Trnava – Pov. Bystrica 2:3 (po pr.) | Spišská N. Ves – Topoľčany 1:3 (kon.) | Humenné – Senica 5:4 (1:0 po s.n.)
Bardejov – Lipt. Mikuláš 3:1 (kon.) | Prešov – Michalovce 6:0 (kon.) | Nové Zámky – Detva 3:0 (kon.)
konec
HC Prešov
6:0 (0:0, 2:0, 4:0)
HK DUKLA Ingema Michalovce
sk Pátek 25.09.2015, 18:001. liga (SR)
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    59:08
    Tím HC Prešov Penguins dal gól!
    No predsa sa domáci fanúšikovia dočkali. Obšut to všetko odštartoval delovkou od modrej, ktorú Dzúr len vybil pred seba, kde stál postavený Fajčák, ktorý sa síce nedokázal presadiť, no puk upratal do brány dobre postavený Juraj PROKOP. Prešov vyhráva 6:0!
     
    47:46
    Tím HC Prešov Penguins dal gól!
    Prešovčania sú pri chuti. Na ľade bola prešovská prvá formácia. Šechný nahodil puk za michalovskú bránu, dokorčuľoval ho, snažil sa ho spoza brány dostať za bránkovú čiaru, no to sa podarilo z dorážky až Chalupovi, ktorý zvyšuje na 5:0!
     
    45:31
    Tím HC Prešov Penguins dal gól!
    A nádherným gólom sa teraz prezentoval muž zápasu, útočník druhej formácie Igor Halás, ktorý zužitkoval skvelú prihrávku Sabola do úniku z hokejky a puk nekompromisne zavesil pod hornú žŕdku.
     
    41:50
    Tím HC Prešov Penguins dal gól!
    No tentoraz to už neplatí. Parádnou akciou sa prezentovala dvojica Igor Halás – Roman Kohutiar. Prvý menovaný klinicky presnou prihrávkou našiel na druhej strane Kohutiara , ktorý bez väčších problémov poslal puk za chrbát Okoličányho. Prešov vedie rozdielom triedy 3:0.
     
    25:24
    Tím HC Prešov Penguins dal gól!
    A Prešov strieľa ďalší gól, o ktorý sa postaral Igor HALÁS, ktorého strela z medzikružia slávila úspech po tom, čo jeden z michalovských obrancov stečoval strelu a dezorientovaný Okoličány opäť inkasuje!
     
    24:06
    Tím HC Prešov Penguins dal gól!
    Gól strelil ŠECHNÝ.

    Dávid Lech

    Branky a nahrávky: 25. Šechný, 26. Halás (Sabol), 42. Kohutiar (Halás), 46. Halás (Sabol), 48. Chalupa (Šechný), 60. Prokop (Fajčák, Obšut)


    HC Prešov: Marton – Kihoon, Obšut, Novický, Tkáč, Briják, Valentín, Tartaľ, Nitriansky – Fajčák, Šechný, Chalupa – Halás, Ľ. Sabol, Kohutiar – Dancsák, Prokop, Kivader – Potoček, Horvát, Ferenc. Tréner: Ján Vodila
    HK DUKLA Ingema Michalovce: Okoličány (48. Dzúr) – Drotár, Voronov, Urban, Dolgoš, Boboš, Buraľ – Banovský, Klouda, Faith – Hinďoš, Boltun, Luchnikov – Čížek, Huňady, Bezák – Schnelly, Salnikov, Fedorko. Tréner: Štefan Tóth

    Rozhodčí: Tornay – Jobbágy, Vyšný

    Diváci: 824
    bahis siteleri