Boston – Vancouver 2:4 (kon.) | New Jersey – Ottawa 6:3 (kon.) | Columbus – Calgary 2:4 (kon.)
Pittsburgh – Philadelphia 4:3 (kon.) | Toronto – Carolina 0:1 (po pr.) | Tampa – Chicago 2:1 (kon.)
Winnipeg – Nashville 1:4 (kon.) | Dallas – Edmonton 3:2 (kon.) | Arizona – San Jose 1:3 (kon.)
Los Angeles – Minnesota 0:3 (kon.)
konec
Boston Bruins
2:4 (0:1, 1:0, 1:3)
Vancouver Canucks
Pátek 22.01.2016, 01:00 • TD Garden, Boston • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    59:38 Daniel SEDIN - 2:4
     
    59:37
    Vancouver právě vstřelil branku!
    DANIEL SEDIN střílí ve třetí třetině svůj druhý gól a otevírá třetí desítku gólů v letošní sezóně NHL!! Linden Vey vyvezl puk do středního pásma a poté ho rozdal doleva volnému Danielovi Sedinovi, který na levém křídle od modré čáry zamířil do prázdné brány. Asistence: Linden Vey, Derek Dorsett.
    47:03 Daniel SEDIN - 2:3
     
    47:03
    Vancouver právě vstřelil branku!
    DANIEL SEDIN skóruje a stává se s 347 góly nejlepším střelcem v historii Vancouveru Canucks!! Christopher Tanev vypálil z prostoru mezi kruhy pro vhazování a Tuukka Rask dokázal jeho střelu směřující k pravé tyči levým betonem zastavit, k dorážce se ale poté dostal Daniel Sedin a z blízkosti puk poslal do sítě. Asistence: Christopher Tanev, Jannik Hansen.
    44:15 Brad MARCHAND - 2:2
     
    44:15
    Bruins právě vstřelili branku!
    BRAD MARCHAND střílí gól a Boston Bruins rychle vyrovnává na 2:2!! Patrice Bergeron roztáhl hru doleva a Patrice Bergeron střelou zápěstím zamířil pod lapačkou Jacoba Markströma přesně ke vzdálenější pravé tyči. Asistence: Patrice Bergeron.
    41:49 Alexandre BURROWS - 1:2
     
    41:49
    Vancouver právě vstřelil branku!
    ALEXANDRE BURROWS skóruje ve druhém zápase po sobě a vrací Vancouveru Canucks ztracené vedení!! Linden Vey sice mezi kruhy pro vhazování nedokázal vypálit, když mu puk sjel z hole, vzápětí se k němu ale dostal Alexandre Burrows, který krásnou střelou z pravého kruhu pro vhazování vymetl přesně pravý horní roh brány. Asistence: Linden Vey, Alexander Edler.
    39:08 Jimmy HAYES - 1:1
     
    39:08
    Bruins právě vstřelili branku!
    JIMMY HAYES se prosazuje v závěru druhé třetiny a vyrovnává na 1:1!! Jimmy Hayes napřáhl z vrcholu levého kruhu pro vhazování po přihrávce Davida Pastrňáka ke krásné střele zápěstím, kterou Christopher Tanev nešťastně tečoval mezi betony Jacoba Markströma. Christopher Tanev byl před gólem Bostonu Bruins za bránou sražen k ledu, faul se ale nepískal a domácímu týmu se vzápětí podařilo s jeho přispěním vyrovnat. Asistence: David Pastrňák, Ryan Spooner.
    03:27 Sven BAERTSCHI - 0:1
     
    03:27
    Vancouver právě vstřelil branku!
    SVEN BAERTSCHI stejně jako proti New Yorku Rangers střílí úvodní gól zápasu a posílá Vancouver Canucks do vedení!! Sven Baertschi ve středu útočného pásma přebruslil po přihrávce Radima Vrbaty Kevana Millera a poté puk zasunul mezi betony Tuukka Raska. Asistence: Radim Vrbata, Bo Horvat.

    Tomáš Reiner

    Branky a nahrávky: 40. Hayes (Pastrňák, Spooner), 45. Marchand (Bergeron) – 4. Baertschi (Vrbata, Horvat), 42. Burrows (Vey, Edler), 48. D. Sedin (Tanev, Hansen), 60. Sedin (Vey, Dorsett)


    Boston Bruins: Rask (Gustavsson) – Chára (C), Trotman, Morrow, Seidenberg, Krug, K. Miller – Marchand, Bergeron (A), Connolly – Eriksson, Krejčí (A), Pastrňák – Beleskey, Spooner, Hayes – Rinaldo, Talbot, Ferraro. Hlavní trenér: Claude Julien.
    Vancouver Canucks: Markström (Miller) – Edler (A), Tanev, Hutton, Sbisa, Bartkowski, Biega – D. Sedin (A), McCann, Hansen – Baertschi, Horvat, Vrbata – Burrows (A), Vey, Etem – Dorsett, Zalewski, Virtanen. Hlavní trenér: Willie Desjardins.

    Rozhodčí: Greg Kimmerly, Steve Kozari – Brian Murphy, Derek Nansen
    bahis siteleri