Den Haag – Zwolle 3:2 (kon.) | GA Eagles – Alkmaar 0:2 (kon.) | Heracles – Utrecht 1:1 (kon.)
konec
Heracles Almelo
1:1 (0:0)
FC Utrecht
Sobota 21.02.2015, 20:45 • Polman Stadion (kapacita 8500 míst) • Nizozemská Eredivisie
Předzápasové kurzy
     
    90+2
    Hosté jsou usazeni na polovině domácích, obklopují jejich šestnáctku a míč se snaží procpat do brány ze všech stran, Almelo se brání zuby nehty!
     
    84
    A je to tady, na hřiště se dostává český útočník Navrátil, který nahrazuje Darriho.
    Veldmate toto utkání nedohraje.
     
    83
    Tak to je pro domácí nepříjemné! Veldmate předvedl téměř totožný faul jako ten, za který dostal první žlutou kartu. rozhodčí ho odměnil kartou i nyní, avšak teď už byla i červená.
     
    82
    To se nám ti hráči nějak rozjeli! Hosté mohli obrátit skóre poté, co Duplan proběhl mezi obránci a už stál sám proti brankáři, avšak nezakončil přesně.
    Sébastian HALLER - 1:1
     
    80
    Utrecht právě vstřelil branku!
    Tak to je neuvěřitelné! Během pár minut máme opět vyrovnáno! Míč se totiž dostal na malé vápno k SÉBASTIANU HALLEROVI, který se s ničím nerozpakoval, povodil si protihráče a vypálil sice doprostřed brány, k jeho štěstí míč parádně zapadl do brány!
     
    79
    Střídání v týmu FC Utrecht: ze hřiště odchází Mark Diemers, přichází Gévero Markiet.
    Denni AVDIĆ - 1:0
     
    76
    Heracles právě vstřelil branku!
    No a vida! Z utahaného fotbalu tu máme zápletku v podobě prvního gólu! Domácí na útočné polovině zabojovali a po autovém vhazování se dostali k míči, do vápna poslali centr, na který si naskočil DENNI AVDIĆ a hlavou jej poslal do sítě! Dvě minuty na hřišti a hned branka!
     
    74
    Střídání v týmu Heracles Almelo: ze hřiště odchází Wout Weghorst, přichází Denni Avdić.
    Rána těsně vedle.
     
    73
    Největší šance zápasu! Darri dostal dobrý pas, s míčem se obtočil kolem obránce, kousek popoběhl a vypálil na vzdálenější tyč! Fanoušci už se zvedali ze sedaček, avšak Darri bránu jen o kousíček minul!
     
    71
    No vida! Domácí se díky několika chybám hostů za sebou dostali až do zakončení, to ale bylo zase nepřesné. I když... Nebylo by ani tak nepřesné, do brány mířilo, avšak ránu zblokoval jeden z obránců Utrechtu.
     
    65
    Střídání v týmu Heracles Almelo: ze hřiště odchází Iliass Bel Hassani, přichází Simon Cziommer.
     
    58
    Žlutou kartu dostává Jeroen Veldmate (Heracles Almelo).
     
    57
    Střídání v týmu FC Utrecht: ze hřiště odchází Oar, přichází Danny Verbeek.
     
    55
    A ona ta chyba přišla! Domácí se dostali do protiútoku, Weghorst poslal přihrávku za obranu, kam si zaběhli hned dva jeho spoluhráči, ani jeden ale balon nedoběhl.
     
    35
    Až po více jak třiceti minutách poměrně tvrdé hry rozhodčí vytahuje první žlutou kartu, kterou vidí hostující Ayoub.
     
    31
    Další krásná akce domácích! Darri zavezl míč po pravé straně a poslal do vápna sice nižší, ale přesný centr. Na ten si naskočil Vujićević a podařilo se mu jej poslat do brány, avšak přesně do míst, kde stál připravený Ruiter.
     
    29
    Darri se dostal s míčem kupředu, obešel dva obránce a z poměrně veliké vzdálenosti vyslal prudkou střelu, kterou musel zlikvidovat Ruiter. Velmi důležitý zákrok!
     
    19
    Stadionem to jen zahučelo! Vujićević se prosmýkl obranou, avšak na posledního obránce neměl síly, takže se s míčem efektivně otočil a nahrál nabíhajícímu si Bal Hassanimu. Ten se do míče opřel z první placírkou, avšak až k brankáři balon nedoplachtil, zblokovali ho obránci.
     
    9
    Linssen předvedl fantastický průnik obranou hostů, obešel hned čtyři hráče, ztroskotal ale na tom posledním, který mu stál v cestě. Balon se ale ještě odrazil k Bel Hassanimu, který se pokoušel z první vystřelit, k míči měl ale poměrně daleko, a jeho střela tak Ruiterovi práci nenadělala.
     
    5
    Linssen se málem dostal do úniku, to by ale v obraně nesměl být Leeuwin, který fantastickým zákrokem připravil nizozemského hráče o balon.

    Tomáš Hála

    Branky: 76. Avdić – 80. Haller

    Karty:   58. Veldmate (HRC) – 35. Ayoub (UTR)   83. Veldmate (HRC)


    Heracles Almelo: Castro – Aktaou, Veldmate, Schenkeveld, Breukers – Fledderus, Bel Hassani (65. Cziommer), Vujičević – Darri (84. Navrátil), Weghorst (74. Avdić), Linssen.
    Náhradníci: Telgenkamp – Koenders, Navrátil, Avdić, Sibum, Cziommer, Zomer.

    FC Utrecht: Ruiter – Kum, Leeuwin, Letschert, Hardeveld – Amrabat, Diemers (79. Markiet), Ayoub – Duplan, Haller, Oar (57. Verbeek).
    Náhradníci: Verhoeven – Markiet, Heerings, Verbeek, Rubin, Ramselaar, Kallon.

    Rozhodčí: Kamphuis – Siebert, Hoksbergen
    bahis siteleri