Čeljabinsk – Riga 3:2 (2:0 po s.n.) | Ufa – Záhřeb 2:5 (kon.) | Magnitogorsk – HC Slovan 2:3 (kon.)
Toljatti – Dynamo Moskva 0:5 (kon.) | Kazaň – Viťaz 2:4 (kon.) | Nižněkamsk – Jokerit 0:3 (kon.)
CSKA Moskva – N.Novgorod 1:4 (kon.)
konec
CSKA Moskva
1:4 (0:2, 0:0, 1:2)
Torpedo Nižnij Novgorod
Pátek 09.10.2015, 18:30 • CSKA Universal Sports Hall • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Dnešní utkání je u konce! CSKA Moskva na vlastním ledě překvapivě podlehl Torpedu Nižnij Novgorod 1:4 !

    První třetina nabídl velmi zajímavou podívanou! V první polovině třetiny bylo rozhodně aktivnější domácí CSKA, které se dostalo i do první větší příležitosti. Hjalmarsson však trefil pouze břevno! Hostující celek se prosadil v 15. minutě hned dvakrát během patnácti vteřin! Nejdříve mířil přesně i Arťjom Aljajev, a po něm navýšil vedení Nikita Dvurečenskij. Hned poté předvedl velmi ošklivý zákrok Grigorij Panin, který vyfasoval za faul kolenem trest do konce utkání.

    Druhá třetina bohužel branku nenabídla, nicméně CSKA mělo rozhodně více ze hry! Velkou šanci měl hostující Ljubimov, kterého našel Radulov. Jeho střelu však vyrazil výborný Proskurajov. Hostující brankář předváděl i ve zbytku třetiny velmi dobrý výkon. V závěru se dostal do velké šance Maxim Mamin, avšak jeho postup zastavil čárový rozhodčí!

    CSKA se ve třetí třetině pokoušelo vstřelit kontaktní branku, nicméně v 54. minutě se trefil hostující Kaspars Daugavinš, a s CSKA to už vypadalo bledě! Domácím však dal naději Bogdan Kiselevič, který snížil tři minuty před koncem! V samotném závěru se však trefil do prázdné Vladimir Galzkin a bylo hotovo!

    ČESKOSLOVENSKÁ STOPA

    Žádný Čech ani Slovák do dnešního utkání nezasáhl

    To je z mé strany vše a u dalšího textového přenosu se na vás budu těšit brzy nashledanou! (21:43:13)
     
    Konec zápasu.
    Vladimir GALUZKIN - 1:4
     
    59:21
    Torpedo právě vstřelilo branku!
    V samotném závěru se ještě Torpedo prosazuje do prázdné branky, a je rozhodnuto! Na pravé straně se ke kotouči dostal VLADIMIR GALUZKIN, pro kterého již nebyl problém trefil prázdnou branku! Asistence: Alexej Sopin
     
    58:49
    CSKA teď zavřelo svého soupeře v útočném pásmu, dloho kombinovalo. Ke střele se dostal opět Bogdan Kiselevič, nicméně jeho střela byla sražena.
     
    58:06
    Na útočné modré udělal velkou chybu Alexander Radulov, který ztratil kotouč, a do prázdné se mohl trefit Bondarev. Chybu ruského útočníka však napravil Zajcev!
     
    57:49
    Moskevský celek to zkouší v posledních minutách bez brankáře!
    Bogdan KISELEVIČ - 1:3
     
    57:01
    CSKA právě vstřelilo branku!
    Tak CSKA se dočkalo! Necelé tři minuty před koncem přichází kontaktní branka! Kotouč se odrazil mezi kruhy, kde se nacházel obránce BOGDAN KISELEVIČ. Jeho střela skončila s velkým štěstím v brance! Asistence: Jan Muršak, Alexander Radulov
     
    56:19
    Domácí trenér si bere necelé čtyři minuty před koncem oddechový čas!
     
    55:53
    Od modré čáry vypálil domácí Kiselevič, jehož tvrdou střelu však zastavila hostující obrana!
     
    55:11
    Oba týmy jsou navíc v plném počtu! U kotouče je momentálně CSKA, které míří do útočného pásma.
     
    54:31
    Torpedo je po vstřelené brance pochopitelně daleko více aktivní. CSKA pochopilo, že vstřelit tři branky bude velmi těžké ...
    Kaspars DAUGAVINŠ - 0:3
     
    53:42
    Torpedo právě vstřelilo branku!
    Torpedo se výrazně přibližuje k vítězství v dnešním utkání! Torpedo vyrazilo do protiútoku, a na modré čáře přenechal Galuzin kotouč KASPARSU DAUGAVINŠOVI, který se trefil k tyči! Lotyšský reprezentant se vrátil po ošklivém zákroku Panina, a tohle je jeho nejlepší pomsta! Asistence: Vladimir Galuzin
     
    53:07
    Za následnou potyčku je vyloučený hostující Alexej Potapov, a domácí Maxim Mamin. Oba týmy tak budou hrát ve čtyřech!
     
    53:07
    Za hostující brankou předvedl velkou chybu obránce Budkin, který nabídl kotouč Ljubimovi, ten jej poslal obratem před branku. Do zakončení se dostal Platt, avšak Proskurjakov kotouč udržel před brankovou čárou!
     
    52:39
    Až teď se CSKA usadilo v útočném pásmu, a kombinovalo. Následně vypálil od modré čáry Alexander Radulov, jehož pokus však nemířil přesně.
     
    51:46
    Moskevskému celku se v posledních minutách nedaří dostat do útočného, a následně se v něm také udržet. Nižnij Novgorod skvěle brání modrou čáru!

    Jan Havlovic

    Branky a nahrávky: 58. Kiselevič (Muršak, Radulov) – 15. Aljajev (Sopin, Videll), 15. Dvurečenskij (Kuljomin, Sjomin), 54. Daugavinš (Galuzin), 60. Galuzkin (Sopin)


    CSKA Moskva: Sorokin (Fasth) – Zajcev, Kiselevič, Denisov, Ožiganov, Panin (A), Vorobjov, Chlopotov, Bondarev – Ljubimov, Radulov (A), Hjalmarsson – Kugryšev, Muršak, Platt – Andronov (C), Mamin, Tělegin -Antipov, Svetlakov, Korotkov
    Torpedo Nižnij Novgorod: Proskurjakov (Birjukov) – Budkin, Kondraťjev, Makarov, Jegoršev, Osipov, Aljajev, Kolganov, Iljin – Frolov, Galuzin (A), Daugavinš – Klingberg, Videll, Kosticyn – Potapov (C), Ashton, Sopin – Dvurečenskij, Semin, Kuljomin

    Rozhodčí: Gašilov, Sidorenko – Lazarev, Nesterov
    bahis siteleri