Martin – Trenčín 1:3 (kon.) | Nitra – Piešťany 3:1 (kon.) | Poprad – Zvolen 3:2 (kon.)
Banská Bystrica – Žilina 4:0 (kon.) | Košice – Skalica 3:2 (kon.)
konec
HC Košice
3:2 (1:0, 0:1, 2:1)
HK Skalica
sk Pátek 03.01.2014, 18:00 • Steel aréna • Tipos Extraliga (SR)
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Po stretnutí Vladimír Svitek odovzdal ceny pre najlepších hráčov zápasu domácemu Sojčíkovi a hosťujúcemu Lipovskému.

    To je od nás pre dnešok všetko, ďakujeme za pozornosť a prajeme príjemný zvyšok večera. (20:22:07)
     
    60:00
    Koniec zápasu.
     
    59:51
    Skalica dala gól!

    Rozhodcovia sa dlho radili a napokon došli k nasledujúcemu záveru. RENÉ Školiak bol mužom, ktorý 9 sekúnd pred koncom poslal puk do siete za Riečického. Asistovali mu Kuľha a Obdržálek.
     
    59:36
    Posledný zúfalý tlak skalických útočníkov zatiaľ úspech neprináša a už zrejme ani neprinesie. Brána hostí je stále prázdna.
     
    59:00
    Košičania sa v oslabení štyroch proti šiestim dobre bránia a puk vyhodili cez všetky čiary.
     
    58:40
    Skalica hrá bez brankára!
     
    58:32
    Domáci Deyl odchádza na trestnú lavicu a hosťujúci tréner si berie oddychový čas!
     
    58:26
    Lipovský pri zákroku vykorčuľoval z brány, ale Košičania to nevyužili.
     
    57:55
    Pred nami je posledná dvojminútovka tohto stretnutia a o jeho víťazovi je už rozhodnuté. Košičania sa už nikam nebudú náhliť a zápas dotiahnu do víťazného konca.
     
    56:19
    Košice dali gól!

    A pravdepodobne je rozhodnuté. RICHARD JENČÍK pred bránou vydoloval puk a pomedzi nohy Lipovského ho vpálil do siete. Hosťujúci gólman sa síce snažil reklamovať zákrok, pri ktorom mal zrejme obmedzený pohyb v bránkovisku, ale márne. Asistencia: Gabriel Spilar.
     
    55:36
    Na štadióne v týchto chvíľach zaujme skôr priateľské fandenie oboch fanklubov ako hra na ľadovej ploche. Tam sa hostia síce snažia, ale bez výsledku.
     
    54:45
    Domáci hokejisti sa už nikam zbytočne nehrnú a kontrolujú záverečné minúty stretnutia. Skaličania sa ale vidiny bodového zisku ešte nevzdali.
     
    53:30
    Domáci hokejisti sa skalickému tlaku ubránili ib a za cenu zakázaného uvoľnenia.
     
    53:03
    Hostia vrhli svoje sily do útoku a obsadili útočnú tretinu. Pokúšajú sa natlačiť do zakončenia, ale zatiaľ je to iba márna snaha.
     
    52:34
    Košickí hráči využili svoje skúsenosti a usadili sa v útočnej tretine. Pokúšali sa tam aj o nebezpečné zakončenie, ale to neprišlo.
     
    51:42
    Posledný extraligový zápas 35. kola sa už prehupol do záverečnej desaťminútovky riadneho hracieho času. Favorizovaní Košičania sa musia brániť proti tímu zo Záhoria.
     
    50:59
    Pomer striel je aktuálne 32:21 v prospech domácich hokejistov. S pribúdajúcimi minútami ale Skalica zvyšuje svoj tlak a chce ešte jednoznačne pomýšľať nad vyrovnaním.
     
    50:27
    Bol to zrejme Novák, kto sa takisto dostal do samostatného úniku a na Riečického sa rútil v perfektnej príležitosti. Domáci gólman ale nezaváhal a jeho pokus o zakončenie zneškodnil.
     
    49:30
    Aj v zvyšnej časti vlastného oslabenia sa podarilo Košičanom udržať puk ďaleko od Riečického a vylúčený Deyl sa tak môže vrátiť späť na ľadovú plochu.
     
    48:48
    Brejk vo vlastnom oslabaní takmer vyšiel Sojčíkovi! Ten si puk ťahal do zakončenia na bekhend, ale Lipovský si počkal a nedovolil mu prekvapiť.

    Veronika Pancuráková

    Branky a nahrávky: 7. Sojčík (Deyl, Jenčík), 42. Svatoš (Hrnka), 57. Jenčík (Spilar) – 30. Jankovič, 60. Školiak (Kuľha, Obdržálek)


    HC Košice: Riečický – Macejko, Klouček, Štrbák (C), Deyl, Šeda, Cebák, Takáč, Kolba – Sojčík, Marcinko, Bicek (A) – Jenčík, Bartoš, Spilar (A) – Hrnka, Češík, Svatoš – Matúš Chovan, Boltun, Jokeľ
    HK Skalica: Lipovský – Kozák, Vyrúbalík, Barák, Gründling, Stano, Srnec, Mikeska – Obdržálek, Školiak, Kuľha – Kropáč, Stieler, Lažo – Šátek, F. Novák, Kutálek – Jankovič, Sloboda, Preisinger

    Rozhodčí: Jonák, Stano – Orolín, Tvrdoň

    Diváci: 4385
    bahis siteleri