Havlíčkův Brod – Havířov 3:2 (kon.) | Motor ČB – Třebíč 5:4 (po pr.) | Mladá Boleslav – Kadaň 0:1 (kon.)
Most – Beroun 3:2 (po pr.) | Benátky n/J – Jihlava 3:4 (po pr.) | Olomouc – Šumperk 2:0 (kon.)
Ústí n/L – Litoměřice 4:3 (kon.)
konec
HC Rebel Havlíčkův Brod
3:2 (1:1, 1:1, 1:0)
AZ Havířov
Středa 23.10.2013, 17:30 • ZS Kotlina Havlíčkův Brod Kapacita: 4000 Ulice: U stadionu • 1. liga (ČR)
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    57:15
    Dáňa Dolejš vytasil ze svého bezedného arzenálu další fantastický zákrok! Na modré čáře se dostal k odraženému kotouči Jakub Šlahař, proti jeho ráně padlo snad všech pět domácích obránců, ale Daniel Dolejš si sjel až na brankoviště a fantasticky jeho dělovku do šibenice zneškodnil lapačkou. Ukázkový semafor drží vedení domácích, kteří si následně berou oddechový čas!
     
    55:30
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Kotlina se raduje! Rebelové se totiž necelých pět minut před koncem znovu dostávají do vedení! Nedáš-dostaneš. Toto pravidlo opět zafungovalo a do řad družiny z Kotliny přineslo jednobrankové vedení! Nejprve neuspěl na levém kruhu Jan Maruna, kterého vyčapal betonem Daniel Dolejš. Na druhou stranu pak pádil David Stach, který předložil puk do jízdy ROMANU MALINÍKOVI a ten jeho křižný pas přetavil v gól! Asistence: David Stach.
     
    47:30
    Třikrát bravo Petru Matouškovi! Gólman Havířova vytáhl bravurní zásah pravým betonem! Na levém rohu brankoviště stál zcela osamocený Lukáš Havel, který sem také dostal nahrávku, ale jeho rychlé zakončení skončilo jen na fantasticky se přesouvajícím maskovaném muži hostů!
     
    38:11
    Rebelové mohou dostat ke konci třetiny vedení zpět na své hokejky. Na lavici hanby putuje za držení hole Miroslav Škumát (HAV).
     
    32:19
    Havířov právě vstřelil branku!
    Havířovu stačilo jen několik málo vteřin na to, aby přesilovku využil a srovnal stav zápasu. Martin Jakúbek si nahrál puk s Jakubem Šlahařem a následně vypálil z pravého kruhu DAVID ROUPEC, jehož dělovka prošla až pod horní tyčku Dolejšovy brány. Omlouvám se za technické problémy, ale můj google chrome přestal na malou chvíli pracovat. Asistence: Martin Jakúbek a Jakub Šlahař.
     
    32:30
    Stav deseti hráčů na ledě moc dlouho nevydržel. Tentokrát pyká domácí hráč. Konkrétně Martin Vágner (HBR). Ten se provinil nedovoleným bráněním. V útočné třetině.
     
    31:28
    A pevně se drží v jeho sedle! Nejprve hostující mág mezi tyčemi zneškodnil ránu Vladimíra Říhy z mezikruží, na níž moc neviděl, ale nadvakrát ji zkrotil. Poté po buly střílel od levého mantinelu Roman Maliník, ale znovu si nepřišel na mladíka mezi tyčemi AZetu.
     
    30:28
    Rostislav Marosz oslabuje svůj tým a putuje na trestnou lavici za krosček. Perné chvilky pro gólmana Havířova. Domácí jsou opět na koni.
     
    30:19
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Domácí tým se dostal po rozpacích z úvodu druhé dvacetiminutovky do tempa a rázem opět vede! Trenér Jiří Mička může opět lépe dýchat. Tomáš Kolafa nahrál ve středním pásmu Petru Polodnovi, který projevil dobrou techniku v rukách a milimetrový pasem našel za obranou najíždějícího LUKÁŠE HAVLA, který první střelou trefil jen pravý beton Petra Matouška, ale následně jej z dorážky pokořil! Asistence: Petr Polodna a Tomáš Kolafa.
     
    28:39
    Mek Drtina projel až na levý kruh a jeho dělovku po ledě vykopl reflexivním zákrokem Petr Matoušek. Následně sebral kotouč na druhém kruhu David Stach a cpal je křížným pasem na hůl Vladimíra Říhy, ale ten o centimetry minul pravou Matouškovu tyč!
     
    25:58
    Na obou týmech se zřejmě projevuje únava. Vždyť hrají třetí zápas v pěti dnech. Proto je k vidění spousta chyb a nepřesností. Po jedné takové musel hasit za brankou požár David Roupec (HAV). Na trestnou lavici putuje za vysokou hůl.
     
    18:36
    Havířov právě vstřelil branku!
    A v podstatě z brejku máme vyrovnáno! Ukázková akce jako z učebnice ledního hokeje přináší nerozhodný stav. Jan Daneček se znovu šikovně dostal do útočné třetiny, kde z pravého kruhu poslal křižný pas na najíždějícího JAKUBA ŠLAHAŘE, na jehož dělovku pod břevno neměl přesouvající se Daniel Dolejš šanci zasáhnout! Asistence: Jan Daneček.
     
    11:55
    Havířov dokázal vyhodit a po následném tlaku domácích stál u zcela odkryté klece Petr Polodna, ale kotouč se k němu nedostal a ten tak nezakončil celou akci tak, jak si přál!
     
    11:06
    A budou se bránit znovu. Za sekání totiž putuje k trestoměřičům David Roupec (HAV). Další šance domácích na vstřelení gólu.
     
    10:16
    Výtečně Dolejš! Domácí brankář se nenechal vyprovokovat Rostislavem Maroszem k pohybu ke své pravé tyči a hostující forward pak neměl jinou možnost, než zkusit to na bližší, zde byl ale nastavený beton brankáře borců z Kotliny!
     
    10:16
    Rostislav Marosz uháněl sám na Dolejše a byl faulován. Pojede tak trestné střílení!
     
    08:48
    Máme zde první vyloučení zápasu. Na dvě minuty si jde odpočinout za nedovolené bránění Jan Daneček (HAV).
     
    08:20
    Wooow! Neuvěřitelný zákrok Daniela Dolejše drží Rebelům vedení! Z jeho výkonu mě bolí třísla za něj! Jan Daneček se jako liška klestím protáhl až mezi kruhy, kde posunul puk na levou stranu. Tam čekal Antonín Pechanec, který si počkal na pohyb brankáře Havlíčkova Brodu. Ten se přesunul k tyči, havířovský útočník jej chtěl rychle obhodit, ale domácí muž s maskou fantasticky natáhl svůj beton a kotouč za čáru nepustil!
     
    01:24
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Nefalšovaný vlastenec si nyní vstřelili hokejisté Havířova! Petru Matouškovi tak premiéra coby jedničky na kluzišti soupeře pořádně zhořkla. Vladimír Říha společně s Markem Drtinou vybojovali na zadním mantinelu kotouč a ten se následně dostal až k DAVIDU STACHOVI, jenž nahazoval před kasu, kde jej za záda opařeného maskovaného muže AZetu doklepl jeden z beků! Protože to byl vlastní gól, asistence se nepřipisují. Bez asistence.
    Marken.cz

    Richard Wagner

    Branky a nahrávky: 2. Stach, 31. Havel (Polodna, Kolafa), 56. Maliník (Stach) – 19. Šlahař (J. Daneček), 33. Roupec (Jakúbek, Šlahař)


    HC Rebel Havlíčkův Brod: Dolejš (Novák) – Kolafa, Zdráhal, Jank, Vágner, Semrád, Korím, Zítka – Havel, Polodna, Berger – Stach, Říha, Drtina – Dvořáček, Endál, Maliník – Chlubna, Stehlík, Charvát.
    Trenér: Jiří Mička.

    AZ Havířov: Matoušek (L. Daneček) – Vosátko, Bezuška, Krisl, Roupec, Graca, Koma, Deutsch – Šedivý, Pechanec, Kanka – Jakúbek, Šlahař, J. Daneček – Maruna, Říčka, Klimša – Němec, Marosz, Škumát – M. Rimmel.
    Trenér: Stanislav Sztefek.

    Rozhodčí: Petr Přikryl – Václav Guth, David Rittich

    Diváci: 924
    bahis siteleri