Boston – Winnipeg 2:6 (kon.) | Buffalo – Ottawa 1:3 (kon.) | Tampa – Philadelphia 3:2 (po pr.)
St. Louis – Edmonton 3:1 (kon.) | Nashville – Carolina 2:1 (kon.) | Dallas – Pittsburgh 3:0 (kon.)
Colorado – Minnesota 4:5 (kon.)
konec
Colorado Avalanche
4:5 (3:0, 1:1, 0:4)
Minnesota Wild
Pátek 09.10.2015, 03:00 • Pepsi Center, Denver • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    49:37
    A další potíž pro domácí, Gabriel Landeskog dostává dvě minuty za nedovolené bránění, kdy natlačil Pominvillea do konstrukce branky!
     
    37:32
    No a vylučovat se bude, dvě minuty dostane Landeskog za nedovolené brnění Charlie Coylea. Šance pro hosty zkusit se ještě do přestávky trochu vrátit do utkání.
     
    19:39
    V romantickém objetí u střídaček Blake Comeau a hostující Jason Zucker, nic vážnějšího ale nakonec diváci nevidí, oba hráči se trochu pošťuchují, vše zakončuje Comeauova rukavice v obličeji Zuckera, pár vzájemných milostných pozdravů a románek se stěhuje na trestnou lavici, kde oba kohouti dostávají čas na vychladnutí vášní.
     
    16:24
    A pozor, nakonec dostává Mikko Koivu dvě minuty za sevření kotouče rukou, kdy v tom závaru spadl na zem a pak, když chtěl rukou udržet kotouč ve hře pro sebe, jej zakryl na delší dobu než se líbilo rozhodčím a píská se tedy nedovolený přestupek!
     
    13:33
    A domácí tým si zahraje přesilovku, na trestnou míří James Brodin za držení Johna Mitchella.

    Jaroslav Svoboda

    Branky a nahrávky: 14. Iginla (MacKinnon, Barrie), 18. Johnson (Beauchemin, Soderberg), 19. Landeskog (Beauchemin, MacKinnon), 29. Mitchell (Johnson, Beauchemin) – 27. Parise (Granlund, Pominville), 46. Parise (Pominville, Dumba), 48. Niederreiter (Zucker), 50. Vanek (Granlund, Coyle), 51. Parise (Suter, Koivu)


    Colorado Avalanche: Varlamov (Berra) – Beauchemin, Johnson, Barrie, Guenin, Zadorov, Holden – Comeau, Duchene, Iginla – Landeskog, MacKinnon, Tanguay – Rantanen, Soderberg, Rendulic – McLeod, Mitchell, Skile.
    Minnesota Wild: Dubnyk (Kuemper) – Suter, Spurgeon, Brodin, Dumba, Scandella, Folin – Parise, Granlund, Pominville – Zucker, Koivu, Niederreiter – Vanek, Graovac, Coyle – Porter, Haula, Carter.

    Rozhodčí: Meier, Pochmara – Rody, Knorr
    bahis siteleri