Vítkovice – Jihlava 4:2 (kon.) | Mladá Boleslav – K. Vary 1:3 (kon.) | Sparta – Chomutov 3:2 (kon.)
Pardubice – Slavia 1:4 (kon.)
konec
HC Dynamo Pardubice
1:4 (0:0, 0:2, 1:2)
HC Slavia Praha
Pátek 22.01.2016, 18:00 • Tipsport arena • DHL Extraliga juniorů • 35. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    48:42
    Dynamo právě vstřelilo branku!
    Pardubičtí využívají přesilovou hru, když se odražený kotouč dostal k JAKUBU HOSKOVCOVI, jenž ho bekdendem poslal k pravé tyčce a Sochůrek už se nestihl včas přemístit. Asistence: Ondřej Panna.
     
    43:09
    Slavia právě vstřelila branku!
    Červený si špatně pohlídal levou tyčku, čehož využil VIKTOR NESTRAŠIL, po obroužení branky zasunul puk tešně kolem betonu gólmana mezi tři tyče. Asistence: Filip Ječný a Filip Zderadička.
     
    41:56
    Slavia právě vstřelila branku!
    Kašek se zbavil obránce otočkou v pravém kruhu, při které poslal puk na DAVIDA ŠTEINERA, jenž ho z první nasměřoval směrem k pravé tyčce. Asistence: Matyáš Kašek.
     
    32:09
    Slavia právě vstřelila branku!
    JOSEF SAŇA dostal od Nestrašila přihrávku na hranici pravého kruhu, odkud příklepem vypálil přesně k levé tyčce. Asistence: Viktor Nestrašil a Denis Heldák.
     
    26:54
    Slavia právě vstřelila branku!
    Straka se sice ukličkoval a nedokázal přejít přes obránce, jenže puk z jeho čepele putoval před branku, z kterého vyjel Červený. Toho využil TOMÁŠ VILDUMETZ, který obkroužil s kotoučem domácí svatyni a uklidil ho následně mezi tři tyče. Bez asistence.

    Adam Joska

    Branky a nahrávky: 49. Hoskovec (Panna) – 27. Vildumetz, 33. Saňa (Nestrašil, Heldák), 42. Šteiner (Kašek), 44. Nestrašil (Ječný, Zderadička)


    HC Dynamo Pardubice: Červený (Husár) – Horyna, Beran, Benýšek, Nedbal, Kučera, Faltys, Procházka – Panna, Hoskovec, Machala – Voženílek, Martinec, Ružička – Velinský, Dušek, Hlaváček – Barkóci.
    HC Slavia Praha: Sochůrek (Frodl) – Drahorád, Novák, Saňa, Straka, Valík, Zderadička – Furch, Heldák, Ječný, Josefus, Kašek, Mareček, Nestrašil, Šteiner, Suda, Tejral, Vildumetz, Vyskočil.

    Rozhodčí: Úlehla – Novák, Špringl ml.
    bahis siteleri