Dubnica – Senec 0:3 (kon.) | L. Mikuláš – Prešov 0:2 (kon.) | R. Sobota – Podbrezová 1:2 (kon.)
Šaľa – Bardejov 0:0 (kon.) | Šamorín – Michalovce 2:2 (kon.)
konec
FC ŠTK 1914 Šamorín
2:2 (1:2)
MFK Zemplín Michalovce
sk Sobota 08.03.2014, 14:30 • Šamorím - Pomlé • MONACObet liga
Předzápasové kurzy
     
    Futbal sa v Šamoríne hral predovšetkým v prvom polčase, kedy nostia odskočili o dva góly. Domáci si za snahu zaslúžili bod, s ktorým sú spokojní aj fanúšikovia. Na uvod jarnej časti sa hral v ŠAMORINE oku lahodiaci fugbal. (16:18:08)
     
    Koniec zápasu.
     
    90
    Janočko odohral svoje, je striedaný Mickom
     
    88
    Šancu na vyrovnanie mal domáci Fuzik, Raška vytiahol zákrok z rozprávkovej rIše snov.
     
    Domáci sa natlačili pred bránu hostí, zahravali rohový kop vo velkom vapne sa najlepšie z orientoval VILKOVSKÝ! Ktorý par minut pred koncom vyrovnal.
     
    80
    Mezovskèho snaha, skončila, je striedaný Čembom.
     
    77
    Hamulák po tom čo dal vedúci gól sa z nry akosi vytratil, teraz nseba upozornil faulom, za ktorý videl kartu žltom prevedení
     
    76
    Ďalšiu jedovku hostí likviduje dobre chytajúci Domáci brankár Hajdúch.
     
    71
    Sa zaskvel v brane domácich Hajdúch, kforý najprv yrazil Janočkovu stfelu a potom si poradil aj dorážko Gamkrelidzeho.
     
    70
    Snahu domácim futbalistom nemožno uprieť, ta však na zisk boov stačiť nebude. Hostia, zdá sa, že urobia všetko, čakajú n priležitosť...
     
    67
    Domáci sa dostali po dlhom čase do veĺkèho vápna, lopta sa dostala na kopačku VITKOVSKÉHO ten prestrelil bránu. Bola to tutovka.
     
    64
    Priamy kop v poda Janočka vel i nevydarený. Lopta skončila na postavenom mure, ktorý si postavil domáci brankár Hajdúch.
     
    62
    Hostia pri lopte, no nikde sa neponáhĺajú, len aby sa im to nevypomstilo. Chlapci lopta je guĺatá a stačí jedna chyba a jeto!
     
    59
    Futbal sa nam vytratil z hracej plochy, teraz obe mužstvá pred adzajú edzišestnastkový model futbalu, jednoducho bez ladu a skladu.
     
    57
    Janočko, ale aj hosťujúci trener sa hnevajú n rozhodcu Ježíka, ktorý neodpískal ruku domáceho hráča.
     
    54
    Bayon v dnešnom stretnuti skončil nahradil ho Regali
     
    49
    Lukáš Hutta sa mohol zapisať doštatistík,no jeho vzdarenú trelu delilo od brány iba pár milimetrov. Raška loptu vytlačil očami...
     
    47
    Krištana n uvod jarnej časti n4bolo n hracej ploche vidieť, aj preto prišlo k jeho striedani, nahradil ho Vilkovký
     
    46t
    Vaaško bol v prvom polčase neviditelny aj preto hostriedaFuzik
     
    Prvý polčas sa skončil.
     
    Ja s všetkým čitateľom dnešneho stretnutia musím ospravedlniť, za chyby v komentári. Robím po prvý krát s tabletom a to je problèm. Ďakujem za pochopenie a verim, že nabudúce to bude lepšie.Ďakujem za pochopenie.
     
    46
    Prvý polčas sa skončil.
     
    45
    Hostia sa dostali pred bránu peknou kombináciou, no tentkrat to na gól nestačilo. Hlavny rozhodca sa pozerá na hodiny.
     
    43
    Takmer sa dostali domáci na dostrel, no lopta minula svoj ciel i branu v ktorej stojí Raška.
     
    40
    V zavere prveho polčasu súdomaci aktivnejší, snažia sa duel vyrovnať. Na hracej ploche sučastejšie pri lopte hostia.
     
    38
    Domáci po kontaktnom góole pri chuti, no hra sa odvija v stredovom kuhu, odkiaľ góly nepadajú.
     
    31
    Stačilo, trochu kritiky do vlastných radov a Tubonemi sa rozhodol k samostartnej akcii a rozhodol sa spravne keď prekonal Rašku. TUBO EMI autor kontaktnèho gólu.
     
    30
    Domaca posila Tubonemi, je v utoku bezzubI, erme že jeho gõly pridu.
     
    27
    Janlčko to s loptou stale ie, aj napriek tomu, že od čias, kedy ziskal futbalovú trofej roka 2004 ubohloveĺa času.
     
    23
    Domaci zahravali volný kop poktorom sa stav stretnutia neeni. Hostia stale pri chuti, zlý odkop Fulmeka iba na nohuJniča, našťastie,, nič sa neudialo.
     
    22
    Hostia predvadzajú to čo majú natrenovane a bavia sa futbalom, ktorý im v Šamorine chuti.
     
    16
    Hostia predviedli dalšiu peknú akciu, po ktorej padol gol, ktorý sa dal Sanchez. Porohovom kope dva krat lopta skončila n brvne, no napokon somáci brankar bol preko aný už spomenutým SANCHEZOM?
     
    13
    Domaci hru vyrovnali, všetko čo má ruky nohy je v strede hracejplochy
     
    6
    Od uvodu stretnutia predvádzajú hostia okulahodiaci futbal. Akcia po pravej strane bola naozaj futbalová a HAMULÀK nedal šancu domacemu Hajduchovi,
     
    4
    Hostia sú ozaj aktivnny, tato akcia ozaj viedla ku gõlu
     
    3
    Ďalšia pekná akcia hostí, ktorí súaktívni od uvodu stretnutia.
     
    Janočkov prvý pokus ohroziť domácu bránu, strela skoncila na nohe jedneho z domácich o rancov.
     
    Tradičný ritual vstredovom kruhu, domáci v bielo-modrych dresoch, hostia v žltom
     
    V Šamoríne je všetko pripravenè k zahájeniu duelu. Hlavný rozhodca Ježikspolu sosvojimi asistentmi privádza aktèrov dnešnèho duelu na trávnik štadiona v Pomlè. Fanušikovia domácich vitajú tým svojim Somorja, Somorja.
     
    Úvodné zostavy:

    FC ŠTK 1914 Šamorín: 18Hajduch, 4 MARUŠIN! 5 Cmarko, 6 Mezovsky,, 7Vaško, 9 Javorina, 11 Hutta,12Krišian, 15 Tuboiobiton, 19 Španik, 21 Fulmek

    MFK Zemplín Michalovce: 1 Raška, 3 Gallo, 4 Smrek, 6 Janič," k", 7 Perez, 9 Gamkrelidze, 19 Janočko,, 15 Danko, 19Bayon, 21 Hamuľák, 24 Sanchez
    Náhradníci: 5 Čapek, 14 Regáli, 16 Jacko 20 Podhorin, 23 Micka, 22 Kira

    Rozhodca: JEŽÍK, Bednár, Hancko.
     
    Futbalisti obidvoch mužstiev opustili trávnik a za ierili do kabin, čo jeneklamným znakom bližia eho sa začiatku duelu medzi domácim Šamorinom a Michalovcami.
     
    Jarnè slnko sa pustilo do svojej prace a prijem e hrdeje, tak slubovali rosničky. Futbal bz samohol približiť k počasiu a zahriatť fanúšikov.
    VITAJTE !
     
    Tak už som vám poradil, teraz vám pripomeniem, reprezentantov, ktorí obliekli dres v časoch federálu a narodili 8.3. Najväčšou hviezdou je Július BIELIK, 8.3.1962 (52) futbalovo vyrástol v Spartaku Trnava, väčšinu svojho futbalového života strávil v Sparte Praha. V Českej lige odohral 358 stretnutí a dal 12 gólov, pôsobil v Japonsku, kde odohral 20 stretnutí a dal jeden gól. Reprezentačný dres obliekol 18 krát.
    Abrahamoviny dnes oslavuje Stanislav MORAVEC 8.3.1964 (50), ktorý pôsobil v kluboch Inter Bratislava, Slovan Bratislava, Dukla B.Bystrica, Spartak Trnava a vo francúzskom FC Martigues. Reprezentačný dres obliekol 4 krát.
    Ľubomír FAKTOR 8.3.1967 (47) obliekol reprezentačný dres 5 krát. K dlhému radu gratulantov sa pripájame aj my z redakcie Onlajny.eu
     
    Všetkým, ktorí čakajú na možnú radu pri tipovaní dnešného duelu, poradím: Netipujte! V sobotu sa na štadióne v Pomlé môže zrodiť akýkoľvek výsledok. Pri víťazstve domácich si budú fanúšikovia šuškať, že im to „mohli“ dať. Pri remíze a víťazstve hostí, nepresvedčíte fanúšikov, že to „nebolo“ dohodnuté. Ak chcú hostia pomýšľať na postup aj naďalej, musia v Šamoríne bodovať – naplno. Aj napriek tomu sa prikloním k domácemu mužstvu, ktorému dám svoj hlas. Uvidíme „ktorá“ metla bude zametať na víťaznú nôtu.
    Náš tip: 1
     
    Góly, ktoré dával Igor Ležaič sú nenávratne fuč. Vedenie klubu ho po návrate z hosťovania ponúklo na výmenu vedúcemu mužstvu do Podbrezovej, z ktorej si to do Šamorína namieril útočník Tubonemi, ktorý sľubuje, že bude dávať góly. Tešíme sa. Či tomu tak bude dajú odpoveď jarné stretnutia v Šamoríne.
     
    MFK Michalovce je po jesennej časti jedným z možných ašpirantov na postup. Vedenie klubu sa rozhodlo pre radikálnu zmenu, keď odvolalo trénera Jozefa Bubenka, ktorý v rokoch 2000 a 2001 dokázal získať s Interom Bratislava dvakrát po sebe titul i víťazstvo v Slovenskom pohári – double. Na lavičke ho nahradil Ondrej Duda, ktorý sa vrátil z Misie v zahraničí. Prievan v kabíne zaznamenali aj v Michalovciach, kde však bude pôsobiť aj naďalej futbalista roku 2004 Vladimír Janočko o góly v súperových sieťach berie zodpovednosť na svoje kopačky aktuálny líder kanonierov Michal Hamulák.
     
    ŠTK Šamorín po jesennej časti ligy pláva v pokojných vodách, čo tam potom, že dostal v Bardejove trojku. Varadín a spol. už pri mužstve nepracujú. Prišiel nový tréner Miroslav Hýll, ktorý je odborník na hru v bráne, ktorú „okupoval“ v Žiline v Interi Bratislava a v Petržalke. Naposledy pôsobil niekde v Dubaji... ako tréner brankárov. V začínajúcej sa jarnej súťaže nesie „kožu“ na trh ako kouč futbalového mužstva. Aj napriek dobrým chýrom sme trochu skeptickí, ale nechajme prognózy držíme mu palce.
     
    Verte, neverte začíname. Po tom čo odštartovala najvyššia futbalová súťaž je na programe otváranie brán štadiónov aj v druhej najvyššej súťaži. Súťaž bez motívu má svoje jarné pokračovanie a hneď v jeho úvode pútavý duel v Šamoríne, ktorý hostí jedného z možných ašpirantov na postup do Corgoň ligy MFK Michalovce. Teraz to príde. Áno v jarnej časti súťaže sa môžu, ale aj nemusia dosahovať rôzne výsledky, ktoré budú pod dohľadom verejnosti, ale aj odbornej komisie. Nájdu sa odvážlivci, ktorí by chceli napodobniť Hodúra a spol.? Veríme, že nie.
     
    Vítame Vás pri on-line prenose. Stretnutie sa začne o 14:30.

    Jozef Fajták

    Branky: 31. Tubonemi, ?. Vilkovský – 6. Hamulak, 16. Sanchez

    Karty:   77. Hamulák (MIC)


    FC ŠTK 1914 Šamorín: 18Hajduch, 4 MARUŠIN! 5 Cmarko, 6 Mezovsky,, 7Vaško, 9 Javorina, 11 Hutta,12Krišian, 15 Tuboiobiton, 19 Španik, 21 Fulmek
    MFK Zemplín Michalovce: 1 Raška, 3 Gallo, 4 Smrek, 6 Janič," k", 7 Perez, 9 Gamkrelidze, 19 Janočko,, 15 Danko, 19Bayon, 21 Hamuľák, 24 Sanchez
    Náhradníci: 5 Čapek, 14 Regáli, 16 Jacko 20 Podhorin, 23 Micka, 22 Kira

    Rozhodčí: JEŽÍK, Bednár, Hancko
    bahis siteleri