Jekatěrinburg – Omsk 3:2 (po pr.) | Chanty-Mansijsk – Barys 1:0 (kon.) | Magnitogorsk – Novosibirsk 3:2 (2:1 po s.n.)
Čeljabinsk – Vladivostok 2:1 (2:1 po s.n.) | Ufa – Novokuzněck 4:1 (kon.) | Toljatti – Čerepovec 0:2 (kon.)
Kazaň – CSKA Moskva 6:3 (kon.) | Nižněkamsk – Chabarovsk 3:2 (kon.) | Jaroslavl – Minsk 4:0 (kon.)
Soči – N.Novgorod 0:1 (kon.)
konec
Ak Bars Kazaň
6:3 (1:0, 2:2, 3:1)
CSKA Moskva
Pátek 18.09.2015, 18:00 • TatNeft Arena • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    Albert JARULLIN - 6:3
     
    58:27
    Kazaň vstřelila branku!
    Hosty za hru bez gólmana vytrestal střelou do opuštěné svatyně ALBERT JARULLIN. Je rozhodnuto!
     
    58:15
    Hosté to zkoušejí bez brankáře!
    Alexander RADULOV - 5:3
     
    56:52
    CSKA právě vstřelilo branku!
    Když jsem chtěl konstatovat, že hostující snaze schází střelba, přišla výstavní rána ALEXANDERA RADULOVA, který z pravého kruhu vymetl šibenici nad lapačkou brankáře Garipova – 5:3. Asistence: Simon Hjalmarsson.
     
    55:26
    Alexander Radulov donutil k faulu Mattiase Sjögrena. Jasné držení.
     
    51:08
    Emoce planou! Stepan Zacharčuk dostává dvě minuty za krosček. Přesilovku bude hrát CSKA.
     
    50:29
    Bitka! Domácí Goluběv si to rozdává s Korotkovem!
     
    47:35
    Na trestných lavicích je teď hodně plno! Roman Ljubimov (CSKA) – 2 minuty za vysokou hůl. Domácí budou hrát přesilovku 4 na 3.
     
    47:12
    Další vyloučení! Mattias Sjögren držel Jana Muršaka, který se po něm ohnal a oba hokejisté se přidávají ke svým kolegům na trestných lavicích.
     
    46:24
    Máme tu tresty na obou stranách za hrubost. Pokračovat se ale bude ve hře 5 na 5. Na 2+2 minuty byli vyloučeni domácí Fjodor Malychin a Arťjom Lukojanov a stejné tresty obdrželi také hráči CSKA Geoff Platt a Maxim Mamin.
    Justin AZEVEDO - 5:2
     
    45:45
    Kazaň vstřelila branku!
    Bleskový protiútok domácích končí pátým gólem v síti Galimova! Oscar Möller uvolnil JUSTINA AZEVEDA, který to udělal mazácky a forhendovou kličkou si vychutnal gólmana CSKA. Bývalý útočník Lva Praha tak dnes přidává ke třem asistencím i gól. Asistence: Oscar Möller.
     
    43:46
    Před brankovištěm se dostal ke kotouči Radulov a místo zakončení se rozhodl objet branku. Poté nahrál Denisovovi, jenž ale trefil jen dezorientovaného Garipova, který vůbec netušil, kde je puk.
    Fjodor MALYCHIN - 4:2
     
    40:53
    Kazaň vstřelila branku!
    Domácí vedou podruhé v zápase o dvě branky! FJODOR MALYCHIN dostal přihrávku na levý kruh a ranou na vyrážečku prostřelil brankáře Galimova – 4:2. Asistence: Jakov Rylov a Justin Azevedo.
     
    38:54
    Rozhodčí vylučuje za podražení Dmitrije Kugryševa, jenž fauloval zcela zbytečně v útočném pásmu. Je tu tedy přesilová hra Kazaně.
    Oscar MÖLLER - 3:2
     
    37:14
    Kazaň vstřelila branku!
    Domácí se v závěru třetiny srovnali a berou si ztracené vedení zpět! Po nahrávce Azeveda se dostal k puku OSCAR MÖLLER a z poměrně velké vzdálenosti překonal Galimova, jenž na kotouč lapačkou nedosáhl. Asistence: Mattias Sjögren a Justin Azevedo.
     
    35:55
    Rychlonohý Marek Ďaloga se z pozice obránce dostal až před Galimova, který dobrým zákrokem udržel hostům nerozhodný stav. Hezká individuální akce bývalého beka Pardubic a Sparty.
     
    33:08
    Nyní našel Radulov křížným pasem Da Costu, který z první těsně minul!
     
    32:34
    Radulov nahrál před branku Plattovi, který z bezprostřední blízkosti zvedl puk až do ochranné sítě!
     
    32:15
    Domácí Albert Jarullin za brankou sroloval Sergeje Andronova a dvě minuty si posedí za hrubost.
     
    31:40
    Do velké šance se dostal Panin, který zblízka zakončoval pohlednou kombinaci CSKA. Garipov svůj tým podržel a má puk ve výstroji. Reklamní přestávka.
    Jan MURŠAK - 2:2
     
    30:04
    CSKA právě vstřelilo branku!
    Armádní klub zkrácenou přesilovku využívá a srovnává na 2:2! Hjalmarsson našel mezi kruhy JANA MURŠAKA, který se z první trefil nad Garipovovu lapačku. Asistence: Dmitrij Kugryšev a Simon Hjalmarsson.
     
    28:19
    Po levé straně ujel Malychin, ale Galimov byl na místě. Domácí útočník pak navíc gólmana CSKA sekl a síly na ledě se tedy vyrovnají.
     
    24:11
    Igor Makarov i Vladimir Denisov pro dnešek dohráli. Makarov ještě obdržel navíc pětiminutový trest za faul kolenem a domácí tedy budou hrát dlouhou přesilovku.
     
    24:11
    Je tu bitka! Hostující Igor Makarov sestřelil slovenského obránce Kazaně Marka Ďalogu, což vyprovokovalo domácí hokejisty k odvetě. Do Makarova se okamžitě pustil Vladimir Denisov.
    Alexander RADULOV - 2:1
     
    23:46
    CSKA právě vstřelilo branku!
    Hostům stačilo 23 sekund na to, aby snížili! Pohotová střela ALEXANDERA RADULOVA, kterou ruský bohatýr vyslal již v pádu, končí až za zády překvapeného gólmana Garipova! Domácí reklamují faul nahrávajícího Panina na bránícího hráče, ale rozhodčí nic takového neviděli – 2:1. Asistence: Grigorij Panin.
    Igor MIRNOV - 2:0
     
    23:23
    Kazaň vstřelila branku!
    Domácí přesilovou hru využívají a vedou už o dvě branky! Vladimir Tkačjov projel až před branku a jeho práci dokončil důrazný IGOR MIRNOV, který doslova dotlačil puk za brankovou čáru. Asistence: Vladimir Tkačjov.
     
    22:15
    Hostující Sergej Adronov zahákoval Lukojanova a jde na trestnou lavici.
     
    19:41
    Hosté si v závěru třetiny vytvořili tlak a získali alespoň přesilovou hru. Albert Jarullin před brankou fauloval Hjalmarssona a je vyloučen za nedovolené bránění.
     
    16:14
    První lajna CSKA si vytvořila velký tlak! Dorážku Da Costy však pokryl Garipov, jenž má puk někde pod sebou.
     
    13:29
    Tkačjov svým průnikem donutil k faulu hostujícího obránce Alexandera Kutuzova. Kazaň si zahraje přesilovku.
    Arťjom LUKOJANOV - 1:0
     
    09:24
    Kazaň vstřelila branku!
    Domácí se prosazují ve vlastním oslabení! Za brankou vybojoval kotouč Azevedo, který ho nahrál mezi kruhy ARŤJOMOVI LUKOJANOVOVI a kapitán Kazaně překonal Galimova bekhendovou střelou. Asistence: Justin Azevedo.
     
    08:24
    Hosté budou hrát přesilovku. Právě Denis Goluběv je vyloučen za hákování.
     
    08:16
    Snad vůbec první nebezpečná akce Kazaně! Hosté sice zblokovali střelu od modré, ale puk se odrazil přímo na hůl Goluběva, který měl na levém kruhu spoustu času zamířit. Naštěstí pro CSKA trefil jen brankáře Galimova.
     
    03:32
    Hosté jsou zatím aktivnější. Nyní Kazani zatápěla jejich druhá formace a blízko ke gólu byl Hjalmarsson, jenž před odkrytou brankou promáchl skákavý kotouč.

    Martin Augustin

    Branky a nahrávky: 10. Lukojanov (Azevedo), 24. Mirnov (Tkačjov), 38. Möller (Sjögren, Azevedo), 41. Malychin (Rylov, Azevedo), 46. Azevedo (Möller), 59. Jarullin – 24. Radulov (Panin), 31. Muršak (Kugryšev, Hjalmarsson), 57. Radulov (Hjalmarsson)


    Ak Bars Kazaň: Garipov (Jaroslavlev) – Zacharčuk, Musin, Rylov, Jarullin, V. Denisov, Ďaloga, Tokranov – Obuchov, Malychin, Archipov – Sjögren, Azevedo, Möller – Mirnov, Tkačjov, Lukojanov (C) – Michejev, Goluběv, Protapovič.
    CSKA Moskva: Galimov (Fasth) – D. Denisov (C), Zaicev, Kutuzov, Kiselevič, Ožiganov, Blažijevskij, Panin – Platt, Da Costa, Radulov – Kugryšev, Muršak, Hjalmarsson – Makarov, Andronov, Ljubimov – Košelev, Mamin, Stoljarov – Korotkov.

    Rozhodčí: Olenin, Boman – Šichanov, Golovjov
    bahis siteleri