Chomutov – Olomouc 2:1 (kon.) | HC Litvínov – Zlín 6:1 (kon.) | Sparta – Vítkovice 3:2 (kon.)
Kladno – Jihlava 6:3 (kon.) | Slavia – Kometa Brno 3:2 (3:2 po s.n.) | Č. Budějovice – Třinec 1:3 (kon.)
konec
Rytíři Kladno
6:3 (3:2, 1:0, 2:1)
HC Dukla Jihlava
Pátek 09.10.2015, 18:00 • ČEZ stadion, Kladno • DHL Extraliga juniorů • 11. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    59:00
    Kladno právě vstřelilo branku!
    Rytíři si berou tříbrankový náskok nazpět. Chyby hostující obrany využil PETR HAVLŮJ. Ten nechtěl obcházet posledního obránce, a tak vystřelil přímo mezi betony Kořenáře. Bez asistence.
     
    58:24
    Dukla právě vstřelila branku!
    Hosté nakonec ještě snižují! Domácí působili toto oslabení už dost odevzdaně, za což trestá LADISLAV POSPÍCHAL, který nahazoval kotouč od modré. Asistence: Daniel Dvořák, Dominik Hohn.
     
    40:31
    Kladno právě vstřelilo branku!
    Rytíři výborným vstupem do třetiny nejspíše rozhodují dnešní utkání. Havlůj ujel po pravém křídle a z otočky předal puk do mezikruží YUKIMU MIUROVI, jehož střela bez přípravy si našla cestu za záda Kořenáře. Japonský samuraj touto brankou dovršil hattrick v dnešním duelu. Asistence: Petr Havlůj.
     
    28:55
    Kladno právě vstřelilo branku!
    Kladenští Rytíři odskakují na rozdíl dvou branek! YUKI MIURA obešel bránícího hráče a následně zkušeně rozvlnil síťku v hostující bráně. Japonský útočník si připisuje druhý gól v dnešním zápase. Bez asistence.
     
    11:23
    Kladno právě vstřelilo branku!
    Škoda, že není na kladenském stadionu měřič rychlosti střelby. Kružík v přesilovce přihrál přesně na PETRA HAVLŮJE, jehož fantastická dělovka bez přípravy se odrazila od horní poloviny brankové konstrukce. Rozhodčí se dlouho nemohli domluvit, zda gól uznají, ale nakonec dospěli k tomu, že se puk odrazil od vnitřní části branky. Asistence: Daniel Kružík.
     
    08:11
    Dukla právě vstřelila branku!
    Hosté z přesilovky 5 na 3 vyrovnávají. Přesnou přesilovkovou trefu si připisuje JAN MARCILIS, proti jehož zakončení byl Stahl krátký. Bez asistence.
     
    05:16
    Kladno právě vstřelilo branku!
    Rytíři rychle otáčejí stav zápasu. K volnému puku se dostal v mezikruží DANIEL KRUŽÍK, který neváhal a pohotovou střelou překonal Kořenáře, který si zatím na moc puků nesáhl. Bez asistence.
     
    03:37
    Kladno právě vstřelilo branku!
    Domácí se dočkali velmi rychlého vyrovnání. Trestuhodné chyby se dopustil hostující Vala, který namazal puk YUKIMU MIUROVI, proti jehož precizně provedenému blafáku neměl Kořenář žádnou šanci. Bez asistence.
     
    01:31
    Dukla právě vstřelila branku!
    Hosté jdou rychle do vedení! Pospíchal našel krásnou přihrávkou ALEŠE DUFKA, který přesnou střelou rozvlnil síť za zády Stahla. Asistence: Ladislav Pospíchal.

    Jan Brabec

    Branky a nahrávky: 4. Miura, 6. Kružík, 12. Havlůj (Kružík), 29. Miura, 41. Miura (Havlůj), 59. Havlůj – 2. Dufek (Pospíchal), 9. Marcilis, 59. Pospíchal (Dvořák, Hohn)


    Rytíři Kladno: Stahl (Jiroušek) – Havelka, Potěchin, Bunda, Chládek, Matula, Zelingr – Hrabík, Piovarči, Křepelka, Patyk, Čermák, Borkovec, Havlůj, Keszi, Kaprál, Miura, Kružík
    HC Dukla Jihlava: Kořenář (Brož) – Pospíchal, Půža, Váňa,Vlček, Hohl – Vala, Dufek, Ondráček, Najman, Balaštík, Dvořák, Kolouch, Bambula, Marcilis, Kousal

    Rozhodčí: Sýkora – Bláha, Malý
    bahis siteleri