Washington – Carolina 3:4 (po pr.) | Boston – Nashville 3:2 (po pr.) | NY Islanders – Chicago 3:2 (po pr.)
Ottawa – Winnipeg 4:3 (kon.) | St. Louis – Los Angeles 5:0 (kon.) | Minnesota – Buffalo 4:1 (kon.)
Dallas – Montreal 4:6 (kon.) | Colorado – Philadelphia 2:1 (kon.) | Arizona – Columbus 0:2 (kon.)
San Jose – Edmonton 5:1 (kon.)
konec
San Jose Sharks
5:1 (2:0, 2:1, 1:0)
Edmonton Oilers
Pátek 03.01.2014, 04:38 • SAP Center, San Jose • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    45:44
    San Jose právě vstřelilo branku!
    Po přihrávce Joe Thorntona následuje přesná dělovka JOE PAVELSKIHO z pravé strany, z vrcholu kruhu pro vhazování, parádní gól! Asistence: Joe Thornton a Matt Irwin.

     
    35:39
    Edmonton právě vstřelil branku!
    První střelu NAILA JAKUPOVA ještě Niemi vyrazil, ale po chvilce se ruský forvard dostal znovu ke střele, když si ze vzduchu rukavicí zpracoval puk, vypálil z mezikruží a puk "zaplul" kolem tyče do branky. Asistence: Sam Gagner a Jordan Eberle.

     
    28:45
    San Jose právě vstřelilo branku!
    Oilers chybují ve středním pásmu, k puku se dostává LOGAN COUTURE, který uniká obránci a dostává se do samostatného úniku, který zakončuje přesnou střelou do pravého růžku! Asistence: John McCarthy.

     
    27:18
    San Jose právě vstřelilo branku!
    BRACKEN KEARNS naskočil ze střídačky a hned se k němu dostává puk z hole Desjardinse, Kearns nic nevymýšlí, pálí z mezikruží a trefuje přesně. Asistence: Andrew Desjardins a James Sheppard.

     
    15:26
    San Jose právě vstřelilo branku!
    Jakupov chybuje v rozehrávce ve vlastní třetině, puk získává PATRICK MARLEAU, který si nabruslil více na střed a téměř od modré pálí, Dubnyk jeho střelu nezaregistroval a pozdě zareagoval, puk končí v síti. Bez asistence.

     
    14:37
    San Jose právě vstřelilo branku!
    Domácí nyní po vyhraném vhazování dokonale "točili" soupeře před jeho brankou, až Pavelski nachází na pravé straně lépe postaveného BRENTA BURNSE, který přesnou a pohotovou střelou překonává Dubnyka. Asistence: Joe Pavelski a Joe Thornton.

    Martin Dvořák

    Branky a nahrávky: 15. Burns (Pavelski, Thornton), 16. Marleau, 28. Kearns (Desjardins, Sheppard), 29. Couture (McCarthy), 46. Pavelski (Thornton, Irwin) – 36. Jakupov (Gagner, Eberle)


    San Jose Sharks: Niemi (Stalock) – Braun, Vlasic, Irwin, Boyle, Demers, Stuart – Pavelski, J. Thornton, Burns – Marleau, Couture, Nieto – Kennedy, Kearns, Sheppard – Hamilton, Desjardins, Brown
    Edmonton Oilers: Dubnyk (Bryzgalov) – A. Ference, J. Schultz, N. Schultz, Petry, Marincin, Bělov – Hall, Nugent-Hopkins, Perron – Jakupov, Gagner, Eberle – R. Smyth, Gordon, Hemský – Gazdič, Lander, Joensuu

    Rozhodčí: St. Pierre, Peel – Gibbs, Kovachik

    Diváci: 17 562
    bahis siteleri