Schalke – W. Brémy 1:1 (kon.) | Mohuč – Frankfurt 3:1 (kon.) | Augsburg – Leverkusen 2:2 (kon.)
Freiburg – Hoffenheim 1:1 (kon.) | Paderborn – Bayern 0:6 (kon.) | Kolín nad Rýnem – Hannover 1:1 (kon.)
konec
SC Freiburg
1:1 (1:1)
TSG 1899 Hoffenheim
Sobota 21.02.2015, 15:30 • Mage Solar Stadion, Freiburg • Německá Bundesliga
Předzápasové kurzy
    Torrejónův ostrý skluz
     
    90+2
    Za ostrý skluz dostává červenou kartu domácí Torrejón (FRE). Hosté budou mít k dispozici volný kop.
     
    89
    Freiburg bude rozehrávat volný kop, a to z ne vůbec špatné pozice. Ještě předtím ale hosté vystřídají. Místo Salihoviće naskočí do hry Elyounoussi.
     
    85
    Höhn si v souboji s Modestem pomohl nedovoleně, a tak budou rozehrávat hosté. Právě hrot Hoffenheimu míří na hráčskou lavici, nahradí jej Szalai.
     
    81
    Domácí to zkusili po levé straně, ovšem hosté balon odkopli včas. Hrát tak může znovu Freiburg, který bude střídat. Místo Guédého zasáhne do hry Schahin.
     
    79
    Máme zde další žlutou kartu. Za loket v obličeji svého soupeře dostává karetní trest domácí Guédé (FRE). Rozehrávat tak bude hostující ekipa.
     
    72
    Je tomu skutečně tak. Místo Philippa naskočí na zelený pažit Mehmedi. Co přinese tato změna?
    Solidní možnost hostujícího celku
     
    69
    Tak to byla velmi zajímavá možnost Hoffenheimu. Volland se agilně proháčkoval až do velkého vápna, kde předložil přihrávku Firminovi. Ten ale ve skluzu zamířil nepřesně.
     
    61
    Salihović (HOF) velice horlivě diskutoval se sudím, načež se hlavní arbitr nerozpakoval a za toto nesportovní chování udělil žlutou kartu.
    Polanski orazítkoval pravou tyč
     
    52
    Po přímém kopu v podání Hoffenheimu nastal před svatyní závar, po němž se dostal ke střele Polanski. Dělovku hostujícího borce Bürki jen lehce přizvedl, načež balon orazítkoval pravou tyč!
     
    45
    Volland se opět dostal k zakončení, nyní ale svůj projektil nasměroval nad. Hosté ještě před koncem poločasu vystřídají. Schweglera nahradí Polanski.
    Kevin VOLLAND - 1:1
     
    39
    Hoffenheim právě vstřelil branku!
    Tak to byla fotbalová paráda. KEVIN VOLLAND dostal do středu pole balon, s nímž se poté rozběhl na branku. Následně neotálel a přesně mířenou dělovkou vymetl levý horní růžek Bürkiho svatyně.
     
    31
    Další žlutá karta pro hosty. Za tvrdý střet se soupeřem je potrestán Kim Džin-Su (HOF).
    Immanuel HÖHN - 1:0
     
    25
    Freiburg právě vstřelil branku!
    Domácí jdou do vedení, Hoffenheimu se nedisciplinovanost vymstila. Centr z pravé strany doplachtil přímo na kopačku IMMANUELA HÖHNA, který z voleje umístil balon ke vzdálenější tyči. Nádherný fotbalový moment.
    Ostrý zákrok hostujícího Schweglera
     
    23
    Bude se opět udělovat žlutá karta, kterou dostane hostující Schwegler (HOF). Defenzivně laděný středopolař Hoffenheimu zcela evidentně podrazil svého soka. Výroku se ani příliš nepodivuje.
     
    15
    Tentokráte se již žlutá karta udělovat bude. Philipp (FRE) velmi ostře vlétl do svého soka, současně jej také udeřil loktem do obličeje. Sudí Gagelmann tak neváhá a ihned trestá.
    Slibná možnost domácího celku
     
    9
    Vynikající akce domácího celku! Darida dostal pas do velkého vápna, kde se následně zorientoval a přihrál lépe postavenému spoluhráči. Ten ale na Baumanna nevyzrál. Freiburg se navíc zlobí, neboť opakovaný záznam prokázal, že hostující zadák zasáhl míč rukou.

    Libor Kucza

    Branky: 25. Höhn (Schmid) – 39. Volland (Modeste)

    Karty:   15. Philipp (FRE), 79. Guédé (FRE) – 23. Schwegler (HOF), 31. Kim Džin-Su (HOF), 61. Salihović (HOF)   90+2. Torrejón (FRE)


    SC Freiburg: Bürki – Günter, Torrejón, Höhn, Riether – Schmid, Darida, Sorg (C), Klaus – Philipp (72. Mehmedi), Guédé (81. Schahin).
    Náhradníci: Mielitz – Krmaš, Schuster, Mujdža, Höfler, Schahin, Mehmedi.

    TSG 1899 Hoffenheim: Baumann – Beck (C), Abraham, Bičakčić, Kim Džin-Su – Schwegler (45. Polanski), Rudy – Volland, Firmino, Salihović (89. Elyounoussi) – Modeste (85. Szalai).
    Náhradníci: Grahl – Toljan, Polanski, Amiri, Schipplock, Elyounoussi, Szalai.

    Rozhodčí: Gagelmann – Jablonski, Gorniak
    bahis siteleri