NHL - Zahájení volných přestupů (kon.)
konec
NHL - Zahájení volných přestupů

Středa 28.07.2021, 18:00Hokej
     
    00:55
    V posledních desítkách minut podpisů ubylo, a tak to je v tuto chvíli z naší strany vše. Přeji všem krásný zbytek týdne a někdy zase na počtenou! (00:55:55)
     
    00:37
    Boston podepsal také další hráče. Jedná se o brankáře Troye Grosenicka, obránce Tylera Lewingtona a útočníka Stevena Fogartyho. Všichni tři podepsali dvoucestný kontrakt na jeden rok. Všichni si vydělají 750 000 dolarů. Dále Bruins podepsali Samuela Asselina, který si za rok vydělá také 750 000 dolarů, jedná se o dvouletou nováčkovskou smlouvu.
     
    00:16
    Další změna v obranných řadách Buffala, které přijde posílit Mark Pysyk. Po jedné sezóně z Dallasu se stěhuje zpět do týmu, který jej v roce 2010 draftoval. Jedná se o jednoletou smlouvu v hodnotě 900 000 dolarů.
     
    00:08
    Anaheim si pojistil obránce Brogana Raffertyho, který si vydělá 750 000 dolarů v rámci jednoletého kontraktu.
     
    23:59
    Stěhuje se další český hokejista! Daniel Vladař bude od nové sezóny strážit svatyni Calgary, Boston dostal jako protihodnotu třetí kolo draftu v roce 2022.
     
    23:55
    Příchod hlásí také Buffalo. Šavle se dohodly s obráncem Brandonem Davidsonem na jednoroční smlouvě, která kanadskému bekovi vynese 750 000 dolarů.
     
    23:50
    Po příchodu Dougieho Hamiltona si New Jersey udělalo prostor pod platovým stropem. Do Buffala poslalo Willa Butchera spolu s pátým kolem draftu 2022. Sabres se s Devils dorovnají v budoucnu.
     
    23:40
    Vancouver se odhodlal k angažování tří borců. Podepsal smlouvy s Bradem Huntem, Bradym Keeperem a Justinem Dowlingem. Dowling a Keeper podepsali na dva roky, Hunt jen na rok.
     
    23:35
    Linus Ullmark bude hájit brankoviště Bostonu! S Medvědy se dohodl na smlouvě na 4 roky za celkových 20 milionů dolarů. Bruins tak hlásí už pátý dnešní podpis.
     
    23:26
    Pius Suter odehrál svůj první ročník v NHL opravdu skvěle. V Chicagu se dostal na 27 kanadských bodů, ale působiště mění také on. S Detroitem se dohodl na dvouleté smlouvě.
     
    23:21
    Je to tady! Dougie Hamilton se oficiálně stává hráčem New Jersey. Tento zadák byl brán možná jako vůbec nejkvalitnější obránce, který byl na trhu volných hráčů dostupný. S Devils se dohodl na sedmiletém kontraktu za 9 milionů ročně. To je tedy pořádná palba!
     
    23:15
    Už předem se předpokládalo, že novým zaměstnavatelem Jonathana Berniera bude New Jersey. Vše je nyní potvrzené, takže Ďáblové mají ve svém kádru nového brankáře. Bernier podepsal na dva roky za 4,1 milionu dolarů za sezonu.
     
    23:10
    Alexandre Texier prodlouží svou spolupráci s Columbusem. Jednadvacetiletý talentovaný Francouz setrvá u Modrokabátníků minimálně další dva roky.
     
    22:54
    Už i Mike Hoffman našel nové působiště! Jednatřicetiletý útočník, jenž hrával za Ottawu, Floridu a St. Louis se vrací do Kanady! Nastupovat bude za Montreal Canadiens, se kterým se dohodl na smlouvě pro tři sezony. Přijde si na 4,5 milionu dolarů ročně.
     
    22:51
    Tampa i nadále zbrojí! Do svých řad získala Pierre-Édouarda Bellemara, který by se měl usadit v její čtvrté formaci. Francouzský útočník podepsal dvouletý kontrakt za 1 milion dolarů ročně.
     
    22:46
    Jean-Sébastien Dea se dohodl s Montrealem. Je však možné, že také on bude působit spíše na farmě. S finalistou loňského ročníku podepsal na jeden rok za 750 tisíc dolarů.
     
    22:43
    Dva podpisy hlásí Toronto. Dvoucestné smlouvy v organizaci Maple Leafs podepsali obránce Carl Dahlström a Alex Biega.
     
    22:41
    K mání je ale i brankář Linus Ullmark. To stejné platí i o obránci Hamiltonovi, jenž má ale poměrně blízko k dohodě s New Jersey. Volní jsou i další obránci: Ryan Murray, Jason Demers, Brendan Smith, Erik Gudbranson, Erik Gustafsson, Sami Vatanen a Dmitrij Kulikov.

    Patrik Czepiec

    Daniel Fekets

    Tomáš Němčík

    Přehled česko-slovenských podpisů
    (od otevření trhu volných hráčů - 28. července - 18:00)

    Jaroslav Halák (VAN) - 1 rok; 1,5 milionu dolarů
    Petr Mrázek (TOR) - 3 roky, 3,8 milionu dolarů
    Andrej Šustr* (TBL) - 1 rok; ??? dolarů
    David Rittich (NSH) - 1 rok; 1,25 milionu dolarů
    Tomáš Nosek (BOS) - 2 roky; 1,75 milionu dolarů
    Dmitrij Jaškin (ARI) - 1 rok; ??? dolarů
    David Kämpf (TOR) - 2 roky; 1,5 milionu dolarů
    Dominik Simon* (PIT) - 1 rok; ??? dolarů
    Daniel Vladař (CAL) - 2 roky; 0,75 milionu dolarů

    * - dvoucestná smlouva
    thejrc.org