Washington – Carolina 3:4 (po pr.) | Boston – Nashville 3:2 (po pr.) | NY Islanders – Chicago 3:2 (po pr.)
Ottawa – Winnipeg 4:3 (kon.) | St. Louis – Los Angeles 5:0 (kon.) | Minnesota – Buffalo 4:1 (kon.)
Dallas – Montreal 4:6 (kon.) | Colorado – Philadelphia 2:1 (kon.) | Arizona – Columbus 0:2 (kon.)
San Jose – Edmonton 5:1 (kon.)
po prodl.
New York Islanders
3:2 (1:0, 1:1, 0:1)
Chicago Blackhawks
Pátek 03.01.2014, 01:10 • Nassau Coliseum, New York • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    60:58
    Islanders právě vstřelili branku!
    Islanders vítězí! Ke střele se před Crawfordem dostal Tavares, kterému ale sjel puk z hole a odrazil se, naštěstí pro domácí, přímo před volného KYLE OKPOSA, který z pravé strany trefuje odkrytou branku Chicaga, kde se gólman, reagující na střelu Tavarese, již nestihl přemístit. Asistence: John Tavares a Andrew MacDonald.

     
    41:50
    Chicago právě vstřelilo branku!
    Závar před Nabokovem, obrana Islanders pozapomněla na BENA SMITHA, který byl poslední, kdo "plácl" na hranici brankoviště do puku a ten skončil za zády gólmana. Asistence: Jonathan Toews a Patrick Sharp.

     
    38:36
    Chicago právě vstřelilo branku!
    BRENT SEABROOK dostává přesnou přihrávku z pravé strany od Versteega a v pokleku se parádně do střely "opřel", přesouvající Nabokov neměl šanci, hosté využívají přesilovou hru a snižují na 1:2. Asistence: Kris Versteeg a Nick Leddy.

     
    28:09
    Islanders právě vstřelili branku!
    THOMAS VANEK se dostává k dorážce po střele Okposa od modré a pohotovým bekhendem překonává bezmocného Crawforda, domácí vedou již 2:0! Asistence: Kyle Okposo a Andrew MacDonald.

     
    15:24
    Islanders právě vstřelili branku!
    Po chybě Chicaga ve střední třetině se k puku dostává CASEY CIZIKAS, který svůj únik dokázal zakončit přesnou kličkou a je to první gól utkání. Bez asistence.

    Martin Dvořák

    Branky a nahrávky: 16. Cizikas, 29. Vanek (Okposo, MacDonald), 61. Okposo (Tavares, MacDonald) – 39. Seabrook (Versteeg, Leddy), 42. Smith (Toews, Sharp)


    New York Islanders: Nabokov (Poulin) – Hickey, MacDonald, de Haan, Hamonic, Carkner, Strait – Vanek, Tavares, Okoposo – Grabner, Nielsen, Clutterbuck – McDonald, Strome, Nelson – Regin, Cizikas, Martin
    Chicago Blackhawks: Crawford (Raanta) – Keith, Seabrook, Hjalmarsson, Oduya, Leddy, Kostka – Sharp, Toews, Hossa – Versteeg, Handzuš, Kane – Bickell, Shaw, Saad – Bollig, Kruger, B. Smith

    Rozhodčí: Leggo, Rooney – MacPherson, Miller

    Diváci: 13 618
    bahis siteleri