Havlíčkův Brod – Havířov 3:2 (kon.) | Motor ČB – Třebíč 5:4 (po pr.) | Mladá Boleslav – Kadaň 0:1 (kon.)
Most – Beroun 3:2 (po pr.) | Benátky n/J – Jihlava 3:4 (po pr.) | Olomouc – Šumperk 2:0 (kon.)
Ústí n/L – Litoměřice 4:3 (kon.)
konec
HC Rebel Havlíčkův Brod
3:2 (1:1, 1:1, 1:0)
AZ Havířov
Středa 23.10.2013, 17:30 • ZS Kotlina Havlíčkův Brod Kapacita: 4000 Ulice: U stadionu • 1. liga (ČR)
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    55:30
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Kotlina se raduje! Rebelové se totiž necelých pět minut před koncem znovu dostávají do vedení! Nedáš-dostaneš. Toto pravidlo opět zafungovalo a do řad družiny z Kotliny přineslo jednobrankové vedení! Nejprve neuspěl na levém kruhu Jan Maruna, kterého vyčapal betonem Daniel Dolejš. Na druhou stranu pak pádil David Stach, který předložil puk do jízdy ROMANU MALINÍKOVI a ten jeho křižný pas přetavil v gól! Asistence: David Stach.
     
    32:19
    Havířov právě vstřelil branku!
    Havířovu stačilo jen několik málo vteřin na to, aby přesilovku využil a srovnal stav zápasu. Martin Jakúbek si nahrál puk s Jakubem Šlahařem a následně vypálil z pravého kruhu DAVID ROUPEC, jehož dělovka prošla až pod horní tyčku Dolejšovy brány. Omlouvám se za technické problémy, ale můj google chrome přestal na malou chvíli pracovat. Asistence: Martin Jakúbek a Jakub Šlahař.
     
    30:19
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Domácí tým se dostal po rozpacích z úvodu druhé dvacetiminutovky do tempa a rázem opět vede! Trenér Jiří Mička může opět lépe dýchat. Tomáš Kolafa nahrál ve středním pásmu Petru Polodnovi, který projevil dobrou techniku v rukách a milimetrový pasem našel za obranou najíždějícího LUKÁŠE HAVLA, který první střelou trefil jen pravý beton Petra Matouška, ale následně jej z dorážky pokořil! Asistence: Petr Polodna a Tomáš Kolafa.
     
    18:36
    Havířov právě vstřelil branku!
    A v podstatě z brejku máme vyrovnáno! Ukázková akce jako z učebnice ledního hokeje přináší nerozhodný stav. Jan Daneček se znovu šikovně dostal do útočné třetiny, kde z pravého kruhu poslal křižný pas na najíždějícího JAKUBA ŠLAHAŘE, na jehož dělovku pod břevno neměl přesouvající se Daniel Dolejš šanci zasáhnout! Asistence: Jan Daneček.
     
    01:24
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Nefalšovaný vlastenec si nyní vstřelili hokejisté Havířova! Petru Matouškovi tak premiéra coby jedničky na kluzišti soupeře pořádně zhořkla. Vladimír Říha společně s Markem Drtinou vybojovali na zadním mantinelu kotouč a ten se následně dostal až k DAVIDU STACHOVI, jenž nahazoval před kasu, kde jej za záda opařeného maskovaného muže AZetu doklepl jeden z beků! Protože to byl vlastní gól, asistence se nepřipisují. Bez asistence.
    Marken.cz

    Richard Wagner

    Branky a nahrávky: 2. Stach, 31. Havel (Polodna, Kolafa), 56. Maliník (Stach) – 19. Šlahař (J. Daneček), 33. Roupec (Jakúbek, Šlahař)


    HC Rebel Havlíčkův Brod: Dolejš (Novák) – Kolafa, Zdráhal, Jank, Vágner, Semrád, Korím, Zítka – Havel, Polodna, Berger – Stach, Říha, Drtina – Dvořáček, Endál, Maliník – Chlubna, Stehlík, Charvát.
    Trenér: Jiří Mička.

    AZ Havířov: Matoušek (L. Daneček) – Vosátko, Bezuška, Krisl, Roupec, Graca, Koma, Deutsch – Šedivý, Pechanec, Kanka – Jakúbek, Šlahař, J. Daneček – Maruna, Říčka, Klimša – Němec, Marosz, Škumát – M. Rimmel.
    Trenér: Stanislav Sztefek.

    Rozhodčí: Petr Přikryl – Václav Guth, David Rittich

    Diváci: 924
    bahis siteleri