Real Madrid – Ath. Bilbao 4:2 (kon.) | Villarreal – Malaga 1:0 (kon.) | Valencia – Espanyol 2:1 (kon.)
La Coruňa – Real Betis 2:2 (kon.)
konec
Villarreal CF
1:0 (1:0)
Malaga CF
Sobota 13.02.2016, 18:15 • Camp El Madrigal, Villarreal • Španělská LaLiga • 24. kolo
Předzápasové kurzy
     
    90+3
    V samotném závěru měl ještě domácí Bakambu velkou šanci, a mohl rozhodnout o vítězi dnešního utkání. Střídající hráč dostal od Piny přihrávku do vápna, nicméně jeho následnou střelu Kameni vyrazil!
     
    90+1
    Hlavní rozhodčí nastavuje celkem čtyři minuty nad rámec základní hrací doby!
     
    90
    Hostující celek měl k dispozici opět standardní situaci, nicméně z té udeřit nedokázal, a dopředu mířil Villarreal. Bakumbu však následně fauloval Weligtona, a dostává žlutou kartu!
     
    88
    Střídání v týmu Villarreal CF: ze hřiště odchází Léo Baptistão, přichází Tomás Pina.
     
    84
    Střídání v týmu Málaga CF: ze hřiště odchází Juanpi Añor, přichází Ikechukwu Uche.
    79. Velká šance dos Santose
     
    79
    Villarreal teď měl obrovskou šanci na vstřelení rozhodující branky! Leo Baptistao uvolnil na hranici vápna Jonathana dos Santose, který udělal kličku Weligtonovi, a prudce vystřelil. Jeho pokus mířil těsně nad břevno!
     
    77
    Hlavní rozhodčí Bikandi udělil další žlutou kartu! Domácí Trigueros nestíhal ve středu hřiště v souboji s Dudou, a tak poslal portugalského záložníka k zemi.
     
    75
    Střídání v týmu Málaga CF: ze hřiště odchází Duje Čop, přichází Roque Santa Cruz.
     
    75
    Střídání v týmu Villarreal CF: ze hřiště odchází Roberto Soldado, přichází Cédric Bakambu.
    68. Juanpi promarnil velkou šanci
     
    68
    A hned poté přišla další velká šance hostujícího celku! Na pravou stranu dostal přihrávku Charles, který následně skvěle načasoval přihrávku na Juanpiho, jehož následná střela mířila nad branku!
     
    67
    Hostující Málaga vyrazila do rychlého protiútoku, který táhl po pravé straně Camacho. Španělský záložník si všiml, že Aréola není úplně v brance, a tak to zkoušel z velké dálky. Jeho rána však mířila nakonec nad branku.
     
    65
    Střídání v týmu Villarreal CF: ze hřiště odchází Denis Suárez, přichází Samuel Castillejo.
     
    63
    Střídání v týmu Málaga CF: ze hřiště odchází Fernando Tissone, přichází Duda.
     
    62
    Leo Baptistao dostal na levé straně hodně prostoru, a osamocený postupoval do vápna. Jeho následná přihrávka měla najít ve vápně Soldada, nicméně přihrávku brazilského forvarda zablokoval Albentosa!
     
    59
    Teď už protiútoku domácího celku vypadalo o něco lépe! Míč se opět dostal na pravou stranu, kde se nacházel Baptistao. Brazilec následně hledal Soldada, který na míč těsně nedosáhl!
     
    39
    Málaga kombinovala na útočné polovině, následně však přišla chyba, a dopředu šel Villarreal. Celou akci táhl po levém křídle Baptistao, který následně dostal míč na Denise Suáreze, jehož střelu však zablokoval Rosales.
     
    34
    První žlutou kartu dnešního utkání dostává hostující Albentosa. Stoper Málagy ve středu hřiště ostře zajel pod nohy Bruna Soriana, a žlutou kartu dostal zcela zaslouženě.
    33. Čop promarnil velkou šanci
     
    33
    Teď však přišla zničehonic obrovská šance Málagy, která mohla rázem srovnat stav! Přihrávka Tissoneho doputovala až za obranu, kde se nacházel Duje Čop. Chorvatský útočník však nedokázal překonat Aréolu!
    21. Kameni skvěle zasáhl proti střele dos Santose
     
    21
    Další obrovská šance domácího celku! Jonathan dos Santos postupoval po pravé straně sám na Kameniho, a hostující brankáře se pokoušel přelobovat. Kameni však skvěle zasáhl rukou, a vyrazil míč na roh!
    18. Roberto SOLDADO - 1:0
     
    18
    Villarreal právě vstřelil branku!
    Tak, teď jsem to domácím přivolal, a Villarreal se po velkém tlaku dostává do vedení! K ROBERTU SOLDADOVI se míč odrazil před vápnem, španělský útočník si bleskově narazil míč s Bapútistaem, a vyslal přízemní střelu. Brankář Kameni se natahoval marně, a míč skončil v síti!
    13. Soldado na míč těsně nedosáhl
     
    13
    Velká šance pro domácí celek! Dos Santos na pravé straně uvolnil Gaspara, který poslal pohotově míč před branku, kam si nabíhal Soldado. Španělský útočník však na míč těsně nedosáhl!
     
    4
    Tak, o velké šance zatím v dnešním zápase nemáme nouzi! Před pokutovým územím domácího celku se dostal k míči Tissone, který natáhl ke střele, a jeho tvrdá rána mířila těsně vedle!
    2. Dalekonosná rána Soldada
     
    2
    Hned ve druhé minutě přišla velká šance domácího celku! Málaga špatně rozehrávala na vlastní polovině, a k míči se dostal Roberto Soldado, který natáhl z velké dálky. Jeho dělovku dokázal Kameni vyrazit pouze před sebe, a Albentosa následně odkopl míč na roh!

    Jan Havlovic

    Branky: 18. Soldado (Baptistão)

    Karty:   77. Trigueros (VLR), 90. Bakambu (VLR) – 34. Albentosa (MLG)


    Držení míče: 51 % : 49 %.
    Střely na branku: 8:2. Střely mimo: 5:5. Rohy: 5:1. Ofsajdy: 2:3. Fauly: 13:15.
    Villarreal CF: Aréola – M. Gaspar, Musacchio, V. Ruiz, J. Costa – J. dos Santos, B. Soriano, Trigueros, Denis Suárez (65. Castillejo) – Baptistão (88. Pina), Soldado (75. Bakambu).
    Náhradníci: Barbosa – Castillejo, Pina, Leiva, Bakambu, Antonio Rukavina, P. Iñiguez.

    Malaga CF: Kameni – Rosales, Albentosa, Weligton, Miguel Torres – Añor (84. Uche), Camacho, Tissone (63. Duda), Fornals – Čop (75. Santa Cruz), Charles.
    Náhradníci: Ochoa – Horta, Duda, Filipenko, Santa Cruz, Boka, Uche.

    Rozhodčí: Iňaki Bikandi – Huerga, Melgares (vš. Španělsko)
    bahis siteleri