Lorient – Rennes 1:1 (kon.) | Angers – Guingamp 0:0 (kon.) | GFC Ajaccio – Nice 3:1 (kon.)
Montpellier – Bastia 2:0 (kon.)
konec
Montpellier HSC
2:0 (0:0)
SC Bastia
Sobota 24.10.2015, 20:00 • Stade de la Mosson, Montpellier • Francouzská Ligue 1 Uber Eats • 11. kolo
Předzápasové kurzy
    88. Rodrigue Casimir Ninga - 2:0
     
    88
    Montpellier právě vstřelil branku!
    Je rozhodnuto! Montpellier se prosazuje v samontém závěru podruhé, a vítězství si již pohlídá! Domácí vybojovali další rohový kop, ze kterého však neudeřili. Následně dostal dobrou přihrávku do vápna Hilton, který posadil míč přesně na nohu RODRIGUE NINGA, který nedal Lecovi šanci!
     
    82
    Hostující kapitán Yannick Cahuzac ve středu hřiště poslal na trávník domácího Williama Rémy, a dostává od hlavního rozhodčího žlutou kartu!
     
    75
    Hodně ostrým zákrokem na polovině hřiště se prezentoval Axel Ngando, který poslal tvrdým zákrokem k zemi Boudebouze. Hlavní sudí neváhal, a udělil zcela zaslouženou žlutou kartu!
     
    73
    Hostující celek provádí své poslední dvě střídání v tomto zápase! Ze hřiště odchází Peybernes,na jehož místo přichází Modesto. Druhé střídání se týká Fofany, kterého nahrazuje Sadio Diallo!
     
    68
    Jerome Roussillion v dnešním utkání podal velmi dobrý výkony, teď však odchází ze hry. Na jeho místo přichází defenzivně laděný Ramy Bensebaini!
     
    67
    Hostující celek provádí své první střídání v tomto zápase! Ze hřiště odchází Gaël Danis, kterého na hřišti nahrazuje útočník Florian Raspentino, což je jasný signál k posílení ofenzivy!
    63. Ryad BOUDEBOUZ - 1:0
     
    63
    Montpellier právě vstřelil branku!
    Domác celek jde do vedení! Na levém křídle se dokázal uvolnit obránce Roussillion, který poslal centr do vápna. Ten však odvrátil stoper Peybernes, za vápnem si však míč zpracoval Rémy, který ho posunul pro RYADA BOUDEBOUZE, jehož přízemní střela zamířila přesně k tyči!
     
    60
    Střídání v týmu Montpellier HSC: ze hřiště odchází Bryan Dabo, přichází Mustapha Yatabaré.
     
    59
    Mathieu Deplagne se nepříjemně střetl s hostujícím Marangem. Domácí borec svého soupeře viděl až na poslední chvíli, nicméně za svůj zákrok dostává žlutou kartu!
     
    56
    Z rohového kopu neudeřila ani Bastia! Hostující celek však pokračoval v kombinaci, a po centru Cahuzaca se ve vápně dostal ke střele Julian Palmieri, jehož rána však skončila nad brankou!
     
    55
    I následného rohového kopu se ujal Boudebouz, kterému se však rozehrávka příliš nepovedla, a hosté se ubránili. Bastia navíc vyrazila do protiútoku, a ve vápně se dostal k míči Ayité, jehož přízemní rána byla tečovaná, a skončila mimo!
     
    53
    Stoper Hilton byl při rozehrávce pod tlakem, a tak poslal dlouhý nákop na útočnou polovinu, kam si naběhl Camara. Domácího útočníka však poslal k zemi stoper Peybernes, který dostává žlutou kartu!
     
    49
    Teď to však hostující tým udělala skvěle! Na levé straně Palmieri uvolnil Ayitého, který následně posunul míč do středu pro Danica. Aby toho nebylo málo tak se k míči dostal ještě Ngando, který už vystřelil. Jeho rána však letěla nad branku!
     
    46
    Domácí kouč Courbis provádí své první střídání v tomto zápase. Ze hřiště odchází Jean Deza, kterého na hřišti nahrazuje Ninga!
    41. Jean Deza (MON)
     
    41
    Montpellier se následně dostal velmi rychle na útočnou polovinu. Před vápnem si dokázal udržet míč Boubedouz, který poslal míč do středu pro Jeana Dezu. Jeho technická rána však skončila v rukavicích brankáře Leca!

    Jan Havlovic

    Branky: 63. Boudebouz (Rémy), 88. Ninga (Hilton)

    Karty:   59. Deplagne (MON) – 53. Peybernes (BSA), 75. Ngando (BSA), 82. Cahuzac (BSA)


    Držení míče: 51 % : 49 %.
    Střely na branku: 7:7. Střely mimo: 4:6. Rohy: 5:4. Ofsajdy: 6:1. Fauly: 8:12.
    Montpellier HSC: Pionnier – Deplagne, Hilton, Congré, Roussillon (68. Bensebaini) – Rémy, Martin – Dabo (60. M. Yatabaré), Boudebouz, Deza (46. Ninga) – Camara.
    Náhradníci: Bertaud – N'Diaye, M. Yatabaré, Skhiri, Bensebaini, Ninga, Cornette.

    SC Bastia: Leca – Cioni, Squillaci, Peybernes (73. Modesto), Marange – Fofana (73. Diallo), Cahuzac – Ngando, Danic (67. Raspentino), J. Palmieri – Ayité.
    Náhradníci: Hansen – Coulibaly, Diallo, Raspentino, Houri, Mostefa, Modesto.

    Rozhodčí: Jérome Miguelgorry – Gaillar, Mouysset (vš. Francie)
    bahis siteleri