Kolín nad Rýnem – Kiel 4:0 (kon.) | Ingolstadt – Sandhausen 1:2 (kon.) | Fürth – Bielefeld 2:2 (kon.)
konec
SpVgg Greuther Fürth
2:2 (2:0)
DSC Arminia Bielefeld
Neděle 31.03.2019, 13:30 • Trolli Arena, Fürth • 2. německá Bundesliga • 27. kolo
Předzápasové kurzy
     
    Ode mne je to odsud pro dnešek vše. Přeji vám hezký zbytek svátečního odpoledne. (15:27:30)
     
    Statistiky dnešního utkání:

    Držení míče: 54 % : 46 %.
    Střely na branku: 6:2. Střely mimo: 2:9. Rohy: 5:7. Ofsajdy: 2:3. Fauly: 10:14.
     
    Ve Fürthu je definitivně dobojováno. Zprvu velmi nadějný výsledek pro domácí tým dokázali hosté dvěma rychlými góly zvrátit a vyrovnat. Takový stav tak zůstal až do konce utkání, čímž došlo k dělbě bodů. Vydělal na tom více ale domácí Fürth, který v tabulce předskočil Aue a spolu s Darmstadtem se dotáhl na rozdíl pouhých dvou bodů od svého dnešního soupeře.
     
    90+4
    Konec zápasu.
     
    90+3
    Z jejich šance ale nic nevzešlo, naopak Bielefeld se dostal do rychlého protiútoku. I ten ale skončil mimo hřiště a Buchert ještě jednou odkopával od své branky.
     
    90+2
    Domácí ještě kombinují na středové čáře.
     
    90+1
    Do zakončení se ještě pokusil dostat Voglsammer. Ovšem Buchert si vyskočil o něco dřív a přivinul si míč k tělu.
     
    90+1
    Slibný centr Paula Jaeckela dokázal srazit vysoko mimo hřiště Börner, Fürth tak měl jednu z posledních šancí v podobě rohového kopu.
     
    90
    A zdá se, že jim vychází, neboť se rychle dokázali probít do útočného pásma.
     
    89
    Domácí se ještě v posledních minutách pokoušejí o kombinaci od vlastní branky.
     
    88
    Nepříjemný střet mezi útočícím Redondem a bránícím Voglsammerem vyhodnotili sudí jako nedovolený zákrok domácího hráče, čímž vzala akce Fürthu za své.
     
    86
    Fürth ještě zkouší daleké nákopy za obranu. Díky tomu se do zakončení dostal Fabian Reese, ovšem jeho střelu hosté rychle srazili a poradili si i s následným rohovým kopem.
     
    85
    Po chvilce však zakončoval Roberto Massimo. Jeho daleká střela ale o kousek přeletěla branku domácího týmu, čímž si Buchert opět stavěl míč k odkopu od ní.
     
    84
    Arminia opět rozehrála obrannou kombinaci do trojúhelníku. Z ní záhy vyběhl Cedric Brunner, ovšem ani ten se příliš daleko nedostal.
     
    83
    Střídání v týmu DSC Arminia Bielefeld: ze hřiště odchází Reinhold Yabo, přichází Tom Schütz.
     
    82
    Sascha Buchert zvolil další velmi dlouhý nákop, skoro až do soupeřova velkého vápna. První u míče sice byli domácí, ovšem velmi rychle díky nepřesné kombinaci o míč přišli.
     
    81
    Ošteřovatelská služba Fürthu má v posledních minutách dosti napilno. S nepříjemným výrazem v obličeji leží na trávníku Maximillian Wittek, bolestivě se držící za stehno.
     
    79
    Do nadějné šance se dostali hráči Bielefeldu, kteří se rychlým průnikem pokusili probít přes skupinku domácích. Když se jim to podařilo, tak se ovšem jeden z útočících hráčů utrhl ve vápně příliš hluboko a skončil v postavení mimo hru.
     
    77
    Střídání v týmu DSC Arminia Bielefeld: ze hřiště odchází Jonathan Clauss, přichází Roberto Massimo.
     
    76
    Domácí v závěru zařadili na vyšší útočné obrátky a snaží se zpět uzmout vedení. Proti tomu však Arminia nastavila důraznější obrannou hru, výsledkem čehož jsou časté nedovolené zákroku hostí.
     
    75
    Střídání v týmu SpVgg Greuther Fürth: ze hřiště odchází Julian Green, přichází Nik Omladić.
     
    74
    A další přímý kop domácích z ne úplně nezajímavé vzdálenosti. Směrem k brance ale z hloučku hráčů vyběhl jen jediný hráč, a to obránce hostí, který pohotově odkopl míč mimo hřiště.
    72.
     
    72
    Hodně práce měl Ortega po přímém kopu v podání Maximillana Witteka. Míč totiž letěl dosti nebezpečně a celkem při zemi, ovšem gólman Arminie po něm včas skočil a vyrazil ho alespoň na rohový kop domácích.
     
    70
    Velmi dlouhý nákop zvolil Sascha Buchert. Mířil s ním však jen přesně na dvojici hráčů Bielefeldu, kteří na čas odrazili sílící útočný tlak domácího týmu.
     
    69
    Střídání v týmu SpVgg Greuther Fürth: ze hřiště odchází David Atanga, přichází Kenny Prince Redondo.
     
    68
    Tak dlouho otálel Daniel Keita-Ruel se zakončením ve velkém vápně, až se před něj seběhlo několik hráčů Bielefeldu a musel vracet zadovkou míč na některého ze spoluhráčů.
    66. KLOS - 2:2
     
    66
    Bielefeld právě vstřelil branku!
    Nemožné se stalo skutkem! Hosté využívají známého pravidla bývalého trenéra Příbrami Josefa Csaplára a srovnávají vývoj hry! Po přímém kopu si nejvýše vyskočil FABIAN KLOS, který hlavičkou uklidil míč do branky Fürthu.
     
    64
    Ještě slibnější přímý kop budou mít hosté, neboť Maximilian Sauer nepěkně srazil Yaboa a navíc si vysloužil žlutou kartu.
     
    64
    Fürth rozehrál přímý kop. Pro velmi daleký centr si mezi skupinku hráčů obou barev doběhl Ortega a natáhl se po míči rukavicemi.
     
    62
    Střídání v týmu SpVgg Greuther Fürth: ze hřiště odchází Sebastian Ernst, přichází Paul Jaeckel.
     
    62
    Hosté tím pádem opět kombinují na půlce a opět čekají na vhodnou příležitost pro přesun do vápna.
     
    61
    Načež vyběhli hosté do útočné situace. Tu však vyřešil velmi účinně Buchert lapením míče do svých rukavic.
     
    60
    Reeseho centr zprava srazil Börner přímo k Ortegovi. Gólman Bielefeldu tak dostal příležitost k daleké rozehrávce, kterou také poslání míče do středového kruhu využil.
     
    58
    Posléze však hosté díky nedovoleném zákroku o míč přišli a o podobnou kombinační situaci se nyní postarali hráči domácího celku. Jejich křižný průnik na opačnou stranu je ale přeci jen o málo úspěšnější.
     
    57
    Stále se drží Arminia u míče a stále drží osu hry na úrovni středové čáry. Není však v jejich silách aktuálně posunout hru blíže k brance Saschy Bucherta.
     
    55
    Hosté se opět chopili míče a vysunuli hru více ke středu pole. Tam však byli napadáni protihráči, čímž museli opět do kombinace zapojit i gólmana.
     
    54
    Po krátké mezihře mezi gólmanem a stopery zvolil Stefan Ortega daleký nákop do středu pole. Míč se ovšem velmi rychle vrátil zpět před jeho branku.
     
    53
    Velmi nepříjemně srazil Julian Börner Juliana Greena, který si v tu chvíli akorát přebíral míč. Vysloužil si za to od sudího žluté napomenutí.
     
    51
    K jeho exekuci se postavil Patrick Weihrauch. Obloučkovitým centrem ale našel pouze obránce domácích, kteří míč odkopli pryč. Přesto ještě jeden z útočících hráčů zakončil, byť tedy vedle vzdálenější tyče.
     
    50
    Přes obranu Fürthu se pokusil projít Anderson Lucoqui. Byl však faulován a Bielefeld má celkem nadějný přímý kop.
    47. KLOS - 2:1
     
    47
    Bielefeld právě vstřelil branku!
    Přesto hosté zkraje druhé půle snižují! Centr Cedrica Brunnera z pravé strany velmi přesně dohlavičkoval přes skupinku obránců Fürthu FABIAN KLOS. Asistence: Cedric Brunner.
     
    47
    Arminia ale stále nemůže projít přes střed pole. tedy spíše na čas projde, leč rychle je vytlačena zpět.
     
    46
    Druhou půli začal svou kombinací na středu pole hostující celek, který se snaží probít do útoku.
     
    46
    Začal druhý poločas.
     
    Ze strany domácího týmu to bylo velmi povedené představení. Fürth si vytvářel docela velké množství šancí, ze kterých navíc dvakrát skóroval. Ovšem ani Bielefeld nechtěl budit dojem, že je v Trolli Areně jen do počtu, byť tedy výraznější šance mu chyběla.
     
    45+2
    První poločas skončil.
     
    45+1
    I přesto se ale domácí nemohou stále dostat přes polovinu hřiště.
     
    45+1
    Ještě v posledních minutách první půle rozehrává Buchert dalekým nákopem od své branky.
     
    43
    Další gólovka domácích! Nahrávku Reeseho z pravé strany se nejprve pokusil do branky dostat Daniel Keita-Ruel, který stál v celkem nadějné pozici. Leč prováhal a míč mu projel mezi nohama. Ke střele se tak dostal David Atanga. Ten byl již ovšem trochu dál a s míčem se musel lehce vracet. Stefan Ortega tak měl dlouhou dobu na postřehnutí pohybu míče a taky stál v brance připraven.
     
    42
    A do kombinace od vlastní branky se díky tomu dostal Fürth.
     
    41
    Ve své snaze je nyní navíc i úspěšný. Tedy až do definitivního přesunu před Bucherta. Krátce za čarou oddělující vápno stáli dva hráči domácího celku, kteří si stáhli míč k sobě.
     
    40
    Bielefeld se posléze vrátil k vlastní brance, kde se s míčem na kopačkách sehrává a zkouší další průnik.
     
    39
    Další přímý kop Bielefeldu. Tentokrát však z větší vzdálenosti a Patrick Weihrauch jej poslal do země nikoho. Nejblíže míči tak byli pouze dva hráči domácího týmu.
     
    38
    Domácí se posléze pokoušejí o další průnik. Střed pole je ale příliš zahuštěný hráči obou barev a jakýkoliv přesun na jednu, či na druhou stranu znemožňuje.
     
    37
    Dlouhý nákop na Attangu tentokrát k centru na branku nevedl. Proti němu rychle vyběhl Cedric Brunner, který dokázal vystrčenou nohou uklidit míč do outu.
     
    36
    Hosté se drží u míče a kombinací po zemi se snaží dostat co nejdále od branky. Cestu jim ale přerušil nepříjemný střet mezi Lucoquiem a Sauerem.
     
    35
    Na opačné straně se Atanga pokoušel o další centr. Ten však nyní mířil přímo do rukavic Stefana Ortegy.
     
    33
    Je zde ale zuřivě napadán nájezdníky z Bielefeldu, kterým se tu a tam povede nějaký průnik. Jako nyní v případě Patricka Weihraucha, který ovšem nepřešel přes dvojici beků v zelenobílém. Přesto alespoň Arminia ukořistila z celé situace rohový kop.
     
    32
    Greuther se posléze uchýlil k další kombinaci mezi stopery a vyčkávání na volnou cestu k průniku hlouběji do soupeřova prostoru.
     
    31
    Arminia mohla posléze skórovat díky dalšímu přímému kopu z levé strany a celkem slibné vzdálenosti. Ve skupince hráčů si ovšem nejvýše vyskočil Buchert a míč vyboxoval před sebe.
     
    30
    Velmi rychle pelášil do velkého vápna Anderson Lucoqui. Na jeho hranici ale narazil na jednoho ze stoperů domácího celku, čímž byla celá slibná akce odsouzena k zániku.
     
    29
    Zvolil nakonec souhru na krátko, což mělo za následek posunutí hry mezi stopery a další sérii nahrávek.
     
    28
    Míč se opět dostal k Saschovi Buchertovi, který vyčkává s rozehrávkou.
     
    27
    Velmi nadějně mířený centr Cedrica Brunnera na pravé straně se odrazil o Maximilliana Witteka. Obránce Greutheru si ale pomohl rukama, čímž se hosté dostali k přímému kopu z prostoru na hranici velkého vápna.
     
    26
    Arminia ale celou situaci ubránila, naopak sama zahájila svůj kombinační protiútok.
     
    25
    Fürth, vědom si svého náskoku, velmi účinně kombinuje na středu pole a ve velkém počtu se posouvá před branku svého soupeře.
    24. KEITA-RUEL - 2:0
     
    24
    Fürth právě vstřelil branku!
    A ten také gólově využili! Po rychlém sprintu Reeseho přes celé hřiště se dostal po nahrávce k míči DANIEL KEITA-RUEL, který po krátkém rozmyslu napálil míč křižmo do branky z levé strany. Asistence: Fabian Reese.
     
    23
    Trochu špatná komunikace mezi hráči Bielefeldu při zakončení, díky čemuž se domácí dostali do brejku.
     
    22
    Greuther opět získal míč na své kopačky, opět navíc vyčkává s rozehrávkou v obranné řadě.
     
    21
    Nakonec se ovšem Fürth dostal před branku. Tentokrát ale hosté rychle ukořistili míč pro sebe a sérií rychlých křižných přihrávek ho poslali mimo vlastní nebezpečí.
     
    20
    Díky vysunutému obrannému bloku Arminie se ovšem nemohou domácí vymanit ze série přihrávek mezi obrannou řadou.
     
    20
    Domácí posléze rozehrávají od vlastní branky.
    18.
     
    18
    Fantastická práce Stefana Ortegy! Vysoký centr Atangy z levé strany napálil velmi tvrdě na branku Daniel Keita-Ruel a gólman hostí měl co dělat, aby míč zachytil. Nakonec však po dělovce skočil a precizně ji lapil do rukou.
     
    17
    Greuther vystavil kombinační trojúhelník krátce před půlící čárou.
     
    16
    K jeho zakončení se po centru do malého vápna odhodlal Julian Börner. Na jeho vkus byl ale zřejmě míč příliš rychlý, čímž mu pouze projel pod nohama.
     
    15
    Cedric Brunner byl zastaven při svém sprintu čistým skluzem. Přesto Arminia ve své akci pokračovala, neboť míč si převzal Jonathan Clauss. I on však byl faulován a Arminia měla výhodu přímého kopu ze slibné vzdálenosti.
     
    14
    Přesto se nakonec hosté do vápna dostali. Nevyšla jim však kombinace, ta zahořela na příjmu mezi dvěma hráči, přičemž druhý narazil na dvojčlenný obranný blok Fürthu.
     
    13
    Arminia se opět snaží probít přes střed pole. Na půlící čáře ale stojí vystrčená obrana Greutheru, díky čemuž se hosté musí stahovat s kombinací mezi beky.
    11. GREEN - 1:0
     
    11
    Fürth právě vstřelil branku!
    Velmi překvapivý gól se povedlo JULIANU GREENOVI! Z prostoru ještě před velkým vápnem nakopl na branku přihrávku od Atangy, přičemž míč se odrazil od pravé tyče do branky. Gólman Bielefeldu na to už mohl jen překvapivě pohledět. Asistence: David Atanga.
     
    10
    O další sprint Fürthu po levé straně se postaral David Keita-Ruel. Jeho ale zbrzdili protihráči a vrátil míč na střed.
     
    9
    Dalekým odkopem do opačného úhlu na malou chvíli ubránili hosté tlak na vlastní branku. Nezabránili však již výběhu Maximillana Witteka, díky čemuž se Fürth stále drží v prostoru před velkým vápnem.
     
    8
    Přes zahuštěný střed pole se snaží probít hráči Bielefeldu.
     
    7
    Do dalšího samostatného výběhu se dostal Andreas Voglsammer. I tentokrát ale Buchert precizně zareagoval a skočil mu pod nohy, čímž ukořistil míč do svých rukou.
     
    6
    Z velmi blízké vzdálenosti k brance Bielefeldu vrací Reese míč do hry,
     
    5
    Pozvolná rozehrávka od gólmana Ortegy předznamenala rychlý výpad Fabiana Klose na opačnou stranu. Brankář domácích ale dokázal rychle po míči skočit a zachytit ho do svých rukavic.
     
    4
    K míči se dostali fotbalisté Bielefeldu. A to konkrétně Cedric Brunner, který míč vhazoval z outu.
     
    2
    Domácí se dostali velmi rychle k přímému kopu na branku Bielefeldu. K přesnému zakončení však ale nedošlo.
     
    1
    Utkání právě začalo.
     
    Úvodní sestavy:

    SpVgg Greuther Fürth: Burchert – Sauer, Maloca, Caliguri, Wittek – Ernst, Seguin – Reese, Green, Atanga – Keita-Ruel.
    Náhradníci: Funk – Gugganig, Jaeckel, Omladić, Parker, Raum, Redondo.

    DSC Arminia Bielefeld: Ortega – Clauss, Prietl, Börner, Lucoqui – Yabo, Pieper, Weichrauch – Brunner, Klos, Voglsammer.
    Náhradníci: Gaye – Brandy, Hartherz, Massimo, Özkan, Salger, Schütz.

    Rozhodčí: Alexander Sather – Oliver Lossius, Stefan Zielsdorf.
     
    SpVgg Greuther Fürth:
    Fürth se nachází v tabulce na třináctém místě. Poměrně nedávno si tento tým prošel hodně těžkým obdobím. Šest zápasů nevyhrál a navíc schytal i pár debaklů. Na začátku února hráči Fürthu prohráli v Paderbornu dokonce 0:6, ale po této facce se konečně probrali a začali si zase připisovat body. Z posledních pěti zápasů uhráli dvě výhry, dvě remízy a pouze jednou prohráli. Naposledy zvítězili 2:0 v Regensburgu.
     
    DSC Arminia Bielefeld (10. místo, 9 – 7 – 10, skóre 38:41, 34 bodů)
    Bielefeldu patří v tabulce soutěže desáté místo, což znamená, že by měl tento tým čekat relativně klidný závěr sezóny. Arminia těží z velmi dobré formy po zimní přestávce. Z posledních osmi zápasů si připsala hned pět výher, jednu remízu a jen dvakrát odešla ze hřiště poražena. Před reprezentační přestávkou doma porazila 3:1 Bochum.
     
    Vítám tu všechny fotbalové příznivce! V rámci nedělního programu 27. kola 2. Bundesligy se utkají třináctý Fürth a desátý Bielefeld. Oba týmy od sebe dělí jen dva body, takže domácí fotbalisté se jistě budou snažit svého soupeře v tabulce přeskočit. Arminia naopak bude chtít své postavení minimálně udržet.
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 13:30.

    Vít Trubička

    Branky: 11. Green, 24. Keita-Ruel – 47. Klos, 66. Klos

    Karty:   64. Sauer (FRT) – 53. Börner (BIE)


    Držení míče: 54 % : 46 %.
    Střely na branku: 6:2. Střely mimo: 2:9. Rohy: 5:7. Ofsajdy: 2:3. Fauly: 10:14.
    SpVgg Greuther Fürth: Buchert – Sauer, Maloca, Caliguri, Wittek – Ernst (62. Jaeckel), Seguin – Reese, Green (75. Omladić), Atanga (69. Redondo) – Keita-Ruel.
    Náhradníci: Funk – Gugganig, Jaeckel, Omladić, Parker, Raum, Redondo.

    DSC Arminia Bielefeld: Ortega – Clauss (77. Massimo), Prietl, Börner, Lucoqui – Yabo (83. Schütz), Pieper, Weihrauch – Brunner, Klos, Voglsammer.
    Náhradníci: Gaye – Brandy, Hartherz, Massimo, Özkan, Salger, Schütz.

    Rozhodčí: Alexander Sather – Oliver Lossius, Stefan Zielsdorf
    bahis siteleri