Schalke – W. Brémy 1:1 (kon.) | Mohuč – Frankfurt 3:1 (kon.) | Augsburg – Leverkusen 2:2 (kon.)
Freiburg – Hoffenheim 1:1 (kon.) | Paderborn – Bayern 0:6 (kon.) | Kolín nad Rýnem – Hannover 1:1 (kon.)
konec
SC Freiburg
1:1 (1:1)
TSG 1899 Hoffenheim
Sobota 21.02.2015, 15:30 • Mage Solar Stadion, Freiburg • Německá Bundesliga
Předzápasové kurzy
     
    Je dobojováno! Ve druhém poločase příliš zajímavého k vidění nebylo, tudíž není divu, že setrval stav z úvodní půle. Za zmínku stojí snad pouze červená karta, kterou v samotném závěru obdržel domácí Torrejón. Ani ta již ale nic neřešila. Freiburg si tak s Hoffenheimem rozdělili body po spravedlivé remíze 1:1. Já vám děkuji za pozornost a u dalšího on-line přenosu nashledanou!

    Střely na branku: 9:7 (17:24:10)
     
    90+3
    Konec zápasu.
     
    90+3
    Standardní stiuace nic nebezpečného nepřinesla, balon stáhl do své moci Bürki.
    Torrejónův ostrý skluz
     
    90+2
    Za ostrý skluz dostává červenou kartu domácí Torrejón (FRE). Hosté budou mít k dispozici volný kop.
     
    90+1
    Elyounoussi se hnedle uvedl faulem, po němž budou rozehrávat hosté. Vše se ale odehrálo v dostatečné vzdálenosti od branky. Lehký centr poté obrana Hoffenheimu odvrátila.
     
    90
    Přímý kop následně pouze prolétl vedle pravé tyče, Baumann vůbec zasahovat nemusel. Poté se pouze postará o výkop. K základní hrací době utkání budou nastaveny dvě minuty.
     
    89
    Freiburg bude rozehrávat volný kop, a to z ne vůbec špatné pozice. Ještě předtím ale hosté vystřídají. Místo Salihoviće naskočí do hry Elyounoussi.
     
    88
    Günter vedl bleskovou protiofenzivu, ovšem hosté se stačili zkonsolidovat a nebezpečí zabránit. Poté se sami bezúspěšně vydali kupředu, Beckův lehký pokus eliminoval Bürki.
     
    87
    Schahin se tlačil kupředu, leč v souboji se Salihovićem si pomohl nedovoleným způsobem. Hlavní sudí tak nařídil rozehrávku pro Hoffenheim.
     
    86
    Minuty velmi rychle plynou, přičemž nic nenasvědčuje tomu, že by mělo přijít rozhodnutí zápasu. Zatím to vypadá, že se budou body dělit na obě strany. Nutno podotknout, že spravedlivě.
     
    85
    Höhn si v souboji s Modestem pomohl nedovoleně, a tak budou rozehrávat hosté. Právě hrot Hoffenheimu míří na hráčskou lavici, nahradí jej Szalai.
     
    84
    Rohový kop nic komplikovaného nepřinesl, po několika přihrávkách se k míči dostal pohotový Baumann, jehož odkop ale základ k protiofenzivně neznamenal.
     
    83
    Kvalitní centr z levé strany kolbiště nebyl nebezpečný, neboť jej odvrátil hostující Abraham. Posléze ještě chtěl z velkého úhlu překvapit Klaus, ovšem Baumann míč srazil na rohový kop.
     
    82
    Firmino se chtěl proháčkovat mezi dvěma beky soupeře, což se mu ale nepodařilo, a tak přišel o balon. Závěr utkání je plný nepřesností.
     
    81
    Domácí to zkusili po levé straně, ovšem hosté balon odkopli včas. Hrát tak může znovu Freiburg, který bude střídat. Místo Guédého zasáhne do hry Schahin.
     
    80
    Volný kop v podání Salihoviće však nenadělal Freiburgu žádné vážnější starosti. Domácí se poté dlouhým odkopem v poklidu osvobodili.
     
    79
    Máme zde další žlutou kartu. Za loket v obličeji svého soupeře dostává karetní trest domácí Guédé (FRE). Rozehrávat tak bude hostující ekipa.
     
    78
    Hosté zvýšili své napadání, momentálně okupují pozice Freiburgu. K žádným vážnějším situacím ale zatím nedochází. Klání se blíží do svého finiše.

    Libor Kucza

    Branky: 25. Höhn (Schmid) – 39. Volland (Modeste)

    Karty:   15. Philipp (FRE), 79. Guédé (FRE) – 23. Schwegler (HOF), 31. Kim Džin-Su (HOF), 61. Salihović (HOF)   90+2. Torrejón (FRE)


    SC Freiburg: Bürki – Günter, Torrejón, Höhn, Riether – Schmid, Darida, Sorg (C), Klaus – Philipp (72. Mehmedi), Guédé (81. Schahin).
    Náhradníci: Mielitz – Krmaš, Schuster, Mujdža, Höfler, Schahin, Mehmedi.

    TSG 1899 Hoffenheim: Baumann – Beck (C), Abraham, Bičakčić, Kim Džin-Su – Schwegler (45. Polanski), Rudy – Volland, Firmino, Salihović (89. Elyounoussi) – Modeste (85. Szalai).
    Náhradníci: Grahl – Toljan, Polanski, Amiri, Schipplock, Elyounoussi, Szalai.

    Rozhodčí: Gagelmann – Jablonski, Gorniak
    thejrc.org