odrazil akci Duclaira, následně si poradil i s tvrdou ránou Jonese od modré čáry.
     
    47:49
    Vyloučení v týmu Columbus Blue Jackets (Boone Jenner – 2 min., držení).
     
    47:49
    Travis Zajac následnou žabičkou dostal do šance Blakea Colemana, jenž ale zblízka střílel do připraveného Bobrovského! Následně vypadla branka a hra bude pokračovat po pauze.
     
    45:50
    Zázračný zákrok Mackenzieho Blackwooda! Alexander Wennberg zakončoval u levé tyčky po odrazu od zadního mantinelu, Blackwood ovšem betonem neuvěřitelně zasáhl.
     
    42:56
    Další velká šance hostujícího celku, Blue Jackets nadále drží hubené vedení! Brett Seney se dostal před branku, ale jeho bekhend byl vyražen. Brian Boyle dorážel do odkryté branky, nakonec ale trefil jen Bobrovského!
     
    40:40
    Travis Zajac následně našel na pravém kruhu, který svižně zakončoval, ale nakonec trefil pouze břevno! Rozhodčí si vše ověřovali, ale nakonec potvrdili brankovou konstrukci.
     
    39:39
    Cam Atkinson si následně najel po pravé straně do zakončení a před Blackwoodem zakončoval nad jeho rameno. Nakonec ale trefil jen břevno hostující branky!
     
    37:57
    Domácí celek byl aktivní v útoku a tlačil. Vybojoval alespoň přesilovou hru, podruhé dnes bude pykat Kyle Palmieri, jenž se provinil podražením.
     
    31:08
    Branka Devils byla blízko. Z kruhu nejdříve střílel Palmieri jen do brankáře, Zajac následně dostal puk na hranici brankoviště, kde ale skvěle ruský brankář zasáhl!
     
    30:57
    Následně si hosté zahrají přesilovku a mohou utkání rychle srovnat. Zach Werenski zahrál vysokou holí a inkasuje tak dvouminutový trest.
    30:39 Taylor HALL - 2:1
     
    30:39
    Devils právě vstřelili branku!
    Hosté snižují na rozdíl jediné branky! Kyle Palmieri vybojoval v obraně kotouč a poslal jej do útoku na TAYLORA HALLA, jenž postupoval sám na Bobrovského. Ten šel na zem a kanadský útočník jej šikovně překonal střelou pod víko. Asistence: Kyle Palmieri.
     
    26:30
    Hodně blízko byli nyní domácí třetí brance! Zach Werenski se dostal do protiakce a z pravého kruhu střílel na přední tyčku, jeho pokus skončil nakonec na brankové konstrukci!
     
    22:39
    Josh Anderson se následně pokoušel dostat do útoku, ale Sami Vatanen mu viditelně držel hokejku a inkasuje dvě minuty. Columbus může navýšit své vedení.
    21:15 Cam ATKINSON - 2:0
     
    21:15
    Columbus právě vstřelil branku!
    CAM ATKINSON si celou situaci vychutnal a ve druhé minutě druhé třetiny navyšuje vedení domácího celku na 2:0! Atkinson udělal rychlou kličku a zakončoval do prázdné branky.
     
    17:45
    Vyloučení v týmu Columbus Blue Jackets (Brandon Dubinsky – 5 min., bitka).
    Vyloučení v týmu New Jersey Devils (Brett Seney – 5 min., bitka).
    Vyloučení v týmu New Jersey Devils (Brian Boyle – 2 min., hrubost).
     
    12:34
    Domácí nezačali přesilovku ideálně a dokonce mohli inkasovat! Travis Zajac ujel do útoku a z pravého kruhu zakončoval, Sergej Bobrovskij ale svižný pokus vyrazil!
     
    11:58
    První přesilovku si zahrají domácí hokejisté, Kyle Palmieri dostává dvě minuty za nedovolené bránění. Jednalo se o dohrání u mantinelu.
     
    08:32
    Vyrovnat mohl Miles Wood, jenž individuálně postupoval na Bobrovskije. Hostující hráč šel do bekhendu, ale zakončením po ledě jej nepřekonal!
    04:17 Nick FOLIGNO - 1:0
     
    04:17
    Columbus právě vstřelil branku!
    Následně se ale domácí celek již prosazuje po velice pohledné akci a jde v páté minutě do vedení! NICK FOLIGNO byl na konci celé akce, kterou zakončoval u pravé tyčky střelou do odkryté branky, Mackenzie Blackwood byl na vše sám. Asistence: Pierre-Luc Dubois a Seth Jones.

    David Panuška

    Branky a nahrávky: 5. N. Foligno (Dubois, S. Jones), 22. Atkinson (TS) – 31. Hall (Palmieri)


    Columbus Blue Jackets: Bobrovskij (Korpisalo) – R. Murray, S. Jones, Werenski, D. Savard, Harrington, Nutivaara – Panarin, Dubois, Atkinson – N. Foligno, Wennberg, Duclair – Bjorkstrand, Jenner, J. Anderson – Hännikäinen, Dubinsky, Riley Nash.
    New Jersey Devils: Blackwood (Kinkaid) – Severson, Vatanen, Butcher, Lovejoy, A. Greene, Santini – Ma. Johansson, Hischier, Palmieri – Hall, Zajac, Coleman – Wood, Zacha, Quenneville – Boyle, Seney, Bratt.

    Rozhodčí: Peel, L'Ecuyer – Mach, Knorr
    bahis siteleri