HC Plzeň – Č. Budějovice 4:3 (kon.) | Mladá Boleslav – Liberec 5:2 (kon.) | Kladno – Slavia 4:5 (0:1 po s.n.)
Vsetín – Třinec 0:7 (kon.) | Pardubice – Havlíčkův Brod 7:1 (kon.) | Poruba – Zlín 1:5 (kon.)
Olomouc – Opava 10:1 (kon.) | HC Litvínov – Sparta 2:4 (kon.) | Havířov – Vítkovice 1:5 (kon.)
Jihlava – Kometa Brno 1:2 (kon.)
konec
BK Mladá Boleslav
5:2 (3:0, 0:1, 2:1)
Bílí Tygři Liberec
Pátek 25.09.2015, 15:00 • ŠKOENERGO Aréna - malá hala • Extraliga staršího dorostu • 7. kolo
Partner:
     
    57:24
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    Tak přeci jen Boleslavští přidávají ještě jeden zásah. A byla to skutečně hokejová paráda se vším všudy. KRONI MUSLIU se dostal ve středním pásmu k puku a skvěle vymíchal libereckého brankáře, kterému nedal šanci. Bez asistence.
     
    56:16
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    Je nejspíše rozhodnuto! Hostující brankář trochu zaváhal, čehož využil JAN DVOŘÁK, který poslal puk z dorážky nekompromisně mezi tři tyče. Asistence: Vojtěch Outrata, Kroni Musliu.
     
    50:52
    Liberec právě vstřelil branku!
    Obrovský tlak Bílých Tygrů nemohl skončit jinak než snížením. Boleslavští nestačili bránit a toho využil TOMÁŠ NEZBEDA, který se z blízkosti prosadil mezi tři tyče. Asistence: Ondřej Chrtek.
     
    39:26
    Liberec právě vstřelil branku!
    Liberečtí si přeci jen ještě dokázali vynutit snížení využitím přesilové hry. Na modré skvěle pálil Kunst, jehož střelu v předbrankovém prostoru tečoval TOMÁŠ NEZBEDA. Asistence: Vratislav Kunst, Ondřej Chrtek.
     
    10:18
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    Libereckým se vstup do utkání absolutně nedaří. Prohrávají už o tři branky. Ta poslední padla po zaváhání hostující obrany, která si nepokryla JANA JINDRU, jenž následně využil zaváhání brankáře a kotouč se po jeho střele dostal až za brankovou čáru. Asistence: Marek Mlčoch, Milan Kalaš.
     
    07:56
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    Boleslavští těží ze závaru před libereckým brankovištěm, kde se nejlépe a nejrychleji zorientoval PATRIK STRAKA, jenž poslal kotouč podruhé v tomto zápas až za Žajdlíkova záda. Asistence: Dušan Kerda, David Jirásek.
     
    02:27
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    Boleslavští jdou do vedení. MAREK MLČOCH se na hranici kruhů napřáhl a kotouč skončil až v levém rohu Žajdlíkově branky. Asistence: Jan Dvořák, Kroni Musliu.

    Vojtěch Drbohlav

    Branky a nahrávky: 3. Mlčoch (Dvořák, Musliu), 8. Straka (Kerda, Jirásek), 11. Jindra (Mlčoch, Kalaš), 57. Dvořák (Outrata, Musliu), 58. Musliu – 40. Nezbeda (Kunst, Chrtek), 51. Nezbeda (Chrtek)


    BK Mladá Boleslav: Krofta (Marek) – Obrtlík, Uřídil "C", Jirásek, Linhart, Kalus, Chládek, Nepokoj, Mlčoch – Kerda, Musliu, Křížek, Straka, Havelka, Zahradník, Kalaš, Outrata, Zich, Jindra, Dančišin, Dvořák
    Bílí Tygři Liberec: Žajdlík (Hrstka) – Brabec, Bednář, Eichler, Šuráň, Had, Kunst, Korecký, Habermann, Bálik – Branský, Šíp, Mocek, Burda, Čermák, Wiencek, Jeník, Nezbeda, Jursa, Verbický, Chrtek

    Rozhodčí: Horinek – Gabriel, Zmeškal

    Diváci: 46
    bahis siteleri