Schalke – Darmstadt 1:1 (kon.) | Frankfurt – Augsburg 1:1 (kon.) | Kolín nad Rýnem – Wolfsburg 1:1 (kon.)
Hannover – Leverkusen 0:1 (kon.) | Hoffenheim – Bayern 1:2 (kon.) | Hamburg – Stuttgart 3:2 (kon.)
konec
FC Schalke 04
1:1 (0:1)
SV Darmstadt 98
Sobota 22.08.2015, 15:30 • Veltins Arena, Gelsenkirchen • Německá Bundesliga • 2. kolo
Předzápasové kurzy
    90+5. Situace mezi Sulu a Draxlerem
     
    90+5
    Klaas-Jan Huntelaar si počínal v souboji s Aytou Sulu velmi tvrdě a poslal tureckého stopera k zemi. Následně se do lehčí strkanice dostal Julian Draxler, který si to chtěl s Turkem vyříkat. To však nedovolili hráči Darmstadtu!
     
    90+4
    Další žlutou kartu v tomto utkání dostává hostující Sandro Wagner, který velmi tvrdě dohrál na pravé straně Johannese Geise. Žlutá karta zcela zaslouženě!
     
    88
    Další velkou příležitost na vedoucí branku právě promrhalo Schalke! Před vápnem Choupo-Moting skvěle uvolnil Leroye Saného, jehož tvrdá rána však mířila nad branku Mathenii!
     
    87
    Konstantin Rausch se dnes vydal opravdu ze všech sil a zaslouženě odchází z trávníku. Na poslední minuty si atmosféru zaplněné Veltins Areny vyzkouší Tobia Kempe.
     
    83
    Střídání v týmu SV Darmstadt 98: ze hřiště odchází Dominik Stroh-Engel, přichází Sandro Wagner.
     
    82
    Schalke pokračuje v tlaku! Na pravé straně se uvolnil Choupo-Moting, který až na druhý pokus dokázal dostat míč do vápna, kam si naběhl Julian Draxler. Jeho ránu však zablokoval stoper Caldirola!
    81. Leroy Sané branku nakonec nevstřelil, Mathenia udržel míč před brankovou čárou
     
    81
    Leroy Sané se mohl hned po svém příchodu stát hrdinou! Další standardní situaci zahrál Johannes Geis, jehož centr našel ve vápně právě hlavu mladého německého záložníka. Jeho hlavička Mathenia vyrazil, nicméně míč se následně odrazil od tyče a zůstal ležet na brankové čáře! Mathenia se k míči dostal velmi rychle a dokázal ho před čárou udržet!
     
    80
    André Breitenreiter provádí druhé střídání v tomto zápase! Ze hřiště jde Marco Höger, kterého nahrazuje Leroy Sané.
    74. Johannes Geis trefil z přímého kopu břevno!
     
    74
    Teď bylo Schalke velmi blízko vyrovnání! Po dalším nedovoleném zákroku na Klaase-Jana Huntelaar kopak Johannes Geis další zajímavou standardní sitauci. Mladý německý záložník se opřel do míče skvěle, nicméně trefil pouze břevno! Následná dorážka Huntelaara mířila vysoko nad!
     
    73
    I domácí trenér André Breitenreiter provádí své první střídání v tomto zápase. Auto skvělé nahrávky na vyrovnávací branku, Franco Di Santo jde ze hřiště. Na jeho místo nastupuje mladý talent německého klubu, Max Meyer!
     
    68
    Teď to však domácí talent Julian Draxler přehnal s důrazem. Zcela zbytečně poslal k zemi Marcela Heller, který německému záložníkovi unikal na pravé straně. Za svůj zákrok zcela zaslouženě dostává žlutou kartu. Draxler se však následně gentelmansky svému protihráči za zákrok omluvil!
    59. Hlavička Huntelaara mířila pouze do rukavic Mathenia
     
    59
    Teď mohlo jít Schalke do vedení! Na levé straně si dokázal německý super-talent Julian Draxler udělat prostor a poslal do vápna luxusní centr, který dopadl přímo na hlavu Klasse-Jana Huntelaara. Nizozemský kanonýr však mířil pouze do míst, kde se nacházel Mathenia!
     
    52
    Marco Sailer hned po svém příchodu dostává žlutou kartu! Na pravé straně zkušený německý záložník nestíhal v souboji s Júniorem Caicarou a brazilského obránce poslal k zemi. Hlavní sudí udělil žlutou kartu velmi správně!
     
    50
    Hostující trenér Dirk Schuster reaguje na obdrženou branku prvním střídáním v tomto zápase. Skvělý výkon v tomto utkání podal Marko Vrančić. Záložník s chorvatskými kořeny však v dnešním utkání končí a na jeho místo přichází Marco Sailer!
    48. Na druhé straně mohl odpovědět Marcel Heller, který však mířil mimo!
     
    48
    Darnstadt si však mohl vzít vedení bleskově zpět! Na pravé straně se skvěle uvolni Marcel Heller, který mířil na přední tyč. Jeho tvrdá rána však mířila těsně mimo! Fährmann si na míč sáhl a Darmstadt bude zahrávat rohový kop!
    47. Julian DRAXLER - 1:1
     
    47
    Schalke právě vstřelilo branku!
    Tak to je parádní vstup domácího celku do druhého poločasu! Po dvou minutách svěřenci André Breitenreitera srovnávají skóre! Po autovém vhazování Caicara se míč dostal na pravou stranu, kde se nacházel Franco Di Santo. Bývalý hráč Werderu Brémy poslal přízemní centr do vápna, kde míč tečoval JULIAN DRAXLER a míč skončil v síti!
    37. I Schalke mělo dvě zajímavé příležitosti ke skorování
     
    37
    Teď zahrozilo i Schalke! Nejdříve se ve vápně dokázal uvolnit Julian Draxler, který vyslal tvrdou přízemní střelu, kterou však zablokoval Sulu. Následně vypálil ze střední vzdálenosti Johannes Geis, jehož ránu zablokoval na rohový kop Konstantin Rausch!
    34. Obrovská šance Marca Vrančiće
     
    34
    Schalke z rohového kopu branku Darmstadtu neohrozilo. Následně však domácí celek zcela propadl ve středu hřiště a hosté šli do přečíslení! Ve vápně se skvěle uvolnit Marco Vrančić, který vypálil, avšak skvělý zákrok předvedl Ralf Fährmann, který zachránil domácí celek od druhé inkasované branky!
     
    11
    Na druhé straně se pokoušelo Schalke o překvapivou odpověd. Ze střední vzdálenosti to zkusil velký německý talent Julian Draxler. Střela však mířila těsně mimo! Christian Mathenia plachtil vzduchem zbytečně!
    9. Konstantin RAUSCH - 0:1
     
    9
    Darmstadt právě vstřelil branku!
    Překvapení je na světě! Darmstadt je za svou aktivní hru odměněn a v deváté minutě jde do vedení! Dlouhý výkop brankáře Mathenia dolétl až k vápnu Schalke, kde Stoh-Engel dokázal dostat míč do míst, kde se nacházel KONSTANTIN RAUSCH. Střela zkušeného záložníka zamířila přesně k tyči!

    Jan Havlovic

    Branky: 47. Draxler (Di Santo) – 9. Rausch (Stroh-Engel)

    Karty:   68. Draxler (SCH) – 52. Sailer (DAM), 90+4. Wagner (DAM)


    FC Schalke 04: Fährmann – Caiçara, Matip, Neustädter, Aogo – Choupo-Moting, Geis, Höger (80. Sané), Draxler – Di Santo (73. Meyer), Huntelaar.
    Náhradníci: Gspurning – Kolašinac, Meyer, Goretzka, Sané, Ayhan, Riether.

    SV Darmstadt 98: Mathenia – Garics, Sulu, Caldirola, Holland – Heller, Niemeyer, Vrančić (50. Sailer), Rausch (87. Kempe) – Gondorf – Stroh-Engel (83. Wagner).
    Náhradníci: Platins – Sailer, Rosenthal, Kempe, Wagner, Jungwirth, J. Díaz.

    Rozhodčí: Brand – Schröder, Assmuth (vš. Německo)
    bahis siteleri