Levante – Eibar 2:2 (kon.) | Rayo Vallecano – Real Betis 1:1 (kon.) | Sevilla – Valencia 0:1 (kon.)
Valladolid – Real Sociedad 1:1 (kon.) | Real Madrid – Huesca 3:2 (kon.)
konec
Real Madrid
3:2 (1:1)
SD Huesca
Neděle 31.03.2019, 20:45 • Estadio Santiago Bernabéu (Madrid) • Španělská LaLiga • 29. kolo
Předzápasové kurzy
    90. Karim BENZEMA - 3:2
     
    90
    Real Madrid právě vstřelil branku!
    Stačilo málo a Real se v devadesáté minutě prosazuje potřetí! Bale nejprve centroval nepřesně do pokutového území, následně ale Marcelo přistrčil míč přesně k nohám KARIMA BENZEMY, který dokázal parádním obstřelem překonal Santamaríu.
    74. Xabier ETXEITA - 2:2
     
    74
    Huesca právě vstřelila branku! Huesca se prosazuje po rohovém kopu a je znovu vyrovnáno! Hosté rozehráli od rohového praporku jen do kombinace, ale domácí obrana zcela propadla. Nacho nezachytil náběh XABIERA ETXEITY, který na první tyči tečoval balon mimo dosah Zidaneho.
    62. Dani CEBALLOS - 2:1
     
    62
    Real Madrid právě vstřelil branku!
    Madridský celek se dostává do vedení! Bale přetáhl centr z pravé straně až k Benzemovi na zadní tyči. Francouzský útočník hlavičkoval nejspíše mimo branku, ale za balonem se stačil ještě pravou nohou natáhnout DANI CEBALLOS, který v krkolomné pozici dopravil balon do sítě.
    25. ISCO - 1:1
     
    25
    Real Madrid právě vstřelil branku!
    Real Madrid srovnává stav dnešního zápasu! Benzema vybojoval míč, následně si nahrál s Díazem, který mu předložil balon do stoprocentní šance. Santamaría ještě Benzemovu střelu vyrazil, ale pouze znovu k Díazovi, který tentokrát nabídl skórování ISCOVI, který už z metru dopravil míč do sítě.
    3. CUCHO - 0:1
     
    3
    Huesca právě vstřelila branku! Huesca se poprvé dostala za půlící lajnu a hned jde do vedení! Nacho zaváhal na levé straně v souboji s Ávilou, útočník hostujícího celku následně naservíroval míč přesně do kroku zcela volnému CUCHOVI. Devatenáctiletý Kolumbijec následně zachoval chladnou hlavu a zamířil mimo dosah Zidana.

    Vít Schück

    Branky: 25. Isco (Díaz), 62. D. Ceballos (Benzema), 90. Benzema (Marcelo) – 3. Cucho (Ávila), 74. Etxeita (Moisés Gómez)

    Karty:   66. Nacho Fernández (REA) – 48. Pulido (HSC), 51. Musto (HSC)


    Držení míče: 71 % : 29 %.
    Střely na branku: 8:3. Střely mimo: 7:8. Rohy: 4:6. Ofsajdy: 3:0. Fauly: 9:18.
    Real Madrid: L. Zidane – Odriozola Arzallus, Nacho Fernández, Ramos (C), Marcelo – Isco (75. Valverde), M. Llorente (79. Díaz), D. Ceballos – Bale, Benzema, Díaz (64. L. Vázquez).
    Náhradníci: Navas – Díaz, Reguilón, L. Vázquez, Vallejo, Valverde, Casemiro.

    SD Huesca: R. Santamaría – Y. Herrera, Etxeita (C), Mantovani, Pulido, Galán – Musto, Moisés Gómez, Rivera (78. Añor) – Ávila (63. Gallego), Cucho (83. Gallar).
    Náhradníci: Jovanović – Diéguez, Añor, Camacho, Gallar, Aguilera, Gallego.

    Rozhodčí: Estrada – Aguilar, Martín
    bahis siteleri