Chanty-Mansijsk – Záhřeb 1:2 (po pr.) | Čeljabinsk – HC Slovan 3:2 (kon.) | Nižněkamsk – Minsk 5:4 (po pr.)
Toljatti – Atlant 2:1 (3:2 po s.n.)
konec
Traktor Čeljabinsk
3:2 (1:1, 1:1, 1:0)
HC Slovan Bratislava
Sobota 18.10.2014, 13:00 • Yunost Sport Palace • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    Semjon KOKUJOV - 3:2
     
    44:51
    Čeljabinsk právě vstřelil branku!
    O branku se snažili hosté, aby si vrátili zpět své vedení, ale místo toho Slovan inkasuje. SEMJON KOKUJOV střílel z vrcholu levého kruhu a svou přesnou střelou mu nedal vůbec žádnou šanci. Traktor tak jde poprvé v tomto utkání do vedení. Hosté to tak nyní budou mít těžké. Ale přeci jenom je do konce třetí třetiny ještě hodně času. Asistence: Oleg Piganovič.
    Anton GLINKIN - 2:2
     
    38:24
    Čeljabinsk právě vstřelil branku!
    Další smolný gól Slovanu. Vlastní branka Sersena znamená srovnání stavu skóre. Čeljabinsku se tak opět podařilo dostat se zpět do zápasu. ANTON GLINKIN pálil z levého kruhu na branku Slovanu. Sersen chtěl svojí hokejkou puk zneškodnit, ale nakonec ho poslal nešťastně do vlastní branky. Domácí tak využili přesilovou hru. Asistence: Andrej Popov.
    Žiga JEGLIČ - 1:2
     
    35:28
    Slovan právě vstřelil branku!
    Tak to byla parádní akce hostujícího celku. Foster pálil od modré čáry a v dráze cesty puku byl připravený ŽIGA JEGLIČ, který tečoval kotouč a poté ho poslal za záda Garnetta. Hosté tak jdou opět do vedení. Asistence: Kurtis Foster, Rok Tičar.
    Jan BULIS - 1:1
     
    19:17
    Čeljabinsk právě vstřelil branku!
    Tak je nakonec těsně před koncem první třetiny vyrovnáno. JAN BULIS vyslal střelu od vrcholu levého kruhu a puk poté nešťastně končí za zády Januse. Slovan si tak vybral smolnou chvilku v dnešním utkání. Nedá se nic dělat, oba týmy tak budou začínat znovu od začátku. Asistence: Stanislav Čistov, Konstantin Panov.
    Tomáš NETÍK - 0:1
     
    00:27
    Slovan právě vstřelil branku!
    A z následného protiútoku se do velmi brzkého vedení dostávají hosté z Bratislavy. Surový objel branku a snažil se poté okamžitě vystřelit. Puk však brankář Garnett vyhodil před sebe a před ním poté vznikla obrovská mela, do které si najel český útočník TOMÁŠ NETÍK, který dokázal puk usměrnit mezi tři tyče domácí branky. Hosté tak jdou do důležitého vedení v tomto utkání. Asistence: Milan Bartovič.

    Vendula Zdražilová

    Branky a nahrávky: 20. Bulis (Čistov, Panov), 39. Glinkin (Popov), 45. Kokujov (Piganovič) – 1. Netík (Bartovič), 36. Jeglič (Foster, Tičar)


    Traktor Čeljabinsk: Garnett (Demčenko) – Quint, Katičev, Borodkin, Piganovič, Aťjušov, Chlystov, Kostromitin – Čistov, Panov, Bulis – Wilson, Peňkovskij, Kokujov – Růžička, Glinkin, Popov – Sajustov, Mokin, Toluzakov
    HC Slovan Bratislava: Janus (Bäcklund) – Štajnoch, Sigalet, Baranka, Sersen, Foster, Starosta, Mihálik – Bartovič, Surový, Netík – Vondrka, Nedorost, Hudáček – Jeglič, Tičar, Nagy – Lunter, White, Bližňák

    Rozhodčí: Akuzovskij, Lazarev – Maťjuša, Karabanov
    bahis siteleri