Žilina B – Trnava B 1:0 (kon.) | Senec – Sereď 1:3 (kon.) | Šaľa – Borčice 0:3 (kon.)
B. Bystrica – Slovan Bratislava U21 1:1 (kon.) | Haniska – Teplička n. Váhom 0:1 (kon.) | L. Mikuláš – Prešov 4:3 (kon.)
R. Sobota – MFK Zvolen 0:1 (kon.) | Spiš. N. Ves – FC Košice 0:3 (kon.) | Nitra – Nové Mesto n/V 0:2 (kon.)
Poprad – Dolný Kubín 4:1 (kon.)
konec
MŠK Žilina B
1:0 (0:0)
FC Spartak Trnava B
sk Sobota 24.10.2015, 10:30MONACObet liga
Předzápasové kurzy
     
    Vítame Vás pri on-line prenose. Stretnutie sa začne o 10:30.
     
    Vážení priaznivci futbalu! Vítam Vás pri sledovaní druhej najvyššej súťaže – DOXXbet Ligy. V dnešnom dueli si zmerajú sily Béčka zástupcov Fortunaligy a to MŠK Žilina BFC Spartak Trnava B.


    Vzájomné merania síl:

    17.08.15 Trnava B – Žilina B 1 : 0
    28.03.15 Žilina B – Trnava B 2 : 2
    05.10.14 Trnava B – Žilina B 1 : 2




    MŠK Žilina B sa momentálne nachádza na 4. priečke s 21 bodmi a so skóre 24:16. Na prvé Borčice strácajú len 4 body. V lige by ste azda ťažko hľadali tím, ktorý má na svojom konte viac remíz. Žilinčania ich majú po 13. kolách až 6. Treba však podotknúť že žlto-zelení vyhrali 5 zápasov a len dva prehrali. V poslednom kole si domáci futbalisti merali sily s Banskou Bystricou, kde sa po bezgólovej remíze delili body bratsky a pripísali si tak deviaty zápas bez prehry. Klub MŠK tak môže byť s príchodom nového trénera Kentoša obzvlášť spokojný


    FC Spartak Trnava B na opačnej strane máme tím, ktorý je na tom o čosi horšie. Trnave momentálne patrí 9 priečka s 15 bodmi a so skóre 10:15. Z 13 zápasov vyhralo trnavské Béčko 5 zápasov a až 8 prehralo. Ani jedno zo stretnutí neskončilo delením bodov. Posledné kolo odohrali hostia na pôde prvých Borčíc odkiaľ odišli s výpraskom 3:0. Poslednú výhru zaznamenal Spartak v 11 kole proti Seredi, kedy sa strelecky presadili Tóth s Pikulíkom.
     
    1
    Stretnutie sa práve začalo.
     
    1
    O úvodný výkop sa postarali domáci futbalisti, ktorí sa rozhodli pre výkop smerom k vlastnému gólmanovi. Lopta je stále na ich kopačkách.
     
    2
    K lopte sa dostali už aj Spartakovci, ktorý poslali center pred Patrika Lé Gianga, no Ujlaky sa k hlavičkovému zakončeniu nedostal cez Lukáša Jánošíka.
     
    3
    Spartak je v úvode stretnutia oveľa aktívnejší. Lopta sa drží pred veľký vápnom Žiliny, no poriadná koncovka nie a nie prísť.
     
    4
    Andrej Kopičár sa konečne dostal k lopte a bez váhania ju posúva na Lukáša Jánošíka. Domáci však po nepresnej prihrávke loptu strácajú a tak sa Spartak znovu oslobodzuje.
     
    5
    Harba útočným faulom odovzdal loptu do moci domácich futbalistov. Tí sa ihneď presunuli pred bránku Trnavy, kde prišiel aj center Jánošíka, no ten adresáta nenašiel.
     
    6
    Po výkope Jakubecha vybojoval loptu v strede ihriska Ujlaky. Trnavské Béčko však loptu stráca a dopredu sa rútil Čmelík, ktorý bohužiaľ Adama Jakubecha neprekonal.
     
    7
    Pár ostrých slov teraz prišlo z úst Lukáša Čmelíka, ktorý si právom pýtal rohový kop.
     
    8
    K strele sa na opačnej strane odhodlal po narážačke Christián Steinhubel, ktorý razantným projektilom míňa bránku o necelý meter.
     
    9
    Hancko otáčal hru na zbiehajúceho Michlíka, no ten sa k lopte nedostal. Trnava sa znovu môže dostať pred Lé Gianga.
     
    10
    Po zákroku Hancka uvidíme prvý rohový kop stretnutia. Loptu od vlajočky zahrá Haris Harba.
     
    11
    Center letel priamo na Patrika Lé Gianga, ktorý loptu boxuje do bezpečia. Spartak však ostane pri lopte a môže okupovať 16-tku Žiliny.
     
    12
    Michlík teraz poslal k zemi Ivana Pikulíka. Hlavný arbiter kúsok od tohto zákroku samozrejme píska proti domácemu futbalistovi.
     
    13
    Hra sa znovu presunula na poliacu čiaru, kde je lopta v moci futbalistov v červenom drese. Momentálne si ju vymieňa Ujlaky s Horníkom.
     
    13
    Žilina si môže vydýchnúť po nebezpečnej strele jedného z futbalistov Trnavy. Po Lé Giangovom zákroku uvidíme rohový kop hostí.
     
    14
    Center od vlajočky sa dnes hosťom vôbec nedarí. Ďalší pokus odvracia Lé Giang do bezpečia. Svoje už chcú povedať aj domáci.
     
    15
    Kolmica za obranu smerovala na Lukáša Čmelíka, no ten sa včas k lopte nedostal a tak si ju do svojej moci berie Jakubech.
     
    16
    Ďuratný otočil hru na Valla. Ten v súboji pri rohovej zástavke vybojoval pre svoj tím aspoň vhadzovanie.
     
    17
    Domáci mali možnosť otvoriť stav stretnutia. Hancko si potiahol loptu do vápna. Rozhodol sa prihrávať na voľného Michlíka, no Jakubov projektil bol zblokovaný.
     
    18
    Michlík to teraz skúšal kolmicou za obranu, ktorá smerovala na Jánošíka, no včas zakročil Horník, ktorý posúva vlastnému gólmanovi.
     
    18
    Jánošík ukradol loptu Denisovi Horníkovi. Žilinský útočník sa však s loptou zamotal a tak nestihol prihrať na Čmelíka.
     
    19
    Tempo hry sa z minúty na minútu stupňuje. Oba celky chcú streliť rýchly gól.
     
    20
    Teraz mohli otvoriť otvoriť stav stretnutia aj Spartakovci. Harba prihrával voľnému Ujlakymu, ktorý si loptu potiahol na biely bod, no cez obranu Žiliny sa nepresadil.
     
    21
    A ďalšia krásna strela Trnavy teraz olízala pravú tyč Lé Giangovej bránky. Hostia v prvom polčase o malý kus aktívnejším celkom.
     
    22
    Jánošík po krásnom individuálnom prieniku vybojoval pre Žilinu aspoň rohový kop. jedná sa o prvý žilinský.
     
    23
    Michlíkov center od vlajočky nepriniesol potrebné zakončenie do priestoru troch tyčí. Adam Jakubech si chystá loptu k odkopu.
     
    24
    Krásny prienik predviedol aj na opačnej stane Hrebík. Ten to skúšal prízemným centrom no kapitán domácich, Ďuratný situáciu vyriešil bravúrne.
     
    25
    Čmelíkov prenik po pravom krídle priniesol aj presný center na Lukáša Jánošíka. Jánošík si pred Jakubechom nedokázal loptu spracovať ideálne a tá končí v rukaviciach brankára Trnavy.
     
    26
    Hra je prerušená. Na trávniku ostáva ležať jeden z mužov v žlto-zelenom.
     
    27
    V hre sa pokračovalo asi 30 sekúnd. hra je znovu prerušená. Tento raz leží na trávniku jeden z futbalistov Trnavy. Zrejme to bude Ivan Pikulík.
     
    28
    Čmelík si krásne narazil loptu s Kadlecom. Prišla aj strela prvého menovaného, no jeho strelecký pokus bol zblokovaný Martinom Mečiarom.
     
    29
    Momentálne prebieha ošetrovanie Lukáša Čmelíka, ktorý bude musieť na malý moment opustiť hraciu plochu.
     
    30
    Pikulík sa snažil prekľučkovaťcez Václavika, no prienik sa nekonal. Zadák Žiliny sa nenechal oklamať pohybom a loptu posiela za postrannú čiaru.
     
    31
    Jánošík to urobil naozaj krásne po centri Václavíka. Lukáš doslova položil na trávnik Mečiara, no následný center bol pridlhý.
     
    32
    Teraz to skúsil Lukáš Jánošík tvrdou strelou. Jeho pokus bol zblokovaný a my uvidíme len rohový kop Žiliny.
     
    33
    Tento center od zástavky domácim futbalistom vôbec nevyšiel. Navyše strácajú loptu po útočnom faule Michlíka.
     
    34
    Rastislav Václavík teraz pridlho kľučkoval. Mal pred sebou voľný priestor, no namiesto strely sa rozhodol kľučkovať až kým loptu jednoducho nestratil.
     
    35
    Po centri Kristiána Valla uvidíme rohový kop Žiliny, ktorá je v posledných minútkach veľmi aktívna.
     
    36
    Po rohovom kope Michlíka sa k odrazenej lopte dostal Andrej Kadlec, ktorý volejom vybojoval ďalší rohový kop.
     
    37
    Druhý rohový kop Michlíka už nepriniesol ani strelu. Spartak môže loptu dostať za stredový kruh.
     
    38
    Kapitán hostí Filip Deket teraz poslal rukami k zemi Jakuba Michlíka. Za tento zákroku uvidíme zrejme žltú kartu.
     
    38
    Žltú kartu dostáva Deket (FC Spartak Trnava B).
     
    39
    Vo vápne pred Lé Giangom sa odhodlal k strieľanému centru Patrik Bakuš, no tomu sa nepodarilo nájsť spoluhráčov v červeno-čiernom.
     
    40
    Žltú kartu dostáva Michlík (MŠK Žilina B).
     
    41
    Hra sa znovu presunula k poliacej čiare. Zatiaľ je v moci žlto-zelených, ktorý po rýchlom prieniku získajú rohový kop.
     
    41
    Jánošíkov center od vlajočky našiel Andreja Kopičára, ktorý krásnou pätičkou zakončuje len do priestoru, kde stál Jakubech.
     
    42
    Momentálne sú pri lopte hostia. Konkrétne to je Pikulík, ktorý si loptu vymieňa s Harbom. Strela nie a nie prísť.
     
    43
    Čmelík poslal pred Adama Jakubech zrejme už tretí gólový center. Jánošík s Michlíkom však znovu nedostali loptu za chrbát vybehnutého gólmana Trnavy.
     
    44
    Vyzerá to tak, že prvý polčas sa dohrá bez streleného gólu. Lopta lieta zo strany na stranu.
     
    45
    Prvý polčas sa skončil.
     
    Je za nami prvý polčas stretnutia medzi MŠK Žilina B – FC Spartak Trnava B. V prvom polčase sme sa napriek aktívnej hry oboch celkov úvodného gólu nedočkali a tak sa tímy vybrali do šatní za nerozhodného stavu 0:0.

    Druhý polčas začne približne 11:30
     
    46
    Začal sa druhý polčas.
     
    46
    O výkop do druhého polčasu sa postarali futbalisti hostí. Tí sa rozhodli pre kombináciu pred vlastného gólmana, no netrvalo dlho a prišiel center na Pikulíka.
     
    47
    Domáci sa oslobodili a ihneď vyrazili pred Jakubecha. K lopte sa dostal Kristián Vallo, ktorý sa však vo veľkom vápne nedokázal presadiť.
     
    48
    Ďuratný otáčal hru, no žiaden z mužov v žlto-zelenom sa k lopte nedostal. Spartaku sa však stále nepodarilo oslobodiť. Žilina v druhom polčase bije a bije.
     
    49
    Podarilo sa to až teraz, kedy sa po rýchlom brejku dostal k lopte Haris Harba. Haris nedokázal loptu z malého vápna dostať za chrbát Lé Gianga. Ba dokonca neprišlo ani len zakončenie.
     
    50
    Žilinčania to skúšajú centrovanými loptami, no ani jeden z pokusov zatiaľ nepriniesol strelu, ktorá by mohla ohroziť Jakubecha.
     
    51
    Hra sa od hvizdu do druhého polčasu trochu upokojila. Momentálne sa hrá v blízkosti stredového kruhu a celky si loptu bratsky vymieňajú.
     
    52
    Center prišiel aj pred Patrik Lé Gianga. Loptu však zblokoval Hancko a tak s týmto pokusom nemal gólman žilinského Béčka žiaden problém.
     
    53
    Michlík poslal na poliacej čiare k zemi Patrika Bakuša. Hostia bez váhania rozohrávajú nakrátko.
     
    54
    Druhý polčas oživil strelou Patrik Bakuš. Ten si loptu hodil na silnejšiu nohu a z hranice vápna tvrdo vypálil. Lé Giang bez problémov likviduje.
     
    55
    Čmelík musel zatiahnúť ručnú brzdu. Jednalo sa totiž o ofsajdové postavenie Lukáša Čmelíka.
     
    55
    Václavíkov center smeroval na Kristiána Valla, no tomu chýbalo pár krôčikov na to aby sa k lopte dostal skôr ako opustila hraciu plochu.
     
    57
    Čmelík predviedol naozaj parádny šprint popri postrannej čiare. Loptu si však hodil ďaleko od nohy a tak mu ju Deket ukradol a poslal za postrannú čiaru.
     
    58
    Žilinčania po vhadzovaní loptu strácajú zbytočným útočným faulom Valla. Trnava kombinuje na poliacej čiare.
     
    59
    Žltú kartu dostáva Václavik (MŠK Žilina B).
     
    60
    Andrej Kadlec sa teraz nedohodol s Kopičárom a takmer prišiel gól. Harba si však loptu nedokázal prichystať na nohu a tak mu ju Tlacháč jednoducho kradne.
     
    61
    Po Hanckovom zákroku uvidíme rohový kop Trnavy. Loptu si stavia k rohovej zástavke Ivan Pikulík.
     
    62
    Domáci sa po rohovom kope síce s ťažkosťami ale predsa len ubránili. Následný pas na Jánošíka však nebol presný a Trnava sa rýchlo vracia späť na polku Žiliny.
     
    63
    MŠK Žilina B dáva gól!
    Žilina sa predsa len dostala do vedenia. Po centri z ľavej strany sa k strele odhodlal Lukáš Jánošík, ktorého projektil Adam Jakubech vyrazil len na RASTISLAVA VÁCLAVIKA. Rasťo sa z tejto pozície nemohol mýliť a otvára stav stretnutia na 1:0.
     
    64
    Trnava po strelenom góle hrá aktívne smerom dopredu. Chyby pred vápnom však znamenajú oslobodenie sa Žiliny.
     
    65
    Kadlec si dobrých 30 metrov od vápna Trnavy vypýtal faul po zákroku Martina Mečiara. Pochváliť treba aj Kopičára, ktorý krásnym pasom našiel Kadleca.
     
    66
    Michlík zbytočne vozil loptu na pravom krídle. O loptu prišiel a za polku sa rúti Milan Bortel.
     
    67
    Kopičár výborne zastavil pas smerujúci na Pikulíka. Gólman domácich posiela pár slov smerom na postranného arbitra. Vraj sa jednalo o ofsajd.
     
    68
    Čmelík to teraz skúšal individuálne po tom, čo si loptu potiahol z krídla až na biely bod, no jeho následný strelecký pokus nepriniesol gólovú oslavu.
     
    69
    Tentokrát to skúšal Lukáš Čmelík z opačnej strany po prihrávke Kristiána Valla. Strelecký pokus bol zblokovaný a tak ostal Jakubech bez práce.
     
    70
    Striedanie v tíme MŠK Žilina B: z ihriska odchádza Čmelík, prichádza Konečný.
     
    71
    Na opačnej strane to po rýchlom protiútoku skúsil strelou zo strednej vzdialenosti kapitán Filip Deket. Jeho streleckému pokusu chýbala sila aj presnosť.
     
    72
    Michlíkova kolmica za obranu smerovala na Jánošíka, no ten sa k lopte cez Bakuša nedostal a tak uvidíme roový kop.
     
    73
    Trnava to skúša nakopnutými loptami, no dvojica Kopičár – Ďuratný zatiaľ pred Lé Giangom bez problémov.
     
    74
    Konečný teraz trošku drasticky poslal k zemi Dominika Ujlakyho. Hlavný arbiter zatiaľ bez žltej karty pre domáceho futbalistu.
     
    75
    Tak tomuto sa hovorí naozaj smola. Michlík našiel nikým nebráneného Kristiána Valla. Vallo sa odhodlal k prízemnej strele, no tá opečiatkovala len ľavú tyčku.
     
    76
    Tempo hry pomaly ale isto upadá. Ťažko povedať či sa dnes dočkáme ešte nejakého gólu.
     
    78
    Žltú kartu dostáva Steinhubel (FC Spartak Trnava B).
     
    78
    Striedanie v tíme MŠK Žilina B: z ihriska odchádza Vallo, prichádza Gorelčík.
     
    79
    Gorelčík ešte len prišiel na ihrisko a ihneď sa dostal ku koncovke. Lopta mu však nesadla a tak nepriniesla ani len ohrozenie Jakubecha.
     
    80
    Do konca polčasu ostáva ešte niečo okolo 10 minút. Domáci futbalisti majú navyše výhodu rohového kopu.
     
    81
    Domácim rohový kop nevyšiel podľa predstáv. Napriek nie dobre zahranému rohovému kopu ostanú domáci pri lopte.
     
    82
    Striedanie v tíme FC Spartak Trnava B: z ihriska odchádza Bakuš, prichádza Slávik.
     
    82
    Konečný pripravil loptu Michlíkov. Jakub sa z ostrého uhlu rozhodol strieľať, no minul bránku minimálne o jeden celý meter.
     
    83
    Konečného nadýchaný center smeroval na Gorelčíka, no tomu chýbali centimetre na to aby sa k lopte dostal skôr ako jedne zo stopérov Trnavy.
     
    84
    Kaptán hostí – Filip Deket sa rozhodol k centrovanej lopte. Tomuto pokusu nechýbalo veľa na to, aby lopta našla miesto za chrbtom Patrika Lé Gianga. Gólman Žiliny si však bránku postrážil a lopta v sieti nekončí.
     
    85
    Pred Lé Giangom sa do lopty oprel nikým nestrážený Mečiar. Lopta bola síce razantná ale chýbala jen presnosť.
     
    86
    Striedanie v tíme FC Spartak Trnava B: z ihriska odchádza Deket, prichádza Královič.
     
    86
    Domáci futbalisti v kľude získavajú na vlastnej polovičke cenné sekundy.
     
    87
    Striedanie v tíme MŠK Žilina B: z ihriska odchádza Jánošík, prichádza Fujak.
     
    88
    Trnava chce v samom závere zápasu streliť potrebný gól aspoň na remízu. Pri priamom kope ostáva na polovičke Spartaku len gólman Adam Jakubech.
     
    89
    Lukáš Slávik útočným faulom pripravil svoj tím o loptu v tesnej blízkosti vápna Žiliny. Domáci gólman sa s výkopom vôbec neponáhľa.
     
    90
    Nadstavujú sa +2 minúty.
     
    90+1
    Patrik Lé Giang sa s výkopom nikde neponáhľa. Loptu napokon rozohral nakrátko. Momentálne je v moci Hancka, ktorý kombinuje na polovičke.
     
    90+2
    Koniec zápasu.
     
    Je za nami aj druhý polčas zápasu MŠK Žilina B – FC Spartak Trnava B. celky nastúpili do druhého polčasu za stavu 0:0. V druhom polčase sme sa dočkali jediného jedného gólu, ktorý prišiel z kopačky Václavíka. Tento gól posúva žilinské Béčko priebežne na tretiu priečku DOXXbet ligovej tabuľky.

    Ja Vám Ďakujem za pozornosť a prajem príjemný zvyšok dňa. (12:19:54)

    Patrik Ondrovič

    Branky: 63. Václavik

    Karty:   40. Michlík (ZIN), 59. Václavik (ZIN) – 38. Deket (TTB), 78. Steinhubel (TTB)


    MŠK Žilina B: Lé Giang – Michlík , Čmelík, Ďuratný, Kadlec, Jánošík, Tlacháč, Vallo, Hancko, Kopičár, Václavik.
    Náhradníci: Bajza – Fujak, Šušolík, Minárik, Drbúl, Gorelčík, Konečný.

    FC Spartak Trnava B: Jakubech – Mečiar, Deket, Steinhubel, Ujlaky, Horník, Bortel, Bakúš, Hrebík, Pikulík, Harba.
    Náhradníci: Vahalík, Královič, Kouku Yao, Slávik, Roško.

    Rozhodčí: Roland Weiss – Martin Balko, Michal Sluk – Bystrík Nemček
    bahis siteleri