Plzeň – Litvínov 4:3 (po pr.) | Mladá Boleslav – Liberec 3:1 (kon.) | Chomutov – Zlín 2:1 (1:0 po s.n.)
Pardubice – K. Vary 4:3 (kon.) | Kometa Brno – Olomouc 2:3 (0:1 po s.n.) | Sparta – Mountfield HK 4:3 (3:2 po s.n.)
po s.n. (0:1)
HC Kometa Brno
2:3 (0:1, 1:0, 1:1 - 0:0)
HC Olomouc
Pátek 25.09.2015, 18:00 • DRFG Arena, Brno • Tipsport extraliga • 5. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
    Petr KAFKA - 2:3
    Zdroj: www.tipsport.cz
     
    V samostatných nájezdech zvítězil tým HC Olomouc.
    Autorem vítězné branky je PETR KAFKA.
     
    V Brně je letos podruhé vyprodáno, do DRFG Areny si dnes našlo cestu 7700 diváků.
     
    54:48
    Knotek se málem dostal do zajímavého brejku, za záchrannou brzdu ovšem zatáhl Tomáš Malec, který míří na trestnou lavici na dvě minuty za hákování. Přesilovka pro Olomouc.
    51:37 Tomáš VALENTA - 2:2
    Zdroj: www.tipsport.cz
     
    51:37
    Olomouc právě vstřelila branku!
    Hanáci se při hře čtyři na čtyři dokázali prosadit a srovnávají stav zápasu. TOMÁŠ VALENTA svižně vystřelil z pravého kruhu a trefil přesně levý horní růžek Falterovy brány, který nestačil zareagovat. Asistence: Jakub Herman, Jan Eberle.
     
    50:35
    Přesilová hra Olomouce je u konce. Dvě minuty za podražení v souboji o kotouč dostal Petr Kafka.
     
    49:56
    Hosté mají ideální příležitost ke srovnání zápasu. Dvě minuty za podražení dostal i přes nevoli fanoušků Komety Jozef Kováčik. Za katrem si posedí již podruhé v této třetině.
    47:20 Vojtěch NĚMEC - 2:1
    Zdroj: www.tipsport.cz
     
    47:20
    Kometa právě vstřelila branku!
    Modrobílí výhodnou přesilovou hrou nepohrdli a poprvé v zápase se dostávají do vedení. VOJTĚCH NĚMEC napálil kotouč z levého kruhu a ten se od Skrbka odrazil do brány. Asistence: Jan Hruška, Tomáš Kaberle.
     
    46:51
    A situace na ledě bude ještě zajímavější. Dvouminutový trest totiž za hru vysokou holí dostal také Radim Kucharczyk. Domácí budou hrát výhodnou přesilovku čtyři na tři.
     
    46:45
    Modrobílí si ani nevypracovali přesilovkový tlak a už jim hra v početní převaze končí. Dvě minuty za nedovolené bránění obdržel Jozef Kováčik.
     
    45:54
    Domácí si zahrají přesilovku. Dvě minuty za krosček obdržel Adam Zeman.
     
    43:59
    Po Kafkově pohotové střele z levého kruhu, dorážel bruslí kotouč bezděčně jeden z hráčů Olomouce, puk mířil těsně mimo Falterovu levou tyč.
     
    39:31
    V době, kdy už domácí hrají v plném počtu, Konrád špatně rozehrál za bránou a po rychlé přihrávce mohl zakončovat do odkryté brány z mezikruží Němec, ovšem brankář Olomouce se dokázal vrátit do své svatyně a vyrazit puk.
     
    37:21
    Domácí špatně vystřídali a v jednu chvíli jich na ledové ploše operovalo šest. Rozhodčí udělil střídačce Komety dvouminutový trest, který odpyká Vojtěch Němec.
     
    33:46
    Šance pro Olomouc, jak zastavit tlak domácího týmu. Dvě minuty za nedovolené bránění obdržel Richard Stehlík a Hanáci si zahrají druhou početní převahu.
     
    32:53
    Tváří v tvář Konrádovi se ocitl i Petr Tenkrát po dobré přihrávce od jednoho ze spoluhráčů. V novém působišti se mohl uvést gólem, ovšem Konrád byl proti a eliminoval šanci domácího veterána.
     
    32:32
    Antonín Honejsek se rozjel k trestnému střílení a snažil se poslat kotouč mezi Konrádovy betony, brankář Olomouce si tento prostor pohlídal a podržel své mužstvo.
     
    32:32
    Obrovská chyba Skrbka, který nechal kotouč za sebou Honejskovi, který jel sám na bránu, ovšem byl nakonec faulován olomouckým hráčem. Rozhodčí nařídil trestné střílení.
     
    29:51
    Šance Komety dokonat obrat. Adam Zeman podrazil v pravém kruhu Antonína Honejska a oslabuje své mužstvo.
     
    28:07
    Domácí jsou rázem při chuti a ještě podpořit už tak dobrou náladu v DRFG Areně mohl Čermák, který dostal dobrou přihrávku do mezikruží od Vondráčka, kapitán Komety si potáhl kotouč a z bekhendu vypálil, Konrád zareagoval a vyrazil puk.
    27:16 Jan HRUŠKA - 1:1
    Zdroj: www.tipsport.cz
     
    27:16
    Kometa právě vstřelila branku!
    Domácí bleskově využívají přesilovou hru. Kaberle přihrál na pravý kruh JANU HRUŠKOVI, který vypálil k bližší tyči a kotouč propadl Konrádovi mezi lapačkou a tělem. Asistence: Tomáš Kaberle, Vojtěch Němec.
     
    27:10
    Přesilová hra pro Kometu. Dvě minuty za hákování obdržel Jakub Herman.
     
    22:29
    Petr Tenkrát atakoval Konráda při rozehrávce a rozhodčí jej za poslal na trestnou lavici. První přesilovka pro Olomouc.
     
    22:10
    Hosté jsou hodně jedovatí i ve druhé třetině, Zeman střílel zblízka bekhendem těsně mimo bránu.
     
    19:14
    Obrovská šance Knotka, který dostal dobrou přihrávku do pravého kruhu, odtud olomoucký útočník střílel z první a jen těsně netrefil bránu.
     
    12:34
    Domácí se mohou vrátit do hry při své první přesilové hře. Radim Kucharczyk zastavil nedovoleně rychlý brejk Komety a rozhodčí jej za to vyloučil na dvě minuty za nedovolené bránění.
     
    10:13
    Čtvrtá formace Olomoucezatím exceluje, už mohla mít prsty v druhém gólu hostujícího celku. Skrbek našel Vyrůbalíka, který měl před sebou odkrytou branku, ovšem střela mu vůbec nesedla.
     
    06:27
    A další tyčka zazvonila za Falterovými zády, tentokrát po střele Robina Staňka od modré čáry.
     
    06:19
    Kometu nyní zachránila tyčka, která zazvonila po střele jednoho z olomouckých útočníků.
    02:51 Aleš JERGL - 0:1
    Zdroj: www.tipsport.cz
     
    02:51
    Olomouc právě vstřelila branku!
    Hosté otevírají skóre utkání poté, co se čtvrtá formace usadila v útočném pásmu. ALEŠ JERGL vypálil zpoza levého kruhu k tyči a poprvé v dnešním zápase prostřelil Faltera. Asistence: Martin Vyrůbalík.
     
    01:25
    Čermák uvolnil Petra Tona, který mohl hned při svém střídání v této sezoně otevřít skóre utkání, Konrád jej však vychytal, když si pohlídal prostor mezi betony.
    Marken.cz

    Václav Petrů

    Branky a nahrávky: 28. Hruška (Kaberle, Němec), 48. Němec (Hruška, Kaberle) – 3. Jergl (Vyrůbalík), 52. Valenta (Herman, Eberle), rozh. náj. Kafka

    Samostatné nájezdy:

    1. série:
    0:0   Němec (KOM)
    0:0   Jegl (OLO)
    2. série:
    0:0   Hruška (KOM)
    0:0   Zeman (OLO)
    3. série:
    0:0   Ostřížek (KOM)
    0:1   Kafka (OLO)


    HC Kometa Brno: Falter (Čiliak) – Stehlík, Kaberle, Kováčik, Hanzlík, Kuboš, Malec – Němec, Hruška, Ostřížek – Honejsek, Raška, Káňa – Ton, Čermák (C), Tenkrát – Vondráček, Koreis, Burian
    HC Olomouc: Konrád (Vošvrda) – Vyrůbalík (C), Skrbek, Jaroměřský, Valenta, Odrušek, Staněk, Nesvadba – Laš, Knotek, Kafka – Mikúš, Zeman, Holec – Vodný, Řípa, Eberle – Jergl, Herman, Kucharczyk

    Rozhodčí: Fraňo, Hrubý – Flegl, Polonyi

    Diváci: 7700 (vyprodáno)
    bahis siteleri