Jekatěrinburg – Omsk 3:2 (po pr.) | Chanty-Mansijsk – Barys 1:0 (kon.) | Magnitogorsk – Novosibirsk 3:2 (2:1 po s.n.)
Čeljabinsk – Vladivostok 2:1 (2:1 po s.n.) | Ufa – Novokuzněck 4:1 (kon.) | Toljatti – Čerepovec 0:2 (kon.)
Kazaň – CSKA Moskva 6:3 (kon.) | Nižněkamsk – Chabarovsk 3:2 (kon.) | Jaroslavl – Minsk 4:0 (kon.)
Soči – N.Novgorod 0:1 (kon.)
konec
Ak Bars Kazaň
6:3 (1:0, 2:2, 3:1)
CSKA Moskva
Pátek 18.09.2015, 18:00 • TatNeft Arena • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    Albert JARULLIN - 6:3
     
    58:27
    Kazaň vstřelila branku!
    Hosty za hru bez gólmana vytrestal střelou do opuštěné svatyně ALBERT JARULLIN. Je rozhodnuto!
    Alexander RADULOV - 5:3
     
    56:52
    CSKA právě vstřelilo branku!
    Když jsem chtěl konstatovat, že hostující snaze schází střelba, přišla výstavní rána ALEXANDERA RADULOVA, který z pravého kruhu vymetl šibenici nad lapačkou brankáře Garipova – 5:3. Asistence: Simon Hjalmarsson.
    Justin AZEVEDO - 5:2
     
    45:45
    Kazaň vstřelila branku!
    Bleskový protiútok domácích končí pátým gólem v síti Galimova! Oscar Möller uvolnil JUSTINA AZEVEDA, který to udělal mazácky a forhendovou kličkou si vychutnal gólmana CSKA. Bývalý útočník Lva Praha tak dnes přidává ke třem asistencím i gól. Asistence: Oscar Möller.
    Fjodor MALYCHIN - 4:2
     
    40:53
    Kazaň vstřelila branku!
    Domácí vedou podruhé v zápase o dvě branky! FJODOR MALYCHIN dostal přihrávku na levý kruh a ranou na vyrážečku prostřelil brankáře Galimova – 4:2. Asistence: Jakov Rylov a Justin Azevedo.
    Oscar MÖLLER - 3:2
     
    37:14
    Kazaň vstřelila branku!
    Domácí se v závěru třetiny srovnali a berou si ztracené vedení zpět! Po nahrávce Azeveda se dostal k puku OSCAR MÖLLER a z poměrně velké vzdálenosti překonal Galimova, jenž na kotouč lapačkou nedosáhl. Asistence: Mattias Sjögren a Justin Azevedo.
    Jan MURŠAK - 2:2
     
    30:04
    CSKA právě vstřelilo branku!
    Armádní klub zkrácenou přesilovku využívá a srovnává na 2:2! Hjalmarsson našel mezi kruhy JANA MURŠAKA, který se z první trefil nad Garipovovu lapačku. Asistence: Dmitrij Kugryšev a Simon Hjalmarsson.
    Alexander RADULOV - 2:1
     
    23:46
    CSKA právě vstřelilo branku!
    Hostům stačilo 23 sekund na to, aby snížili! Pohotová střela ALEXANDERA RADULOVA, kterou ruský bohatýr vyslal již v pádu, končí až za zády překvapeného gólmana Garipova! Domácí reklamují faul nahrávajícího Panina na bránícího hráče, ale rozhodčí nic takového neviděli – 2:1. Asistence: Grigorij Panin.
    Igor MIRNOV - 2:0
     
    23:23
    Kazaň vstřelila branku!
    Domácí přesilovou hru využívají a vedou už o dvě branky! Vladimir Tkačjov projel až před branku a jeho práci dokončil důrazný IGOR MIRNOV, který doslova dotlačil puk za brankovou čáru. Asistence: Vladimir Tkačjov.
    Arťjom LUKOJANOV - 1:0
     
    09:24
    Kazaň vstřelila branku!
    Domácí se prosazují ve vlastním oslabení! Za brankou vybojoval kotouč Azevedo, který ho nahrál mezi kruhy ARŤJOMOVI LUKOJANOVOVI a kapitán Kazaně překonal Galimova bekhendovou střelou. Asistence: Justin Azevedo.

    Martin Augustin

    Branky a nahrávky: 10. Lukojanov (Azevedo), 24. Mirnov (Tkačjov), 38. Möller (Sjögren, Azevedo), 41. Malychin (Rylov, Azevedo), 46. Azevedo (Möller), 59. Jarullin – 24. Radulov (Panin), 31. Muršak (Kugryšev, Hjalmarsson), 57. Radulov (Hjalmarsson)


    Ak Bars Kazaň: Garipov (Jaroslavlev) – Zacharčuk, Musin, Rylov, Jarullin, V. Denisov, Ďaloga, Tokranov – Obuchov, Malychin, Archipov – Sjögren, Azevedo, Möller – Mirnov, Tkačjov, Lukojanov (C) – Michejev, Goluběv, Protapovič.
    CSKA Moskva: Galimov (Fasth) – D. Denisov (C), Zaicev, Kutuzov, Kiselevič, Ožiganov, Blažijevskij, Panin – Platt, Da Costa, Radulov – Kugryšev, Muršak, Hjalmarsson – Makarov, Andronov, Ljubimov – Košelev, Mamin, Stoljarov – Korotkov.

    Rozhodčí: Olenin, Boman – Šichanov, Golovjov
    bahis siteleri